Bende 3 tane istiyordum Aysun ama şimdi bitane banada dünyayada yeter die düşünüyorum.(eşimden dolayı)
Ama bence 3 çocuk süperr idaaell..
canımmm,çok fazla takma kafaya..seni düşünmeyeni sen de düşünme..seni üzeni sen de üz ama kafana takma hasta olursun sonra
ayy aptal gibi yapıyo kuzum o ilaç adamı
ay allahımmm altıma yapıcam şimdi
ishal dedinde ben ishal olmuşum yeaaa ne ara oldum aceebaaa:44:
pancarı fazlamı kaçırdım ki ben bugün yoksa
evet o gizo içsem mi içmesem mi diye ikilemde kaldım kuzum:26:
ayyy nolurr kaçırma altına fln
sonra panik oluyoz hep pirliktee
az ye azzz
kutlu olsun canımcımbugün evlilik yıldönümümüz ve ben altımin ağrısından bir yere kıpırdıyamiyorum kıpırdadıkça çat cut ediyorbu yıl ki hediyem Allahıma şükürler olsun ki bir evlat sağlık sıhhatli bir doğumla seneye kucağımda evladım olarak kutlarız inşallah.
ee hadi hayırlısı,inşallah bişey çıkmaz kuzumKizlar eve geldim Yarin netlesecek erken yatip hastaneye gidicem
sağol bebikimmmooo hamarat hamişimm yaa
lahana sarmadan bana da gönderr bayılırımmmm ohh misss
yok kız öyle sakinleştirici etki ettiğini sanmamm..
uyku uyanma dönemine denk gelmiştir tesadüf olmuşturrr.
canın mı çekti kuzum yaaa,keşke kalsaydı valla adresi alıp yollardım sanada kociş sağolsun son 1 tabağıda yatmadan önce indirdi mideye
hareket kısmından emin değilim ama beni ishal yapanın o olduğuna kesinlikle eminim,şimdi nasıl içicem tekrar onu düşünüyorum :26:
sadece kereviz yicektim güya oooff anam oooofffff
yerimden kalkamıyorum şuan
ayy şu an seni hayal ettimde çok tatlısın yaa,yerim senii
Bana da oluyor canım titreme ama çok nadir 3-4 kez olmuştur şimdiye kadariyi akşamlar kızlar...epeydir yazamıyorum,sizi takip ediyorum ama merak etmeyin
okulda son günlerimi yaşıyorum,pazartesi 29 ekimden dolayı yarım gün okul var,o günden sonra izne ayrılıyorum çarşamba 32.haftam dolar dolmazbazı arkadaşlar çaılşabildiğin kadar çalış diyorlar ama zaten bu noktaya kadar bile zar zor geldim valla.yürürken bazen diyorum heh şimdi çıkıverecek sıpam ağrılarım zaten hiç bitmiyo
ya ben size şey sorcam,benim karnım bazen içimde titreşimli telefon var gibi titriyonormal mi acaba,nasl bir hareketi öyle titreştirir ki
Bu konuda bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederizzz tezcelpirinç lapası :):) patates haşlama :):):):)
ya bişi sorcam ama psikopata mı bağladın Anıl demek yok kızlar?
benim oğlanı günde 3-4 kere hhıçkırık tutuyo
bazen çok uzun sürüyo
bunun zararı var mıdır ya?
engel olmak için birşey yapmak gerekir mi yoksa devamlı hıçkırması sağlıklı olduğunu mu gösterir.
yazık kıyamam yaaa...nasıl hıçkırıyo dk'dırr=(
Nedeni tam bilinmese de; bu aylarda anne karnında ciğerlerini geliştirmeye çalışan bebek, nefes alma verme egzersizleri yaparken bol bol içinde bulunduğu amniyo sıvısını yutarmış ve bu sıvıyı da hıçkırarak dışarıya atarmış. Bir diğer anlayışa göre ise, bebek özellikle bu aylarda çok hızlı büyüdüğü için çok daha fazla besini kısa zamanda alırmış, bu da büyüme hıçkırıklarına neden olurmuş. Hıçkırığı fazla olan bebeğin emme refleksinin daha güçlü olduğu gibi bir araştırma sonucu da Fransız bilim çevrelerince yayınlanmış. Hangisi doğru olursa olsun, sonuçta zararlı olmadığı açık bu hıçkırıkların
Son düzenleme: