amin Allah yardımcımız olsun hakikaten... iyi canım iyi olda sesin soğulun çıkmasın yeter ki :) benimde ellerim şiştikçe aklıma sen geliyosun seni anıyorum bol bol kulaklaarın çınlıyor mu canooo ?
Doğum için gün alanlar olmuştu. Tam olarak kaç haftalik oluyor sizinki ?
2 tane sezeryan yaşamış bir arkadaşım genelde 38 in sonunda alıyorlar dedi,denizin de dediği gibi sancı gelirse bahtına direkt o gün alırlarepidural için açılmanın belli bir cm yi geçmemesi gerekiyor gibi birşey okumuştum sanki :44:
Kızlar selam
Kontrolumuz vardı çok şükür hersey yolunda
Bebeğim 2,671 kg boyunu sormadım
Nst ye bağladılar uzun süre kımıldamadı oğlum
Dr kontrole geldi sonunda hareketleri cok az
Evde nasıldı dedi gayet iyiydi dedim. İşte o zmn uyuyordur
Beklicez dedi şeker fln verdiler bana
Su içtim sonra normale döndü.
Çatı kemiğimin ağrısı için yapılacak bişey yok
Dayan sakın iş yapma pndan agrıo hiç yerinde durmuyorsun dedi
Yok bebemmmm öyle değil belli bi açıklık olunca takıyorlar o da 4 cm
4 ü geçebiliyor ztn takana kdr
Bnm mesela de gelene dek 6 cm i bulmuştu
çok geçmiş olsun şükür ki bişeyın yokk bebeğine de maşallah canım sen öyle diyince rahatladım benımkıde hareketsiz de belki de hissedemıyoruz dediğin gibi. neden muayene ettiler daha erkendi usgde bişeymi gördülerslm kızlar..
2 gündür okuyamadım baya kaynatmışsınız. daha bitiremedim sayfaları.
salı günü yarım gündü mesai. mesaiden çıktım. para çekeyim dedim bankamatikten elektrik akımına yakalandım( kaçak vardı sanırım. korkumdan hemen en yakın hastaneye gittim. saat 13 de giriş yaptım tam saat 16 da muayene sıram geldi. perişan oldum. yarım gün mesai dinlenirim derken neler geldi başıma. neyse vardır bunda da bir hayır. bebeğim iyiydi kalp atışları falan yerindeydi. bu dr kilosunu da söyledi. 2650 gr olmuş oğluşum. mta sen boyu için üzülüyordun benim oğluş bu haftada 42 cm:)) kısa tombik olcak sanırım. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
sonra çarşamba günü çok halsizdim izin yazdırdım işe gitmedim yani dün. gün boyu bebeğim kıpırdamadı( normade birkaç kere atsa telaş etmezdim ama baya hareketsizdi. şekerim sınırda olmasına rağmen çikolata bile yedim ama fayda etmedi. gece korka korka doğum hastanesine gittim. ürkütücü anlatıyorlar ya o yüzden çok korktum. ama gayet iyilerdi, bir de hijyen olsaydı iyi olurdu. bebeğim kıpır kıpırdı maşallah ama ben hissetmiyordum. demekki olabiliyormuş. doğum pozisyonunu almış kerata.
bi de yarın kendi dr randevum var. bu hafta malesef çok ultrasona girdim.. umarım zararı olmaz. bu arada beinim cnm çok tatlıdır ama açıklık muayenesi yaptılar ama hiç zor olmadı. demekki çatı muayenesinden normal doğumdan çok ürkmemek gerekmiş. bu açıklığa bakma olayını abartmışlar biraz..
ha bi de mtacım ben de antepteyim. dediğin dra tedavi amaçlı kuzenim gitti. 3 yıl yalnış tedavi etmiş kızcağızı o kadar da güvenmemek gerek sanırım drlara. üzme kendini boşa.. çok yoğun olduğu için gözden kaçırıp aman olsun da bitsin yapabiliyorlar..
Gizemcim bende cook begendim prensesin odadini. Mutlu, huzurlu, saglikli uyusun insallah ★★★★
Daha önce hastanede kimin benimle kalacağı konusunda eşimin de annemin de istediğini ve arada kaldığımı yazmıştım hatırlarsanız, offff şimdi de annem diyo ki doğum yaptıktan sonra eşimle aynı yatakta yatamazmışım.. Neden diyorum, öyle işte yatılmaz diyo hatta 40 gün yatılmaz dedi önce de sonradan 20'ye indirdi..Duydunuz mu daha önce böyle bişey? Çok saçma değil mi? En zor zamanlarımda yanımda isterim ben onu, en basitinden dikişlerim acıyo diye kalkamam su isterim belki!
Hayır yani anlamadığım öyle eski kafalı biri falan da değildir, kıskanıyo mu acaba beni eşimden anlamadım :) Sanırım bebekte bizim odamızda olacak diye o yatmak istiyo benimle
Kızlar size bi soru:
Eşim 40 gündür işsiz biliyorsunuz....
bir yerle görüşüyor(iyi bir yer) eğer olursa 6 hafta eğitim var ancak ist da bir otelde yatılı..
cuma akşamı eve gelip pazar akşamı gieri dönmesine izin var.
eğitimi 18 kasımda başlıyo=//
ben yalnız kalacağım eğer olursa ki bana ne kadar yardımcı olduğunu biliyorsunuz elim ayağıım benim.
her şeyimi o yapıyor her şeyimi.
o gitmek istemiyor ben git diyorum..
siz olsanız destek mi olurdunuz karşı mı gelirdiniz??
(Doğum olunca 3 gün izin verecekler)
çok geçmiş olsun şükür ki bişeyın yokk bebeğine de maşallah canım sen öyle diyince rahatladım benımkıde hareketsiz de belki de hissedemıyoruz dediğin gibi. neden muayene ettiler daha erkendi usgde bişeymi gördüler
saol cnm teşekkür ederim. cnm ultrasonda bildiğin kıpır kıpır ama göbeğimde tek bir kımıldama yoktu. çok şaşırtıcıydı. demekki ağırlaştıkça olabiliyor. sen de böyle düşün. ben giderken midem bulanıyordu tansiyonumda 13/8 çıktı. sınır dediler tansiyonuma. sonra haftam da 37 görünüyordu usg de. acaba bebek kafasını kanala mı soktu ya da açıklık var mı die baktılar. hatta ben de dedimki tetiklemesin erken doğumu ya da kanamam falan olur mu eve gidince. onlar da bişey olmaz dedi ki çok şükür bişey olmadı. iyiyim çok şükür.
kızlar bunları hazırladım
anladım canım ben de 2 hafta sonra giidicem doktoruma ama. acaba hastaneye gitsemmı diyordum hareketleri az nstye alırlar ama sonra vazgeçtim devlet hastanesi fobim oluştu resmen burdakı ebelerden korkuyorum ben de kendiimi hazır hissetmıyorum muayeneye falan. of muayeneden bile korkuyorum
kendin mi yaptın? ne kadar güzel olmuş, bende bardaklar için böyle bir süs yapsam diyordum lastikli olsa yıkarken çıkarıp geri takabiliriz diye. seninkide öyle dimi? bardağa yapıstırma değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?