- 12 Aralık 2012
- 257
- 0
- 116
- 44
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel anneler..Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.anneler hep der ya anne olunca anlarsın biraz klişe ama öyle gerçekten hep burnumun direği sızlıyor kızımdan başka herşey boş sanki böyle hissetmemde hormonlarımın birden düşmesinin de etkisi var ama annelik çok çok çok başka bişeymiş gerçek aşk'mış gerçekten :)
bir de kızım erken doğduğu için doktor çok dikkat etmen lazım dedi kalabalık ortama sokmayacaksın dedi hatta hastanede oda kalabalıktı herkesi dışarı çıkardılar ama insanlar o kadar anlayışsız ki çocuğumu herkesten saklıyorum zannediyorlar başta eşim yapıyor bunu kahroluyorum yavrum daha kendini anne karnında zannettiği için sürekli uyuyor zaten ama aynı durumu yaşamayan kimse anlamıyorbana dua edin kızlar.normal doğum gününü tamamlamadan mevlütte yapmıcam etrafımda bu kadar anlayışsız insan varken zor benim işim eşim bana destek olucağı yerde çocuğu saklıyorsun diyor ya neyse geçicek bugünlerde hayırlısıyla...
ercelf ciğer geliştirici iğneyi sormuşsun canım ben doğumdan 5 gün önce hastanede yattım 1 gün erken doğum olma durumu vardı bana o zaman 2 tane akciğer geliştirici iğne yapmışlardı.seninde önceden yaptıkları için daha etkili olur heralde.kızım sanırım karnımda dönemedi sıkıştı hareketleri çok yavaşlamıştı hatta doğumdan 1 gece önce hiç hareket etmedi nst si hep aynı seyrediyordu 140-150 ömrümden ömür gitti ilk ağlama sesini duydum hareket ettiğini gördüm ya dünyalar benim oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Günaydınlar,hayırlı cumalar
Offf canım çok sıkkın,havadan mıdır ndr?:((
Kızlar ananem geldi bana iki gündür bende kalıyo
Annemin evinin orda çok sıkılmış annem bi sitede oturuyo çarşı yok pazar yok tabi kadın dayanamadı
Bende bana gel diyodum hep geldi neyseee
Dün dışarı çıkalım dedik
Avcılarda oturuyorum ben buraları bilen bilir meydana doğru yürümek için yokuş yürüyosun şu gizli yokuş denilenlerden yol düz müş gibi gelir ama öyle nefesim kesiliyoki ve yoruluyorumki işkence resmen meydana çıkmak
Hernyse bayağı gezdirdim ona mağazalara baktık bi. İki tane falan oda yavaş yürüyo bende öyle bulduk birbirimizi oda yoruluyo çabucak bende sürekli oturup dinlenşyoruz bi iki dakka
Bide dönüşte mrkete girdik sebze meyve alalım diye zatn kalçam daha evden çıkarkane tutulmuştu eskiden sadece soldu şimdi sadece şimdi sağlı sollu oldu acı içinde yürüyorum
Poşetlerde bi ağır oldumu
Kadıncağızın bilekleri tutmuyo iki poşet o aldı gerisi bende neyse öle öle geldik eve
Evimde 4. Kat düşünün artık
İki saat sonrada eşimle buluştuk yine yukarda meydanda işlerimiz vardı atm kart vs.
Ben dün duble yordummu kendimi
Eve geldim kendimi koltuğa attım ondan sonra kalk bakalım kalkabiliyosan!!!
İki bacağımıda hareket ettiremedim ve ağladım saatlerce kemiklerim eklem yerlerinden kopucak sanki oynatamıyorum allahım
Eşim masaj yaptı falan ama acı içindeyim
Beni kucağına aldı öyle gittim tuvalete
Ayaklarım sanki tutmadı kendim hareket ettiremedim acıyo diyo hep o düzeltti sağa koydu sola koydu
Genelde böyle olunca sabaha geçerdi
Tüm gece uyuyamadım acıdan sağa sola dönmek inleyerek hep
Halada geçmedi sabah
Daha iyi durumda tabi ama acısı duruyo hala uzanamıyorum korkudan kalcam kilitlencem diye
Rabbimin şu mübarek günlerde gücüne gitmesin günah yazmasın ama artık işkence gibi her geçen gün
Yürüyemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum nefesim kesiliyo
İş yapmak 5 dakika sonra işkence
Tuvalet bile zor artık göbeğimden afedersiniz yetişemiyorum bi yerlere
İlk hamileliğimde böyle hiç olmadı ya o yüzden bu sefer niye böyle diyorum
Aynı beden aynı kişi ama taşıması bir olmuyomuş
Çok bunaldım artıkk
Hayırlısıyla geçse şu günlerrrr allahımmmm
Geçmiş olsun canım çok bişeyde yapmamışsın halbukii..
Magnezyum kullanmıyormusun??
O ağrı kısa süreli bendede oluyor uzun halini düşünemiyorum bile..
Rabbim yardım etsin az kaldı inşallah biraz daha dayanma gücüü..
Günaydııınnn..günaydın :))
ne bunalmalı sıkılmalı bi gün bugün yaa
kızlar bugun bende çok sıkılıyorum walla canım sürekli bişeyler yemek istiyor hemde iyice sıcak güzel yemekler ama malesef malzeme yok yapmaya da üşeniyorum zatenbirde banyomuz aşağı su akıtıyomus onu yapmaya dün ustalar gelmişti ilk önce sorun yok dediler sonra da lavabodan akıyor dediler pazar günü kırılcak galiba yatak odasını bile toplamadım hiç bişey yapasım da yok yarın annemler geliyor inşAllah kahvaltılık yemeklik bişeyler almam gerek ama malesef çıkasım da yok napçam bilmiyorum daha su da sölemem gerek çıldırcam
Saol hayatım aynen bişeyde yapmadım doğru dürüst ama yürüyemiyorum ben artık
Magnezyumdq kullanıyorum niye böyle bilmiyorum
Çok zor çokkk
Ne beş para etmez bir annem var ya of çıldıracak gibi oluyorum moralim bozuk rahatsızım yatıyorum tutmuş kızıma sussun diye minik minik tokalari vermiş akvaryumu çocuğun önüne koymuş sırf pc de oyun oynamak için kicini kaldırmıyor sürekli oyun oynuyor ne bezini aşk ne yemek yedirmek ne uyutmak hiç yardımcı olmuyor sinir oluyorum artık o bilgisayarı aticam artık içim daralıyor tahammülüm kalmadı kusura bakmayın kimseye böyle anlatamıyorum
walla ne yalan diyim kızlar aslında benimde oturduğum yerden siparişler veresim war ama kv ile binamız karşılıklı :) görmesini istemiyom o yüzden
pazatesiye randevu aldım şimdi 14.30'a.
doktor her randevundan 1 saat önce gelip nst'ye giriceksin artık demişti çok sıkılıyorum ben o makinaya bağlı olunca :26:
doğum ücretinide sordum normal 1750 sezeryan 2600
kızlar tulumlar çok güzelmiş, alanlara sipariş verenlere şimdiden hayırlı olsun. sağlıkla giysin bebişler.
benim boynum tutuluyor iki gecedir, sabahları da çok zor kalkıyorum. niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?