- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN mutlu ol senelerceeee=))Gunaydinlar hepimiz mutlu hafta sonu gecirir ins bugun dogum gunum bakalim esimden nasil bir supriz gelecek beklemedeyimm:)
panduf nedir yaa di mi=))papatya kocan çok alemmiş yaa şiş ayakları gözümün önüne geldi de güldüm
ne güzel eğlendiriyo seni
toparlak, panduf
Aayyyy öyle bişey yaparsan muhteşem olur sorman bile yanlış
Ben öyle yapamıcam
Sen yap kuzucum bizde kıskanalım
Elinden gelir senin
Bnm kıçım başım agrıo biliosun
İstanbul olayı sorma ya çok pişman oldum offf
Sag salim gidip geliriz inşallah
Geçmiş olsun cemre.çok şişti mi?? Insan evladının tırnağına zarar gelsin istemiyor.
panduf nedir yaa di mi=))
çocuk gibidir zaten evde bi tane vardı 1 tane daha geliyo diyorum.
evde top oynayan koca olur mu yaaa=)
Gunaydınnnnn bacılar
Herkese kocasıyla evladıyla eviyle barkıyla
Mutlu hafta sonları diliyorum.
Aralın dün okulda dudağı patlamıştı kızlar söylemedim size
Arkadaşıyla çarpışmış
Cok üzüldüm tabi
Gunaydinlar hepimiz mutlu hafta sonu gecirir ins bugun dogum gunum bakalim esimden nasil bir supriz gelecek beklemedeyimm:)
gizemmm güle güle kullan kolyeni canım çok şık olmuş
ben ne istesem karar veremiyom
iyi bi şekilde değerlendirmek istiyorum
önceden bebeğimiz olduğunda hastaneye, beyaz güllerden oluşan KOCAMANNNN bi buket yapmasını hayal ederdim ama ya almazlarsa odaya :26:
kendü ne düşünüyo acep???
çok teşekkürler hayatım..Çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullan :))
Ben de doğum hediyesi olarak bu kolyeden istemiştim eşimden o da sormuş fiyatlarını 350-450 arası değişir demişler bakalım durum elverirse alırım dedi... :26::26:
ay çiçeği zaten yapsınlar çiçek başka hediye başka hayatım
geçen yaz haziranda ameliyat olmuştum nişanlıydık eşim ben ameliyattayken gitmiş kocaman çiçek almış gelmiş çıktığında çiçek görmezse kızar bana demiş teyzemede
şimdi görmessem naparım bilmiyorum
odaya almıyolar canım ayrıca oksijeni emiyomuş
dün hiç giremedim denizcim
önceki gün konuşuyoduk keçe almıştım ben de
tam onu alıntılicaktım sormuşsun da cevap vermemişim
mavi beyaz tül diyosun dimi ama benim renk renk keçelerim var :26: bilmiyorum karar da veremedim
şöyle bişey düşünüyorum
turkuaz keçeden kocaman bi bulut içi dolgulu üzeri beyaz keçeden isim yada hoşgeldiniz yazılı
buluttan sarkan içi dolgulu kuş, baykuş kelebek
nasıl olur sence?
dimi ya! eskiden böyle küçük hayaller kurardım iştebi çiçek yeter gibi görmüşüm
şimdi ondan diyorum, iyi bi şekilde değerlendirmek istiyorum diyeeama ben bişey demesem kendi ne düşüncek merak ediyorum da sakata gelmesin biz yine garantiye alalım kendimizi
yıne ıltıhap yıne ıltıhap oooooof
gnd kızlar
ben beşik için mekan yatak aldım ama çok kaliteli degil annemde içine yün yatak yaptı kışın sıcak tutar diye ama yatak pofidik oldu bir karış yüksekliğnde var bebek içinde gömülüp allah korusun bogulma tehliesi geçirirmi annem yatak zamanla pısar incelir diyo ama benim içim rahat değil sizce ne yapmalıyım
birde 7 kasımda 33 haftalıkken 4 boyutlu ultrasyona girecem hatıra olsun diye video çekimi falan yapılacak acaba bebişin yeri daralırmı o haftalarda pek hareket etmezmi yada dogum kanalaına girmiş olurmu???? fikirlerinizi bekliyorum
Esselaaa ne güzel bi hbr bu böyle Allah tamamına erdirsin inşallah cnm
ya bende keçeden kapı süsü yaptım ya hani, birde mavi tül alıp süslesem mi, annem söyledi tülde yapalım çok güzel olur diye. şu resimdekiler gibi kapıyı komple tülle sarıp ortasına keçe süsümü assam.. hatta tülün üstünede bikaç gemi falan yapabilirim ikinci resimdeki gibi, nasıl olur sizce?
Eki Görüntüle 839752 Eki Görüntüle 839753
ooo landfloves hızını alamadı
güzel olur canım ama seninkinin bu hali de gayet güzel
uğraşmak istersen yapabilirsin...
mobilyayı aldığımız yeri aradım pazartesi gelme şansı varmı diye inş pazartesi gelir ya abim dün başıma iş çıkardı perşembe akşam buraya geliyo babamlar falan yemeğe.. çarşamba oda gelirse yemek odasındaki eşyaların hepsini nasıl taşıyıp yerleştirelim odaya bi akşamda iki ayağım bi papuca girdi
cnm bizim de aldığımız yatak çok kalitesiz mobilyanın içinden gelengnd kızlar
ben beşik için mekan yatak aldım ama çok kaliteli degil annemde içine yün yatak yaptı kışın sıcak tutar diye ama yatak pofidik oldu bir karış yüksekliğnde var bebek içinde gömülüp allah korusun bogulma tehliesi geçirirmi annem yatak zamanla pısar incelir diyo ama benim içim rahat değil sizce ne yapmalıyım
birde 7 kasımda 33 haftalıkken 4 boyutlu ultrasyona girecem hatıra olsun diye video çekimi falan yapılacak acaba bebişin yeri daralırmı o haftalarda pek hareket etmezmi yada dogum kanalaına girmiş olurmu???? fikirlerinizi bekliyorum
tünaydın tünaydın uykucu anne yavaş yavaş erken kalkmaya başla bebiş olunca çok zorlanmayasıınnsize tünaydın bana günaydınnn
yeni uyandım daha kahvaltı yapıyorummm
yada cumaya kalsın gelişi deseydin gizem
ya parzrtesi olmazsa cuma getirin de bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?