2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben doğum yaptığını şimdi öğrendim canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım. allah kızını size bağışlamış.
bundan sonra da sağlık sıhatle büyütmek nasip olur inşallah canım. darısı bizim başımıza

Günaydınnnn :103:
Hayırlı Cumalar gebişler
Benim temizliğim bitti şükürrrr ütüm var sadece çok ama ütümde bozukk bide halıları daha vermedim yıkamaya versemmi bilemedim..
Kızlarr kaçtane tulum aldınız bebeklere??
Ben çok az almışım sanırım 2 tane tulum 4 alt üst almışım daha alayımmı??
kıyafeti bayağı azmışş 2 tane daha alayımmı?? Paramızda bitmiş
Bende var biraz ama almasamda çokmu az??

Kızlar ananem geldi bana iki gündür bende kalıyo
Annemin evinin orda çok sıkılmış annem bi sitede oturuyo çarşı yok pazar yok tabi kadın dayanamadı
Bende bana gel diyodum hep geldi neyseee
Dün dışarı çıkalım dedik
Avcılarda oturuyorum ben buraları bilen bilir meydana doğru yürümek için yokuş yürüyosun şu gizli yokuş denilenlerden yol düz müş gibi gelir ama öyle nefesim kesiliyoki ve yoruluyorumki işkence resmen meydana çıkmak
Hernyse bayağı gezdirdim ona mağazalara baktık bi. İki tane falan oda yavaş yürüyo bende öyle bulduk birbirimizi oda yoruluyo çabucak bende sürekli oturup dinlenşyoruz bi iki dakka
Bide dönüşte mrkete girdik sebze meyve alalım diye zatn kalçam daha evden çıkarkane tutulmuştu eskiden sadece soldu şimdi sadece şimdi sağlı sollu oldu acı içinde yürüyorum
Poşetlerde bi ağır oldumu
Kadıncağızın bilekleri tutmuyo iki poşet o aldı gerisi bende neyse öle öle geldik eve
Evimde 4. Kat düşünün artık
İki saat sonrada eşimle buluştuk yine yukarda meydanda işlerimiz vardı atm kart vs.
Ben dün duble yordummu kendimi
Eve geldim kendimi koltuğa attım ondan sonra kalk bakalım kalkabiliyosan!!!
İki bacağımıda hareket ettiremedim ve ağladım saatlerce kemiklerim eklem yerlerinden kopucak sanki oynatamıyorum allahım
Eşim masaj yaptı falan ama acı içindeyim
Beni kucağına aldı öyle gittim tuvalete
Ayaklarım sanki tutmadı kendim hareket ettiremedim acıyo diyo hep o düzeltti sağa koydu sola koydu
Genelde böyle olunca sabaha geçerdi
Tüm gece uyuyamadım acıdan sağa sola dönmek inleyerek hep
Halada geçmedi sabah
Daha iyi durumda tabi ama acısı duruyo hala uzanamıyorum korkudan kalcam kilitlencem diye
Rabbimin şu mübarek günlerde gücüne gitmesin günah yazmasın ama artık işkence gibi her geçen gün
Yürüyemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum nefesim kesiliyo
İş yapmak 5 dakika sonra işkence
Tuvalet bile zor artık göbeğimden afedersiniz yetişemiyorum bi yerlere
İlk hamileliğimde böyle hiç olmadı ya o yüzden bu sefer niye böyle diyorum
Aynı beden aynı kişi ama taşıması bir olmuyomuş
Çok bunaldım artıkk
Hayırlısıyla geçse şu günlerrrr allahımmmm

Geçmiş olsun canım çok bişeyde yapmamışsın halbukii..
Magnezyum kullanmıyormusun??
O ağrı kısa süreli bendede oluyor uzun halini düşünemiyorum bile..
Rabbim yardım etsin az kaldı inşallah biraz daha dayanma gücüü..

Saol hayatım aynen bişeyde yapmadım doğru dürüst ama yürüyemiyorum ben artık
Magnezyumdq kullanıyorum niye böyle bilmiyorum
Çok zor çokkk

kızlar bugun bende çok sıkılıyorum walla canım sürekli bişeyler yemek istiyor hemde iyice sıcak güzel yemekler ama malesef malzeme yok yapmaya da üşeniyorum zaten birde banyomuz aşağı su akıtıyomus onu yapmaya dün ustalar gelmişti ilk önce sorun yok dediler sonra da lavabodan akıyor dediler pazar günü kırılcak galiba yatak odasını bile toplamadım hiç bişey yapasım da yok yarın annemler geliyor inşAllah kahvaltılık yemeklik bişeyler almam gerek ama malesef çıkasım da yok napçam bilmiyorum daha su da sölemem gerek çıldırcam

ben bütün alışverişi oturduğum yerden yapıyorum canım :))
migros sanal market.com'a gir eve bütün aldıkalrını getiriyolar

Ne beş para etmez bir annem var ya of çıldıracak gibi oluyorum moralim bozuk rahatsızım yatıyorum tutmuş kızıma sussun diye minik minik tokalari vermiş akvaryumu çocuğun önüne koymuş sırf pc de oyun oynamak için kicini kaldırmıyor sürekli oyun oynuyor ne bezini aşk ne yemek yedirmek ne uyutmak hiç yardımcı olmuyor sinir oluyorum artık o bilgisayarı aticam artık içim daralıyor tahammülüm kalmadı kusura bakmayın kimseye böyle anlatamıyorum

Bveis. Canım suan seni en iyi ben anlarım herhalde
O kdr çaresiz hissediyorum ki kendimi(
Bugün çocuğuda okula yollamadım cok öksürüyor diye
Ama yoruyor beni evi görsen talan olmuş durumda.
Erkek bebek taşıyoruz ondan mı acaba
Yaş faktörude önemli.
Cnm bugün dinlen. Okurken valla bi solukta okudum
Gözlerim doldu aynı ben dedim.
Gecen gece mahfoldum bende eşim taşıdı wc ye
Sanada gecmiş olsun kuzum a kaldı sabır...
Bugün ben yine kötüyüm
Hep ruhen hem bedenen...!

walla ne yalan diyim kızlar aslında benimde oturduğum yerden siparişler veresim war ama kv ile binamız karşılıklı :) görmesini istemiyom o yüzden

Saol hayatım aynen bişeyde yapmadım doğru dürüst ama yürüyemiyorum ben artık
Magnezyumdq kullanıyorum niye böyle bilmiyorum
Çok zor çokkk

Ahhhh ahhhh kalkıp hapımı içermiyorum
Aralda ilgi istiyor ((

Yanımda kimsem yok
Annemler ist da... Ztn kimseden hayır yok.
Kulumun kemiği kırılacak sanıyorum.
Doğumda bişey olmaz dimi :/

Salim ol Cnm. Al karşına konuş
Sana yardım için mi geldi evine?
Yoksa beraber mi yaşıyorsunuz. Bu oyunlar bağımlılık yapıyor
Allah'tan öyle şeylerimiz yok evlilikler bile bitiyor bu yüzden
Bence sende sakin ol annene anlat konuş.

walla ne yalan diyim kızlar aslında benimde oturduğum yerden siparişler veresim war ama kv ile binamız karşılıklı :) görmesini istemiyom o yüzden

bütün gün camdamı hem kötü bişey değilki dışarı çıkıp taşıman dahamı hoşuna gidiyo ha markete gidip almışsın ha market sana getirmiş:44:

Son düzenleme:
pazatesiye randevu aldım şimdi 14.30'a.
doktor her randevundan 1 saat önce gelip nst'ye giriceksin artık demişti çok sıkılıyorum ben o makinaya bağlı olunca :26:
doğum ücretinide sordum normal 1750 sezeryan 2600

kızlar tulumlar çok güzelmiş, alanlara sipariş verenlere şimdiden hayırlı olsun. sağlıkla giysin bebişler.

benim boynum tutuluyor iki gecedir, sabahları da çok zor kalkıyorum. niyeyse

Bebeğim ya ne kdr fark var arada..!
Normal dogum olur inşallah kuzucum.
Bnm hastanede 750 mil dogum
Sezeryan 1000 miş
Allah hakkımızda hayırlısını versin

Bu arada Anıl. İki gündür Eminönü'nde :)
Bi sürü malzeme almış şeker vs.
Hello kity li bi sürü şey varmış :))

kızlar tulumlar çok güzelmiş, alanlara sipariş verenlere şimdiden hayırlı olsun. sağlıkla giysin bebişler.

benim boynum tutuluyor iki gecedir, sabahları da çok zor kalkıyorum. niyeyse

Ay hepimiz iyice göçtük yanıldık artık :))
Sanada gecmiş oldun sar boynunu sıcak tut ve zorlama sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…