- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Gunaydın canlar gece burda kadının teki içip içip bağırdı bendede uyku gitti bir kalktım ellerim şiş içinde acıyorrrr
Kızlar ben artık uyuyamıyorum yaacanım çok yanıyor ağrılarım çok var ve nefes alamıyorum sanki boğazım nefes aldıkça yanıyor sanki nefesim yetersizmiş gibi napacam böyle normalmi sizce bunlar
Günaydın cano
Derdi neymiş kadının acep :))
Şimdi nasıl ellerin
Bende gece kalktım ellerim şişti ama şuan iyi
Canım çok üzüldüm hangi hastaneymiş bu ya?Kızlar hani eşimin engelli teyzesi doğum yapmıştı hatırlarsanız
teyzenin sütü yemediği için sarılık olmuş 1 gece yoğun bakımda yatmış bebek.bir geceliğine 350 lira para almışlar.
-anne de burda kalmalı süt almalıyız ondan demişler anne de kalırsa 400 lira.
-kalamam demiş teyze.
-o zaman 3 saatte bir süt sağıp getireceksin şu poşette demişler
poşetin tanesi 20 lira!
doğum 1000 lira ama diğer şeyler sygunculuk.
bebek anneyi emzik olarak kullanmış, hep emmiş .teyze de emiyor nasılsa aç kalmıyor diye mama vermemişler.aç kalmış bebek yazık...
sarılık tabi ki çok önemli değil çoğu bebek atlatıyor ama bebeğin aç kalmasına çok üzüldüm yazık kıyamam=((
çok güzel canım çok beğendimm benNasıl olmuş sizce biri benim diğeri kızımın olacak inşallah:)
kıyamam yaa geçmiş olsunKızlar hani eşimin engelli teyzesi doğum yapmıştı hatırlarsanız
teyzenin sütü yemediği için sarılık olmuş 1 gece yoğun bakımda yatmış bebek.bir geceliğine 350 lira para almışlar.
-anne de burda kalmalı süt almalıyız ondan demişler anne de kalırsa 400 lira.
-kalamam demiş teyze.
-o zaman 3 saatte bir süt sağıp getireceksin şu poşette demişler
poşetin tanesi 20 lira!
doğum 1000 lira ama diğer şeyler sygunculuk.
bebek anneyi emzik olarak kullanmış, hep emmiş .teyze de emiyor nasılsa aç kalmıyor diye mama vermemişler.aç kalmış bebek yazık...
sarılık tabi ki çok önemli değil çoğu bebek atlatıyor ama bebeğin aç kalmasına çok üzüldüm yazık kıyamam=((
canım gözünüz aydınkızlar merhaba çok uzun bir zamandan sonra..inşallah hepiniz iyisiniz..çok zor geçtiğini biliyorum bu son dönemlerinizin artık..ben de sizleri bilgilendirmek istedim kendimle ilgili..çok zor geçen bir hamilelik döneminin ardından ben de bebişimi kucağıma aldım 35+5'te..epiduralsiz normal doğum yaptım üniversitede..erken geleceğini bildiğimiz için 33. haftada akciğer iğneleri yapılıp nidilat verilmişti..akciğer iğneleri işe yaradı ve solunum yapabildik rahatca..bu nedenle küvez sorunumuz çok şükür olmadı..nidilat kasılmaları durdursa da Allah'ın verdiği günü elbet geçemiyoruz..çok şükür iyiyiz şimdi..sarılık riskimiz vardı o da geçiyor beslenince..
kızlar çok çok yormayın kendinizi bugünlerde..dinlenin çok bana kalırsa..bir de strese girmemeye çalışın..
canım ne olur ne olmaz lohusa geceliği olmasa da önden düğmeli bi gecelik koysan çantana iyi olurMerhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar..
Benim bir sorum olucak.Malum kış annesiyiz.Hastane için iki pijama takımı aldım ben lohusa dönemine uygun. Merak ettiğim elbise tarzı geceliğe ihtiyaç olur mu? Benim alt tarafım çok üşür öyle kışın gecelik falan giyemem ama hastanede ihtiyaç olacaksa alayım diyorum siz neler aldınız?
çok var anılönerebileceğiniz film var mı?
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
Canım çok üzüldüm hangi hastaneymiş bu ya?
gizoşş sevindim memnun kalmana diğer drdan
kendim gitmiş memnun ayrılmış gibi oldum
aynı şeyleri düşünüyorum ben de biliyosun
mecbursa tamam, ama gereksiz alınmak korkutuyo... ve ilk doğum
2. ci de tercih edip etmeme hakkı bırakmıyo sez.
neyse yaa hayırlısı olsun düşün taşın aynı
ben de dr.umu çok seviyom ama bi gitsem mi şu dr.a acep :26: en azından kilosunu kıyaslarım orayla
onun yorumunu da almış olurum
hangi hastaneydi kimdi dr?
seni tanıdığı için mi öperek karşıladı ne samimiymiş ne güzel
Aral evde ya bugün iki kat yorulup sinirleniyorum
Sabahtan beri fulin diye tutturdu
Gittik bastık zile yoklar
Ama illa orda beklicekmişiz. Oğlum gel beraber oynarız yoklar işte diyorum
İlla burda beklicez diye binanın içinde ağladı bağırdı
O ara k v aşağıdan kapıyı açtı noluyor oğlum gel buraya fln dio
Yok onuda dinlemiyor bnmde sancım var
Kapattım kapıyı suratına..!
Vurdu vurdu kapıya açmadım
Mecbur indi babaannesine
5-6 dk sonra geldi babaanesiyle
Delirtti beni ama yaa olmayan bişeyi yaratmamı istiyor
Senin suçun evde olmamaları diyor bide
Neyse wii açtı oynadı biraz bende ünitenin çekmecelerini düzenledim
Mahfoldum ama kemikler ayrılacak ortadan diye aklım çıkıyor
Ordan burdan bi sürü oyuncağı cıktı keratanın
Aradım bnm adamı nolur erken gel bi sürü iş var yapamıyorum dedim
Bakarız dedi.
tünaydınnnnn :)))
biraz önce uyandım kahvaltı yaptımm
kızlar ben yanıyorum ya kendimi cıbıl cıbıl sokaklara atıcam şimdi
evde bütün camlar açık :44:
ay az önce kayınvalideler geldi .. 2 tane yelek örmüş bitane de battanye getirmiş . 8 sene önce almış Bursadan kenarlarına kurdele dikmiş bide Allahım ya .. bi baktım kenarı lekeli bi yıkamamış bile .. K.Peder de dedi bu battaniye lekeli kalmış . E 8 senelik falan demez mi bi de görseniz 10-15 TLye çarşıda pazarda daha güzeli vardır yani .. Kadının torununa getirdiği ilk hediyelere bak ya bu da babanne işte .. Gel dedim odasına bak annanesi neler aldı dedim dumur oldu tabi görünce ama huylu huyundan vaz geçer mi gene tın gene tın yani öküz kadın ..
Siz kendiniz bişey almadınız mı beşik başkasından sepet başkasından dedi .. Çok fena durumdayız battık dedim olsun olsun millet asgari ücretler geçiniyor diyo ya demiyo ki kızım bişeye ihtiyacınız varsa bak biz varız falan filan .. ayy sinir oldum çok ya bencil insanlar nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?