2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Şerbet gibi o nasıl içtiniz bu kadar zaman valla

Acılarım dinsin diyeeee
Ağrılarım azalsın diye
Bütün bu acılarrr bitsin diyeeee
Acıların kadını bergen oldum iyiceee

Ayy gizoo şaka bi yana valla dik kafaya hüplet yaptım onca zaman napim
Biliyon bnm adamıda içmesem elinde ilaçla peşimde dolaşıyooo içcen bunu diye
Kaçamıyorummm

ah kıyamammm sana anneeeeemmmmm
neyse değiş bari son zamanları rahat geçir en azından :)))

Güya emzirme döneminde göğsüm büyür diye bi beden büyük sutyen aldım. Iyice büyüdü.Bugün giydim çok sıkıyor yaa. Kaşınıyor bide

Güya emzirme döneminde göğsüm büyür diye bi beden büyük sutyen aldım. Iyice büyüdü.Bugün giydim çok sıkıyor yaa. Kaşınıyor bide

göğüstenmi sıkıyo sırttanmı canım sırttan daraldıysa agraf al arkasına 2 tane ben küçülen sütyenleri öyle kullanıyorum

magnormmu iğrenç tadı 1 kere içtim kustum değişti sonra doktor osteocare yazdı canım bana.bu zamana kadar niden almadın anılda osteocare kullanıyo ki bizde konuşmuştuk bu konuyuu:26:

Evet ooooo
İğrenç yyaaaaa
Bende onu yazdırayım bari bacım :/ ben hiç içemiyorum
Dün zorla yarım bardak suya attımda içtim. Zorlaaaa

Burcuuuuu hemen yarın nöb. Eczaneden alalım
Yada p tesi bnm randevum yazılıyorsa yazsın Dr larımız
İnşallah hemen etki eder

Bu arada yine gece yaklaşıyor
Korkuyorum acılar kramplarrrr ağrılar sancılar
Korka korka uyuyorum her gece..!

sanırım bu ilacı ssk karşılamıyo kızlar ben doktor yazdığı halde ödemiştim çünküü

evet karşılamıyomuşş baktım şimdi

Son düzenleme:
osteocare ilacını devlet karsılamıyo bende magnorm alıyodum ama düzeltmiyor cünkü mg değil olay ca eksikliği özellikle kalça ağrılarında hamileliğimin sonuna kadar kullanacam. ama mucizevi bişey ama yinede druna sor derim

kızlar kim o kısırdan bahden şimdi canım istedi ne olcak yaaaaaa....hasan ustada var mıdır:

gizo dün avicennadaydım arkadaş salı yapcaktı ya doğumu dün yaptı..çok menun kalmış Zeynep hanımdan..hastane tabi aman aman değil..ama hastaneyi ne yapıcaksın satın almıycaksın ya...yalnız asansör sırası çok bekledik tek asansördü
hah birde hemşire bizi odadan kibarca kovdu çok ziyaretçiis oldu hastamızın biraz yalnız bırakalım dedi..anneler dahil herkesi çıkardı

osteocare devlet karşılamıyo kızlar hep parayla aldım 18L...gerçi benım mgnezyumuda karşılamıyor ya devlet..

bveis deniz bu haftalar duygusal haftalarmış...anneler çocuğuma bakabilecekmişim yetebilecekmiyim kaygıısı yaşarmış..eee sizde de derinle aral olduğu için sizde onlara kaygılanıyosunsuz...

deniz sabah tuvalete kalktım telefonu elime bir aldım sabah sabah uyanmıştın..hiç uyumadın mı sen yaaa...
anılda şimdi d.partıde eğleniyodur:))

bugun aksamustu kontrolum vardı. nstye gırdım. ufak tefek sancılarım vardı onemsenmıycek. ama ıkı gundur evin icinde yurumek bile eziyet olmustu bana. bebek daha da asagı indi. tuvalete gıtmek. azıcık one egılmek yurumek bıle zor. basıda ııce asagıda olunca doktor normal bunlar dedi. ama artık bu saatten sonra gelmek isterse gelebılır durdurmayız zaten sıkıntı yok dedi. ama yok gelmezse ben 38 artı 3 de alıorum sezaryenleri dedi. yani 2 aralıkkk sımdılık gunum. 3 kılo olmus kız. hatta kusuratıı var ama 3 dıyymm dedi. ole bakalım.

Kızlar slm dr geldım yenı sancı 1 kere çıktı kızım 3000 kılo olmuş çok şükür tam 36 hafta olduk şiddetlenirde ağrıların beklemeden geliyosunndedi olmazsa ıkınhafta sonraya verdi randevu 38 haftaya

Yassssminnnnn canım o gün gizemlerde bana içirdiğin hap o magnezyum dansı dimi
O ile başlayan işte
Ben yarın alıcam ya ağlıyorum ağrıdan
Delimiyim ben :26:
Gece tuvalete kalktıydım uykum kaçtı
Salona geçtim yazdım buraya
Sonra bi gofret yedim minik bişiiii
Sonra baktım gece cok sessiz ay ne kötü yaaa
Girdim adamın yanına :) öyle uyumuşum
Sabah 8.30 da uyanım ama kalkmadım
Aral 9 da geldi kaldırdı beni

Anıl'a cokkkkk guzel bi sürpriz hazırlamışlar
O kdr imrendim ki..
Ne guzel düşünülmek sevildiğini hissettiren dostlar ve aile ile olmak

O detayları anlatır size gelince

aynen o ilaç işte canım o mg değil cal falan..hanı anılda kullanıyodu ya...biizm bebeğin kemik gelişiminde katkısı olsun diye vermişti dr gerçekten de çok etkili oldu..
minicik mi bir gofret yedin..senın açılma artmamış mıdır deniz nasıl anlıycaksın artıp artmadığını..
ohh anıl bu akşam felekten çalıyo yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…