2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bende spinal isterim canım bi sorun olmadığı sürece doktorlarda bunu tavsiye ediyo zaten.narkozdan uyanamıyorum ben bide kolay kolay :26:

ay alakası yok kadro çok iyiii
güzel film..
Her çocuk özeldir izledinmi ANIL ÇOK GÜZEL

izledim kuzular.ama evlatlık sahnesinde çok ağladım=(((
genel olrak gülük ama.teşekkür ederiz.3 de yattığımıza değdi=))
Canım çok üzüldüm hangi hastaneymiş bu ya?
kurtköyde ki EMSEY hastanesi canım
çok var anıl
ama genelde ağır dram filmler var şuara pek gitmez
senin izlediğin nasıldı gece?

hastaneden çıkmadan yoğun bakıma alınırsa para yokmuş
ama çıkışını yaptın bes dk sonra geldiğin anda fatura işlemeye çalışıyor.
bebek aç kalmış onan demişler bizde inanmak zorunda kaldık.başka ne iş olabilir ki??

Doğum günün kutlu olsun canım
Akrep burcu konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum
Yarında benim doğum günüm bakalum kimler hatırlayacak

uuuff içim sıkılıyo cumartesiler daha bi sıkıcı bide 5te hava kararması daraldım valla

Aynen bide insanın içi daralıyor bütün gün evde tektim uyudum öğlen uyandım ve bugün eşimde çok geç gelecek kalkıp mutfağı temizleyip yemek hazırlamam gerekiyor ve yıkadığım çamaşırları düzleyip yerine yerleştirmem gerekiyor ütü yapmam gerekiyor ama ben hiçbirini yapmak istemiyorum sabahtan beri bacaklarım kasılıyor çok ağrıyor

bende bütün işleri dün yaptığım için yatıştayım bugün film izledim falan ama çok sıkılıyorum çokkkk:26:
son zamanlarda tek olmak çok kötü:26:

bende bütün işleri dün yaptığım için yatıştayım bugün film izledim falan ama çok sıkılıyorum çokkkk:26:
son zamanlarda tek olmak çok kötü:26:

Evet ya eşim gece çalıştığında annemler de kalıyorum ama gündüz gitmek istemedim artık evimden de gitmek istemiyorum ya evimi çok özlüyorum işlerim hep kalıyor birikiyor sonra bana zor oluyor artık tükendim gibi kimseye de belli edemiyorum herkes iyi sanıyor beni ama ben hiç iyi değilim

kızlarr teyzem oğluşuma sepet yaptı az bi süslemesi kaldı kurdele ile fln ekleme yapıcam, artık eksikler tamamlandı gibi bişi, sepetlerimiz nasıl olmuş?birini hastanede birini mevlütte kullanıcam...

bende öyleyim
kimseye bişey belli etmemek için üzmemek için yıprandım resmen herkes çok iyiyim sanıyo..
yalnızlıktan depresyona girdim giricem emrah 10da geliyo zaten şu ara koltukta uyuyakalıyo geldiği gibi bütün gün zaten tekim.o uyuyo ben oturuyorum öyle tek başıma..
pazar günleri ananeme gidiyorum sadece o kadar:26:

canımm çok güzel olmuşlar el emeği olduğu nasılda belli çok şık gerçektennn :)

Bende spinal isterim canım bi sorun olmadığı sürece doktorlarda bunu tavsiye ediyo zaten.narkozdan uyanamıyorum ben bide kolay kolay :26:

ya benim de yüksek ihtimal sezeryan olacakmış bende spinal düşünüyorum fiyat farkını daha sormadım ama ayık olmak istiyorum doktoruma sordum nasıl yapılıyor fln diye anlattı ama tek riski bazı hastalarda dayanılmaz baş ağrısı yapabiliyor dedi herkese olmuyor göze alırsan olur dedi, çok şiddetli ağrıda pişman olanlarda çıkabiliyor dedi kimseyi gözü görmüyor ilaçlar pek para etmiyor zehir oluyor fln dedi iyi düşün karar ver dedi daha önce spinal yapanlar var mı acaba tecrübesi olan yakını olan fln ?:26:

aynen işten eve geliyor sabahta olsa gündüzde olsa ya tv başında ya pc başında bişyede diyemiorum bende öle bekliyorum...

yakınım yok canım okuduklarım falan var işte sadece.
doğumdan çıkınca bol bol kafein ve su alımı baş ağrısını önlüyomuş ama

aynen işten eve geliyor sabahta olsa gündüzde olsa ya tv başında ya pc başında bişyede diyemiorum bende öle bekliyorum...

bi doğursaydık ya ayy geçsin günler..
o zamanda dermiyiz acaba sadece 10 dk sıkılmak dinlenmek istiyoruz diye

Cok guzel.. Harika olmuş ne becerikli hatunlar var yaa
Ben bayıldım canım.
Güle güle kullan

çok sağol cnm teyzem sağolsun iyidir böyle konularda elinden gelir herşey ;çok sevindim ben de bugün herkesin bana hediye alası gelmiş eşimde toplantıdaydı bi baktım elinde orkideyle geldi deli, şaşırdım duygulandım hiç yoktan

Hadi yaaaa
Maşallah Cnm yaaa Allah bozmasın

Spinal belden iğneyle uyuşturma değil mi? Benim ki öyle oldu. Çok da baş ağrım oldu uzun da sürdü ama napalım katlanacaz. Bakalım bunda da ağrı olacak mi??
Demek ki hepsi aynı canım. Hele bi yavrularımızı kucağımıza alalım gözümüz onları görmez zaten. Hıhh!!Bu arada benim kitapta geldi ama ben hiç beğenmedim yaa

Ütülerim bittiii
Tavuk suyuna çorba koydum ocağada
Derin e iyi gelir belki
Kalçam ütüde tutulmuş yine
Tutulmasa şaşardım zaten
Akşama yemek yapcak halim yok valla
Kahvaltıya talim yine
Accık yabanci dizilerime bakayım bnm ki gelen kadar

benim doğum 19 aralık gözüküyor. erkek olacak izmirden katılan var mı aranızda medicalparkda doğum yapacam.ama ilerden gidiyor sat tarihi ve ultrason farklı

benim 30.haftalarda inanılmaz kalçam ağrımıstı tek taraflı olarak 4 gün sürdü. yürüyemedim bile ama sonra osteocare kullandım ve geçti o zamanlar geçmiyecek sanıyordum ..tamamen ca eksikliği ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…