2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende 3 tane istiyordum Aysun ama şimdi bitane banada dünyayada yeter die düşünüyorum.(eşimden dolayı)
Ama bence 3 çocuk süperr idaaell..

canımmm,çok fazla takma kafaya..seni düşünmeyeni sen de düşünme..seni üzeni sen de üz ama kafana takma hasta olursun sonra

ayy aptal gibi yapıyo kuzum o ilaç adamı

ay allahımmm altıma yapıcam şimdi

ishal dedinde ben ishal olmuşum yeaaa ne ara oldum aceebaaa:44:
pancarı fazlamı kaçırdım ki ben bugün yoksa

evet o gizo içsem mi içmesem mi diye ikilemde kaldım kuzum:26:
ayyy nolurr kaçırma altına fln
sonra panik oluyoz hep pirliktee
az ye azzz

kutlu olsun canımcım

Kizlar eve geldim Yarin netlesecek erken yatip hastaneye gidicem
ee hadi hayırlısı,inşallah bişey çıkmaz kuzum
ooo hamarat hamişimm yaa
lahana sarmadan bana da gönderr bayılırımmmm ohh misss
yok kız öyle sakinleştirici etki ettiğini sanmamm..
uyku uyanma dönemine denk gelmiştir tesadüf olmuşturrr.
sağol bebikimmm
canın mı çekti kuzum yaaa,keşke kalsaydı valla adresi alıp yollardım sanada kociş sağolsun son 1 tabağıda yatmadan önce indirdi mideye
hareket kısmından emin değilim ama beni ishal yapanın o olduğuna kesinlikle eminim,şimdi nasıl içicem tekrar onu düşünüyorum :26:
sadece kereviz yicektim güya oooff anam oooofffff
yerimden kalkamıyorum şuan

ayy şu an seni hayal ettimde çok tatlısın yaa,yerim senii

Bana da oluyor canım titreme ama çok nadir 3-4 kez olmuştur şimdiye kadar
pirinç lapası :):) patates haşlama :):):):)
Bu konuda bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederizzz tezcel

Nedeni tam bilinmese de; bu aylarda anne karnında ciğerlerini geliştirmeye çalışan bebek, nefes alma verme egzersizleri yaparken bol bol içinde bulunduğu amniyo sıvısını yutarmış ve bu sıvıyı da hıçkırarak dışarıya atarmış. Bir diğer anlayışa göre ise, bebek özellikle bu aylarda çok hızlı büyüdüğü için çok daha fazla besini kısa zamanda alırmış, bu da büyüme hıçkırıklarına neden olurmuş. Hıçkırığı fazla olan bebeğin emme refleksinin daha güçlü olduğu gibi bir araştırma sonucu da Fransız bilim çevrelerince yayınlanmış. Hangisi doğru olursa olsun, sonuçta zararlı olmadığı açık bu hıçkırıkların

Son düzenleme:
Sabriya çok geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey yoktur.

Kızlar ben çok açım hep açım hic dikkat edemiyorum. Aranızda gerçekten en kilolu benim. 95'i gördüm artık (( boyum 173 ama artık o da kurtarmiyor. Ben neden doyamiyorum ya (

bu hıçkırık ben de de vr m zrrlı olduğunu düşünmüyorum ama çook uzun sürüyor
ben deeee aaçım ya saldım çayıra mevlam kayıra akşam saat 1 de kocacım kalkıp bişeyler hazırladı mideye indirip yattıım sbah 7de kakltım yine deli gibi açımmm bu ne yaaaa

Merhaba kızlar, Bende 2013 nisan annesiyim. Zaman o kadar hızla geçiyor ki ,hamileliğin ,lohusalığın her anın keyfini çıkarın hiç kafanıza detayları takmayın , bebeğinize zaman ayırın doya doya yaşayın onu :)
Bebeğim 6 aylık oldu ananesiyle bırakıp işe başlamak durumda kaldım.

Ben bebeğime emzik verdim. Aslında benim açımdan iyi oldu ama emmeini azalttı sanıyorum. çünkü tanıdığım emzik kullanmadı onun bebeği benimkinden sık emdi. sizler bilirsiniz ama bunu düşünün derim.

Ben bilmiyordum hastanelerde ilk hafta pompa kiralanabiliyormuş. Kanalları açmak için düşünün derim. hem uç çıkarabilmek hemde sütün devamlılığı için.

Ben basit el pompası ile bebeğin emmediği fazla sütü hep çektim. Ne kadar çekerseniz o kadr iyi yerine göğüs hemen süt üretiyor. biraz kararsızlıktan el pompası aldım.Ama keşke başta elekt. alsaymışım . Şu an bende bir medela elekt. bir avent elekt. birde lansinoh manuel pompa var :)))Medelayı aldım önce sonra onunla kaynaşamadık aventi aldım.

Vee asıl diyeceğim ünlü bebek firması yarışmasında birinci oldum ödül avent elkt. pompa idi:) Şaka gibi iki hafta önce aldığım ürünün aynısı ve promalt içecek.

İsteyen olursa tabiki piyasa altında fiyata satıcam ödülleri çünkü ihtiyacım yok. Özelden yazarsanız konuşuruz.

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın .Bol sütün olsun. Ve lohusayken gelen misfirlere güle güle demeyin ( eskilerin söylemesi. Süt gidermiş )

Günaydın nnnnnnnnn
Zor kalktım çatı kemiğimîn ağrısından
Nolcak böyle yaa (
Bide ben açılma bi genişleme hissediyorum cidii ciddi.

Günaydın nnnnnnnnn
Nolcak böyle yaa (

günaydın deniz doktora ne zmn gidiyorsun sor bakalım bu işi çatımı açılıyor ne oluyor herkeste bu ağrıdan var. ben de henüz yok ama olurda başımıza gelirse panik yapmayalım doğuruyormuyum diye.
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Evet melekcim hep söylüyorum ztn
Bebek ağırlığından dio. Ama Aral da iri bi bebekti hiç böyle ağrım olmamıştı
Yaşlada ilgisi var herhalde
Ne bileyim
Eşime yazdım şimdi baba cumada dua et çok ağrım bar die
Çok güzel şeyler yazmış bana sagolsun.
Hiç iş yapma ben yaparım dio kıyamam
Başına gelirse panik yapma ztn dogum öyle bişeyki insan hissediyor doğumun başladığını
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de aynı haldeyim, sabah namazına kalkınca bişeyler yemeden yatamiyorum. Meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum ama oda kesmiyor ki.

tekrar geçmiş olsun canım inşallah bu ağrılar seni fazla zorlamaz nerden baksan enazından 1 ay daha var son zamanlar daha da uzun gelecek sankı zorluklar artııkça. eşlerimiz de sağolsun herkonuda destekçimiz yardımcımız.

günaydın nnnnnnnnn
nolcak böyle yaa (
bide ben açılma bi genişleme hissediyorum cidii ciddi.

hiç nts çektirdinmi deniz.bende çok rahatsızım artık.sanki bacaklarımın arasında bebek.birden düştü aşağıya.dün kıyafetlerini yıkayayım dedim.geç kaldım.çokk yoruldum eğilip kalkmak çok zor artık.13 kg aldım ya.bu ara çikolata yiyorum çok canım istıo

günaydın kızlar sizdede bel ağrısı varmı ya bel ağrısı normaldir heralde ama yeni kalktım yataktan belim ağrıo anlamadım . bel ağrısı olur doğum öncesi diyolarya tedirgin oldum

:
Oyy yerim ben onu yerim :))
Çocuk nefes alıştırmasi yapıyor. Bırak rahat rahat çabalasin çocuk.

Ben de aynı haldeyim, sabah namazına kalkınca bişeyler yemeden yatamiyorum. Meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum ama oda kesmiyor ki.

Valla ben sabah namazına uzun zamandır kalkamıyorum. Hep ben kalkar eşimi kaldırırdim. Oda kızıyor bende kendime kızıyorum.
Karnımda kaskatı hep bu bebek yaa. Secdeyi falan unuttum. Oturduğum yerde eğilerek bile zar zor kılıyorum.

Kilo konusunda bayram denk gelmeyeydi iyiydi sen kaç kiloyla hamile kalmıştın canım???

Kızlar son bi haftadır çok ağırlaştim ben
Karnımda iyice irileşti. Sanki 34 değilde 37 38. Haftalarda gibiyim. Eşim dün bu gittiğimizde çok yakın bi zamana sezeryan günü verir gör bak diyor.
Çok ağırlaştın diyor. Ağırlaşmamin sebebi de mesela koltukta yarım saat oturdum ya (otururkende hareketleri çok sert olmaya başladı kaskatı kesiliyor karnım), kalkınca belim tutuluyor çatı kemiğim ve basen kemiklerim yanlardan tutuluyor. Töbe töbe felçli gibi kalıyorum öyle. anlamadım gitti...

Güzel hamişlerim hepinize günaydın.
Heppinizie hayırlı cumalar=))) muckkk

Kulağını Çek Yada Korkut korkunca hıçkırık kesilirmiş ya :)))
Şaka bi yana kuzcum bilmiyorum ki
Hep hıçkırık değildir herhalde ..
Bmmki çok nadir hıçkırıyor
Benim sık oluyo Denizim biliyosun=(
beni bile hıçkırık tutunca uyuz oluyorum ama o herhalde bilmiyoordur daha ne olduğunu=)
gizmom belki hıçkırmaları iyidir.bilmeden birşey yapmayalım yapamayız zaten de=)
elden ne ggelir suda ki çocuk için=)
Ben haftaya sorcam dr a. bu ne saçma soru demezse iyidir=)demez demez benim dr um..
yok canım hamişim canım çektiğinden değil.çok severim afiyet bal şeker olsunnn.
yarasın bebiişimizeee..
vay vay vay vay
bu ne bilgi birikimi böyle süpersin..
o zaman her halukardan hıçkırık olayı sağlıklı olduğu belirtisi.
Zaten kafaya takmıyorum da merak ettim yalnızca.
çok mersiii şikercimm=*

bu hıçkırık ben de de vr m zrrlı olduğunu düşünmüyorum ama çook uzun sürüyor
bence de zararlı değildir ama merak ettim yanii..
standartı nedir bunun diye=9
bebekten bebeğe değişir illa ki.
ne kadar uyuz bi durum ben kendime gıcık olurdum hıçkırık tutunca ama o daha neyin ne olduğunu bilmediği için
2 karış yeri kendine saray zannediyo kuzularrr=))
Günaydın nnnnnnnnn
Nolcak böyle yaa (
yapma ya Denizim o kadar diyorsun yani
senin bebiş epey aşaıda olduğundan öyle hissediyo olmakta haklısın.
ginde bakar zaten umarım öyle düşündüğün gibi birşey yoktur=(
erken daha yaa.hopp dedik Aliiii!!

:

Oyy yerim ben onu yerim :))
Çocuk nefes alıştırmasi yapıyor. Bırak rahat rahat çabalasin çocuk.

tamam tamam bıraktım gitti ne halli varsa gördün kerataa=))

Bel ağrısı sırt ağrısı felaket ya.
sabah kalktığımda çok yo kama akşama kadar mahvoluyorum yattığım anda dönemiyorum ben
eşim çeviriyo kızlar.gerçketn eşim çeviriyo ittiriyo beni.
bence kesinlikle sırt kaslarımızı güçlendirmek için hafif egzersizler yapmamız lazım oturduğumuz yerde.
yoksa benim kamburum çıktı çıkacakk!

aynı bende öyleyim MTA sandalye ya da koltuktan genelde eşim yardımıyla kalkıyorum çünkü bizim koltuklaar alçak bi de
kalktığımda da öyle bi kalıyorum tutanarak gidiyorum önce. sonra kendim paytak paytak ilerliyorumm

yürüyüşüm tamemen değişti.
bunu tamamen spor yapmamaya veriyorum..kasları esnetemedik,bir anda 10-15 kilo aldırdık vücuda..

Nasılız teyzoşlar

Eklentiler

• $DSC_0228-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $DSC_0230-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 92
  • $DSC_0231-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 55

Aynen canım yaa. Nerde o plates yapan MTA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…