Gunaydın geceden beri öksürmekten kusa kusa bi oldumsabaha karşı acile gittik sadece soğuk buhar verdiler resmen kendimi kaderine terk edilmiş gibi hissediyorum :2:öksürmekten kasıklarım kesildi kendi doktoruma görünsemmi acaba ne dersiniz kızlar hümanın hareketleri iyi elhamdulillah ama korkuyorum yinede bu akşam gökhan gelecek acaba bekleyebilirmiyim bu halde yarına kadar
geçmiş olsun canım,nerde üşüttün bu kadar
kadındoğumcu öksürüğün için bişey yapamaz ki kbb'a yada iç hastalıklarına git bence
valla helal olsun eşine benimki olsa hiç bişi demez :) ben cvp veririm ama sen benim yukarda ne yaptığımı biliyomusun da böyle söylüyosun derim adam olan anlar olmayanada daha fazlasını söyleşende kâr etmez zaten
kocana helal olsun annesine karşı savunmuş senii tebrik ederim böyle yakın olmak hiç iyi değil gibi yaa ne kadar da can ciğer olsan biyerde patlak veriyor sanırım uzak olmak iyi.
evet kızlar,arada ufak tefek öküzlükler yapsa da benim hakkımda asla konuşturmaz,asla laf söyletmez
Kızlar selam
Kontrolumuz vardı çok şükür hersey yolunda
Bebeğim 2,671 kg boyunu sormadım
Nst ye bağladılar uzun süre kımıldamadı oğlum
Dr kontrole geldi sonunda hareketleri cok az
Evde nasıldı dedi gayet iyiydi dedim. İşte o zmn uyuyordur
Beklicez dedi şeker fln verdiler bana
Su içtim sonra normale döndü.
Çatı kemiğimin ağrısı için yapılacak bişey yok
Dayan sakın iş yapma pndan agrıo hiç yerinde durmuyorsun dedi
Wetucum odalar doluydu. Ama ebe birinden izin alıp soktu beni
Gayet guzel bence ferah ve tek kişilik
İki tane yatak var biri refakatçi için
Banyosu var beşiklerde güzeldi
İçerdeki kız bebeğini emziriyordu cok duygulandm
canım çok sevindim herşeyin normal olmasına walla bende bu kadar çatırdamadan sonra senin bebiş doğum yoluna girmiştir diye bekliyordum
ya bu devlet hastanesi meselesini bende düşünüyorum. bugün iş yerimize iki tane ebe geldi devlet hastanesinden emeklilermiş bir çok özel hastanede de çalışmışlar. bana doktorumu sordular sonra o doktor normal doğum yaptırmaz sen hiç duydun mu var mıymış yapan dedi, ben o doktorun yanında da çalıştım çok kişiyi gereksiz yere sezeryana aldı dedi. bu seferde aklım iyice karıştı ben çünkü normal doğum istiyorum.
bir de bu saatten sonra doktor değişir mi? napacam bilmiyorum.
zaten en son gittiğimde şüphelenmiştim. her gittiğimde en başından beri normal doğum istediğimi söylüyordum, olur bakalım belli olmaz sen istiyorsan falan deyip geçiştiriyordu. bu gittiğimde epidural ve spinal sezeryan arasındaki farklar ne diye sordum, olurda normal doğumda bi sıkıntı çıkarsa epidural istiyorum dedim, adamın gözleri parladı iyice anlattı tamaaaam yaparııııız dedi hemen.
Senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil değiştir o doktoru bence,iyi yaaaa sorunlu olanıda kesiyor olmayanıda
Merhaba arkadaşlar.
Ultrasonda son 1 aydır bebeğimin baş çevresi normal haftasından 10 gün geri görünüyor. Doktor önce önemsemedi şimdi hareketlerini sıkı takip et dedi ve haftaya çağırdı tekrar. Gayet hareketli bi bebek ama çok endişelendimböyle geriden giden var mı aranızda
Bence endişelenme canım 10 gün çok uzun bir zaman değil..benim kızım 10 gün erken doğdu ultrason yanıldı sıkma canını
dimdik oturuyorum bütün gün korkuluk gibi bi eğilsem yan yatsam kaburgalarımda öyle bi sancı anlatamam ayaklarıyla itiyomu napıyo çok acıyoo
ayy kuzum yaaa kıyamam,çünkü aynısı bende de var
hele şu göğüs altımın acısı öldürüyor beniii