2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canıımmm
Gözün aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Cennet kokulunu bizim içinde kokla

Eve t siradaki sansli anne kim acaba bende biraktim nidilati ama ne gelwn var ne de gisn ilac icerken daha fazla sancim oluyo du simdi tik yok dogmayacak herhalde fikir değiştirdi benimki

Kasım annelerınde peş peşe dogumlar oluyo dıye korkuma buraya kaçmıştım burdada bebişler gelmeye başlamıs artık tam pskolojım bozuldu sıra bana gelıyo dıye allah analı babalı buyutsun bebişleri topiğimiz mis gıbı bebek kokucak

kızlaar gözünüz aydınn Allah analı babalı büyütsün inş mutlu mesut çok huzurlu uslu bebekler olsunlar :)
pembegri'cimm canım inş ikizlerin yakında yanında olucak çok duygulandım okurken :))

nurşah'cım gözün aydınn küveze bile gerek kalmadı bak gördünmüü çok sevindim canım benimmmm zaman buldukça bizi haberdar et lütfenn :))

Son düzenleme:
Hayırlı olsum canım ben de 29. Haftamda 30-40 larda sancılandım doğum sancısı gibi düzenliydi nidilat ve haftalık iğneye başladım 3 hafta yattım 32 yi doldurunca iğneyi kesti nidilatı hala içiyorum. Ben erken doğum beklerken annesini üzmedi durdu miniğim 35 haftalığız şuanda 2200 gr kuzum ben de doğarsa küveze girmesinden korkuyorum ciğer gelişimi için bişey yaptılar mı sana bana bilgi verirsen sevinirim erken doğum olunca sütün geldi mi? Neden erken doğdu miniğin?
Eve t siradaki sansli anne kim acaba bende biraktim nidilati ama ne gelwn var ne de gisn ilac icerken daha fazla sancim oluyo du simdi tik yok dogmayacak herhalde fikir değiştirdi benimki
Bana da haftaya bıraktıracak nidilatı mda cım 36 yı doldurmamızı bekliyor doktorumuz. Sen de yırttın benim gibi:) şimdi de doğmazlar inat edip ama ne kadar kalırsalar içerde okadar iyi rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin.

Kızlar doğumlar başlamış ya heyecanlandım hele haftası benimle aynı olan arkadaşımızın yavrusunun kiveze girmediğini okuyunca daha da çok sevindim yavrular bir bir kurtarıyor kendilerini. Kasım anneleri ekim de aralık anneleri de kasım da anne oluyor :)))))
Herkes erkenden doğuruyor ama en fazla 2 hafta erken doğurun içerde dursunlar inşallah daha.

Benim gibi bebeği hala dönmeyen varmı? Makat geliş bizimki doktor 36 nın sonunda nidilat ı kesecek artık doğarsa da doğar dedi. İlacın da fazlası zarar heralde. Ters bebekleri sezeryanla alıyolar ya kaçıncı haftada alır sizce?

çok şükür nurşah allah analı babalı büyütsün kuvöze bile girmemiş herşey çok iyi daha da iyi olacak inşallah buu 3. bebeğimiz Allahım korusun bebeklerimizi

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar. cuma günü kontrolüm vardı. elevit ile ilgili buradan okuduklarımdan sonra içmemeye başlamıştım. doktora sordum onun da bilgisi yokmuş. içmesem sıkıntı olur mu dedim. bi süre içme bakalım ama kan ilacını mutlaka iç dedi. ben elevitciler gelince sorarım. bi daha ki gelmende bilgilendiririm dedi.
bazı arkadaşlar bebeğin pozisyonuyla ilgili sormuşlar. benim bebişin hareketleri göbek ve kasık bölgesindeydi. bazen kasıklarımı çok acıtıyodu. kafa yukarıdaymış. zaten kasıklarımı tekmelemesinden anlıyodum. ama bebekler son haftada da dönebiliyomuş. belli olmuyo o nedenle erkenden endişelenmeyin.
bebişim 32+4 de 2 kg 44 cm di.
Allah yeni doğum yapan arkadaşlarımızın hem evlatlarına hem kendilerine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

nurşah canım gözün aydın çok sevındım bebeişinin yanında olduğuna mıs kokar sımdı o kuzum benım doya doya kokla bız hasretle beklemekteyız kuzularımı sağlıcakla kucağımıza almayı Allah bızede nasıp eder ınsallah. Analı babalı sağlıkla sıhatla gue gule buyutun ınsallah kuzunuzu canım

Deniz,sıra bize geliyor anacım mm heyecan bastı valla:)))

Aynen..!
Şimdiye kdr bişey yoktu pek fazla ama dogum yapan arkadaslarımız olmaya başlayınca
Aaa doğumlar başladı artık sona geldik dedim..
Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin kuzucum.

ayyyy nurşah ve pemgrii kızlar içim çıktı ağlamaktan gözünüz aydın rabbim sizlerle birlikte hepimize evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip etsin

günaydıııınnnnn

pembegri ve ocakn tekrar tebrikler kızlar
allah analı babalı büyütsün o kuzucukları, sağlıkla mutlulukla bi ömür geçirin inşallah

ayyyy heycan bastı valla
inşallah 40. haftamı doldurur sonra sağlıkla kucaklarım bebişimi
biraz tırsıyorum ben :18:

çok sevindim canım kuzunu küvöze koymadıklarına. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. zeynepin kısmetide bahtına açık olur inşallah.

essela biz seninle aynıyız bende tırsıyorum vakıt daraldı doktorla doğum konuşucaz bu randevumda şu ana kadar ağrım sancım kasılmam olmadı neyin ne olduğunu nasıl anlıcaz birde ben ilde doğum yapıcam mesafe var nerden baksan hastaneye gtmek 45 dakıkamızı alır korkıu başladı yol benı korkutuyo

Günaydııııınnnn
Bugün oğlumu erken yolladım okula,malum cumhuriyetimizin 90. yıldönümü arifesi olduğu için yarım gün
Yine heryerim ağrıyor hiç bişey yapmadan öylece oturmak istiyorum

Nereye kaçarsan kaç faydasız gülüm,sıra sana da gelecek
Bence hiç bozulmasın psikolojin,aksine bu heyecan hayatına renk katmalı..
Bak benim daha 26 yaşımda 3. çocuğum ben bile ilk gibi heyecanlıyım..çünkü her hamilelik,her doğum,her bebek farklıdır

Aynen..!
Şimdiye kdr bişey yoktu pek fazla ama dogum yapan arkadaslarımız olmaya başlayınca
Aaa doğumlar başladı artık sona geldik dedim..
Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin kuzucum.

Evet tatlım yaaa,nedendir bilmiyorum ama çok çabuk geçti bu hamilelik benim için..plansız gebelik şokundan mıdır nedir hiç bişey anlamadım

bugun doktora gittim. bebek 2.600 olmus. bir de kafa yukari ayaklar asagida duruyomus. doktor ondan oyle hissediyosun dedi. hatta bebek makrozomi iri bebekmis. tombis dogacak. yuzde doksan sezeryan dedi. 3hafta daha iceride tutmak icin ekstra dikkat edicekmisim. offf oturmak bana gore degil ama bebis icin katlanicaz artik:/

Günaydın.
Kızlar sizinde gogsunuzun altından tam karnınızın şişmeye başladığı
yer sızlıyor mu?? Sanki içerden tırnaklıyor beni

hey maşallah hakıkatn ne kadar tombiş yerım onuu annesi allah sağlık versin canım sezeryan iyiki var bencee olmasaydı ne olurdu....
riskli doğumlar daha fazla kötü normal doğum hikayeleri duyar psikolojımız daha çok bozulurdu .
sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…