2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
cnm emrahla akşamdan biraz biraz o eşyaları diğer odaya taşısanız?
oda gelince de diğer odaya geçiş falann..amannnn uyuz bi durum=//

salı günü gelicek oda kuşuum perşembeye kadar boşaltıp odasına taşırız eşyalarını ama yine darmaduman bi halde olur tabiki mobilya geldiği halde çünkü yerleştiremicem içine hiçbişeyi neyse yemek odası boşalmış olur en azından :))

kıyafetler hariç bezleri ıslak mendilleri falan yerleştirsem olmazmıı sence koku onlara sinemez paketliler ya olmazmıı :/

Son düzenleme:
hamileyim kitabını bende okudum :)
rica ederim canım..

bunu okumak için geç kaldık sanırım ama az kaldı bizim bekleyişlerin son bulmasına inş

Olsun canım yaa. Diğer hamileliklerde de işimize yarar bence. Hem yenidoğan bakımı da varmış.
Bizim aldığımız da bu setti.

Eklentiler

• $DSC_0228.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC_0229.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 53
nasıl mutlu olacaksın odası gelince gör bak
girip girip konuşacaksın oturacaksın odasındaaa...
her önünden geçerken gözün takılcakk...
"burası benim kızımın odası" diceksin. "bu yatakta yatcak inşallah" diceksin...
çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın.

perdeleri hala gelmedi mi?
Benim 1 haftada gelmişti

Son düzenleme:
Olsun canım yaa. Diğer hamileliklerde de işimize yarar bence. Hem yenidoğan bakımı da varmış.
Bizim aldığımız da bu setti.

çok güzel görünüyo o günler gelsinde bizde alalım bunlardan inş :))

canımm inş ya çok heycanlıyımmmmmmmm
cuma ölçüyü aldılar bu perşembe gelicek dediler arayıp onlarıda sıkıştırcam birazdan
bişey sordum canikom gördünmü
aradım perdeciyide o da salı gönderiyo :)

Son düzenleme:

selam güzel anne adayları uzun zamandır yani hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyorum. konuşulanlar yazılanlar herkesin bir fikir söylemesi hazırlık dönemimde gerçekten yardımcı oldu. bana yeni fikirler yeni yöntemler kattı. ben izmirdeyim 31+2 yiz oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum :) odamız kısmen bitti çantamız hazır :) kontorlümüze daha 10 gün var. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :)

sıkıçtır tatlım sıkıştır sıkıştırmazsan gelmiyorlar valla.
boğazlarına sarılcan onların=)

görmemiştim iyi ki uyarmışsın gördüm kuzum
ben koydum ayakkabılarını bile
koku sinse ne olacak onlara
artı zaten kapılarını çekmecelerini hiç kapatma.Odanın camı kapalı olsa bile kapatma açık kalsın onlar.
ben ütülerim güzelce bohça gibi bir şeye sarıp dolaba koydum kapak açık cam da açık .

Ay çarşıya gittik hemde aral muzuru ile
Sepet buldum şekerler için
Hasır beyaz tam istediğim gibi
Bugün onu süslicem çok güzel olucak
Nette 35-40 liraydı en düşük. 12,5 tl ya aldım

öyle yaparım o zaman kıyafet dışındakileri yerleştiririm kokusu çıkına kadarda ancak ütüleri bitiririm zaten yerleştiririm sonrada :))

ohh bunu da hallettinn çok güzel denizim :))
resim ters yalnızz

çok yorulduum
ardiye gibi kullandığımız birsürü eşya masa sandalye dolu banyoyu boşalttım tekrar düzenli yerleştirip yer açtım şimdi birsürü şey giricek oraya diye belim koptuu:26:

Ahahahaaaaha evet yaaa burdan eklediklerim böyle oluyor hey allam ya

Evet evet süslenmiş halinide eklicem
Ama çok abartı bişi yapmıcam içindeki fırfırle sarıcam

Bi renk daha keçe aldım bu arada
Ev keçe doldu :)) isim yok
Taç içinse nazar boncuğu yapıcam keçelerle

Bu arada arkadasım 4 Kasım'da dogum yapması gerekiyor
Ama bebeği şuan en az 4 kg miş :/ salı gunüne kdr doğmazsa
Sezeryane alacaklar mışşşşş
Bu arkadasımda Kk dan
Kaç senedir tanışıyoruz ana Haziran annelerin den değil
Bana nolur yeme diyo. Ama ne mümkün :26:

çok yorulduum
ardiye gibi kullandığımız birsürü eşya masa sandalye dolu banyoyu boşalttım tekrar düzenli yerleştirip yer açtım şimdi birsürü şey giricek oraya diye belim koptuu:26:

Sen nasıl yaptın yaaa deli
Buda bnm gibi kurtlu anacıgımmm

Ay çarşıya gittik hemde aral muzuru ile
Sepet buldum şekerler için
Hasır beyaz tam istediğim gibi
Bugün onu süslicem çok güzel olucak
Nette 35-40 liraydı en düşük. 12,5 tl ya aldım

Deniiiizz güle güle kullan tam istediğin gibbi bulmuşsun ya=)))
çok yorulduum
gizemmmmm!!
küçük banyoya mı giriştin niye yaptıın nasıl yaptın yaaaa
ben hayatta yapamam kızlar siz kesin benden iyi durumdasınız
benim belim sırtım kalçam çok ağrıyo.
istediğim kadar zorda kalsam da yapamam kasılır kalırım valla...
ağrım çok fazla çünkü...=(

Sen nasıl yaptın yaaa deli
Buda bnm gibi kurtlu anacıgımmm

ay yatıyodum yatakta sakin sakin aklıma bi milyon sorular geliyo düşün düşün düşün dedim bişey yapıyım napiyim napiyim kalktım oraya giriştim kaldırdım indirdim baya yer açtım ama
bizimde yapmamamız lazım aslında ama kurtluyuz heralde sen sakın deneme bile ben iş yaptığımda ağrıyo sadece onun dışında bişey yok:26:

nst anneler için güzel ama bebişler için rahatsız edici bişey galiba ki benim kızım öyle tekmeler savuruyoki cihaza kalp atışı dıgıdık dıgıdık dermiş gibi çıkıyo herşeyi unutuyosun o an.
kasık ve bel ağrısı sancı oluyo canım karnında komple sertleşip de aynı anda belinde ağrıyosa o sancı oluyo ama kişiden kişiyede değişebiliyomuş kimisi sadece kasıklarda ağrı hissediyomuş gitmekte fayda var ihmale gelmez aman bebişlerimiz bizim kıymetlimiz

İyi akşamlar aralık anneleri,geçmişi okuyamadan yazıyorum ekim annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi..dünden beri hastanedeyim bebeğimin hareketleri yavaşladığı için geldim dünden beri nst takibi yapılıyor kalp atışları iyi ama çok hareketli değil doktorum kalp atışları düşerse daha büyük sıkıntı olur yarın sabah alalım artık dedi ayrıntılı usg de 2 hafta önde gidiyordu inşallah herşey iyi olur karmakarışık duygular içindeyim benim için dua edin ne olur ismim nurşah isim olarak dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…