2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayy çok efkarlandım yine ne yesem acaba

Bende bugün sağlık ocağına gittim canım, dönüşte bacaklarımda bi ıslaklık hissettim, terledim mi acaba dedim eve gelince baktım ki çamaşırımda baya ıslak baldırımda, benden de bi çay bardağı kadar gelmiş. sonra hiç devam etmedi bende yol yürümeme yordum. yarın doktora gideceğim için sıkıntı da yapmadım, bebeğimin hareketleri de iyi kimseye söylemedim heyecan yapmasınlar diye. ama ben kaçırmadığımdan eminim.

bende yarın gidicem canım o yüzden panik yapmadım bakalım neyin nesiymiş:26:

ben yedim kuzum
sana da afiyet olsun

gidip gelip tencereden yemek aşırıyorum bende allahtan zararsız bişey
bugün 3 tepsi poğaça yapıp buzluğa attım doğumdan gelince hemen fırında ısıtır teyzem gelene gidene diye.onlardan da ayırdım bikaç tane dışarda var ama yemiyorum ahah

mta heycanını paylaşıyoruz canım
çok mutlu oldum senin adına
geri sayım başladı

lusnicaaaa aynı şeyler senin için de geçerli tatlım

canım ben şimdi kan sulandırıcı iğne oluyorum ya normal doğumunda ne zaman olacağı belli olmadığı için mecbur sezeryan olucam.bide iğneden dolayı normal doğumda daha fazla kan kaybı oluyormuş canım.planlı normal doğum olamayacağı içinde mecburen tarih vericek doktor sezeryan olucam. tabiki normal doğumda belden aşağını uyuşturabilirsin.zaten normal sancıyı cekiosun çocuk cıkıcakken uyuşturuyorlarmış.normal doğumun spinali yok epidurali war canım.spinalde tamamen hissizlik var ıkınamıosun ,ama epiduralde ıkınabiliosun uyuşma var ama histe var.sadece acı duymuyorsun tatlım. evet ablamın catısı darmış normal dogguma zorlayınca dikişleri biraz fazla oldu ama doktor hatası işte canım.cocuk 3300 du çokta değildi. 52 cmdi yeğenim.ama herkeste olcak die bişi yok ama kontrol gerekir sadece ....

hiçbi fikrim yok canım benim bebek arabası almadığım için.
ana kucağı aldım aynı zamanda oto koltugu besafe'in.
mart ayında da macleren baston puset alıcam arabayı Allah nasip ederse..

inşallah denizimm çok mutlu olurum görüşebilsek keşke
ama ben 3 çocukla bi yere gidemem en fazla bebesi olan ben olduğuma göre bana gelirsiniz

hayır canım şunu demek istedim
epidural; normal doğumdaki uyuşturmaya
spinal; sezeryan doğumdaki uyuşturmaya verilen ad

yoksa normal doğumda epidural yapılabildiğini sancı başlayınca hatta açılma 4 5 cme gelince yapıldığını ıkınabildiğini falan biliyorum

yani sezeryan doğumun hem epidurali hem spinali mi var
böyle bişey yok dimi
ayyy çok karışık oldu sanırım
eşimde sesleniyo hadi yatalım diye toparlayamadım

Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.

Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.

ay canımmm gözün aydınn :))
çıkarlar kuzumm bikaç gün içinde inşallahh yerim ben onlarıı ne tatlıdırlar şimdii :)
sen nasılsın iyimisinn?

amin canım allahım korusun onları
sen üzme kendini sütün azalmasın
inşallah çabucak yuvanıza getirir, sağlıkla büyütürsünüz

1-pembegri
2-ocakn
3-damla17
4-angelif
5-moiraia
6-guelbeyaz
7-cnnm
8-browny
9-mdaa
10-ecemsu1
11-kayraneren81
12-eylül2807

evet cnm oğlum çok iri doğdu
kızım normal gidiyor en fazla 3500 doğar böyle giderse belki daha az
bide sezeryan genel anestezi ile epidural ve spinal yapılıyor hepsi farklı tabi ama epidural ve spinal belden iğneyle yapılsada aralarında fark varmış :44:

denizim anlattıklarını okurken gözlerim doldu benimde kayınvalidem ile aram çok iyidir birbirimizi hiç kırmadık ama kendi ailem sen ne anlatıyorsan eksiği var fazlası yok
hamileliğim boyunca hep onlar tarafından üzüldüm
rabbim hepsine sağlık versin benim eşim ve çocuklarımla olan ilişkilerim iyi olsunda onlardan gelenlere bi yerden sonra alışılıyor değiştirmek elden gelmeyince en iyisi kabullenmek oluyor ama onlara sorarsan onlardan ilgilisi özverilisi yok
eşim bazen sanki sen o aileden değilmişsin gibi geliyor diyor hiç alakan yok diyor
sen eşinle oğullarınla mutlu ol geriside nazar olsun hiç kimsenin hayatı dört dörtlük olmuyor varsın bizimde sorunumuz bu olsun...

sezeryanın epiduralide var spinalide ikiside farklı yöntemler ....

bende acıktım ve 68 kilo olmuşum
aklıma bunu getirince iştahım kaçıyor

öncelikle tebrikler canım .İnsallah tez elden bebişlerine kavuşursun. ben inanıyrum en kısa zamanda kucağına alıcaksın .haftana göre fazla sıkıntı yasayacagınızı sanmıyorum ,bebişler kaç kilo dogdu canım? ciğer geliştirici iğne olmusmuydun tatlım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…