- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
yok tutuyorum çiçimi artık haahaa
ne kadar tatlıyım bi bilsen görmen lazımmm
hangimiz tokuz ki zaten
bebeğim kadıköye en yakın hastane medipol nöbetçileri var pazar günleri ebesi osu busu var yani.ordan kime sorsanız tarif ederler
merhaba kızlar, dün kontrole gittik bizde. 30+4'üm ama yine iki hafta önde çıktı 32+4müş. kilosu 1950 gr. boyunu söylemiyor bizim doktor net belli olmaz diyor.
çok fena bel ağrılarım var benimde, çalışabildiğim kadar çalışayım diyordum ama oturmak bile çok zor geliyor bana artık. 4 hafta daha sıkailsem dişimi keşke.
keçeden yaptığım kapı süsümü sormuştunuz ekleyecem şimdi.
canlar nasılsınız. arada gelip gidiyorumsık sık giriyorum ama yazmaya vaktim olmuyor.
benim bebişler ikiz oldugu için kasım sonu gibi gelebilirler yada daha öncedoktorum 34cü haftayı görelim sonra 36cı haftayı bekleyim dedi. artık 10 günde bir gidiyorum kontrole. nst de hafif sancılar çıkıyor. kasılmalarım arttı. dayansın bebişlerim dua edin bacılar...:18:
yatıyorum sürekli alışverişi bitirmiştik ufak tefek şeyler kaldı onuda kocişim halletcek inşallah
sizde durumlar nasıl?
canım benim dinlenmeye çalış. senin minik yavrunda var zor olur gerçi ama iş felan yapma. benim evi pokemonlar götürüyor kociş haftasonları süpürüp siliyorikizlere gore iyi bile dayanıyorsun canımmm sık kukunu 10 gun daha
bende cok beter durumdayım cokkkk
ya ınanınkı abartmıyorum..
suan sancım bıle var hıssedıyorum
resmen oramdan cıkıcak sankı bebekım
tövbe tovbeee
bebeğim ben seni cokkkk yakınenn gordugum için söyluyorumm
harikasın vede cok tatlısınnnnn muaaaahhhhhhhhh
ikizlere gore iyi bile dayanıyorsun canımmm sık kukunu 10 gun daha
bende cok beter durumdayım cokkkk
ya ınanınkı abartmıyorum..
suan sancım bıle var hıssedıyorum
resmen oramdan cıkıcak sankı bebekım
tövbe tovbeee
adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor. kesiliyor hemen. düzenli degil yani. gercek sancı 5 dk bir gelirmiş. yalancı sancı 10 ya bir yada yarım saata bir meselakızlaar şu yalancı sancıları tarif edermisiniz lütfen
canım benim dinlenmeye çalış. senin minik yavrunda var zor olur gerçi ama iş felan yapma. benim evi pokemonlar götürüyor kociş haftasonları süpürüp siliyor
Allah razı olsun ondan.
artık yalancı sancılar başladı aman dikkat edelimmmm
benimkilerde 4 hafta daha dayansın inşallahhhhhh
bebeğim ben seni cokkkk yakınenn gordugum için söyluyorumm
harikasın vede cok tatlısınnnnn muaaaahhhhhhhhh
ouuuu baya iiri mişş bebeğin maşallahhhhh
bekliyoruz resmınıı.. bende bugun kendıme lohusa tacı yapmaya calısıcam keçeden
hadi bakalımmKızlar selam , Bu sabah kontrolümüz vardı ancak yazabiliyorum işlerimi toparladım :)
Kuzucuğum 2300 gr. olmuş . haftasıyla uyumlu gidiyor şu an .. ve klasik sonum Cemre ve Gizem gibi diyet oldu .. son 1,5 ayda en fazla 1,5-2 kg. alman lazım dedi doktor . Tatlıyı ağzına bile sürmeyeceksin dedi . Makarna ekmek pilav yok .. Bol bol protein alacakmışımkısıtlanınca insanın daha çok canı çekiyor ya ama bu hızla gidersen tansiyon problemi yaşayacaksın dedi . birde benim 2 kez geçen hafta nefesim daraldı ve çarğıntım oldu bunlar hızlı kilo almadan oluyormuş .. vücudun uyarıyor dedi Karnım kaşınıyor çok gergin patlayacak sanki dedim böyle yemeye devam edersen çatlar patlar dedi :):) Suyum bol bol varmış bizim oğlan da iyi kukişimin hemen üstüne başı var yoluna girmiş yani :) sol tarafında göbişi sağımda da bacakları kurulmuş yatıyordu kuzum ama hiç fotoluk poz vermedi bu sefer .. bizde gelişmeler böyle canlarım
evet bin kere razı olsun rabbimmm onlardanbnm eşimde dun talan olan mutfağı topladı makineye yerlestırdı . sıldı fln bugun ben ustunden gectım
adam o kdr yoruluyor bırde evde ıs yapıyor sagolsun camasır yıkayıp asmışş aksam ben burda dınlenırkennn
Allah bın kere razı olsun valla cok anlayışlı kocalarımızz..
bugünde sancım var dıye
sakın kalkma ben yaparım aksam herseyı dıyor telefonda..
ama ben mutfağı sıldım halısını balkoda attım çırptım gerı serdım
yatak odasını topladım salonu topladım
sonuç pert.....
Canımm benimmm çok teşekkürler ya yerimm senii sen öylesin asıl :)))
mutlu oldum
ya tövbe de panik yapıyorum gitsene doktora deniiiz sen böyle dedikçe korkuyorum senin için çok:26:
pazar günü sinemaya gidiyoruz teyzemle biletleri aldım şimdi bugün vizyona girdi ya benim dünyam bakalım nasılmış çok bunaldım evde artık dar geliyo heryer:26:
sağol canım peki b u sancıyı nerde hissediyorsun tam olarak karnın da mı belinde mi?adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor. kesiliyor hemen. düzenli degil yani. gercek sancı 5 dk bir gelirmiş. yalancı sancı 10 ya bir yada yarım saata bir mesela
canım kimisi kasıklarında hisseddiyor. kimi belinde mesela benim bir gece toplanmalar cok oldu baya kasıldılar megersem onlarda sancıymış....sağol canım peki b u sancıyı nerde hissediyorsun tam olarak karnın da mı belinde mi?
top top olmalar var bir de çok nadir oluyor arada karnım şekil değiştiryor sankı sonra dağılıyor bu da kasılmaymış öğrendiğime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?