2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
evet canım benim imalatım :)))) lastikli kurdele o... çıkarmak için iyi oldu.... 25 tl normalde bu takım halinde benimki 5 tl ye falan geldi :)))

lastikli kurdele olarak mı satılıyor peki? kendin kesip bardağın ölçüsüne göre mi diktin? çok güzel olmuş gerçekten. bende de var aynı bardaklardan tuhafiyelerde mi satılıyor yoksa bebek şekeri satan yerlerde mi? tabi önündeki süslerde çok güzel olmuş onun için sanırım bebek şekeri malzemeleri satan bi yer bulmam gerekecek

vlla ben kontrolümde sordum doktorma ellerimdeki şişmeyi hiç bi yerinde bişi yok olsun o kadarcıkta dedi bende sabrediyorum canım :))

denizzzzzz kız tosun gibi maşşallah benimki mi çok zayıf geçen hafta gittiğimde 2100 gr dı haftası ile uyumlu dedi ultrason bile dünümü doğru gösterdi 33+2 idim... çok şaşırdım kız seninkinin maşşallahı var tü tütütütü

ya nisa hastanesinde doğum yapan varmı? ben orda yapıcam doktorumda Mürvet hanım ama odaları felan daha incelemedim sistemleri nasıl oluyor bilmiyorum...

bide doğumdan sonra emzirirken felan nasıl korunmayı düşünüyosunuz kızlar? tecrübeli annelere duyrulur... spiral ve erkek korunma yöntemleri hariç... benim eşim bu konuda çok duyarsız ona güvenemiyorum o yüzden spiral de caiz değilmiş döllenmeyi engellemiyor döllenmiş yumurtayı parçalıyormuş o sebeple yani....

kızlar bunları hazırladım

way wayy çok güzel olmuş

canım baktım böyle devam ediyor giderim haftasonu falan nst için . akşam eve gideyım de hele bir. işteyım şimdi. dinlenirken daha iyi anlaşılıyor hareketleri zaten hareketlerinin azlaması normalmiş kocaman oldular sığmıyordur keratalar. evet devlet hastanesinde eşleri almıyorlar 4-5 kişi ayna anda alıyorlar muayeneye gidince çok şaşrmıştım usg de bebği bile göremıyorsun zaten çıktı bile vermiyorlar bir de büyük şehirler de durum daha da kötüdür. kalabalıktan.

slm arkadaslar
yaklasık 1 haftadır kasıgımın altında ve bacagımın kenarlarında ( catımı bılmıyorum) asırı bı sancı var yuruyemıyorum bıle zor yatıp kalkıyorum doktora gıttım bebek donmusmu dedım cvp yok sıkayetım bunlar dedım cvp yok ve ınanrmısınız nstye bıle baglamadan benı gerı yolladı okadar sancıya erken dogum rıskım var mı onu bıle demedı sızce bu nedır iyi degılım moralım cok bozuk

lastikli kurdeleyi tuhafiyeden aldım ama bebek şkeri satan yerlerde de vardır bardağın ölçüsüne göre yaptım biraz daha kısa yaptım gergin olsun diye burda bi tuhafiye var MTA söylemişti bana işi bebek doğumu için hazırlık malzemelerine çevirmiş herşey vardı tepsi fırfırını orda buldum süsüde nette de var çiçek malzeme diye

aklında soru işaretleri varsa bir de farklı doktora görün. hatta ikisini bir arada yürüt kısa süre. doğumda kendini hangisinde daha güvende hissedeceksen ona git en sonunda. ama devlet hastanesi gerçkten en son düşünülebilir. yani benim bulunduğum ilde öyle. hiç hijyen yoktu. kanamalı hastalarla aynı çatala oturtuyorlardı ne peçete ne bir örtü. belkide aciline gittiğim için böyleydi.

öyle yap cnm en iyisi. evde yemeğini ye bir güzel dinlen hareketlerini kontrol et. devleti en sona düşün. iyidir minnakın ben eminim.. hem maşallah kocaman kız olmuş 3 kiloyu geçmişsiniz

bende bu hafta sonu giderim inşallah, bebek şekeri vs satan yerler var, hem doğumdan sonra dağıtmak için bebek şekeri fiyatlarına da bakarım, piyasaya bi bakayım ona göre int.den sipariş verebilirim.

daha doğum çantamın eksikleri var onlar alınacak hala gidemedim almaya...

ya ne çok işimiz var, bitmedi, evde dağ gibi ütü bekliyor beni bir ayı geçti odasını alalı hala yerleştiremedim erken mi acaba diye bekleye bekleye şimdi de çok zor geliyor. 3 makine yıkadım eşyalarınıda.. uyku setinin kenar koruyucularını yıkamadım bi tek, yorgan kılıfı çarşafları yastık kılıflarını yıkadım, alt açmalarını yıkadım. kendi lohusa pijamalarımıda bebe deterjanıyla yıkadım. hepsi ütülenecek çok sıkıldım bu işler bekledikçe.. ana kucağının kılıfını bile zorla çıkardım yıkadım, cibinlik tülünü unuttum onuda yıkasamıydım acaba yaa, pofffff....

devlet hastaneleri her yerde aynı galiba, eşimin bir arkadaşı doğum yapmıştı ziyarete gittik, bir odada 6-7 kişi heryerde bebek ağlaması hepsinin başında ikişer ziyaretçi en az.. oda kalabalık her yer pis, aynı savaş sonrası revir alanları gibiydi, çarşaflarda kan vardı, yerler pislik içinde duvarlara falan dokunmaya korkarsın.

benim bebek şekerleri netten sipariş çok uyguna geldi 1.70 den aldım tanesini ben odasını halletim bi hastane çantam kaldı ayarladım da eksikler var yalnız

senin dr kopardı vallahi beni :)))) devlet hastanesine her türlü insan geliyor ben özele gittiğim de görüyorum da orada bile var yani rahatsız oluyorum açıkçası

öyle yap cnm en iyisi. evde yemeğini ye bir güzel dinlen hareketlerini kontrol et. devleti en sona düşün. iyidir minnakın ben eminim.. hem maşallah kocaman kız olmuş 3 kiloyu geçmişsiniz

sağol canım aynen öyle devlet hastanesi zorda kalmadıkça tercihim değil
ewet kızım kocaman olmuş teyzesi Allah sağlık versin hepimizin bebeklerine

geçmiş olsun canım ben de böyle bir şikayet yok ama bazı arkadaşlarımız yaşıyor bu durumu anladığım kadarıyla çatı ağrısı. ve bu haftalarda artık normal kabul ediliyor dinlen bol bol yorma kendini. doktorun da çok ilgisizmiş çok sinir bozucu başka bir doktora görünme imkanın varsa git canım

benim doktor maalesef öyleymiş, ben vazgeçtim normal doğumdan hadi sezeryan yapalım desem hadi deyip hemen ameliyathaneye atacak gibi bi hali vardı, çok üzüldüm ya napacam ben bu saatten sonra. off çok ruhum daralıyor bugün benim.

ewt ewt çok pisler... ewt işleri çok zor ama bunu bilerek orayı tercih ediyorlar.. aldıkları maaşın hakkını vermeleri şart. umarım birgün çok değişti devlette doğum özelden daha iyi diyebiliriz:))

sağol canım aynen öyle devlet hastanesi zorda kalmadıkça tercihim değil
ewet kızım kocaman olmuş teyzesi Allah sağlık versin hepimizin bebeklerine

sen de saol cnm. inşallah amin..

benim kasıklarımda ağrı olmuyor da böyle oralarda bişey arıyor gibi eli kolu sanki taa bacağımın oralarda geziyor gibi.. eşime gösteriyorum buralarda hareketlerini hissediyorum gıdıklar gibi bazen hafif vuruyor devamlı diyorum, oda çıkışı arıyor demekki diyor, az kaldı bulmasına yakında gelir beklemez 8 hafta diyor :)

canım benım kımse seni zorla sezeryan yapamaz sen eğer kendine güvenıyorsan panik de yapmam diyorsan beklersin sancılanana kadar öyle gidersin hastaneye ama işte bir de ilk doğumunsa insan neyın ne olduğunu da bilmıyor ki doktorların eline bakıyoruz valla. benım doktorum da çook sezeryanyapmış ama çok iyi bir doktor işte.. iyi olduğu için onu tercih ettim sezeryan olman gerekir diyorsa da güvenirim ..şuan normal diyor ama son zaman ne olur bilmem.

Ben hareketleri zayıf diye baya kaldım nst de
Uyanıp oynamaya başlayınca zikzaklı çizgiler büyüdü Dr cok iyi dedi ancak o zmn
Evet haklısın melekcim ama evde bi de cocuk olunca yapmadan olmuyor :/
Her yer bana bakıo
Allah'tan eşler cok yardımcı. Sagolsunlar

öyle tabi ama doktor ne derse güvenmek zorundayız. ya derse ki bebeğin oksijeni bitmek üzere, sıkışabilir bilmem ne en ufak bişey söylese zaten o korkuyla sancıyla belkide sezeryana girmek zorunda kalacam. sancım gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum zaten hastaneye.

Merhaba arkadaşlar.
Ultrasonda son 1 aydır bebeğimin baş çevresi normal haftasından 10 gün geri görünüyor. Doktor önce önemsemedi şimdi hareketlerini sıkı takip et dedi ve haftaya çağırdı tekrar. Gayet hareketli bi bebek ama çok endişelendim böyle geriden giden var mı aranızda

dimdik oturuyorum bütün gün korkuluk gibi bi eğilsem yan yatsam kaburgalarımda öyle bi sancı anlatamam ayaklarıyla itiyomu napıyo çok acıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…