2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

geçmiş olsun canım,nerde üşüttün bu kadar(
kadındoğumcu öksürüğün için bişey yapamaz ki kbb'a yada iç hastalıklarına git bence

kocana helal olsun annesine karşı savunmuş senii tebrik ederim böyle yakın olmak hiç iyi değil gibi yaa ne kadar da can ciğer olsan biyerde patlak veriyor sanırım uzak olmak iyi.

evet kızlar,arada ufak tefek öküzlükler yapsa da benim hakkımda asla konuşturmaz,asla laf söyletmez

canım çok sevindim herşeyin normal olmasına walla bende bu kadar çatırdamadan sonra senin bebiş doğum yoluna girmiştir diye bekliyordum

Senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil değiştir o doktoru bence,iyi yaaaa sorunlu olanıda kesiyor olmayanıda

Bence endişelenme canım 10 gün çok uzun bir zaman değil..benim kızım 10 gün erken doğdu ultrason yanıldı sıkma canını

dimdik oturuyorum bütün gün korkuluk gibi bi eğilsem yan yatsam kaburgalarımda öyle bi sancı anlatamam ayaklarıyla itiyomu napıyo çok acıyoo

ayy kuzum yaaa kıyamam,çünkü aynısı bende de var
hele şu göğüs altımın acısı öldürüyor beniii

Cok ilginç Dr kar var ya
Bnm ki hemen nst ye sokardı usg de bakardı
Ki yapıyorda. Bebeğin büyük ihtimal dönmüştür cnm
Baş aşağı olunca cok baskı oluyorrrrr

Sepeti bitirdim
Nazar boncuğu yaptım keçeden şimdi sırtım tuttu
Yaslanıyorum geçsin azıcık tavada bi tane nazar boncuğu yapcam

Evet kuzucum bende ist daım
annemde kalcam ama annemde çalışıyo ve hamilelğin başından beri bana pek yardımcı oldu sayılmaz...annrm sabah8da gidiyo en erken 3 de geliyo
lisede öğretmen...

anıl canım eşin için en hayırlıısı neyse öyle olsun..bebek rızkıyla gelir derler eminim çok güzel bir iş bulucak eşin...mühim olan gece tek kalmaman gündüz kaçımızın eşi yanında olabiliyoki sende...insan tek olunca kendini daha da cesaretli kuvvetli hissediyo..hayırlııs neyse o olsun...

gizoş her şey çok güzel olmuş maşallah..eylül hanım güzel günlerde kullansın..biizmki ayın 7.sınde gelicek gelsede yerleşsem diye bakıyorum..

deniz kız ne beceriklisin benımde süsleniceksepetim var ama ben beceremem ( yakın olaydın sana getirirdim..

herkese hayırlı akşamlar kızlar. Nasilsiniz ? Telden girdiğim için geçmişi okuyamıyorum. Bugün kontrolümüz vardı
33+2yiz bebeğimin kilosu 2.300 gr olmuş gayet iyi yalnız oğluşumun bacakları uzun olacakmış öyle dedi dr'um doğumum normal gözüküyor Allahin izniyle. Nst de sancı çıkmadı çok şükür 2_3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi iple çekiyorum o günü az kaldı günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum

iyi akşamlar kızlar napıyorsunuz eve geldim yemek yaaptım yedik biraz dinlendim 3 saatte ancak birkaç yaamulma ve hıçkırık hissettim ama karnım öyle sert ve gergin ki ki ortadan ayrılacak giibi hissediyorum acıyan yere elımı koyunca orası taaş giibi genelde karnımın tamamı sert ama acıyan yer daha da sert. göbeğimin biraz üzerinde hissediyorum bu acıyı kasılma olabilir mi ki? yoksa kolu bacağı mı bebeişin biyerleri mi acıtıyor

Olabilir canım....

Kasılmalar zaten başladı Cano hepimizde var ama düzenli değil...
Düzenli olursa yarım saatte bir fln birde kasılma olduğunda belden yada kasıktan hafif ağrı girerse aynı zamanda
Doğum sancıları başlamış oluyor:18:

aysuncum ağrı falan yok sadece karnımın içi acıyoo birde tüm karnım sert gergin saatlerdir böyle geçmiyor ki kasılıyorum dediğiniz gibi herhaldee panilk yapmak istemıyorum

Evet katılıyorum

Yok o kasılma değil cok feci bişey ama
Aynı yer acıyor sanki içerden yırtıyorlar
Şuan nasıl duracağımı şaşırdım
Cok Cnm acıyor kaburgamın başladığı yer

ayy kuzum yaaa kıyamam,çünkü aynısı bende de var
hele şu göğüs altımın acısı öldürüyor beniii

Benimde öyle yaaaa kaburgama batıyoooo

bittim acıdan resmennnn

Sepeti bitirdim
Nazar boncuğu yaptım keçeden şimdi sırtım tuttu
Yaslanıyorum geçsin azıcık tavada bi tane nazar boncuğu yapcam
Eki Görüntüle 844828

mükemmeelll olmuş denizimmmm ellerine sağlıkk çok beğendimmmmmmmm

Cnm yakın olsaydık ztn malzemeleri alır yere bişey serer bilginde bitirirdik herseyi
Hep bi elden hem eğlenir hep yapardık

Tâcımı bitirdimmmm bide sorun oluşmayaydı iyiydi
Ekleyemiyorummmmm of

Gizomm gittiler mi misafirlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…