2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydın canlar gece burda kadının teki içip içip bağırdı bendede uyku gitti bir kalktım ellerim şiş içinde acıyorrrr

Günaydın cano
Derdi neymiş kadının acep :))

Şimdi nasıl ellerin
Bende gece kalktım ellerim şişti ama şuan iyi

:
Kızlar ben artık uyuyamıyorum yaa canım çok yanıyor ağrılarım çok var ve nefes alamıyorum sanki boğazım nefes aldıkça yanıyor sanki nefesim yetersizmiş gibi napacam böyle normalmi sizce bunlar

İki yastıkla uyuyorum ben Cnm
Şuanda yarı dik uzanmış durumdayım ama nefes yetmiyor sanki
Son ayımız dayanıcaz. Rabbim sabrını veriyor

kızlar hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim bir avazda kurtarsın sizleri :)bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah benimde yaşasadı 4 aralıktı bir an onu düşndüm de bi bakayım dedim ne yapıyosunuz şimdi heyacanla bekliyosunuz kısmetse benimde şubatta ama şimdiden heyecanlıyım:))doğum hikayelerinizi yazmayı unutmayın..a.e.olun.öpüyorum hepinizi

selam annişler dün doktora gittim ilk kez nst ye girdim ve sancım çıktı zaten iki gündür adet olacak gibi ağrı çekiyorum doktor açılma war mı diye baktı açılmam yoktu bu açılma neye göre oluyor bilen war mı yada açılma olması için ne yapmak gerekiyor her an doğum olabilir dedei ÇD

Canım çok üzüldüm hangi hastaneymiş bu ya?

tünaydınnnnn :)))
biraz önce uyandım kahvaltı yaptımm

kızlar ben yanıyorum ya kendimi cıbıl cıbıl sokaklara atıcam şimdi
evde bütün camlar açık :44:

kızlar nasılsınız 2 gündür giremiyordum
oku oku anca bitirdim geçmişi
eşim ankaraya gitti annemdeyim
boğazım şişmişti öksürüğe falan çevirdi çok tahriş oldu boğazım
allah şifa versin bütün hastalara ağrısı olanlara

Nasıl olmuş sizce biri benim diğeri kızımın olacak inşallah:)
çok güzel canım çok beğendimm ben
güle güle kullanın

kıyamam yaa geçmiş olsun
üçkağıtçı özeller pis sömürücüler
bakalım bizi neler bekliyo anıl
allah sağlıkla kucaklamayı nasibetsin hastalıksız dertsiz tasasız taburcu olmayı da duamıza ekleyelim

canım gözünüz aydın
allah analı babalı büyütsün kuzucuğunuzu

canım ne olur ne olmaz lohusa geceliği olmasa da önden düğmeli bi gecelik koysan çantana iyi olur
tedbir olarak...

önerebileceğiniz film var mı?
çok var anıl
ama genelde ağır dram filmler var şuara pek gitmez
senin izlediğin nasıldı gece?

Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum

canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün huzurla sağlıkla inşallah

gizoşş sevindim memnun kalmana diğer drdan
kendim gitmiş memnun ayrılmış gibi oldum
aynı şeyleri düşünüyorum ben de biliyosun
mecbursa tamam, ama gereksiz alınmak korkutuyo... ve ilk doğum
2. ci de tercih edip etmeme hakkı bırakmıyo sez.
neyse yaa hayırlısı olsun düşün taşın aynı
ben de dr.umu çok seviyom ama bi gitsem mi şu dr.a acep :26: en azından kilosunu kıyaslarım orayla
onun yorumunu da almış olurum
hangi hastaneydi kimdi dr?
seni tanıdığı için mi öperek karşıladı ne samimiymiş ne güzel

Son düzenleme:
Aral evde ya bugün iki kat yorulup sinirleniyorum
Sabahtan beri fulin diye tutturdu
Gittik bastık zile yoklar
Ama illa orda beklicekmişiz. Oğlum gel beraber oynarız yoklar işte diyorum
İlla burda beklicez diye binanın içinde ağladı bağırdı
O ara k v aşağıdan kapıyı açtı noluyor oğlum gel buraya fln dio
Yok onuda dinlemiyor bnmde sancım var
Kapattım kapıyı suratına..!
Vurdu vurdu kapıya açmadım
Mecbur indi babaannesine
5-6 dk sonra geldi babaanesiyle
Delirtti beni ama yaa olmayan bişeyi yaratmamı istiyor
Senin suçun evde olmamaları diyor bide
Neyse wii açtı oynadı biraz bende ünitenin çekmecelerini düzenledim
Mahfoldum ama kemikler ayrılacak ortadan diye aklım çıkıyor
Ordan burdan bi sürü oyuncağı cıktı keratanın
Aradım bnm adamı nolur erken gel bi sürü iş var yapamıyorum dedim
Bakarız dedi.

Canım çok üzüldüm hangi hastaneymiş bu ya?

Kızlar haberiniz olsun yenidogan bebekle ilgili sıkıntı oldugunda hastane HİÇBİR ŞEKİLDE ücret almaz bebege yapıln işlemden ve gece kalmasından. Benim ufak oglum dogdugunda 18 gun yogun bakımca kaldı Beylikduzunde özel bir hastande ve tek kuruş ödemedik. Aile hemen şikayet etmeli hemen..

Ayrıc o bebek asla aç kaldıgını dusunmuyorum bu işte baska bir iş var

Essela bacım hoşgeldin ciğerim :)
Gecmiş olsun bnmde öksürüğüm geçmedi ailecek öksürüyoruz

yok canım ya odaya girip oturduktan sonra söyledim tanıdığımızın aracılığıyla geldiğimi kapıda ayakta karşıladı zaten direk..
ben çok beğendim cv'sine baktım kadının baya iyi duruyo bilmiyorum şans işi tabi normal yaptırsın diye seçtim ama Allah'tan başkası bilmiyo nolcağını :))

git bi hayatım sen bilirsin :)

avicenna ataşehir,zeynep ahmad

anlatamıyorum kimseye babamlar falan herkes ne diye değiştin sok dakikada diyo ya sizene anasını satıyım neden sağlığım elveriyoken normali denemiyim ki sezeryandan korkuyorum zannediyo herkes hiç yok öyle bişey ama gelde laf anlat

eşşek yaa :))
kuzumm benimm kıyamam sana napcan işte çocuk laftan anlarmı unutur birazdan zaten:)

sende yorma kendiniiii

ay az önce kayınvalideler geldi .. 2 tane yelek örmüş bitane de battanye getirmiş . 8 sene önce almış Bursadan kenarlarına kurdele dikmiş bide Allahım ya .. bi baktım kenarı lekeli bi yıkamamış bile .. K.Peder de dedi bu battaniye lekeli kalmış . E 8 senelik falan demez mi bi de görseniz 10-15 TLye çarşıda pazarda daha güzeli vardır yani .. Kadının torununa getirdiği ilk hediyelere bak ya bu da babanne işte .. Gel dedim odasına bak annanesi neler aldı dedim dumur oldu tabi görünce ama huylu huyundan vaz geçer mi gene tın gene tın yani öküz kadın ..
Siz kendiniz bişey almadınız mı beşik başkasından sepet başkasından dedi .. Çok fena durumdayız battık dedim olsun olsun millet asgari ücretler geçiniyor diyo ya demiyo ki kızım bişeye ihtiyacınız varsa bak biz varız falan filan .. ayy sinir oldum çok ya bencil insanlar nolucak

tünaydınnnnn :)))
biraz önce uyandım kahvaltı yaptımm

kızlar ben yanıyorum ya kendimi cıbıl cıbıl sokaklara atıcam şimdi
evde bütün camlar açık :44:

Ay ben de öyleyim Gizemcim ya annemler bendeydi 1 gece önce onlar üşümesin diye doğalgazı açtım ama resmen totomdan ter çıktı yani dün akşamüstü gittiler anında kapattım bütün yanan şeyleri :) Menopozlu gibi oldum bi üşüyorum bi ter basıyo :):):)

düşüncesiz sen babanne değilmisin sen yapsaydın lafa bak ya.alsın o battaniyeyi kendi kullansın.
ne diye gelmiş kalcaklarmı bidee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…