- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
yarasınnn deniziime de oğluşuna da :))bende ceviz yiyorum
şu an çok ciddiyim burnuma yemek kouyoo adını vermiim canınız çekmesin resmen kokuyo.Bende 18 kg fln aldım
Gündüz çok az yedim ama belliydi bu saatlerde acıkacagm
şu an çok ciddiyim burnuma yemek kouyoo adını vermiim canınız çekmesin resmen kokuyo.
eşim kokmuyo diyo ama valla buram buram kokuyo ya bu kadar olur
aç değilim canımda çekmedi ama nasıl bu kadar yoğun kokar=))
şu an çok ciddiyim burnuma yemek kouyoo adını vermiim canınız çekmesin resmen kokuyo.
eşim kokmuyo diyo ama valla buram buram kokuyo ya bu kadar olur
aç değilim canımda çekmedi ama nasıl bu kadar yoğun kokar=))
senin niye 1 ay? 2 hafta erken oluyor normale göre?
öden gittiği için mi?
eğer öyleyse benimki de 11 nü önden gidiyo o zaman benimde mi az kaldı yaaaaaaa.amanınn.
ya MTA ben soda içmiyorum soda iyi mi gelir acabaaaa??
Aa gebelik takvimime bakın.önümüzdeki hafta bir kilo kanimiz artacakmis. Kilo almasak bile vayy bee.
bu arada kızlar görümcem yurtdışından tüp bebek için gelmişti ama dün doktor aramış hamileymiş şimdilik tüp bebeğe gerek kalmadı keseyi görmüşler inş bebekte oluşur ...
benımde kzıımın odası olsaydı stiker yapmak isterdim çok güzel şeyler var . aslında bende beyaz bir dolap aldım onun üzerine yapabilirm dimi birde kapı süsü aldnmı yaptın mı bende yapıcam daha bitiremedim yarım kaldı tembellik ediyorum zaten odası yok kapı süsünü nereye koycamm
Slm kizlar nasilsin ben ancak yazabildim bugun yorucuydu tetkikler yapildi gizli enfeksiyon cikti ilk defa duydum ayrica trioitebbakilacakntekrar bakalim pazartesi sonuclari alacagim kizlar cok dikkatli olun allah sizi korusun
Deniiizzz, benim doğum 3 aralıkta olacak sanırım. Doktor aralığın ilk haftası istediğiniz zaman dedi, 3 aralığı seçtik:)
Gunaydınnnnn bacılar
Herkese kocasıyla evladıyla eviyle barkıyla
Mutlu hafta sonları diliyorum.
Aralın dün okulda dudağı patlamıştı kızlar söylemedim size
Arkadaşıyla çarpışmış
Cok üzüldüm tabi
Essela kapı süsünü fiyonk şeklinde mavi beyaz yapabılırsın
2-3 tl ye mal olur sana hemde şık
Gunaydınnnnn bacılar
Herkese kocasıyla evladıyla eviyle barkıyla
Mutlu hafta sonları diliyorum.
Aralın dün okulda dudağı patlamıştı kızlar söylemedim size
Arkadaşıyla çarpışmış
Cok üzüldüm tabi
ben geldimm ay nasıl yorgunum anlatamam evim güzel evim valla yarın akşama kadar yatıcam:26:
bütün gün tıkındım durdum yine babamlarda öğlen yemeği yedim sonra sıkıldım onlardan işim var dedim kaçtım ananeme ananem yemek yedinmi dedi yemedim dedim bidaha yedim ahaha
kolyemi yaptırdım ve aldım bakın bakalımm beğencekmisiniiizz :)))
Eki Görüntüle 839561
hımm anladım cnm doğru senin sezeryandı gün aldın mı çok heyecanlı gün almak yaa=))Eh sodanin birazcık faydası oluyor anılcim
Sezeryan doğum 10 14 gün önden oluyor ya canım. O yüzden.
Bide bişe soracam. Sizde bebeğin büyüdüğünü çok net ve bariz hissediyor musunuz??? Hareketleri falan çok sert oluyor mu?
dün hiç giremedim denizcim
önceki gün konuşuyoduk keçe almıştım ben de
tam onu alıntılicaktım sormuşsun da cevap vermemişim
mavi beyaz tül diyosun dimi ama benim renk renk keçelerim var :26: bilmiyorum karar da veremedim
şöyle bişey düşünüyorum
turkuaz keçeden kocaman bi bulut içi dolgulu üzeri beyaz keçeden isim yada hoşgeldiniz yazılı
buluttan sarkan içi dolgulu kuş, baykuş kelebek
nasıl olur sence?
Gunaydinlar hepimiz mutlu hafta sonu gecirir ins bugun dogum gunum bakalim esimden nasil bir supriz gelecek beklemedeyimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?