ne vardı gizommm kaçırdım ben=(
ütü yapıyordum annem geldi.balık yapcak akşama bize.,
eylülden beri 2 ay aldı ya 4 kere ya 5 kere baık yedim
çok kötü bi anneyim çok!!!!
annemde bana yapmış getirmiş ohh miss bayılırım portkallı kerevize.eşim kousuna bile dayanamaz=))
ben pancar havuç yesem gazman olarak dolaşırım tüm gece
kociş kaçar evden herhalde
zaten gazdan geberiommm=))
kocayla aramı mı bozcan benim=)))hı?
Ay gizoooo kırmızı pancar turşusu bende bayılıyorum
Pazarda gördüm aklım kaldı
Salatayada katılır
Ben bugün sadece kornflakes yedim
4 te çokkkk az türlü yedim
Bi de pizza yaptım onun ucundan aldım o kdr
Şimdi patates kızartıcam oğlum için
Ay gizoooo kırmızı pancar turşusu bende bayılıyorum
Pazarda gördüm aklım kaldı
Salatayada katılır
Ben bugün sadece kornflakes yedim
4 te çokkkk az türlü yedim
Bi de pizza yaptım onun ucundan aldım o kdr
Şimdi patates kızartıcam oğlum için
gizem yememeiz lazım=((anne elimi tutsana diye bi program var ya orda bebek masajını gösteriyolardı canımm..
iyi sen 4-5 kere yemişsin ben hiç yemedim hiiçç
aa pancar gazmı yapıyo bilmiyodum hiç
evet canım şahinlerden aldım, burada senden okuyunca havuzluhana girince direk oraya girdim, fiyatlarda uygun olunca hemen aldım. krem rengi çok güzeldi gelinlik gibiydi lakin içimi belli eder diye mecbur pembe aldım, aslında krem 2. çocuk erkek olursa da işe çok yarar. emzirme atleti falanda aldım fiyatları gerçekten iyiydi, birde kızıma iç çamaşırı takımı hediye ettiler :) sabahlık kullanmıyorum, mevlütte yapmıyacağım o yüzden almadım ama krem sabahlıklar çok şıktı.
kızlar bu lohusa takımlarını bebeğin cinsiyetine göre mi alıyorsunuz? bende annemle birlikte beğendim, annem ısrarla pembeyi alalım dedi, benim oğlum olacak ama mavi almam gerekmez mi dedim. ne farkeder sen bayansın sonuçta dedi, pembeside gerçekten daha güzel duruyordu ve pembe aldım.
doğum sonrasıda al basmasın diye kafama da kırmızı taç alacakmış, onunda mavi olması gerekmez mi yahu?
kızlar bizde bu beşikten haftasonu aldık Bursa da barkıcılar çarşısının oraya yeni bi mobilyacı açılmış bebek odaları satıyor
ordan 350 tl ye aldık hemde taksitle çok şık bir beşik gerçekten
bebek odasını da aldık bakalım
artık pek bi eksiğimiz kalmadı
bebişimizi bekliyoruzz ama isim konusunda bi karar veremedik(
seçeneklerimiz arasında Doruk , Eymen ve Görkem var sizce hangisi ???????????????
slm bayanlar kızımın ismi leyla azra leyla ravza meyrem azra mı hangısı güzel sızce anişler
bu ne yawww biraz geçmişe baktımda karnım gırıldamaya başladı
Ben de karışık dolma yaptım az önce,kırmızı biber,kabak ve kara lahana sarması aynı tencerede pişiyor şu an..
Benim kocişin nöbeti var bugün,oğlum az sonra gelir kızımda az sonra uyanır yeriz artıkınnn
Bişey sorcaktım yaa progestan kullananlar sizin üzerinizde yan etki yaptımı:26:
Ben iki gündür kullanıyorum aşırı karın ağrısı,ishal bir de uyku yaptı
Bu arada iki gündür bebeğim doğru düzgün hareket etmiyordu bugün ilacı almayınca yine coştu,kızlar bu ilaç bebeği mi sakinleştiriyor yaa daha doğmadan sakinleştiricimi veriyosss çocuğa
bende keçeden taç yapsam mı acaba? odası için kapı süsü yapmıştım bir sürü keçe arttı zaten. kırmızıda var. hatta annemle kayınvalidemede yapsam takarlarmı acaba? hehehee komik mi olur? anaanesi, babaanesi yazarım
bayanlar adetımın uzeınden 8 gun geçti bu ustune görme olsaydı eger sızce testte sılık degıl tam çıkardı dimi şuan yaptım test bakıyorum yok bısey ama soyle cok dıkkatlı bakınca kafamdan uyduruk uyduruk çizgiler görüyorm
kızlar bu lohusa takımlarını bebeğin cinsiyetine göre mi alıyorsunuz? bende annemle birlikte beğendim, annem ısrarla pembeyi alalım dedi, benim oğlum olacak ama mavi almam gerekmez mi dedim. ne farkeder sen bayansın sonuçta dedi, pembeside gerçekten daha güzel duruyordu ve pembe aldım.
doğum sonrasıda al basmasın diye kafama da kırmızı taç alacakmış, onunda mavi olması gerekmez mi yahu?
slm cnm reglin 8 gün geçti yanlış anlamadıysam ve test yaptığında bişey çıkmadımı diyosun? eğer öyleyse yarın sabah ilk idrarınla yine yap test bakalım bişey çıkacakmı
merhabalar ben gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum halada içiyorum son dönemlerde ilk 3 aydaki gibi uyku yapmaya başladı bende de :)
Haftada 5 kez içiyorum :26:
Bişi demedi.
Çikolata da yedim yanında
Valla saldım iyiceeeeee tey teyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?