2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Allah anali babali buyutsun canim vakitleri o zamanmis rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin esinle seni kutlarim

günaydın kızlar nasılsınız ben fena değilim :S ağrılarım var artık yatamıyorum yan yattığımda bebek çok tekmeliyor sırt üstüde kemiklerim ağrıyor nasıl olacak bilmiyorum birde benimki sürekli sağ taraftaki kasık kemiğime vuruyor ve akşamları çok sert vuruyor sizlerde durum nasıl korkulacak bir şey yok dimi bende doktorumda aksi gibi izinli kasımın ilk haftası iş başı yapacakmış birde bende akıntılarım artmaya başladı bir gün çok sarı bir gün yeşile yakın bazende seffaf akıntım oluyor sanki çok afedersiniz idrarımı yapar gibi akıntım oluyor

ağlaya ağlaya okudum=((
nasıl duygulandım nasıl
Rabbim onları korusun..Sağlıkla doğmuşlar sende iyisin maşallah...
Allah bizlerede böyle doğum nasip etsin hiç üzülme kafanık takma sıkılma
sıkıalacak üzülecek birşey yok zaten.
ikizler genelde 1800 doğuyor benim kuzenlerimde öyle doğdu=))
Çok heyecanlandım ya demek ki artık bitti kızlar zaman geldi çattı.
doğumlar takır takır başlıyooo=))))

Allah analı babalı büyütsün canım bebeklerin inş. sağlıklı sıhatli bir şekilde evlerine dönerler en yakın zamanda...

Ayy cnm bnmm çok duygulandım yaaa
Allah analı babalı büyütsün tatlım yavrularını bi an önce kucağına alıp yuvanıza dönersiniz inş
Offf zaman geliyo şaka maka

canım haırlısıyla inş bebişini kucağına alırsın rabbim sağlık sıhhat versin sizlere ben de çok heyecanlandım:)

ilk bebeklerimiz doğmuş hemde iki tane ne güzel hayırlı olsun canım çok dugulandım okurken inş en kısa zamanda kucağında olsunlar yavruların...

Canım duygulanarak okudum ama tabiki gözüm aydın diyorum. Yakında kucaklıyacaksin yavrularını inşallah yeterli Mevlam sana ve evlatlarına sağlık sıhhat versin

canım beniim hayırlı olsun, kavuşmuşsun yavrularına, yakında kucağına da alacaksın onları inşAllah, ilk bebeklerimiz doğmuş bile.. gözlerim doldu hikayeni okurken ( Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

ay canım benim gözünaydın tebrik ederimm. inşallah tez zamanda kurtulurlar kuvezden bebeklerinn. duygunalndım çok ben geçen sene ikiz hamileydm ve 25 haftalıkken kaybettim onları. şimdi tek bebegim nasip olursa kucağıma almak korku endişe sevinç hepsi bir arada bekliyoruz onu Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn uzun ömür sağlık versinn

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allahım sağlık sıhhat versin 3 ünüze de. :))

Darısı başımıza inşallah...

amaaaan allahıııımmmmmm,ilk bebişlerimiz doğmuşta haberimiz yokmuş meğerrrr
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzum,sağlık ve uzun ömürler versin yavrularına
Hem normal hemde ikiz bebek doğurdun,maşallahhhh canoooooooooo

kızlar çok yoruldum dün akşam baya kendimi kötü hissettim bel ağrısı sankı sancı gibi . çarşıya çıkmıştım baya yoruldum ayak üstü kaldım ondan sanırım.. dün park yatak aldık uyku seti bide kuzucuğa :) bi tane iç yatagı kaldı bide nevresim tk bi daha alabilirsem bakalım. ya e bebekten hediye çekim vardı ordan alırım dedim iç yatagını güya ama 60*120 ölçüsünde samsun mağzasında yok sitedede stokta yok hediye çekii kampanyasıda 29 nda bitiyo ne yapsam bilemedimm

Kizlar selammm
Istanbul dayiz mrk etmeyin Simdilik iyiyim
Dogurmadim
Kadıköy'de kahvalti ettik denize karsi
Arkadaslarimizla beraberiz..
Simdide vapurla besiktasa gectik kahve iciyoruz
Hava super cok mutluyum
Opuyorum

Pembegri canimmmm
Cokkk duygulandimmm
Allah kucagina tez vakitte aldirsin insallah
Canini sikma cok mutlu ol artik sen bi annesin...
Ilk bebisimiz... cok duygulandim cnm

canım Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin sağlıkla sıhhatle inş... işte ne zaman doğacağı belli olmuyor bu beişlerin :) çok geçmiş olsun güzelim :)

slm cnm senin yaşadıgın sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum yalnız tek farkımız bende akıntı yok..

birde muhtemel dogum tarihimizde aynıymış nasipse belki aynı gün dogum yaparız:)

kızlar 24. 10. 2013 tarihinde bende doktor kontrolüme gittim bu ay 4 kilo almışım ama doktorum belli olmadığı için ve hantallık yapmadığı için kızmadı bebeğim 33+2 idi ultrasondada öyle gösterdi 2100 gr olmuş yavrim ultrasonda gördüm bu sefer ağzını açtı kapattı :) ters dönmüş benimkide :) karnımda çatlağımın olmadığını görünce iyi çatlamamışsın ne kullanıyosun dedi bende saf zeytinyağı ve rosense marka vazelin dedim iyi iyi maşşallah dedi :)

3 hafta sonra bir daha çağırdı bi aksilik olmazsa... doğumu konuşalım dedi son haftalarda alttan muayene edicekmiş onu sordum bi dahaki sefer eder yani 36. 37. haftalarda dedi.. çok korkuyorum tırsıyorum dedim sancılı bi durum ama geçici dedi mutlaka yürü dedi öyle yani çok şükür bi sıkıntımız yokmuş...

annemde ameliyat oldu çok şükür eve geldi ameliyat olduğu gün... cumarteside tamponlarını çıkarttılar bende dün evime geldim...

geçmişi okuyamadım çok sayfa vardı umarım herkes iyidir... hastalara şifa yeni cici alanlarada güle güle kullanmalarını diliyorum öptüm anam :)

Hayırlı olsun gözün aydın. Bir an once bebeklerini kucagina alirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…