cnm tetanos olmuş muydun?
Bende dün büyüyen bi benim vardı oynaya oynaya onu yoldum kanattım..
tetanos olmasam bende panik olurdum ama olmuştum.
Olduyssan soruun yok.dediğin gibi mikroplu birşeyse de istersen hafta sonu gelmeden dahiliyeye git anlat durumu kanında neye bakacaklarsa baksınlar.ben tetanoz oldum cnm ıkı dozda ama korkuyorum ynede ya kotu hastalığı olan bırının lıne battıysada sonrada benım elıme battıysa kuruyorum bıraz ama ıçım çok huzursuz üff
Olduyssan soruun yok.dediğin gibi mikroplu birşeyse de istersen hafta sonu gelmeden dahiliyeye git anlat durumu kanında neye bakacaklarsa baksınlar.
bi tahlil yaptır huzursuz olma en azından.böyle yiyip bitireceğine kendini canımcımm..
Olduyssan soruun yok.dediğin gibi mikroplu birşeyse de istersen hafta sonu gelmeden dahiliyeye git anlat durumu kanında neye bakacaklarsa baksınlar.
bi tahlil yaptır huzursuz olma en azından.böyle yiyip bitireceğine kendini canımcımm..
cnm arkadaşım ne güzel yazmışsın.Kızlar dünden beri baya kaynatmişsiniz.oku oku bitmedi.
Anıl yazdıklarını okudum canım hepsini alıntı yapamadım. Öncelikle bu kurs işi bittiği zaman uzun süreli ve garanti bi iş olacak mi tam anlamadım. :44: eğer zor günlerin için katlanmaya değecekse annenle kv denle falan idare edebilirsin. Ama şunu bil ki özellikle doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak.
Yapamayacağını gözün kesse bile gitme deme. Hep yanında gibi davran. Sen nasıl iyi olacağını düşünürsen ben hep yanındayım de. Yoksa ileride allah korusun zor durumda kendi istememis olsa bile topu sana ataBilir.sen gitme dedin der. Falan filan canın sıkılabilir. Kararı ona bırak derim ben.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
perdeyi taktılar şimdi anılım çok korkuyodum oldumu acaba diye çok güzel olmuuuş
ayyy gizooo bende diyorum ki bu kız tavuuk gibi niye erkekn kalktıııııııı=))))
yoksa daha ona sabah olmasına3 saat var hehhehe
seviyorum seniii muaah=))
ya güzel olmaz mı kuzucumm güzle olmaz mı.senin zevkinle alınmış çirkin durması mümkün mü
hele ki öyle bir odaya çuval taksan yakışır=)))
gizem gerçekten koy nazar boncuğu bak çok güzel oldu odasııııııııııııı
gızemm super olmuşş bebegınn gule gule kullansınn inşallah gerçii uzun bi süre senın yanında beşikte olur ama olsun:) kızlarda pembişş ayrı guzell
cnm arkadaşım ne güzel yazmışsın.
evet o konuda öyle.yani yüzüme vurmaz diye düşünyorum ama bu erkekler belli de olmaz=))
Aslında iş istediği sektör değil.ama kesinlikle ilerleyebileceği bir iş.
Eşim Kaymakamlık ya da İdari Hakimlik istiyor.Onu olmak için de meclisten tanıdığa ihtiyaç var doğruya doğru
ülke sartlarını hepimiz biliyoruz.
Yani vayyy hayatımızı değiştirecek bir iş değil.Ama dediğim gibi biliyorsunuz 40 günü geçti.Ele geçen en iyi fırsat bu.
E masraflarıda biliyorsunuz benden çok daha iyi..Evimiz kira değil Allah'tan.
Böyle işte MTA cım başını ağrıttım..
ayy gizemim yok karar veremedik bulamadık.Erkek isim bana göre çok zor=((ahahah dimi aşkım doğru ben hala uyuyodum normalde
koyarız teyzoşu :)))
isim konusunda neye karar verdiniz acebaaaa çocuktan bahsederken hitap bulamıyorum yaa
sizin odada mükemmell oldu kız tabi daha süslü oluyo haliyle ama ben sizin odayı çok beğendim özellikle perdeyii bide halıyı
aama bi türlü anlatamadım ben senin perdeyi öyle olsun çok istemiştim:26:
mobilyayı tam göstermemiştin resimde
aayyy unuttum duvar kağıdınız harikaydı 6 saat uğraş sonucuna değdi yanii :)))
Daha önce hastanede kimin benimle kalacağı konusunda eşimin de annemin de istediğini ve arada kaldığımı yazmıştım hatırlarsanız, offff şimdi de annem diyo ki doğum yaptıktan sonra eşimle aynı yatakta yatamazmışım.. Neden diyorum, öyle işte yatılmaz diyo hatta 40 gün yatılmaz dedi önce de sonradan 20'ye indirdi..Duydunuz mu daha önce böyle bişey? Çok saçma değil mi? En zor zamanlarımda yanımda isterim ben onu, en basitinden dikişlerim acıyo diye kalkamam su isterim belki!
Hayır yani anlamadığım öyle eski kafalı biri falan da değildir, kıskanıyo mu acaba beni eşimden anlamadım :) Sanırım bebekte bizim odamızda olacak diye o yatmak istiyo benimle
canıum ne demek karışmak .öyle haklısın ki.ben zaten karışmanızı istemesem buraya yazmam.Estağfurullah canım o nasıl laf. Sen bunu yaşıyorsunda,bize anlatınca mi rahatsız olacağız. Her türlü sorunumuz da birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Canım sana tecrübeli biri olarak en çok zorlanacağın doğumdan sonraki ilk hafta derim.
Çünkü özellikle olurda sezeryan doğum yaparsan birincisi çocuğunu kalkıpta kucağına alman çok zor. Bebeğin gecesi gündüzü olmuyor.Biri baksada 10dk uyusam diyorsun. Yemekti bulaşıkti çamaşırdı ütüsüde cabası. Kesinlikle tek olmaz. Aysunun dediği gibi o mutluluğu da paylaşmak isticeksin. yani gitmesi gerekirse Yanına bi haftalik birini ayarlar idare edersin.
Bide benim eşimde uluslararası ilişkiler okudu. Kaymakamlık sınavı da kolay değilmiş. Aslında bu bölümün çok da iş sahası yok. Var da ileri düzeyde başarılı olmalı. Diplomatlığa kadar yolu var. Ama hiç kolay değil.
Anıl canım Çok da ozeline karışmak istemem ama Babana da çok kızdım ayrıca.yeni hanıma 50 milyarlık araba alacağına evladınla ilgilen. Ben olsam durumumuz ortada dedesi torununun beşiği ellerinden öper. Tabi ona sıra gelirse falan der aldırırım .
Bizimkilere de söyledim. Annem geçen gün lafını etti. Torunuma altın alayım gelince takarım dedi. Anne ben bi beşik begendim. Ama bu ay çok açıldık eşime ısrar etmedim. Boşver altını birlikte o beşiği birlikte alalım anneannesinin hediyesi olmuş olur dedim. Tamam dedi kadın baktı ben yüzsüzüm
sabriyacım haklısın aslında ben burda biraz bencillik yaptım seni hatırlayyınca.Gunaydin kizlar. Yazilari okuyunca esinden azda olsa Ayri kalacaklar var benjm esim ilk kizimin kirki cikmadan Cinde gitti 4 aylikken bebegim yanina gittim hep ayri kaldim bakin yine ayriuom auin 15 de gelecek ve 40 im cokinca yine gidecek allah guc kuvvet veriyor heleki melegin dogunca baska bir kuvvet geliyor insana allah herkezin yardimciainolsun
cnm agrsif melek bugün buralardaydı sorun yok=)
turkuaz ve morla konuştum dün iyi o da annesi gelmiş yanına Ankaraya=)
hiç korkma düşünme bence doğumu ben düşünmüyorum....nasıl olur nasıl bi atmosfer şu bu diye gözümde de canlandırmıyorum
Kimse bana gelmiyor canım.bende anneme giderim.hastane çok yakın değil bana
ama annemde çalışıyor gündüzden korkuyorum...yoksa annemde kalırım ööyle birşey olursa canımcım...
Aynen yaaa aynennn canım...
onlar benden her türlü şeyi bekler ama ben bişey isteyince göze batıyorum demekki
Zaten o ilgili bi kaynana olsa iki merdiven çıkıp kızım ne durumdasın diye sorar,yokkkk kadın benim doğa üstü güçlerimin olduğunu sanıyor..Bayram temizliği yapıyorlarmışta ben niye çaya çağırmamışım eşime sormuş bunu..O da demişki,o kız da hamile haliyle 2 çocukla yukarda fayans ovuyor sen yap ona çayı demiş,aslanım benimmm
aynen aynen bende düşünüyorum hepp bu aralar başarabilir miyim diye ama akışına bırakıyrorum çok düşünürsem kafayı yerım Allah yardımcımız olsun. bu arada teşekkür ederim canım benı sormuşsun iyiym çok şükür yok bir yaramazlık
sabriyacım haklısın aslında ben burda biraz bencillik yaptım seni hatırlayyınca.
bakalım ben de senin kadar güçlü olabilir miyim yalnız kalınca..=(
Gizemm eylülün odası süper olmuş. Sadece aralık bebekleri değil Bu yılın en iyi bebek odası seçtik
Güle güle kullansın fıstık...
duvar kağıdı gerçekten harikaydı yanii :))ayy gizemim yok karar veremedik bulamadık.Erkek isim bana göre çok zor=((
oğul olacak adı sonunda yavrunun yazık=)
japon perde dicektin ama eminim senin ki daha güzel olmuştur cnm ...
bende gelene kadar tereddüt ettim ama takılınca güzel duruyo.takılana kadar insanın aklı kalıyo.
evet bak duvar kağıdımız gerçekten güzel oldu onunda hakkını yememk lazım=)
gizom bide ben sticker almıştım önceden o da geldi karggoyla karyolanın duvar tarafına yapıştırcam
onu da yapınca foto atarım güzel olacağını düşünüyorum deniz dalga balık gemi falan var=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?