2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

anne elimi tutsana diye bi program var ya orda bebek masajını gösteriyolardı canımm..
iyi sen 4-5 kere yemişsin ben hiç yemedim hiiçç

ben pancar havuç yesem gazman olarak dolaşırım tüm gece
kociş kaçar evden herhalde
zaten gazdan geberiommm=))
kocayla aramı mı bozcan benim=)))hı?

aa pancar gazmı yapıyo bilmiyodum hiç

turşu değil canım tazesini aldım manavdan soydum rendeledim öyle yedim.turşu tuzludur ya yeme sakın
ben kahvaltıda peynir yumurta falan biraz önce salatayla kepekli grissini akşamada kereviz ızgara köfte hepsi birbirinden beter:26:
emrah kereviz yemiceği için bende köftenin yanına ona patates kızartırım belki yerim accııkkk

Yarın bende kereviz yapıcam bayılıyorum o yemege
Z yağlı içine patates ve havuçta atıyorum.
En sın bi adet portakal sıkıp kapatıyorum altını mis misss

Turşu yiyin ben daha bi şişme yokkk
Yiyicem işteee karışmayın yakarım kendimiii :))

Bu arada 22 Kasım'da doğurursam akrep oluyor bebeğim dimi

ayyy denizz=))
işine nasıl gelmşse öyle anlamışın!!turşu diil taze!!=))
bak aral a deyip deyip kendin götürmüon di mi pizzaları kızartmaları=))
göbeğini cimciklerim heeee
anne elimi tutsana diye bi program var ya orda bebek masajını gösteriyolardı canımm..
iyi sen 4-5 kere yemişsin ben hiç yemedim hiiçç
aa pancar gazmı yapıyo bilmiyodum hiç
gizem yememeiz lazım=((
çok yememiz lazım son 3 ay
ama nerdeeee...
tabi gaz yapıoo=(
anam ben ne yesem gaz yapıo ya hadi neyse...poff=//

fikir olmuş sana çok sevindim canım güle güle giy benim de pembe de gözüm kaldı ama kızın gelinliği ile takım olsun diye krem aldım bence hangi renk istiyorsa onu giymeli insan erkekte mavi kızda pembe diye bişey yok gecelik bu yahu. ama krem ortak bir renk evet. sütyenleri fln çok kaliteli emzirme atleti de öyle don falan da hep ordan aldım. sen de abone olacaksın oraya :)

lohusa tacı illaki kırmızı olurmuş ben de pembe geceliğime pembe alayım dedim satıcı da kırmızı önerdi en çok kırmızı çeşit vardı o kadar da uyum aramayalım artık kırmızı tac her renk gecelikle gider. üstünü değiştirirsen terleyip de rengi uymaz sonra :)

Eymen çok güzel isim canım. Beşiğinizi de güle güle kullanın.

slm bayanlar kızımın ismi leyla azra leyla ravza meyrem azra mı hangısı güzel sızce anişler

merhaba kızlar sizi hep takip ediyorum ama çok az yazıyorum inşallah bundan sonra bende yazmya devam ederim.
bugün doktor kontrolüm vardı. tabii doktorum dahiliyeye gönderdi şekerden dolayı. diyet verdiler birde şeker raporu verdiler. aslında 3 aylık ortalamam iyi ama bebeğim sanırım biraz iri olacak 33+0 haftalık bebeğimin kilosu 2800 gr mış. birde amniyo sıvısı biraz fazla ama bebeğimin genel durumu iyimiş allaha şükür. sanırım normal doğum yapamıcam bebek iri olduğundan dolayı ama zaten normal doğumdan da çok korkuyodum. c.tesi tekrar şeker için kan tahlili istediler eğer sonuç kötü çıkarsa insüline başlancak. allah herkesin yavrusunu sağlıklı kollarına almak nasip etsin

merhabalar aralık anneleri bende aranıza yeni katıldım :) 31 haftalık hamileyim inşallah kızım olacak. :) Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :)

bu ne yawww biraz geçmişe baktımda karnım gırıldamaya başladı
Ben de karışık dolma yaptım az önce,kırmızı biber,kabak ve kara lahana sarması aynı tencerede pişiyor şu an..
Benim kocişin nöbeti var bugün,oğlum az sonra gelir kızımda az sonra uyanır yeriz artıkınnn

Bişey sorcaktım yaa progestan kullananlar sizin üzerinizde yan etki yaptımı:26:
Ben iki gündür kullanıyorum aşırı karın ağrısı,ishal bir de uyku yaptı
Bu arada iki gündür bebeğim doğru düzgün hareket etmiyordu bugün ilacı almayınca yine coştu,kızlar bu ilaç bebeği mi sakinleştiriyor yaa daha doğmadan sakinleştiricimi veriyosss çocuğa

bende Eymen ismini çok beğeniyorum eşim de Görkem isminde ısrarcı uzun bi süre de Doruk demiştik bakalım en son ne olucak .....

bayanlar adetımın uzeınden 8 gun geçti bu ustune görme olsaydı eger sızce testte sılık degıl tam çıkardı dimi şuan yaptım test bakıyorum yok bısey ama soyle cok dıkkatlı bakınca kafamdan uyduruk uyduruk çizgiler görüyorm

merhabalar ben gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum halada içiyorum son dönemlerde ilk 3 aydaki gibi uyku yapmaya başladı bende de :)

Keçe taçları ben sevmedim artan keçelerden bulut kalp yasa kelebek yapıp perdeye süs yapabilirsin bence büyük annelere hiiii ç dokunma :))))))))

slm cnm reglin 8 gün geçti yanlış anlamadıysam ve test yaptığında bişey çıkmadımı diyosun? eğer öyleyse yarın sabah ilk idrarınla yine yap test bakalım bişey çıkacakmı

Canım benim oğlum olacak ben mavi bir pijama takımı ve krem bir gecelik aldım lohısa tacım da beyaz kırmızı fiyonklu asla takmam tarzı hoşuma gitmiyor mavi taç olda daha güzel ben sosyete pazarından aldım mavisi yoktu 3.5 tl hemde nette 20 tl isteyenler var:))))) bence öavi yasa beyaz al sen bilirsin tabi

slm cnm reglin 8 gün geçti yanlış anlamadıysam ve test yaptığında bişey çıkmadımı diyosun? eğer öyleyse yarın sabah ilk idrarınla yine yap test bakalım bişey çıkacakmı

canım şöyleki regli oldum ben ama bu hanı ustune görme olayı varya o olur dıye korktum suan çocuk düşünmüyorum buyuzdende reglimden 8 gun sonra yanı suan bı test yaptım bısey çıkmadı olarak gorunuyo hatta gosterdım esıme ama yok bısey dedı ben sankı kafamdan cızgıler gorur gıbı oldum :)

İşte şimdi çektimmmm al sana göbek Anılım :))))

Eki Görüntüle 838148

Deniizzzzzzzzzzzz,hangisi göbikk ben çözemedim kuşummm
Şaka şaka,çözdüm de totoşcuğun göbeğinden daha büyük maşallah

merhabalar ben gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum halada içiyorum son dönemlerde ilk 3 aydaki gibi uyku yapmaya başladı bende de :)

Evet uyku yapması bişey değilde,ishal yapması hiç hoşuma gitmedi bana yaramıyor olabilir mi:26:
bebeğinin hareketleri nasıl canım,benimki baya tekme atarken zıplatıyordu beni ama progestan kullanınca 2 gündür sadece hıçkırık gibi seyirme gibi hareket etmeye başladı içmedim bende bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…