2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Yok canım o kadar düşünceli değiller ne yazıkki..
Neyseki annemi aradım yarın sabahtan gelip yapcak yemekleri.. Bende ağır ağır yapıyorum temizlik işte.. Ama o torunlar evi daha da talan edecek eminim.. Offfff ağlıcam ya

Ay yok kuzum yaaa ne yürüyüşü
Nerde ilk hamileliğim nerde bu tey teyyy
Dr um dün diyorki yat hiç bi iş yapma ne hamileler var hiç bişey yapmıyorlar dio
Dedim kim yapacak eve gelen kadın bile yapamıyor işi
Cocuk yemek bekler ilgi bekler hersey bana bakıyor dedim
Bnmde moralim sıfır.. Birde ikisine nasıl yeticem sorusu sürekli aklımızda

İçerde kalcak hali yok ya yürüyemicem artık valla çıkcak bi şekilde
Aynen hayatım herşey bizi bekliyo evde çocuk zaten başlı başına sorumluluk
Bende içimden diyorum ki derin okula gidince severim artık rüzgarı kısknamasın yavrum
Kıskanıpta içerlemesin
Düşünceler düşüncelerrrrrrrr offfff

Kizlar neolmus size herkez pert :)) aksine bugun hava bana baska bir guZel yatagin icindeyim birtarafimda asminim karnimda asyam tv karsisinda aksam yemek bekleyecek koca yok aksam sadece ablam gelecek kalmaya zaten ailem bana hic is yaptirmaz deymeyin keyfime bir sirkelenin bugun cuma ben hepinize sifa huzur diliyorum canlarrr

bana hiçkimse tek 1 kişi bile bunu demedi..laf olsun diye yarım ağız diyen bile olmadı ya yuh ne kadar yalnızmışım şimdi farkettim :)

gizem bunlar uçmuş mu yaa ne kadar pahalıı neresi bu hastane çok mu lüks ki lüks olsa ne olacak günlerce kalmayacaksın ya hıjyenik olsun yeter.

medipol koşuyolu hayatım biliyodum bu civarda olduğunu ve çevredeki en uygun hastane ve güvenilir temiz burası biliyomusun:26:
academic hospital var yukarda 6000 civarı fiyatı

hayrolsun canım..
benimde tek korkum o yalnız napıcam bilmiyorum herkesin annesi 1 ay 2 ay yanında kalıyo hastanede kalmak için çırpınıyo bende hiç öyle bişey yok lafını eden yok ya..
kayınvalidem kalıcam eve çıkınca falan diyodu eşim işleri büyütünce o da mağazayı bırakamam artık diyo ne b*k yicem bilmiyorum uyku uyuyamıyorum düşünmekten..

dün babamlar geldi işte eylülün odasına baktılar falan babam ne güzel dizmişsin dolabını gizem dedi eşininde yeğeni kütahyada yeni doğum yaptı mevlütüne gitti geldi 2 gün.işte şeymanın bebeğinin dolabıda böyleydi dedi.ki şeyma dediği kızın annesi kayınvalidesi görümceleri hala yanında kalıyo 2 ay oldu nerdeyse çok kalabalıklar şeyma elini bile sürmemiştir belki bişeye.bende dedim kim bilir şeymaya kaç kişi yardım etti boş boş konuşma ben 1 günde tek başıma yaptım bu kadar şeyi onlamı kıyaslıyosun beni dedim. bi bozuldu başına ağrılar girdi yemek yemek için oturduk yemedi sofraya gelmedi çok umrumda sanki gerizekalı oh iyi dedim

Son düzenleme:

Seni dusunmeyeni sen hic dusunme
Nerdeyse 9 aylik hamile kadina musafirlige gidilmez gorgusuzler
İnsan sadece yardima gelir
Sen de kalkip sakin pasta borek yapma koy makarna salata yesinler
Yada hazir al biseyler
Ben yemek yapamiyorum artik de
Kimi insanlarin dusuncesizligi karsisinda haklarini vermek lazim
Cidden cok kizdim

Ohhhh ne guzel yaaa
Maşallah Cnm Allah daha iyi etsin
Bende dm gece bmmki ile kavga ettim
Konulmuyorum şuan. Ve hiç aramadıda ztn..!
Annem uzak herkes uzak
İş başa düştü zar zor kalktım cocuğa meyve hazırladım
Giriştim mutfağa
Şimdi fasulye ayıklıyorum koyarım ocağa
Zar zor yatağımı topladım

Daha yemek yemedim
Aslında hava cok guzel sen bari keyfini çıkar bu gunün

valla bazen aranıyorlar resmen Gizemcim .. söyleyip rahatlamışsın en güzeli .. ben üzüleceğime o düşünüo üzülsün herşey bir yere kadar ama hem destek olmuyorlar bari köstek olmasınlar değil mi :)

ya benim bide şu ara dilimin kemiği yok ne geliyosa ağzıma o an söylüyorumevime gelen misafire asla öyle bi terbiyesizlik yapmazdım normalde ama kadın o kadar patavatsızki bilemezsin nerde ne konuşcağını bilmiyo ağzımdan çıktı bi anda valla iyi de oldu

[/QUOTE]

Ben yine burda yokum yaa

Canım eşine destek ver bence benim eşim vardiyalı çalışıyor oda benim elim ayağım herşeyim ama haftanın 4 yada 3 güne akşam evde ve doğumda sadece 3 günlük izni var bu fazla etkilemiyor sonuçta eşin çalışıyor ve evinde onu bekliyosun bence eşine destek ol zamanla bu düzene alışırsınız tatlım...

gizemcim eklenen listede bende yokum galiba benide eklermisin kuzum
ilk bebeğim
yaşadığım şehir ADANA
SAT : 19 mart
Bebeğimin Cinsiyeti : Belli değil :)​
Tahmini doğum tarihi 21 aralık :)

Kız kim küstüüüü babanmı :/
E doğru demişsin ama yalan mı biz biliyoruz
Ne yalnız oldugunu Emrah da yazık cok çalışıyor
Ay boşver gizem yaaa sen anne olunca hersey herkes boş gelecek sana ztn
O kdr güçlü göreceksin ki kendini.

bilgilerini vermemiş olduğun için olabilir bence :)
2 kere verdim [/QUOTE]

canım geçmişi hep okuyorum nasıl gözümden kaçmış anlamadım :44:
gizemcim eklenen listede bende yokum galiba benide eklermisin kuzum
ilk bebeğim
yaşadığım şehir ADANA
SAT : 19 mart
Bebeğimin Cinsiyeti : Belli değil :)​
Tahmini doğum tarihi 21 aralık :)

eliyorum canım ama nasıl belli değil hala doğumda öğreniceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…