- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
hiihihihiih
Kurabiye yaptırıyorum ya bebeğim abimin sponsorluğunda
kadın şimdi ön çalışmayı yapmış attı bunlar olsunmu nasıl diye
bende size soruyorum olsunmu nasıll
Olsunnnnn tabiiii ay yerim gizoooo
Ay cok heyecanlı...
Off keşke bende gelio yeseydim bunlardan
Yaza kdr dayanmazda :))))
Sen bnm yerimede ye annesi
ben sana gönderirim eve çıktığımızdaa söözzz
ararım kargoyu gelir alır :)))
ay gizem çok sevimli görünüyolar bencede olsunabinede teşekkürler :) işte benim hiç abim olmadı ablam var oda bekar okula gidiyo
hiihihihiih
ayy çok tatlı olmuş gizem :))
Güle güle yiyin :))
hiihihihiih
bence süper olmuş canım çok güzeller :)
olsun canım bende ablam olsun istemişimdir hep
Gizem bayildim cok guzelleryaa arabali cok tatli olur cikolatarada uygun
size danışmak istediğim bişey var kızlar:26:
şimdi ben şuan koşuyolu medipole gidiyorum..
normal doğum 1750+kdv (epidural +750)
sezeryan 2650 + kdv
ve adım gibi eminim bu hastane son dakikada bişey dicek bişey olucak ve sezeryana alıcak beni normale uygun olsam bile çünkü hiç normal doğuran duymadım orda :))
neyse geçen gün arkadaşım geldi onların bütün aile ataşehir avicenna zeynep ahmad'da doğum yapmış ve hepsi normal doğum yapmış kadının ailede hiç sezeryanı yok.ve hepsinin 3'er çocuğu var.ilk bebekten beri hepsi burda doğurmuş kadın normal doğum taraftarı yani..
aradım fiyat almak için..
normal doğum 600 (epidural +350)
zorunlu sezeryan 800
isteğe bağlı sezeryan 1200
ben normal doğum yapmayı çok istiyorum Allah izin verir bi sıkıntım olmazsa.bi sıkıntı olduğunda tabiki sezeryan olabilirim ama benim hemen ayağa kalkmam lazım çünkü bakıcak kimse yok yinede hayırlısını istiyorum Allah'tan ama durum bu.
Eşime söyledim böyleyken böyleymiş diye.. son haftalarda doktor değişip sıfırdan başlamak ne kadar doğru falan dedi pek aklına yatmadı bu hastane yani.ama ben bi gidip kadını tanımak görmek istiyorum..hem aradaki fiyat farkıda belli..
kötü bi hastane olsa sülale boyu orda doğurmazdı tanıdıklarımız diye düşünüyorum çok memnun kalmışlar ayrıca..
ama çok kararsıızımmm :26::26:
slm gizem,
ben medipolde normal doğran arkadaşlarım var.genelde herkes çok memnun o hastaneden.bana da çok söylemişlerdi git diye ama benim doktorum bakırköyde diye memorial himzet hastanesinde doğurmayı planlıyorum.
ben acıbademde oturuyorum acıbademdeki acıbaden hastanesi 2 sokak arkamda o kadar yakın olmasına rağmen bköye gidicem.bence başladığın yerde devam et.
yani doktorunla konuş en önemlisi senin normal doğüumu ne kadar istediğini bilsin.ona güvenmen lazım bu konuda.eğer ona güvenin tam ise medipolde devam etmeni tavsiye ederim ben.
valla gizemcim benim hastanemdeki tahmini fiyatta normal doğum 600 civarı... nisa hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse... eşin doğru söylüyor bi açıdan haklı ama dürüst olmak gerekirse doğum esnasında daha çok ebeler ve hemşireler seninle muhattap oluyor doktor pek etkili değil... ben doktorumu gece gidersem bile çağırmayı düşünmüyorum + para vermek gerekiyor çünkü... bence o hastanenin personelini araştır doktoruna bakmaktan bişi çıkmaz... doğum anında da sezeryan derlerse senin şimdiki hastanende çıkar gidersiniz bu hastane altınızda arabanız imkanınız var çok şükür...
haklısın canım ama emrah baştan beri memnundun şimdi noldu son dk niye değişceksin ki normal denersin olmazsa sezeryan olursun tutturma bence normal de normal diye falan diyo ay bilmiyorum ya:26:
bu haftaki randevuda kadınla konuşiyim iyice az çok anlarım heralde onun aklındakini de:26:
hastanm kızlar sancım durdu şimdilik dr bekliyorum bakalım ne karar vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?