bişey olmaz inş Allah'ın izniyle canım..
amin insallah...hayırlı kolay dogumlar nasip etsin rabbim herkese...
senin kocan zor adam dicek çok laf var ama neyse, allah sana sabır versin bebeğinede uzun ömürler canım...
Bide diyokii tatlı aldım die bukadar sinirlenceğini bilseydim almazdım
Cinnet geçiricem vallahii..
Eş öyle büyük şansızlığım bide aile 1 ay yanlız kaldım evde kimsenin umru değil
Arkadaşlarım aradı hergün hatta yanlız kalmıyım die neşem yerine gelsin die yapmadıkları kalmadı
Biz daha karnımızdayken ne kadar endişeleniyoruz ama onların yaptıkları zoruma gidiyor..
Çok üzülüyorum çookk ben onlar ailem için çok fedakarlık yaptım halbukii..
Off bugün bunalım günündeyimm
eşim yan koltukta horluyor bide boğasım geliyor vallahii
Öyle bir nefret doldukiii içime..
ne diyim bilmiyorum çok büyük sorumsuzluk yaptıkları gerçekten eşinin seni bırakıp yurt dışına gitmesi vs olcak iş değil..ay bilmiyorum valla ya sinirlerim bozuluyo senin bu kocanada ailenede
Heeaa doğrudur,cahilliğime ver canoo zenciler ve çinliler pek ilgimi çekmediği için tarihini de bilmiom
İnşallah geçer canım,bize de haber ver
:)) bnmde ilgimi çekmiyor Cnm :)) ama duydugum gördüğüm her bilgi hafızamda yer edebiliyor o yüzden bilgi birikimim çokkkk :)) hahahaaaha
Çinliler demişsinde onların nesi varmış ki..
İlgini çekmese bile onlarla ilgili bişeylerde senin beyninde yer etmiş olsa gerek bahsettiğine göre
Of Gizemm offf Allah yardımcım olsun gerçekten ben böyle çok yaşamam o kesin..
kızlar ben daha kızıma isim bulamadım yardımcı olursanız sevinirim fikirlerinizi bekliyorum
kızlar ben daha kızıma isim bulamadım yardımcı olursanız sevinirim fikirlerinizi bekliyorum
bence o biraz da annenin uykusunun ağırlığından kaynaklanıyor
hafif bi uykun varsa hemen hissedersin uyanırsın
ama benim gibi ağır uykun varsa tepinse de hissetmezsin..
Bence öyle
çünkü gün içinde hareketleri gayet sert ve hissediliyor.sabah uyandıkta sonra da epey hissediyorum ama uyurken ruhum duymuyor=)
ne yaparsa yapsın uyanmıyorum belki de tepinip duruyordur=)
gece bende öyle hiç uyanmadım canım ama tuvalete kalkıp geri yatıyorum tekmeliyo uyuyana kadar.hatta dün akşam o kadar çok tekmelediki video bile çektim canımıda ilk defa acıttı hatta dün akşam.ama uykumdan dediğim gibi hiç uyanmadım daha..kız bebekler anne karnında erkeklere göre çok daha sakin oluyolarmış ayrıca bence hiçbi sorun yok:)
ben bi magnezyum alıyorum osteocare diye o sanırım bebeğin kemiklerini güçlendiriyo çünkü ne zaman ben magnezyumu düzenli kullanmaya başladım hareketler epeyce güçlendi:44:
Merhaba bayanlar 2 gundur sancıya benzer kramp grıyo karnıma bıan nefesım kesılıyo sonra gecıyo nedendır acaba yalancı sancılarmı ?
bugunlerdede yordum kendımı salı gunu karsıya gectık cok yurudum 2 gundurde buzluk ıcın hazırlık yapıyorum 35+0 olduk bugun 3 haftadırda kontrole gıtmedım ınsallah aksı bı durum yoktur..:18:
oy oy oy oy maşallah sübhanallah benim cnm arkadaşımaaaaaİşte şimdi çektimmmm al sana göbek Anılım :))))
[ATTACH
hoşgeldin arkadaşımmmm....merhabalar aralık anneleri bende aranıza yeni katıldım :) 31 haftalık hamileyim inşallah kızım olacak. :) Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :)
ooo hamarat hamişimm yaabu ne yawww biraz geçmişe baktımda karnım gırıldamaya başladı
Ben de karışık dolma yaptım az önce,kırmızı biber,kabak ve kara lahana sarması aynı tencerede pişiyor şu an..
Benim kocişin nöbeti var bugün,oğlum az sonra gelir kızımda az sonra uyanır yeriz artıkınnn
Bişey sorcaktım yaa progestan kullananlar sizin üzerinizde yan etki yaptımı:26:
Ben iki gündür kullanıyorum aşırı karın ağrısı,ishal bir de uyku yaptı
Bu arada iki gündür bebeğim doğru düzgün hareket etmiyordu bugün ilacı almayınca yine coştu,kızlar bu ilaç bebeği mi sakinleştiriyor yaa daha doğmadan sakinleştiricimi veriyosss çocuğa
Ayyy sedacımmm tam bnm tarzım harikaaaa
Güle güle büyüsün yavruşun bu odada
Ne kdr fiyatı ??
sedacım güle güle kullanın kocaman odası maşallah...bebek odasının resmini yükledim ama oldumu bilmiyorum
sabriyaa geçmiş olsun yaaaaDua edin lutfen migde bulantim gecmiyor Bakalim simdi tup bebek doktorumla gorusecegiz
cnm yıldönümünüz kutlu olsunn=)))Çok sağol canım. Bizde aynen öyle. Evlatlarimiz, eşlerimiz,ve biz sağlıklı olalımda Seneye acısını çıkartırız artık
hevuk!!!!Of Gizemm offf Allah yardımcım olsun gerçekten ben böyle çok yaşamam o kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?