2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Salı günü 2725 ti canım bi kaç gtam daha almıştır heralde bugün ayrıntılı usg de kilosunu sormayı unuttum

Bak kilosuda çok iyiymiş maşallah,seni bu gece uyku tutmaz şimdi ben bile uyuyamadım aldım telefonu yine elime:))

MTAcm,süsüne kurban
Ne güzel hazırlamışsın canım,bebeğin hayatı boyunca hep böyle şanslı olur inşallah

neden erken alıcaklar canım bebeği ıkınızde sağlıcakla bırbırınıze kavusursunuz inşallah
Bebeğin hareketlerinde azalma var canım pazartesi 1cm açılma vardı 1 gece hastanede kaldım doğum olmasın diye ilaç falan verdi dünden beri de hareketleri azaldı işte takip ediyorlar ama pek bi değişiklik yok doktorum kalp atışları düşerse daha kötü olur sabah alalım dedi

Evet ya uykum var uyuyamıyorum biraz ağrım da var.
Ay bi de hastanede dağıtmak için keçeden magnet yapıyordum bitiremedim annemler evde harıl harıl bitirmeye çalışıyorlar herşey kısmet işte😊

aaa topiğin ilk bebişi mi geliyo..canım hayırlı olsun...kilosu iyiymiş şükür...haftası da ciğer gelişimi açısından iyi bundan sonar dışarıda kilo almaya devam eder minnişin...allah yardımcın olsun..güzel haberlerle gel inşallah..

Y
Yapıldığı kadar artık sağlık olsun canoo:))
Uyumaya çalış bence tatlımm,rahat rahat uyku çektiğin son gecenin tadını çıkar sonra 50 kere emzirmeye kalkıcalsın,gazı olck,altı kirlenck:))

Salı günü 2725 ti canım bi kaç gtam daha almıştır heralde bugün ayrıntılı usg de kilosunu sormayı unuttum

kilosu da haftası da çok iyi maşallah canım, içini ferah tut, çok dua ettim sana, inşAllah sağ salim bebeğini kucağına alıp geleceksin, bizi de habersiz bırakma...

Ah canim yeni okudum ins herseyin hayirlisi olur sagligi yerinde olsun tabiki ikinizinde gerisi hersey kolay allah buyuk haberlerini bekliyorum

Günaydın kızlar

Nurşahcım seni çok mrk ediyorum doguma girdn mi
Allah saglıkla kavuştursun ikinizide birbirinize inşallah

Ayyy ilk bebişimiz geliyormuş.. Çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Haberlerini bekliyoruz.

Ay çok duygulandım, benimde 22 günüm kaldı doğumaaa :)

Allah razı olsun canım. Nurtopunu sağlıkla kucağına al inşallah. Bizi de haberdar et canım.

Sağol aysuncum. Toka sepetimizi gördün mü teyzesi

Gunaydııııın kızlar..
Karnıma sağlam bir tekme yemiş gibi
Nurşahın son durum nasıl acaba yaa:26:

Gunaydııııın kızlar..
Karnıma sağlam bir tekme yemiş gibi
Nurşahın son durum nasıl acaba yaa:26:
İlk domino taşımız devrildiğine göre artık sırayla fırtlamaya başlarız

kızlar günaydın 24,10,2013 tarihi saat 02.30 itibari ile ANNE OLDUM carsamba gunu ağrılarım vardı bı turlu gcemek bılmedı adet ağrısından bıraz fazla bı agrı bırde belim ağrıyordu saat 17 gibi doktorumu normaldede sureklı ağrım olduğu için doktorum normal canım kasılmaların yoksa dedı kasılmalarımda yoktu işaretin suyun gelirse korkalım dedı suanda normel ikiz tasıyosun falan dedı neyse saat 9 gıbı esım geldı yemek yedım hadi gidelim dedı hastaye yok dedım doktoru aradım ben sorun yokmu eşimin içine dogmuş olmalıki kalk bı gosterelım bişi olmaz içim rahat değil dedi neşe hastaneye gıttık ultrasyonla kontrol etti bişi yok ntsye bağladı sancılarda 90 sanı gordum bu arada ntsde 20-25 in üstü sancı belirtesi yüksekse tehlikeliymiş kızlar nts den sonra hemşire geldi alttan kontrol edıcem dedı ben tabii korkmaya başladım alttan muayene ettı ne oldu açılmamı var dedım doktor size bilgi vericek dedı gıttı doktor geldı benım doktorumu aramış bu arada muayaneye gıdıyodum anlaşmalı olduğu hastaneydım hemen doktorumu aramışlar nobetcı doktor geldı doğum başlamış dedı kendı doktorum aradı hemen canım doğum başlamış dedı başladım ağlamaya cunku daha cok erken once bır sansını kesmeye calısıcaz dedı serum verdıler sancıyı durdurup açılmayı onleyeceklerdı cunku hastanede kuvezlerde bebek yoğun bakımda yer yoktu bebekler başka yere sevkedilebirdi sancım durup açılmam olmadığı taktirde bı kaç gun bekleticeklerde neşe sancım durdu ama bırden bıre suyum geldi hemen hemşireyi cagırdım suyum geldı dedım baktılar apar topar ne olduğunu anlamadan beni hazırldılar doğuma ındırdıler sonra ıkız bebeklerım geldi dünyaya bırı 1800 gram 44cm diğeri 1650 gram 43 cm başka bı hastaneye sevkedildiler simdi hergun onlara sut sağıp getiriyorum hergun 10 dakika görebiliyorum maalesef ıkı üç hafta kalıcaklar okdar güzel bir duyguymuski daha kucağıma bile alamadım ama o güzel duyguyu yasıyorum kucağıma aldığımda dahada anneliği hissedcem galiba ama minicikler cok tatlılar allah sizide bebeklerinize kavustursyn zamanında tabii darısı basınıza

Allah anali babalı buyutmeyi nasip etsin canım benimde ara ara agrilarim oluyo ama dayanabiliyorum suyum patlicak gibi oluyo iki gundur neden boyle anlamadim. Buarada bebeklerini insallah tez zamanda kucağına alirsin

allah analı babalı büyütmek nasip etsin en kısa zamanda kuzucuklarını kucağına alırsın inşallah canım yeterki sağlıkları yerinde olsun. çok heyecanlandım darısı bizim başımıza

ilk bebişlerimiz dunyaya gelmiş canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş, tez zamanda toparlayıp hastaneden çıkarlar.

canımm çok heyecaanlandım ve duygulandım topiğimizin ilk bebekleri geldi allahım onları korusun sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah dualarım sizinlee
gözünüz aydın canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…