2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım öyle aciz hissediyorum ki kendimi gerçekten bazen ağlıyorum
Dün eşim beni öyle kucaklayıınca bi kötü oldum
Ben kafaya taktığım için kardeşim falan off burcu sen hamilesin bizimle bir diilsin ki üzme kendini diyo ama bu kadar sancı psikolojimi çok bozdu
E herkeste bol bol yürümelisin doğum için burcu diyo nası yürücem ben bu şekilde
Dün gece eşime diyorum şöyle bi durumdayken doğum sancım gelse nası doğurucam bacağımı ayıramıyorum hareket ettiremiyorum
Acı eşiğimi yüksek sanardım ama moralim düşüyo doğum için iyice korkar oldum
Şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin atlatalım kolayca inşş herbişeyi
Gerçekten moralmen çöktüm çökücem belli etmiyorum kimseye ama !!

Son düzenleme:
Ay hepimiz iyice göçtük yanıldık artık :))
Sanada gecmiş oldun sar boynunu sıcak tut ve zorlama sakın..

hiç sorma bazen diyorum şurda kaldı 8 hafta, 8 hafta dediğin nedir ki çabucak geçer gider diye seviniyorum. yarım saat sonra tekrar aklıma geliyor off diyorum o 8 haftada kimbilir daha neler yaşayacağım nasıl geçecek...

int.den sipariş verdiğim dr.browns biberonum lansinoh lanolin meme ucu kremim ve bir tanede bebedorun küçük bir biberonunu almıştım gelmiş hepsi. siteyi tavsiye edebilirim artık sizlerede, ben fiyatları baya araştırmıştım en uygun burda bulmuştum. ilk defa bu siteden alışveriş yaptım ama iyi sorunsuz oldu. sağlıklıvegüzel.com

arkadaşlar ya ben kendime bi türlü çanta bulamadım şöyle biraz uygun fiyatlı internetten alan varmı biraz akıl verebilirmisiniz

kızlar hepinize geçmiş olsun ben de dün gece acıdan duramıyordum karnımın içi acıyordu keratanın ayağıymış herhalde bugun çekti de rahata kavuştuum 4 hafta kaldı ama bakalım nasıl geçecek en zor kısmına geldik sanırım

Tünaydın kızlar...

Ağrısı acısı olanlara Allah şifa versin..
Benim de moralim çok bozuk..
Şimdi eşimin teyzesi aradı.. İzne ayrıldığımı duymuşlar kızıyla 2 yaramaz torunuyla bana geliyolarmış yarın ( Biz öğleden geliriz akşamda damat gelir diyo.. 2 öğün yemek demek bu off yaa tam da dinlenicem derken.. Ev zaten perişan durumda.. Hemen temizliğe kalkıştım ama sadece salonu temizledim şimdi (ki en temiz yer orası evde) ona rağmen bittim belim koptu ya ( Daha bi çok işim var.. Napcam ben

ne anlayışsız insanlar var ya insan evden birşeyler hazırlarda biz geliyoruz sakın birşey yapma sadece seni merak ettik filan der dimi
cidden aralık anneleri olarak çöktük benim de belim oramın kemikleri ağrıyor,oturduğum yada yattığım yerden zor kalkıyor yada hareket edemiyorum,allah yardımcımız olsun :18:

oy ya ne düşüncesizlik yapıyorlar böyle hami,le kadına o kadar çocukla gelinir mi benım hiç tahammülüm yok valla misafire de çocuğa da birde kalkıp ikram hazırla zor iş. kimse gelmesin mümkünse ev bu haldeyken . yatıyorum deseydin de işte denmıyor kii neyse temziliğini yüzeysel yapıver ama yemeği gelince beraber yaparsınız yapamadım dersin en azından yardım etsinler

valla bencede çok fark var hayatım bide epidural falan +500 tl daha:44:

ciddenmi ay ne güzell gezsin tabii ohh hiç halim yok yemez benim toto bu saatten sonra eminönü falan

insanın o anda aklına gelmiyor işte aslında öyle mi tüh ya yarın da biz arkadaşlara davetliyiz kabul edemicem filan demek kendi yemeğimizi bulaşığımızı yardımla idare ediyoruz insanlar bizlerden hizmet nasıl bekler anlamam çok sinir bir durum

bir de son zamanlarda bir konu dikkatimi çekiyor,gerçekten iyi ilişkilerim var dediğiniz akraba ve dostları gözden geçirin,kaç tanesi canı gönülden gelip yardım edeyim ağarlaşmşsın dedi ?? bana şu ana kadar yalnızca iki kişi söyledi ve gerçekten ben reddettiğim için gelmediler,ilişkilerin ve dostlukların samimiyeti böyle zamanlarda belli oluyormuş

gizem bunlar uçmuş mu yaa ne kadar pahalıı neresi bu hastane çok mu lüks ki lüks olsa ne olacak günlerce kalmayacaksın ya hıjyenik olsun yeter.

valla bencede çok fark var hayatım bide epidural falan +500 tl daha:44:

ciddenmi ay ne güzell gezsin tabii ohh hiç halim yok yemez benim toto bu saatten sonra eminönü falan

gizemm dün gece bir rüya gördüm uyanınca sen aklıma geldin belki sende benimkine benzer bir rüya görürsün
kalabalığın içinde annemi görüyorum gelicekmisin eve gelicekmisin diye soruyorum evet gelicem diyor,bende böyle pudra rengi bir kıyafetle zayıflamşım filan
sanırım bilinçlatımda doğumda onun yokluğunda ne yapacağım düşüncesi sıkıntıya sebep oluyor,allah hepimizin yardımcısı olsun

Cık cık cık yaaaa ayyy ne düşüncesiz bencil insanlar var
Bu kadın hamile demiyor kimse
Bide ne alaka eşinin teyzesi
Ve kız ve torunları üstüne üstlük eşi.
Ayyy daraldımmmm
Kalmazlar umarım :/

foruma bi kasvet çöktü cidden herkes kendini rahatsız hissediyo aile ile ilgili şikayetler, düşüncesiz akrabalar...

bende dün yoruldum baya belim ağrıdı sırtım sanki bacaklarım çekiliyo gibi oldu. lohusa olmadan lohusa sendromuna girdim galiba mutsuz huzursuz oldum bi korkuyorum doğumdan normalmı olacak sezeryanmı erken mi yanımda biri olacak mı ne bilim kafada bi sürü şeyy . akşam 2 sa anca uyudum oflaya poflaya eşim diyo uyumak zorunda değilsn kalk tv ye bak gündüz uyursunnn. yanlız kalmaya korkuyorum . annemlere gelseniz diyorum gece böle oldu anlatıyorum olur o kadar falan hiçç gelesi yok 2 sa yolda oturuyolar yakın şehirler birbirine yanii babamda emekli oldu annemde emeklii gelmiyoo yaa . daha erken diyo . ya biliyorum erken herkes kendi evini arıyo ama tedirginim yanlız kalmaya alışkın değilim çalışıyorum normalde. bu erken doğum falan iş yerindeki sıkıntılar yüzünden 1 buçuk aydır evdeyim. doğum iznimide başlattık zaten ne biliym sıkılıyorum bunalıyorum. dışarı çıksam yoruluyorum hemen offf bi geçse şu günlerr 5 kasımda kontrol var. ne olacak bilmiyorummm bi 36. haftayıda geçsek hayırlısı ilee inşşş......

Sağol canım inşallah.

Aynen canım benimde çatı kemiklerim acıyor.. Ayağa kalkamadığım için kendime kahvaltıyı bile zor hazırladım da yaptım.. Bi de bu çıktı.. Çok bekledim sakın bi şey yapma biz getiririz demesini ama demedi.. Ki yemekle de bitmiyor ev perperişan vaziyette.. Keşke bahane üretip kabul etmeseydim ama diyemedim işte

Diyemedim canım ya.. Annemi aradım evlerimiz çok uzak ama yarın sabahtan dolmuşla gelirim dedi sağolsun.. Evde bişiler hazırlarım, gelince sendede yemek yaparım dedi.. Bende şimdi üstünkörü yapıyorum işte temizlik.. Off ya hakikaten çok anlayışsız insanlar ya

Canım kabul etmesem yada hazırlık yapamadım desem lafımı edecekler biliyorum.. Geçenlerde bayram için biz onlardaydık kapıdan çıkarken çizmelerimi eşim giydiriyodu ''eğilemiyomusun biz eğilirdik hamileyken demek şimdikiler eğilemiyor '' diye laf çarptı.. Bi de asıl konu torunları çok yaramazlar.. Ne güzel kızıma kapı süsü falan yaptım.. İnşallah kaşla göz arası canına okumazlar

valla güzelim bence masraf yapma hediye de gelebilir... benim alt üst takımım 2 tane idi iki de tulum almştım eşim bayram tatilinde iki tulum daha almış biri Fenerbahçeli :) hediyede geldi bitane ama o biraz büyükçe yani bence şimdiden küçük küçük çok almamakta fayda var. ben daha çok iç çıtçıtlı badi ayaklı alt felan aldım toto bezinden çıkar diye ama sen bilirsin...

bveis çok geçmiş olsun canım ya... dikkat et kendine

sultan sanada kolay gelsin anam bu durumda gelen yardıma gelmesi gerekeceği yerde yapılana bak... valla sinir bozucu çok...

kızlar bana biraz müsaade alt kata kayınvalideme bi ineyim dün doktora gitmişlerdi ne olmuş ne bitmiş bi sorayım. sormayınca niye sormadın diye çarpraz sorguya tutuyolar beni...

geçenlerde kanamam olduktan sonra benimde ayakkabılarımı ,çorabımı filan eşim giydiriyor.kv ne dese beğenirsin şimdiki gençler nazik,çürük ben dokuz aylıkken yatağına altına girip yerleri silerdim direk git yol yani

E yuh artık yanii !!
Mahalleyide toplasalarmış gelirken
Son ayına gelmiş hamile bi insana cümbür cemaat geliyolar öğleden geceye bide
Kalmazlar inş sahiden
Valla insan kendine yemeği zor yapıyo gerçekten
Bide evi temizle yemekleri hazırla önüne koy kaldır
Çok düşünselerdi diğer arkadaşların dediği gibi biz yapar getiririz sen sakın yorulma derlerdi
Millet çok rahat anacım
Kimse ince düşünmüyo
Biz mi çok ince düşünüyoruz yoksa bilemiyorummm

Sende temizliği üstünkörü yapıver canım yemeklerinde malzemesini çıkar çok yoruluyorum yavaş yavaş yaparım siz yabancı diilsinşz de belki biz yapalım sen otur derler ahhla offla sürekli

Cık cık cık yaaaa ayyy ne düşüncesiz bencil insanlar var
Bu kadın hamile demiyor kimse
Bide ne alaka eşinin teyzesi
Ve kız ve torunları üstüne üstlük eşi.
Ayyy daraldımmmm
Kalmazlar umarım :/

Yok canım kalmazlar Ankara'da onlarda.. Ama işte sıkıntısı çöktü.. İnanırmısın bazen kemiklerim o kadar acıyo ki çok afedersin tuvaletimi bile tutuyorum.. Kalkamıyorum yerimden, toparlanamıyorum.. Zaten çalışan biriyim, İş'te mahvoldum.. Şurda izne ayrılmışım biraz dinleneyim dimi ama yok geç kaldılar hemen damlamaları lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…