2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende acıktım sinir oluyorum kendime :/
Ne yesek ki :26:z
Ben çok fena şeyler yidim durduramıyorum kendimi ben eşimin ayaklarına baktım bi ara yerken çekiyo ayaklarını saklıyo yok yok onlar yemek değil hayır diye gülmekten altıma kaçırdım birde bişeyler yapmalıyım yoksa son ayda çok fala kilo alıcam...

Denizim sen bize moral verirken başkalarına sebep neden o tatlı canını üzüyorsun kuzum bizler senii çooook seviyoruz keşke yakın olsak hep beraber ağlama ve gülme seansları yapsak üzülme lütfen fıstıkım

Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.

Maşallah çifte mutluluk İnşallah yakın zamanda toparlanıp evlerine gelirler geçmiş olsun çokkk...

Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.

Gözünaydın canım,biraz buruk bir doğum olmuş senin için ama inşallah sağlıkla kavuşursun bebeklerine...
tek yumurta ikizimiydiler,benziyorlarmı..ayyy allahım korusun ikisinide

ay canımmm gözün aydınn :))
çıkarlar kuzumm bikaç gün içinde inşallahh yerim ben onlarıı ne tatlıdırlar şimdii :)
sen nasılsın iyimisinn?
Saol canim evimize geldiklerinde daha iyi olacagim insallah. Ben iyiyim cok şükür sezeryan oldum agrim var ama ole aman abartilacak kadar degil. Uyudum uyandim bebeklerim dogmustu. Sevindik ama biraz yarim kaldi. Tez vakitte kavusuruz insallah.
amin canım allahım korusun onları
sen üzme kendini sütün azalmasın
inşallah çabucak yuvanıza getirir, sağlıkla büyütürsünüz

Teşekkür canim uzulmemeye calisiyorum dinleniyorum sutumu sagiyorum suan damla damla geliyor. Amin canim insallah.

Darisi tum hamislerin basina saglikla hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah.

Benim gibi bekleyenlerde saglikla kavusuruzi insallah bebeklerimize

bende geçen hafta kş kontrolümde dr um hastayla birlikte çıktı.
bankoda ki kızlara ded iki 15 haftalık düşük tehlikesi var acil bilmem kime yönlendşr dedi
kadın darmadağındı bende dağıldım orda tabiii=((
Allah kimseye o acıyı yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın bizi=((
benim bildiğim normal epi oluyo
sezeryan hem epi hem spi oluyo fıstığım.
yanlış bilmiyosammm.benim bi arkadaş sez epi diye girdi yapamdılar epiyi spi ye çevirdiler hemen..
ama kız yarı baygın haldeydi epi gibi tamamen uyanık değildi
Anıl o misafirleri bize de gönder ne güzel misafirlermis öyle
Evet kızımız 29unda gelecek inşallah. 24ü gibi de annem gelecek. Heyecanım artıyor.
kuzum kızcağız 6 ay önce doğum yaptı halden imkandan anlayan biriydi.
o yüzden hiç iş yaptırmadı bana bende kızıyla oynadım öyle tatlı ki pamuk gibiiii...ipek tenli meleklerr....
ya gizemim aslında bu nuray nuran olayı değil
ayrıca koca kadın gencecik kadını kıskanıyosa ttükürem onun beynine yuh yani!
neyse
isim konusunda yorum yapan herkesiin hak ettiği bu aslında..saygısızca hareketler.
sanane sana mı düşmüş yani di mi....
yok yok ben çok beğendim hatta öyle beğendim ki cevabını inadına isim söyleyip yorum yapanlara bu cevabı vercem ki bi daha yorum yaparken 3 kere düşünsünler.beni sinir ettikleri gibi kimseyi sinir etmesinle

iyi bari sen güçlü ol ki onlar gelince hemen ilgilenebilesin canım benim moralini bozma ikiz getirdin dünyaya kolaymıı :)
kaç kg doğdular kuşuum?

Teşekkür ederim. Insallah canim durumlari iyi diolar cok sukur. 2700-2800 dogdular masallah
Insallah canimmmmm
Gözünaydın canım,biraz buruk bir doğum olmuş senin için ama inşallah sağlıkla kavuşursun bebeklerine...
tek yumurta ikizimiydiler,benziyorlarmı..ayyy allahım korusun ikisinide

Evet canim biraz buruk oldu eve elimiz bos geldik. Herseyde vardır bir hayir. Rabbim tez vakitte kavusturur insallah bizi hayirlisiyla.
Çift yumurta canim kameradan gördük benzemiolar :)

Allah analı babalı sağlıklı mutlu ömürler versin ikisine de... En kısa zamanda kucağınıza alırsınız inşallah

konuşturma tabi kimseyi 9 ay onlarmı çekti onlarınmı elleri ayakları şişti onlarmı uyuyamadı getirtmesinler beni oraya valllaa deviririm hepsiniiii

bide adı ne olcak diyolar eylül diyorum eylülde de doğmuyo ama ahahah diye laflar oluyo duvardan duvara çarpasım geliyo o ağızlarını kendisi martta doğurup mart koymuş sanki beyinsizler

Son düzenleme:
iyi bari sen güçlü ol ki onlar gelince hemen ilgilenebilesin canım benim moralini bozma ikiz getirdin dünyaya kolaymıı :)
kaç kg doğdular kuşuum?

Insallah canim onlar icin guclu olmaya calisiyorum. masallah 2700-2800dogdular canim

Eylüllllll
Hayırlı olsun Cnm evlatlarına yakında bi daha ayrılmamak üzere
Kavuşmanı diliyorum.

Allah analı babalı büyütsün bebeklerini cnmmmm
Tez vakitte kucağına alırsın inşallah
bu zaman kadar duyduğum en iri ikiz bebek sanırım=))
maşallah onlara inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar
tebrikk ederim seni ve eşiini.

canım maşallah nazar değmesin uzme kendini sakın , birkaç güne cıkıcaklar merak etme. kilolarıda iyi kısa zamanda toparlarlar.sen sutunu sağmaya basla bence. boşuna da kendini uzme bence ....

beril güzel bi isim manası duru demek sanıyorumki

benim bildiğim kulağına ezanla okunan isminin islamî olması ve manasının güzel olması her Kuranda geçen isim güzel diye bir kaide yok mesela Aleyna isminin manası ÜZERİMİZE demek hiç bi manası yok?... göbek isim olduğunu sanmıyorum canımcım

bence hem kulağa hoş gelen hemde berilin yanına uyumlu manası hoş isimler bulabilirsin? hemde kullanırsın manası çocuğun karakterine de sirayet eder?:26:

benim kızım olsaydı adını hep Hayrunnisa koymak istemiştim kadınların en hayırlısı demek...

niyetim akıl vermek değil naçizane bilgimi paylaşmak eğer kırıcı oldumsa özür dilerim canm

Allah yardımcınız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…