2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

yok canım kapalı, sen başka doktora da mı gidiyorsun

çok enteresan bir durum desene beni ilk geçen hafta aldı işte
34. hafta
ben hep geç kaldık diye panik haldeydim
neyseki çıkmadı sorun
2 hafta sonra bir dahaki randevu çok geççç

Hevuk kardes nasilsin durumun nasil merak icindeyim dunden beri mdaa ve seni merak ediyoruz herseyin hayirlisini diliyorum

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir bende nihayet doktora bugün gidicem cumartesi ggitm ama doktorumun yine işi çıktığı için tekrar eve döndüm diğer bir doktor baktı benden daha önce turuncmsu bi akntı gelmişti nişan olabilir mi dedim yok dedi sanırım iltihapmış neyse bugün kendi doktoruma gidicem artık doğum gününü belirliycezz biran evvel oğluşuma kavuşmak istiyorum çok heycanlıyım ve çok ta korkuyorumm ...

mdaa canım hayırlısıyla doğurup bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Son düzenleme:
kızlar dün canım çok sıkıldı eşime kızdım , kız kardeşime başınızı ağırtmayım hiç daha önemli konular var burda doguma girecek arkadaşalr var onlardan haber almamız lazım. işte canım sıkılınca ağladım parkta yanlız oturdum 1 sa falan stresli bi gündü yani moralim bozuk sonra bi ara iyi oldum çok değişik garip duygular yaşıyorum çok asabi oldum sinirleniyorum herşeye ayrıca laıngın ve duygusal oldum sanırım napacaz böyle bilmiyorum bebegimide üzüyorum böyle belkide. dün gece 11 gibi bi garip hareketler bebişde sanıyorum dogrucam yattıgım yerde eşim e hareket ediıo cnm her zamanki gibi normal dioo ama böyle kasıklarımda acılar bi değişik şeyler hissettim normal bebek hareketleri değildi sankı sürdü biraz sonra geçti az kala gidelim o zmn nst ye dedi eşim ama kendimi garip hissediyorum korktum bacaklarm titredi yani ..
Allah bi avazda nasip etsin derler ya inşş gelişimleri az daha tamamlansa günlerini biraz daha doldurabilsek inşş rabbim yardım eder hepimizee mutlu haberler paylaşırızz...

bu yalancı kasılmalardı bnmki sanırım ama gerçeğide nasıl olck bilmiyorum korkuyorummm yaa mutlaka su gelmesi olurmu acaba sancı derken illa sırt bel ağrısı da mı oluyo bide hareketlerinden karın kasılması mı bnmki acaba

Asya sevdiklerinle mutlu yıllar yaşarsin inşallah. Allah hayırlı uzun ömür versin canım.

Cemre
Oğluşun ve eşin ne güzel sürpriz yapmışlar öyle. Benim öyle bi sürprizle karşılaşma ihtimalim % 1

Merve doğuma mi girdi arkadaşlar??? Tam anlamadım :44:

Gülay
Nasıl oldun canım. Sanırım sancın kesilince eve gönderirler. Hayırlısı olsun yat dinlen bizi de habersiz bırakma canım.

QUOTE=nihalgerez;32607079]günaydın iyi haftalar dilerim herkese
cumartesi gittik kontrole kızım 2100gr 46 cm olmuş. çok şükür gelişmesi herşeyi yolunda
nst ye de girdim 15dk. onda da bir sorun yok. iki hafta sonra 23kasım a verdi randevumu
bende işteyim çalışmaya devam[/QUOTE]

Gözün aydın nihal herşeyin yolunda gitmesi çok güzel. Bu durumda çalışmak ne zordur. Hem kolaylar diliyorum, hemde kutluyorum canım seni

Günaydın kızlar
Cuma kontrolüm vardı sancım çıkmadı şükür.Nidilata 2 hafta daha devam edip kesecekmiş doktor.Sonra istediği zaman gelebilir kızımız dedi.47,5 cm , 2480 gram olmuşl.
Şimdi doğsa bir sıkıntı olmazmış ama biraz daha büyüsün dedi.Doğum öncesi çatı muaynesi yapacakmısınız dedim.şimdi yapmıyorum enfeksiyon kapma riski oluyor doğumu başlatmayalım durduk yere dedi.Normal doğum yapabilecekmiyim nasıl anlayacağız önceden dedim.sancıların başladığında bakacağız normal olmazsa sezeryan yapacağız dedi.Böyle net olmaması biraz korkuttu beni açıkçası.
birde bişey soracağım siz istediğiniz zaman doktorunuza ulaşabiliyormusunuz? gece falan..

Biz bugün 36. Haftamizıda allahın izniyle doldurduk teyzeleri Çok şükür Allaha...
Hamileliğimin ilk haftaları hatta 7. Aya kadar hep sorunluyduk. 36. Haftayı da dolduracaksiniz deseler hayatta inanmazdim. Korka korka bugünlere geldik. Annemin babamin dualarıyla bugüne geldiğimize inanıyorum.

7. Ayda bi fal baktırmistim. Kadın dedi ki çok zorlu bi hamilelik yaşamışsin. Hamilelik konusunda daha önce de sorunlar yaşamışsin. Bu bebekte düşecekmiste dualarla seninle kalmış. Bol bol dua etmeye devam et. Çok güzel ve kısmetli bi kızın olacak demişti. Kadın beni hiç tanımıyor. Gerçekten de her ay düşük tehliken var açılma var demişti doktor. Annemler çok üzülüyordu çok dua ettiler sağolsunlar. Allah başımızdan büyüklerimizi eksik etmesin.

Cnm
Dr un doğru demiş.. Sancında yoksa alttan bakması iyi değil
Ztn en dogrusu dogum yaklaştığında bakılıp ona göre dogum sekline karar verilmesi
Allah hayırlısını versin kesinlikle Dr una güven.

Kızlar az önce lavman yapıldı damrdan besleme verildi
canım normalmi olacak doğumunda lavman yapıldı?? hadi bakalımm Allah yardımcın olsun, sağlıkla gir doğuma sağlıkla çıkın hüma hanımla, insallah adı gibi mutluluk getirecek fındık kızın size...

Ay ne guzel yazmışsın yine arkadasım.
Evet yer gök dua ile...

Valla bende arada öyle baktırırdım fal ama bana hiç çıkan olmadı :))
Kendimde hiç anlamam. Amaaa rüyalarım çıkar.
Oğlum olacağını daha hamile oldugumu bilmeden rüyamda gormuştum
Megersem oğlum göbişteymiişş :)

şahsen bende bu belirsizlikten korkuyorum bi belli olsa doğum şeklim azıcık daha rahatlıcam ama hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…