canım inş hakkında hayırlısı olur
bebişin kilosu nasıl şuan iri bebek mi dendi niçin korkuyorsun?
çok geçmiş olsun canım
allah şifa versin...
ben de salı günü girdim nstye iyi dediler sadece
nasıl gidiyo kontroller canım?
bi de bişey sorcam pazar günü açık oluyormu bülent bey orda oluyo mu canım?
hayırlı olsun tarihiniz canım
inş sağlıkla kucaklarsın bebeğini
kilosu iyi zaten 10 günde mutlaka alır canım
bakteri 131 lerde demek enfeksiyon mu var demek :26:
ooo çok heycanlı yaa çok az kalmış hayırlısıyla kucaklarsınız inşallah
önlemler de çok iyi brawo valla her yola başvurmuşsun şimdiden
şu şeker hamurları nerde satılıyo?
pastane tarzı yerlerde mi satılıyo bu şeker hamurları :26:
ben hiç düşünmemiştim o kurabiyelerden becerebilirmiyiz acaba?
cnm ben 30.haftadan berı her hafta nstye giriyorum..ilk defa 30.hafta sancı çıktı...serumla durdurdular..o günden beri maşallah bişeycik çıkmadı..bu hafta girmiyim dedim dra artık çok sıkıldım diye..hiç belli olmaz sancı işi bu dedi( kendini fazlada yormadan yap işlerini...
yaa umarımmmmÇıkar tabiki sancı bu ne zaman hangi saatte geleceği belli olmaz.umarım işlerin bitmeden gelmez
Kızlar az önce lavman yapıldı damrdan besleme verildi [SUB][/SUB]
Alıntı yapamıyorum tek elimle yazıyorum serum gıdım gıdın gidiyor elimi kımıldatmadan yatçajmuşumkasılmam olmuyor 1 saattir filan iyiyim şükür eşimde burda ve horluyo hemen uyudu bişey olsa Allaha emanet :) hemşirede gelmiyo biraz önce bir bevek doğdu odasında ağlama sesleri geliyor bwbişin hastaneyi inletiyor annesi ben geldiğimde sancı çekiyodu.
Kızlar hastaneye yatırdılar beni sancım bayağı çıktı serum verdiler birde ciğer iğnesi daha erken doğmasın oğlum[/Q
Allah yardımcın olsun evde nasıl ağrı çektin ben dün akşam çok korktum az kala gidiyodum hastaneye garip hissettim kendimi(
Günaydın kızlar suanda sanci odasindan sesleniyorum 2 cm olmus acilmam yattim hastaneye Sancıların cok iyi dedi ebe eger böyle devam eder artarsa kendi sancimla acilmam devam ederse suni sanci vericekler mis bu arada plates tppunu soktum hastaneye sancim artinca kullanicam izin verdiler gerçekten de topun cok faydası var. Annem ve esimin yuU den erkwnden gelldik hastaneye ben sanci. Cok artinca gelmek istiyprdum
olsun canım senin için rahat olsun emin ellerde hisset kendini de erken git Allah yarddımcın olsun rabbim kolay dogum nasip etsinn hepimizee inşş
Kızlar hastaneye yatırdılar beni sancım bayağı çıktı serum verdiler birde ciğer iğnesi daha erken doğmasın oğlum
cemredeniz ve asyamca doğum günleriniz kutlu olsun kızlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
kuzumm doğumgünün kutlu olsunnice mutlu sağlıklı yıllara
allah bir ömür evlatlarınla eşinle huzurlu bi yaşam sürmeni nasibetsin canım
Günaydın kızlar
Cuma kontrolüm vardı sancım çıkmadı şükür.Nidilata 2 hafta daha devam edip kesecekmiş doktor.Sonra istediği zaman gelebilir kızımız dedi.47,5 cm , 2480 gram olmuşl.
Şimdi doğsa bir sıkıntı olmazmış ama biraz daha büyüsün dedi.Doğum öncesi çatı muaynesi yapacakmısınız dedim.şimdi yapmıyorum enfeksiyon kapma riski oluyor doğumu başlatmayalım durduk yere dedi.Normal doğum yapabilecekmiyim nasıl anlayacağız önceden dedim.sancıların başladığında bakacağız normal olmazsa sezeryan yapacağız dedi.Böyle net olmaması biraz korkuttu beni açıkçası.
birde bişey soracağım siz istediğiniz zaman doktorunuza ulaşabiliyormusunuz? gece falan..
canım normalmi olacak doğumunda lavman yapıldı?? hadi bakalımm Allah yardımcın olsun, sağlıkla gir doğuma sağlıkla çıkın hüma hanımla, insallah adı gibi mutluluk getirecek fındık kızın size...Kızlar az önce lavman yapıldı damrdan besleme verildi
Biz bugün 36. Haftamizıda allahın izniyle doldurduk teyzeleriÇok şükür Allaha...
Hamileliğimin ilk haftaları hatta 7. Aya kadar hep sorunluyduk. 36. Haftayı da dolduracaksiniz deseler hayatta inanmazdim. Korka korka bugünlere geldik. Annemin babamin dualarıyla bugüne geldiğimize inanıyorum.
7. Ayda bi fal baktırmistim. Kadın dedi ki çok zorlu bi hamilelik yaşamışsin. Hamilelik konusunda daha önce de sorunlar yaşamışsin. Bu bebekte düşecekmiste dualarla seninle kalmış. Bol bol dua etmeye devam et. Çok güzel ve kısmetli bi kızın olacak demişti. Kadın beni hiç tanımıyor. Gerçekten de her ay düşük tehliken var açılma var demişti doktor. Annemler çok üzülüyordu çok dua ettiler sağolsunlar. Allah başımızdan büyüklerimizi eksik etmesin.
Günaydın kızlar
Cuma kontrolüm vardı sancım çıkmadı şükür.Nidilata 2 hafta daha devam edip kesecekmiş doktor.Sonra istediği zaman gelebilir kızımız dedi.47,5 cm , 2480 gram olmuşl.
Şimdi doğsa bir sıkıntı olmazmış ama biraz daha büyüsün dedi.Doğum öncesi çatı muaynesi yapacakmısınız dedim.şimdi yapmıyorum enfeksiyon kapma riski oluyor doğumu başlatmayalım durduk yere dedi.Normal doğum yapabilecekmiyim nasıl anlayacağız önceden dedim.sancıların başladığında bakacağız normal olmazsa sezeryan yapacağız dedi.Böyle net olmaması biraz korkuttu beni açıkçası.
birde bişey soracağım siz istediğiniz zaman doktorunuza ulaşabiliyormusunuz? gece falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?