2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günayyydıın kızlaar çok şükür bugun iyiyim anladım ben bu kızın bacağı var orda itekliyorr yukarı yukarı kaldırıyor ozamn çok acıyor çözdüm işi erkenden yattım şimdi iyiym bakalım bugun yıne olacak mı

Yok o kasılma değil cok feci bişey ama
Aynı yer acıyor sanki içerden yırtıyorlar
Şuan nasıl duracağımı şaşırdım
Cok Cnm acıyor kaburgamın başladığı yer

Aral & Ali başımın tacı anlamında yaptım böyle ... Olmuştur inşallah

Eki Görüntüle 844985

caannnıımm aralık anneleri olarak ne becerikli hatunlarız yaahuu gerçi ben daha sonlandıramadım ama olsun çok güzell olmuşş alkışlıyorum
Yerim o 36 haftalık oğlunuuuu
Sona geliyoruz Cnm maşallah bize... Tü tü tüüüü
Bnmkide bugün 2 671 kg cıktı kontrolde
ohh maşallah günden güne büyüyorlarr keratalarımız

ayy çok güzllerr güle güle kullanın hepsi birbirinden şirin

Günaydın kızlar. Herkes iyidir inşallah.
Benim kız iki gündür öyle çok oynamıyor. Böyle olunca da hemen aklıma kötü şeyler geliyor hayır olsun inşallah. Yarın kontrolümüz var.
Bakalım bizimki kaç kilo durumu nasıl bir fotografını görelim özledim :)

günaydın canım demekki bu haftalarda böyle olacak benımde öylee çok hareket yok ama acıtıyor içimi ben de bi an telaşa kapılıyorum sonra hareket ediyor ama az normal demekki canım hareketleri kısıtlandı artık büyüdüler sığamıyorlar güzel haberlerle gel inşallah

Ay nurşahcım cok sevindim cnm.
Mrk etmiştik sizi.
Vakit buldukça gir ve bizi bilgilendir canım.
Nasıl geçiyor kızınla vakit. Neler yapıyorsun

Bizlere dua et.
Sırada kim var acaba.

Canıımmm
Gözün aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Cennet kokulunu bizim içinde kokla

çok şükür nurşah allah analı babalı büyütsün kuvöze bile girmemiş herşey çok iyi daha da iyi olacak inşallah buu 3. bebeğimiz Allahım korusun bebeklerimizi

ayyyy nurşah ve pemgrii kızlar içim çıktı ağlamaktan gözünüz aydın rabbim sizlerle birlikte hepimize evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip etsin

çok sevindim canım kuzunu küvöze koymadıklarına. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. zeynepin kısmetide bahtına açık olur inşallah.

Nurşah'cım hayırlı olsun bebeğinin güzel bir ömrü olsun inşallah ... :) çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah

gözün aydın canım benım rabım yavrunuzu sıze bagişlasın rabbım bızede nasıp eder inşallah...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel anneler..Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.anneler hep der ya anne olunca anlarsın biraz klişe ama öyle gerçekten hep burnumun direği sızlıyor kızımdan başka herşey boş sanki böyle hissetmemde hormonlarımın birden düşmesinin de etkisi var ama annelik çok çok çok başka bişeymiş gerçek aşk'mış gerçekten :)

bir de kızım erken doğduğu için doktor çok dikkat etmen lazım dedi kalabalık ortama sokmayacaksın dedi hatta hastanede oda kalabalıktı herkesi dışarı çıkardılar ama insanlar o kadar anlayışsız ki çocuğumu herkesten saklıyorum zannediyorlar başta eşim yapıyor bunu kahroluyorum yavrum daha kendini anne karnında zannettiği için sürekli uyuyor zaten ama aynı durumu yaşamayan kimse anlamıyor bana dua edin kızlar.normal doğum gününü tamamlamadan mevlütte yapmıcam etrafımda bu kadar anlayışsız insan varken zor benim işim eşim bana destek olucağı yerde çocuğu saklıyorsun diyor ya neyse geçicek bugünlerde hayırlısıyla...

ercelf ciğer geliştirici iğneyi sormuşsun canım ben doğumdan 5 gün önce hastanede yattım 1 gün erken doğum olma durumu vardı bana o zaman 2 tane akciğer geliştirici iğne yapmışlardı.seninde önceden yaptıkları için daha etkili olur heralde.kızım sanırım karnımda dönemedi sıkıştı hareketleri çok yavaşlamıştı hatta doğumdan 1 gece önce hiç hareket etmedi nst si hep aynı seyrediyordu 140-150 ömrümden ömür gitti ilk ağlama sesini duydum hareket ettiğini gördüm ya dünyalar benim oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

canım ya böyle davranman çok normal tabiki onu koruyacaksın insanlar gerçekten anlayışsız ee artıık kış günü millet hasta bilmem ne kii senın bebeğin de daha çok küçük allah korusun enfeksiyon kapabilir herkesin düşünmesi lazım bunu mevlüt işini de askıya alman doğru bir karar boşver illa kırkında mı olacakmış 2 aylıkken yapıcam ben hem sen hem bebeğin toparlansın yaparsınız milletin dediğine bakma kararları annesi olarak sen ver eşine de alınma muhakkak birileri demiştir ona da yoksa o da istemez bebeğinizin hasta olmasını aklına girmişlerdir.kızınla birlikte sağlıklı mutlu günler canım

canım sona yaklaştın normaldir heralde.son zamanlarda olabiliyor benim oğlumda olmuşte doktor magnezyum yazmıştı kramp şeklindeydi benimki.doktoruna mutlaka danış... içini ferah tut.

evet canım haklısın, doktoruma danıstım magnezyumu iki katına çıkardı bir hafta falangeçsin etkisini gorursun dedi. Fakat dizimin arkasında damarlarda ciddi belirginleşme var dogumdan sonra damar cerrahına gitmeyi planlıyorum.

geçmiş olsun varis gibi mi esterya? ben sağlık ocağına gittiğimde ebe soruyor hep varis oluştu mu diye?

kızlaar sonraki hafta izne çıkıcam bebeğimde acele etmezse kapı süsümü tamamlıcam az bir detayı kaldıı lohusa takımı için de kurdelelerden bişeyler yaptım o hazır ama lusnicanın ki gibi profesyonel bişey olmadı dış kaPI SÜSümüz de hazır. tacımı da arkadaşım yapıyor sağolsun bir de şu organizerlerden birini yapıcam sizce hangisi daha kolay yapılır hangisini yapayım? keçem v ar ama böyle güzel kumaşım yok annemden istiycem glırken getirsn ilki daha kolay gibi sanki ötkinde elde dikiş güzel durmaz mı?

Eklentiler

• $SAM_46791-530x397.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $262487374591b2e0431e.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

eşimin aklına giren belli annesi :) aynen öyle canım kimseyi dinlemiyorum Allah göstermesin bişey olsa ben kahrolucam o yüzden laf söyleyenle kavga bile ederim:)

Kızlaaar hayırlı cumalaaar
Bugün çok güzel bi rüya gördüm. Rüyamda kızımı doğurmuşum. Kucağıma alıp emziriyorum. Kalkıyor oynuyor. Tekrar emziriyorum. Saate bakıyorum saat başı emziriyorum..Bi sağ göğsümü veriyorum bi saat sonra solu veriyorum. Ama çok çok sütüm geliyor. Yüzüne süt fışkırıyor. Çok tatlıydı miniğim.. Çok güzel bi duyguydu. Gerçek gibiydi.Şu mübarek günde hayırlara çıksın inşallah..

canım doğum yapınca alt ekstremiteye bası ortadan kalkacağından onlarda 3 aya kadar eski haline dönerler zaten merak etme hayırlısıyla yap doğumunu inşallah bende genetiklerimi yaptırdım 40 gün sonra sonuçlarım çıkacak inş temiz gelir

Benimde iki günden beri fazlalaşan adet sancısi gibi sancım oluyor. Galiba brixton mu ne o kasılmalar bunlar:26:

MTA çım bende gördüm bebişimi böyle 3 4 aylık bebek gibiydi yeni doğurmuştum emzircem babası pazara göyürcrm diyo :)))) sonra emriyorum bütününü kavrıyor bide benim oğlan konuşuyor :)))) aldığım yeni doğan takımlar küçük gelio :))) çok güzeldi yaaa âmin âmin inşallah az kaldı artık:)))

kızlar slm hayırlı cumalarr.. dün çok yoruldum gündüz ayrı misafirim geldi .akşam ayrı yemeğe yoruldum hem psikolojk hem bedenen ve nazarmı bilmem gece 2sa anca uyudum.doğum korkusu sardıı beni agladım...bideyorumlar ne zaman doğacakk kim bakacakk sıkıldımm bu sorulardann yaa bunalmışş hissediyrmm kendımı çok .. tam kasılma sancı ne zaman olacak nasıll oluyo bilmiyorumm korkuyorumm uffff

Günaydınlar,hayırlı cumalar
Offf canım çok sıkkın,havadan mıdır ndr?:((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…