Ben çok fena şeyler yidimBende acıktım sinir oluyorum kendime :/
Ne yesek ki :26:z
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
bende acıktım ve 68 kilo olmuşum
aklıma bunu getirince iştahım kaçıyor
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
Saol canim evimize geldiklerinde daha iyi olacagim insallah. Ben iyiyim cok şükür sezeryan oldum agrim var ama ole aman abartilacak kadar degil. Uyudum uyandim bebeklerim dogmustu. Sevindik ama biraz yarim kaldi. Tez vakitte kavusuruz insallah.ay canımmm gözün aydınn :))
çıkarlar kuzumm bikaç gün içinde inşallahh yerim ben onlarıı ne tatlıdırlar şimdii :)
sen nasılsın iyimisinn?
amin canım allahım korusun onları
sen üzme kendini sütün azalmasın
inşallah çabucak yuvanıza getirir, sağlıkla büyütürsünüz
bende acıktım ve 68 kilo olmuşum
aklıma bunu getirince iştahım kaçıyor
bende geçen hafta kş kontrolümde dr um hastayla birlikte çıktı.Bugün doktorumda sıra beklerken,tam sıra bana geldi. Bi kadın geldi nasıl ağlıyor hüngür hüngür. Bebeğini kaybetmiş. Nasıl üzüldüm. Kadın çok güzel yemyeşil gözleri bebek gibi yüzü inci gibi döküyo gözlerinden. Bana bakıp bakıp ağladi. Kendimi suçlu hissettim ne yalan söyleyim
3 aylık hamileymiş 15 gündür ağır gripmis ilaç almayim diye doktora gitmemiş. Yarın kürtaj olacaktı. Allah yardımcısı olsun.
Bizi bu günlere getiren rabbim de tamamına erdirsin.Elimizi boş bırakmasın. Içimde o korkuda sürekli var. Allaha emanetiz.
benim bildiğim normal epi oluyobi dakika!
şunu yanlış mı biliyorum
normal doğumda belden uyuşturma epidural
sezeryanda belden uyuşturma spinal oluyor
diye biliyorum ben
dr. böyle söylemişti
ama sanki bazen şöyle anlaşılıyo; sezeryanın hem epidurali hem spinali varmış gibi :44: öyle değil dimi
yani doğrumu biliyorum :26:
kuzum kızcağız 6 ay önce doğum yaptı halden imkandan anlayan biriydi.Anıl o misafirleri bize de gönder ne güzel misafirlermis öyle
Evet kızımız 29unda gelecek inşallah. 24ü gibi de annem gelecek. Heyecanım artıyor.
ya gizemim aslında bu nuray nuran olayı değilkarşımdaki nuray olduğu için öyle diyebildim bebeğim ben yoksa demezdim öylehakediyo o kadın herşeyi ağzına bile ederim valla yüssüz gerçi çok anlamıyoda laftan
3 düşük yaptı 45 yaşında ben hamile kalınca çatladı ortadan o yüzden dedim öyleayıp ettim ama olsun ona müstahakk
Aysun bende 68,500 üm öhöömmmmm caktrmaaa
Meyve yiyelim kızlar yaaaaaa
Saol canim evimize geldiklerinde daha iyi olacagim insallah. Ben iyiyim cok şükür sezeryan oldum agrim var ama ole aman abartilacak kadar degil. Uyudum uyandim bebeklerim dogmustu. Sevindik ama biraz yarim kaldi. Tez vakitte kavusuruz insallah.
Teşekkür canim uzulmemeye calisiyorum dinleniyorum sutumu sagiyorum suan damla damla geliyor. Amin canim insallah.
Darisi tum hamislerin basina saglikla hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah.
Benim gibi bekleyenlerde saglikla kavusuruzi insallah bebeklerimize
Teşekkür ederim. Insallah canim durumlari iyi diolar cok sukur. 2700-2800 dogdular masallahöncelikle tebrikler canım .İnsallah tez elden bebişlerine kavuşursun. ben inanıyrum en kısa zamanda kucağına alıcaksın .haftana göre fazla sıkıntı yasayacagınızı sanmıyorum ,bebişler kaç kilo dogdu canım? ciğer geliştirici iğne olmusmuydun tatlım ?
Insallah canimmmmmBen çok fena şeyler yidimdurduramıyorum kendimi ben eşimin ayaklarına baktım bi ara yerken çekiyo ayaklarını saklıyo yok yok onlar yemek değil hayır diye gülmekten altıma kaçırdım birde bişeyler yapmalıyım yoksa son ayda çok fala kilo alıcam...
Denizim sen bize moral verirken başkalarına sebep neden o tatlı canını üzüyorsun kuzum bizler senii çooook seviyoruz keşke yakın olsak hep beraber ağlama ve gülme seansları yapsak üzülme lütfen fıstıkım
Maşallah çifte mutluluk İnşallah yakın zamanda toparlanıp evlerine gelirler geçmiş olsun çokkk...
Gözünaydın canım,biraz buruk bir doğum olmuş senin için ama inşallah sağlıkla kavuşursun bebeklerine...
tek yumurta ikizimiydiler,benziyorlarmı..ayyy allahım korusun ikisinide
ya gizemim aslında bu nuray nuran olayı değil
ayrıca koca kadın gencecik kadını kıskanıyosa ttükürem onun beynine yuh yani!
neyse
isim konusunda yorum yapan herkesiin hak ettiği bu aslında..saygısızca hareketler.
sanane sana mı düşmüş yani di mi....
yok yok ben çok beğendim hatta öyle beğendim ki cevabını inadına isim söyleyip yorum yapanlara bu cevabı vercem ki bi daha yorum yaparken 3 kere düşünsünler.beni sinir ettikleri gibi kimseyi sinir etmesinle
iyi bari sen güçlü ol ki onlar gelince hemen ilgilenebilesin canım benim moralini bozma ikiz getirdin dünyaya kolaymıı :)
kaç kg doğdular kuşuum?
Allah analı babalı sağlıklı mutlu ömürler versin ikisine de... En kısa zamanda kucağınıza alırsınız inşallah
Eylüllllll
Hayırlı olsun Cnm evlatlarına yakında bi daha ayrılmamak üzere
Kavuşmanı diliyorum.
Insallah canim onlar icin guclu olmaya calisiyorum. masallah 2700-2800dogdular canim
Allah analı babalı büyütsün bebeklerini cnmmmmSlm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
Teşekkür ederim. Insallah canim durumlari iyi diolar cok sukur. 2700-2800 dogdular masallah
Insallah canimmmmm
Evet canim biraz buruk oldu eve elimiz bos geldik. Herseyde vardır bir hayir. Rabbim tez vakitte kavusturur insallah bizi hayirlisiyla.
Çift yumurta canim kameradan gördük benzemiolar :)
Kızlar daha önce de söylemiştim kızımın adı BERİL olacak. babam da kuranda geçen bişey olsa daha iyi olurdu ama siz bilirsiniz dedi. kimse sesini çıkartmıyor bulduğumuz isme karışmıyolar tabiki ama memnuniyetsiz gibi olmalarına da sinir oluyorum herkes beğensin istiyorum.
sonradan da düşündüm iki isim koysak ve diğeri kuranda geçen bişey olsa..
ne önerirsiniz ? sırf kuranda geçsin diye de iki isim koymak doğru mu hitap etmeyeceksek iki isim koymamalıyız bence.
bu ahirette kuranda ismi geçen insanların çağırıldıklarında duymaları konusunda ne düşünüyorsunuz ?
teyzem de göbek adını kurandan koyun dedi öyle kabul olurmu ki?
kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var.
yeeaa sahi mi,gel buraya pampa o zmn
ayyy nasıl arkadaş arıyomuşum meğer yanıma
ne meyvesi yiyyimki,muz bile kilo yapıyor yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?