- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
Bveis. Canım suan seni en iyi ben anlarım herhalde
O kdr çaresiz hissediyorum ki kendimi(
Bugün çocuğuda okula yollamadım cok öksürüyor diye
Ama yoruyor beni evi görsen talan olmuş durumda.
Erkek bebek taşıyoruz ondan mı acaba
Yaş faktörude önemli.
Cnm bugün dinlen. Okurken valla bi solukta okudum
Gözlerim doldu aynı ben dedim.
Gecen gece mahfoldum bende eşim taşıdı wc ye
Sanada gecmiş olsun kuzum a kaldı sabır...
Bugün ben yine kötüyüm
Hep ruhen hem bedenen...!
Ay hepimiz iyice göçtük yanıldık artık :))
Sanada gecmiş oldun sar boynunu sıcak tut ve zorlama sakın..
Tünaydın kızlar...
Ağrısı acısı olanlara Allah şifa versin..
Benim de moralim çok bozuk..
Şimdi eşimin teyzesi aradı.. İzne ayrıldığımı duymuşlar kızıyla 2 yaramaz torunuyla bana geliyolarmış yarın( Biz öğleden geliriz akşamda damat gelir diyo.. 2 öğün yemek demek bu off yaa tam da dinlenicem derken.. Ev zaten perişan durumda.. Hemen temizliğe kalkıştım ama sadece salonu temizledim şimdi (ki en temiz yer orası evde) ona rağmen bittim belim koptu ya ( Daha bi çok işim var.. Napcam ben
Tünaydın kızlar...
Şimdi eşimin teyzesi aradı.. İzne ayrıldığımı duymuşlar kızıyla 2 yaramaz torunuyla bana geliyolarmış yarın( Biz öğleden geliriz akşamda damat gelir diyo.. 2 öğün yemek demek bu off yaa tam da dinlenicem derken.. Ev zaten perişan durumda.. Hemen temizliğe kalkıştım ama sadece salonu temizledim şimdi (ki en temiz yer orası evde) ona rağmen bittim belim koptu ya ( Daha bi çok işim var.. Napcam ben
Bebeğim ya ne kdr fark var arada..!
Normal dogum olur inşallah kuzucum.
Bnm hastanede 750 mil dogum
Sezeryan 1000 miş
Allah hakkımızda hayırlısını versin
Bu arada Anıl. İki gündür Eminönü'nde :)
Bi sürü malzeme almış şeker vs.
Hello kity li bi sürü şey varmış :))
oy ya ne düşüncesizlik yapıyorlar böyle hami,le kadına o kadar çocukla gelinir mi benım hiç tahammülüm yok valla misafire de çocuğa da birde kalkıp ikram hazırla zor iş. kimse gelmesin mümkünse ev bu haldeyken . yatıyorum deseydin de işte denmıyor kii neyse temziliğini yüzeysel yapıver ama yemeği gelince beraber yaparsınız yapamadım dersin en azından yardım etsinler
valla bencede çok fark var hayatım bide epidural falan +500 tl daha:44:
ciddenmi ay ne güzell gezsin tabii ohh hiç halim yok yemez benim toto bu saatten sonra eminönü falan
Tünaydın kızlar...
Sağol canım inşallah.günaydın canım demekki bu haftalarda böyle olacak benımde öylee çok hareket yok ama acıtıyor içimi ben de bi an telaşa kapılıyorum sonra hareket ediyor ama az normal demekki canım hareketleri kısıtlandı artık büyüdüler sığamıyorlargüzel haberlerle gel inşallah
ne anlayışsız insanlar var yainsan evden birşeyler hazırlarda biz geliyoruz sakın birşey yapma sadece seni merak ettik filan der dimi
cidden aralık anneleri olarak çöktükbenim de belim oramın kemikleri ağrıyor,oturduğum yada yattığım yerden zor kalkıyor yada hareket edemiyorum,allah yardımcımız olsun :18:
oy ya ne düşüncesizlik yapıyorlar böyle hami,le kadına o kadar çocukla gelinir mi benım hiç tahammülüm yok valla misafire de çocuğa da birde kalkıp ikram hazırla zor iş. kimse gelmesin mümkünse ev bu haldeyken . yatıyorum deseydin de işte denmıyor kii neyse temziliğini yüzeysel yapıver ama yemeği gelince beraber yaparsınız yapamadım dersin en azından yardım etsinler
insanın o anda aklına gelmiyor işte aslında öyle mi tüh ya yarın da biz arkadaşlara davetliyiz kabul edemicem filan demekkendi yemeğimizi bulaşığımızı yardımla idare ediyoruz insanlar bizlerden hizmet nasıl bekler anlamam çok sinir bir durum
bir de son zamanlarda bir konu dikkatimi çekiyor,gerçekten iyi ilişkilerim var dediğiniz akraba ve dostları gözden geçirin,kaç tanesi canı gönülden gelip yardım edeyim ağarlaşmşsın dedi ?? bana şu ana kadar yalnızca iki kişi söyledi ve gerçekten ben reddettiğim için gelmediler,ilişkilerin ve dostlukların samimiyeti böyle zamanlarda belli oluyormuş
Günaydınnnn :103:
Hayırlı Cumalar gebişler
Benim temizliğim bitti şükürrrr ütüm var sadece çok ama ütümde bozukk bide halıları daha vermedim yıkamaya versemmi bilemedim..
Kızlarr kaçtane tulum aldınız bebeklere??
Ben çok az almışım sanırım 2 tane tulum 4 alt üst almışım daha alayımmı??
kıyafeti bayağı azmışş 2 tane daha alayımmı?? Paramızda bitmiş
Bende var biraz ama almasamda çokmu az??
Aynen canım benimde çatı kemiklerim acıyor.. Ayağa kalkamadığım için kendime kahvaltıyı bile zor hazırladım da yaptım.. Bi de bu çıktı.. Çok bekledim sakın bi şey yapma biz getiririz demesini ama demedi.. Ki yemekle de bitmiyor ev perperişan vaziyette.. Keşke bahane üretip kabul etmeseydim ama diyemedim işte
Diyemedim canım ya.. Annemi aradım evlerimiz çok uzak ama yarın sabahtan dolmuşla gelirim dedi sağolsun.. Evde bişiler hazırlarım, gelince sendede yemek yaparım dedi.. Bende şimdi üstünkörü yapıyorum işte temizlik.. Off ya hakikaten çok anlayışsız insanlar ya
Canım kabul etmesem yada hazırlık yapamadım desem lafımı edecekler biliyorum.. Geçenlerde bayram için biz onlardaydık kapıdan çıkarken çizmelerimi eşim giydiriyodu ''eğilemiyomusun biz eğilirdik hamileyken demek şimdikiler eğilemiyor '' diye laf çarptı.. Bi de asıl konu torunları çok yaramazlar.. Ne güzel kızıma kapı süsü falan yaptım.. İnşallah kaşla göz arası canına okumazlar
Tünaydın kızlar...
Cık cık cık yaaaa ayyy ne düşüncesiz bencil insanlar var
Bu kadın hamile demiyor kimse
Bide ne alaka eşinin teyzesi
Ve kız ve torunları üstüne üstlük eşi.
Ayyy daraldımmmm
Kalmazlar umarım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?