2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
senin kocan zor adam dicek çok laf var ama neyse, allah sana sabır versin bebeğinede uzun ömürler canım...

Bide diyokii tatlı aldım die bukadar sinirlenceğini bilseydim almazdım
Cinnet geçiricem vallahii..
Eş öyle büyük şansızlığım bide aile 1 ay yanlız kaldım evde kimsenin umru değil
Arkadaşlarım aradı hergün hatta yanlız kalmıyım die neşem yerine gelsin die yapmadıkları kalmadı
Biz daha karnımızdayken ne kadar endişeleniyoruz ama onların yaptıkları zoruma gidiyor..
Çok üzülüyorum çookk ben onlar ailem için çok fedakarlık yaptım halbukii..
Off bugün bunalım günündeyimm
eşim yan koltukta horluyor bide boğasım geliyor vallahii
Öyle bir nefret doldukiii içime..

ne diyim bilmiyorum çok büyük sorumsuzluk yaptıkları gerçekten eşinin seni bırakıp yurt dışına gitmesi vs olcak iş değil..ay bilmiyorum valla ya sinirlerim bozuluyo senin bu kocanada ailenede

ne diyim bilmiyorum çok büyük sorumsuzluk yaptıkları gerçekten eşinin seni bırakıp yurt dışına gitmesi vs olcak iş değil..ay bilmiyorum valla ya sinirlerim bozuluyo senin bu kocanada ailenede

Of Gizemm offf Allah yardımcım olsun gerçekten ben böyle çok yaşamam o kesin..

Heeaa doğrudur,cahilliğime ver canoo zenciler ve çinliler pek ilgimi çekmediği için tarihini de bilmiom

İnşallah geçer canım,bize de haber ver

:)) bnmde ilgimi çekmiyor Cnm :)) ama duydugum gördüğüm her bilgi hafızamda yer edebiliyor o yüzden bilgi birikimim çokkkk :)) hahahaaaha
Çinliler demişsinde onların nesi varmış ki..
İlgini çekmese bile onlarla ilgili bişeylerde senin beyninde yer etmiş olsa gerek bahsettiğine göre

dilini eşşek arısı soksun Deniz,bize ne zenciden çinliden Türklerin haltını yedikte onlar kaldı

Ağzından yel alsınnnnn beee deli deli konuşma
Allah korusun.
Daha Ali ile buluşmalarımıza katılcan :))
İki Ali'nin ortasında Dilek tutcaz :))))

bende aynı şeyi düşünmüştüm aslında çalışırken çok yorulduğum için duymuyorumdur dedim ama insanın aklınının bi köşesini kemiriyor işte:)

evet kızlar biraz daha sakin oluyorlar galiba:)magnezyumla da alakası vardır ya doğru bende bazen içmeyi unutuyorum unutmamak lazım:)

yalancı sancı olabilir canım ama sen yine de dikkat et hatta doktoruna bir görün derim ben
çok fazla yürümek açılmaya sebep oluyor dikkat etmelisin

İşte şimdi çektimmmm al sana göbek Anılım :))))
[ATTACH
oy oy oy oy maşallah sübhanallah benim cnm arkadaşımaaaaa
senin göbeğini yerim içindekini de yerimmm=))

merhabalar aralık anneleri bende aranıza yeni katıldım :) 31 haftalık hamileyim inşallah kızım olacak. :) Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :)
hoşgeldin arkadaşımmmm....
ne olcak prensesinin adııııı=)
ooo hamarat hamişimm yaa
lahana sarmadan bana da gönderr bayılırımmmm ohh misss
yok kız öyle sakinleştirici etki ettiğini sanmamm..
uyku uyanma dönemine denk gelmiştir tesadüf olmuşturrr.

iyi akşamlar kızlar...epeydir yazamıyorum,sizi takip ediyorum ama merak etmeyin
okulda son günlerimi yaşıyorum,pazartesi 29 ekimden dolayı yarım gün okul var,o günden sonra izne ayrılıyorum çarşamba 32.haftam dolar dolmaz bazı arkadaşlar çaılşabildiğin kadar çalış diyorlar ama zaten bu noktaya kadar bile zar zor geldim valla.yürürken bazen diyorum heh şimdi çıkıverecek sıpam ağrılarım zaten hiç bitmiyo
ya ben size şey sorcam,benim karnım bazen içimde titreşimli telefon var gibi titriyo normal mi acaba,nasl bir hareketi öyle titreştirir ki

Ayyy sedacımmm tam bnm tarzım harikaaaa
Güle güle büyüsün yavruşun bu odada
Ne kdr fiyatı ??

teşekkür ederim canım inş hepimizin yavrusu sağlıcakla büyürler...
dolap ve büyüyen beşiği 1500tl ye aldık yanında yatak uyku seti ve cibinlik hediye verdiler
bakırcıların orda bebeler sarayının karşısına güven bebe açılmış
ordan aldık canım

bebek odasının resmini yükledim ama oldumu bilmiyorum
sedacım güle güle kullanın kocaman odası maşallah...
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım arkadaşım..

Dua edin lutfen migde bulantim gecmiyor Bakalim simdi tup bebek doktorumla gorusecegiz
sabriyaa geçmiş olsun yaaaa
biz üşütme falandır diye düşünmüştük kötü şeyler düşünmek istemediğimizden=(
umarım hemen atlatırsın bize de haber ver ara ara
içini ferah tut amaaaa=((
gebelik zehirlenmesi tiroid ya da yüksek tansiyondan olur diye biliyordum demek farklıymış...
Çok sağol canım. Bizde aynen öyle. Evlatlarimiz, eşlerimiz,ve biz sağlıklı olalımda Seneye acısını çıkartırız artık
cnm yıldönümünüz kutlu olsunn=)))
Birlikte nice yıllar yaşayın inşallah=))
çok özel bir gün.tadını çıkartınnn...
hevuk!!!!
saçma saçma konuşma
bebek senin yaşamın için en önemli sebep ve çyle deme bak bebiş üzülürr=((
hissseder hep bağlılığını hissettir ona
kocana da ne diim ki ne diim
ne desem boş...
susuyorum.
Allah iyi etsin sana layık etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…