2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
topiğin ilk bebekleri gelmiş gözünüz aydın pembegri Allah hayırlı evlat eylesin hayırlısıyla bize de hayırlı doğumlar versin inş. çoktandır yazamadım az çok okuyup çıkıyorum geçmişi, geçen hafta rapor aldım gidemedim işe sanırım bu hafta da gidemicem bu gün çok şiddetli bel ağrısıyla uyandım kımıldayamıcam sandım hala da var ne oturabiliyorum ya yatabiliyorum doğru dürüst mahvoldum son bi kaç gündür ayaktayken de kasıklarım felaket çocuk çıkıcak sanki aşağıdan şimşekler çakıyor ağrım yetmedi bide üstüne annemle telde konuşurken sinirlendim ağlama krizine girdim zor geçicek sanırım benim son aylarım korkuyorum bu cuma doğum iznim başlıcak artık tetikteyim bebiş 2 hafta önden gidiyor ztn hep usg de, burada da doğum haberlerini okuyunca tedirgin oldum, Allah sonumuzu hayretsin :44:

İnanmıyoruuum bugün hiç giremedim okuyamadim hayırlı haberler almişız canım Allah hayırlı uGurlu etsin

migrosta bütün bebek bezlerinde 26-28 ekim arası ikinci pakete % 40 indirim var arkadaşlar, hbriniz olsun. ben prima aldım, iki haftadır fiyat araştırması yapıyodum, en iyi fiyat

canım demir tuhafiyeydi o gittiğin tuhafiyecinin adı değpilmi bi de yerini 1 kez daha tarif edermisin

allahım analı babalı büyütsün canım masalah

kızlar bebeğin dönüp dönmediğini nasıl anlıyoruz ? benmki döndü mü acaba çok merak ediyorum birde bu ayki kontrolde doktor 3 hafta sonra tekrar gel dedi acaba çatı muayenesi mi yapçak ? birde acaba doğumda kaç kilo gidiyor en az bileniniz vatr mı ? şimdiden heyecan bastı

GÖZÜNÜZ AYDIN CANIMMMM topiğin ilk bebişi ikizler olduuu
çok mutlu oldum, çok duygulandım...... sağlıkla kucağına al inşallah
çok zor oldu mu doğum onu da anlat bizee
öpüyorum allaha emanet olun
inşallah çabucak taburcu olur yuvanızda mutlulukla büyütürsünüz bebişlerinizii

nurşahcım az önce okudum
inşallah herşey yolundadır, hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizinkini dualarımızdasın....

Son düzenleme:

valla onu bende bilemiyorum...ama benim bebeğim hala yukarda aşağıya inmedi daha.. doğumda 7 8 kilo gidiyormuş...

Evimdeyim kızlar
Korktuğum gibi geçmedi gunum cok güzeldi
Dahada bi yere gitmem ztn

Ay nurşahtan da hbr yok naptı acabaaaa
Kesin doğurdu yoksa yazardı bize dimi

canım benim hayırlı olsun allah sağlıklı ömürler versin evlatlarına tez zamanda da evinize kavusursunuz inşallah sağlıcakla kalın canım

galiba benimkide hala yukarıda çünkü doktor hiç bişey sölemedi doğum pozisyonu almış fean diye ve bende nasıli hissederim bunu bilmiyorum :26:

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim doğuranınız yok dimi. biz dün doktordaydık 2200 gr olmuş kızım 36. haftanın içindeyiz. herşey yolunda ama hala makat geliş bebeğim sanırım dönmeyecek zaten bazı risklerim var eğer 38 e kadar durursa bebeğim bekletmeden sezeryan olucam sanırım. hala sancılar için nidilat içiyorum artık bir hafta sonra kesicem doğarsa da doğacak dedi.
nst de sancılar yok kalp atışları ve hareketleri çok iyi. minik kızım antreman yapıyor çok hareketli doğacağı yeni dünyaya erken de geleceği için hızlanrıdılmış alıştırma yapıyor sanırım. ayakları aşağıda olduğu için baskı arttı ayakta kalmak yaramıyor. 7 kasımda yine kontrolümüz var erken doğuracaklardan biri de benim sanırım kasımın 25 ine kadar bari dursa aralığı beklemicek miniğim.
annem bende temizlik yapıyor kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi çantamızı hazırlicaz yakında.

baby tech marka sepet beşik aldık kuzuma açık meşe renginden cuma günü gelecek :) halıları yıkamaya verdim tüller yıkandı asıldı bugün bir biri halloluyor herşey doğum yaklaştıkça korku ve heyecan sardı. bebeğimin kafası kaburgama dayalı karnım hala çok yukarıda aşağı inmedi. sanırım onu kaburgalarımın arasından alacaklar :)
sağlıkla doğsun da sezeryan olayım ne yapalım. benim rahim anomalimden dolayı risklerim vardı zaten dikiş atılabilirdi rahmime ama atılmadı çok şükür bu haftaları gördüm şimdi de biraz erken doğabilir ve düşük kiloda doğum olabilir. rahim anatomimden dolayı da dönemiyor sanırım miniğim yeri kalmadı. ama suyumuz iyi hareketleri hala çok aktif inşallah üzmeyecek annesini 35+4 üz bugün 36 yıl doldurmaya az kaldı. nst deki kızla da 29. haftadan beri ahpab olduk böyle böyle sen de kurtardın kendini diyor :) 37 yi doldurdummu artık korkmana gerek yok diyor. inşallah 38 i de doldururum. ben kasımın 20 sinden sonra doğurucam sanırım dualarınızı eksik etmeyin. hazırlıkları hızlandırdık eşim bile evde hep temizlik yapıyor evim çok kirlenmiş hiç yapamadım 8 aydır kendimden utanıyorum ama tüp bebek bizimkisi risklerim de vardı hiçbişey bebeğimden önemli değildi yaşanacak kadar yaptım gerisini yapmadım şimdi annem hallediyor hiçkimse kız anası gibi olmuyor kızlar. görümcem geldi de iki cam sildi şişti annem se sabahtan beri ayaktaydı saat 10 da yorgun düştü uyudu. Allah ona sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin. kız annesi bir başka oluyor...

bu arada bişey sorucam BİM e merserize bebek battaniyesi gelmiş gördünüz mü hemde 16 tl ama annem yıkayınca sümük gibi olur bu dedi almadım :) alanınız ve yıkayanınız varmı ? pembesi çok ciciydi.

Arkadaşlar anca kendime gelebildiğim için yazmaya fırsat buldum sabah 9 da minik meleğime kavuştum çok şükür rabbime epidural sezeryan oldu makat gelişli olduğu için çok şükür ikimizde çok iyiyiz kızım 2890 kg boyu 46 cm çok şükür yanımda küvöze girmesine gerek kalmadı yanımda meleğim rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tarif edilemez hala şaşkınım inanamıyorum vakit buldukça yazacağım.zeyneple birlikte hepinizi öpüyoruz teyzelerii😘😘😘😘

arkadaslar merhaba. bilgisayarim olmadigi ve telefondan bağlandigim icin cok sık yazsmiyorum. ama mumkun oldukcatakip etmeye calisiyorum. herkese mutlu hamis gunler, bebegini kucaklarina alanlara da mutlu ve saglikli yillar dilerim. bnm size bir sorum olacak. 32 haftalik hamileyim. bebisimin kilosu 2.400 biraz iri olacak dedi doktor. ntsye girdim. bi problem yok dedi
yalniz iki gundur apış aramda bi hareketlilik var gibi oluyo. ilginc bir duygu. kasilma gibi degil ama ne oldugunu cozemedim
sizde de boyle garip bi durum var mi?

Tüylerim diken diken oluyo çok duygulanıyorum doğumları okudukça
Onca ayı beraber geçirdikten sonra mutlu sona ulaştırıyo yavaş yavaş rabbim
Ne güzel küvözede gerek kalmamış cnm yerim onu ben
Gözün aydın hayatım Allah analı babalı büyütsün inşş

Canım valla ben kuku kemiğimin ağrısından ordaki hiç bi hareketlliği hissetcek durumda değilim
Ama nedir bu dersen hiç bi fikrim yok bnm kasıklarımda oluyo kıpırtılar onlarda yavrumun eli kolu oluyo anlayabilşyorum pıtır pıtır elliyo sanki oralarımı

Ay nurşahcım cok sevindim cnm.
Mrk etmiştik sizi.
Vakit buldukça gir ve bizi bilgilendir canım.
Nasıl geçiyor kızınla vakit. Neler yapıyorsun

Bizlere dua et.
Sırada kim var acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…