2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydinlar hepimiz mutlu hafta sonu gecirir ins bugun dogum gunum bakalim esimden nasil bir supriz gelecek beklemedeyimm:)

Canım doğum günün kutlu olsun.. Yeni yaşını bebeğinle ve sevdiklerinle huzur içinde geçir inşallah :)))

canım olmaz ki yemeğe gelcekler ama yemek odası tıklım tıklım eşya dolu nereye hazırlıcam sofrayı:26:

hmm pardon pardon ben yanlış anladım
tabi o zaman gelmesi lazım canım
bence de sıkıştır mobilyacıyı
ama olmazsa da canını sıkma lütfen yabancı değil ki gelen. bi çaresine bakılır üzme kendini bunun için

deniz fulinin annesine kızmaya başlıyorum durumunu biliyo niye gönderiyo artık sana!
sen de bişey diyemiyosun ama çok yüz verme
bu saatten sonra sen anca kendi çocuğuna yetebiliyosun
bi müddet arallara gitmek yok, deniz teyze rahatsız, öğretsin çocuğuna!!!

ay onları bilmezsin o babamın karısı varya demediğini bırakmaz arkamdan çıldırtır beni, abim de iş yaptı yani kendi tek gelse olmuyo sanki uuff

Essela annesi işte kadın ztn hiç yollamıyor çok anlayıslı
Babanne evdeydi nuran teyze Aral çok istiyordu orda durmasını istemedim
Çünkü kadın ameliyatlı belinden yazık kıyamadım ona bana gelsinler dedim
Hatta olmaz kızım yüklsün sen dedi ben ısrar ettim.
Şimdi evi toplatıyorum :)))
Fatma işten gelince arala bakıyor ordada oynuyorlar sagolsunlar
Hiç sorun etmezler

işe başladımı o komşun bebeği yeni doğan o değilmiydi kızı vardıı:44:

Daha gün almadım canım. Bu ayın 31inde kontrolüm var. Merakla bekliyorum. Bakalım kızıma kavuşmama kaç gün kalmış:26:

işe başladımı o komşun bebeği yeni doğan o değilmiydi kızı vardıı:44:

2 aylıkken bebişi başladı
Bebeğide bakıcıya bırakıyorlar her sabah
Akşamda alıp getiriyorlar

Cocuklar gitti şimdi hacı teyzede gitti
O da ameliyat olcak onu anlatıyor. Bide rüya yorumlattı
Yalnız 3 cocuklu ev cokkkkk zormuş kızlar abowww

yaa ne zordur 2 aylıkken işe gitmek bakıcısı iyidir inş :26:

ayy küçücük yaaa kıyamam bakıcıya bırakıyolar demek.. Bi anne için çok zor olsa gerek.. Allah yardımcıları olsun :26::26::26:

Bu arada 112 acil servis hattında çalışan bi arkadaşım müdahale ettikleri bi olaydan bahsetti. Üstelik Ankara'da olmuş olay. Bebek bakıcısıyla ilgili.. Kanım dondu resmen kızlar.. Hergün herşeyi duyuyoruz haberlerde ama böylesi şuurumu aldı resmen. Dinlediğim günden beri gece uyuyamıyorum resmen.. Olayı burada anlatıp sizlerinde psikolojisini bozmak istemem üstelik bu dönemde. Ama sizden ricam bebeğinizi imkanınız varsa bakıcıdan önce annane-babanne'ye bırakmanız eğer yoksa bakıcıyı çok iyi araştırmanız ve kontrol etmeniz..
Allah çalışna annelerin yardımcısı olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın...:26::26:

bende istedim 10 güne gelmezse mail adresine atarız mailimizi

Geliyor canım. Ben daha önce de böyle bi kampanyasindan yararlanmistim. Talha için. Çok faydası olmuştu. Anasınıfı yaşlarına geldiğinde yine aramışlardi. Anasınıfı setini almıştık.

Kadının kitapları gerçekten çok güzel dünya standartlarında olması gereken gelişimi öğretiyor. Nambır van bi eğitmen

bende istedim canım sağol

bu yazarın hamileyim kitabı vardı bende güzel bı kıtap

hamileyim kitabını bende okudum :)
rica ederim canım..

bunu okumak için geç kaldık sanırım ama az kaldı bizim bekleyişlerin son bulmasına inş

canım olmaz ki yemeğe gelcekler ama yemek odası tıklım tıklım eşya dolu nereye hazırlıcam sofrayı:26:
cnm emrahla akşamdan biraz biraz o eşyaları diğer odaya taşısanız?
oda gelince de diğer odaya geçiş falann..amannnn uyuz bi durum=//

nice mutlu yıllara canım eşinle evlatlarınla inşallah
yukarda da yazmıştım tekrar geçmiş olsun...

Canım doğum günün kutlu olsun.. Yeni yaşını bebeğinle ve sevdiklerinle huzur içinde geçir inşallah :)))

Cok cok cok tesekkurler az once komsular toplanmis birinin elinde kamera birinin pasta supriz yaptilar insan hamileyken daha. Baska duygusal bakiyor ee yas oldu 33 kizlar rabbim hepimizi esimizle evlatlarimizla ailelerimizle mutlu huzurlu etsin eksikliklerjni gostermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…