ne olcak canım son dk değişmekle
önemli olan karşılıklı anlaşmak
benim bi kuzenim doğuma kadar tek dr.daydı gitti doğumu hiç bilmediği birinde yaptı
hemde spinal sezeryan...
gizem yaa ben sezryana mecbur kalırsam genel istemem ayık olmak isterim yani spinal :26:
ay alakası yok kadro çok iyiii
güzel film..
Her çocuk özeldir izledinmi ANIL ÇOK GÜZEL
kurtköyde ki EMSEY hastanesi canımCanım çok üzüldüm hangi hastaneymiş bu ya?
çok var anıl
ama genelde ağır dram filmler varşuara pek gitmez
senin izlediğin nasıldı gece?
hastaneden çıkmadan yoğun bakıma alınırsa para yokmuşKızlar haberiniz olsun yenidogan bebekle ilgili sıkıntı oldugunda hastane HİÇBİR ŞEKİLDE ücret almaz bebege yapıln işlemden ve gece kalmasından. Benim ufak oglum dogdugunda 18 gun yogun bakımca kaldı Beylikduzunde özel bir hastande ve tek kuruş ödemedik. Aile hemen şikayet etmeli hemen..
Ayrıc o bebek asla aç kaldıgını dusunmuyorum bu işte baska bir iş var
Bugün arkadaşlarım bana sürpriz doğum günü planladı
4 gündür bunun için uğraşıyorlar.
güya sürpriz ama annemi de ağırmışlar. saftirik hareketleri ile kendisi bana belli ettirdi=)hemen çaktım köfteyi
keşke bu akrepler bu kadar akıllı olmasaydı da anlamasaydım süprizimin tadını çıkartsaydım
(bazı arkadaşlar akrep kadınları beğenmiyor,burcu akrep olsun istemiyor ama çok aklıllı bir burcuzdur üstümüze iyilik sağlık=)neyse...)
kuaföre gittim süslendim püslendim şimdi eşimle çıkıyoruz
annem belli etti diye eşimde gıcık oldu
ama sürpriz sahibine(arkadaşlarıma)belli etmeyeceğiz ayıp olmasın diye çok uğraştılar çünkü farkındayım..
Allah ağzımızın tadını bozmasın.
geçmişi okuyamadım umarım sorun yoktur..
öpüyoree..
uuuff içim sıkılıyo cumartesiler daha bi sıkıcı bide 5te hava kararması daraldım valla
Aynen bide insanın içi daralıyor bütün gün evde tektim uyudum öğlen uyandım ve bugün eşimde çok geç gelecek kalkıp mutfağı temizleyip yemek hazırlamam gerekiyor ve yıkadığım çamaşırları düzleyip yerine yerleştirmem gerekiyor ütü yapmam gerekiyor ama ben hiçbirini yapmak istemiyorum sabahtan beri bacaklarım kasılıyor çok ağrıyor
bende bütün işleri dün yaptığım için yatıştayım bugün film izledim falan ama çok sıkılıyorum çokkkk:26:
son zamanlarda tek olmak çok kötü:26:
Evet ya eşim gece çalıştığında annemler de kalıyorum ama gündüz gitmek istemedim artık evimden de gitmek istemiyorum ya evimi çok özlüyorum işlerim hep kalıyor birikiyor sonra bana zor oluyor artık tükendim gibi kimseye de belli edemiyorumherkes iyi sanıyor beni ama ben hiç iyi değilim
kızlarr teyzem oğluşuma sepet yaptı az bi süslemesi kaldı kurdele ile fln ekleme yapıcam, artık eksikler tamamlandı gibi bişi, sepetlerimiz nasıl olmuş?birini hastanede birini mevlütte kullanıcam... Eki Görüntüle 862952 Eki Görüntüle 862953
Bende spinal isterim canım bi sorun olmadığı sürece doktorlarda bunu tavsiye ediyo zaten.narkozdan uyanamıyorum ben bide kolay kolay :26:
kızlarr teyzem oğluşuma sepet yaptı az bi süslemesi kaldı kurdele ile fln ekleme yapıcam, artık eksikler tamamlandı gibi bişi, sepetlerimiz nasıl olmuş?birini hastanede birini mevlütte kullanıcam... Eki Görüntüle 862952 Eki Görüntüle 862953
bende öyleyim
kimseye bişey belli etmemek için üzmemek için yıprandım resmen herkes çok iyiyim sanıyo..
yalnızlıktan depresyona girdim giricem emrah 10da geliyo zaten şu ara koltukta uyuyakalıyo geldiği gibi bütün gün zaten tekim.o uyuyo ben oturuyorum öyle tek başıma..
ya benim de yüksek ihtimal sezeryan olacakmış bende spinal düşünüyorum fiyat farkını daha sormadım ama ayık olmak istiyorum doktoruma sordum nasıl yapılıyor fln diye anlattı ama tek riski bazı hastalarda dayanılmaz baş ağrısı yapabiliyor dedi herkese olmuyor göze alırsan olur dedi, çok şiddetli ağrıda pişman olanlarda çıkabiliyor dedi kimseyi gözü görmüyor ilaçlar pek para etmiyor zehir oluyor fln dedi iyi düşün karar ver dedi daha önce spinal yapanlar var mı acaba tecrübesi olan yakını olan fln ?:26:
aynen işten eve geliyor sabahta olsa gündüzde olsa ya tv başında ya pc başında bişyede diyemiorum bende öle bekliyorum...
Cok guzel.. Harika olmuş ne becerikli hatunlar var yaa
Ben bayıldım canım.
Güle güle kullan
çok sağol cnm teyzem sağolsun iyidir böyle konularda elinden gelir herşey ;çok sevindim ben de bugün herkesin bana hediye alası gelmiş eşimde toplantıdaydı bi baktım elinde orkideyle geldi deli, şaşırdım duygulandım hiç yoktan
Spinal belden iğneyle uyuşturma değil mi? Benim ki öyle oldu. Çok da baş ağrım oldu uzun da sürdü ama napalım katlanacaz. Bakalım bunda da ağrı olacak mi??ya benim de yüksek ihtimal sezeryan olacakmış bende spinal düşünüyorum fiyat farkını daha sormadım ama ayık olmak istiyorum doktoruma sordum nasıl yapılıyor fln diye anlattı ama tek riski bazı hastalarda dayanılmaz baş ağrısı yapabiliyor dedi herkese olmuyor göze alırsan olur dedi, çok şiddetli ağrıda pişman olanlarda çıkabiliyor dedi kimseyi gözü görmüyor ilaçlar pek para etmiyor zehir oluyor fln dedi iyi düşün karar ver dedi daha önce spinal yapanlar var mı acaba tecrübesi olan yakını olan fln ?:26:
Demek ki hepsi aynı canım. Hele bi yavrularımızı kucağımıza alalım gözümüz onları görmez zaten. Hıhh!!Bu arada benim kitapta geldi ama ben hiç beğenmedim yaaaynen işten eve geliyor sabahta olsa gündüzde olsa ya tv başında ya pc başında bişyede diyemiorum bende öle bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?