ayy çok efkarlandım yine ne yesem acaba
Bende bugün sağlık ocağına gittim canım, dönüşte bacaklarımda bi ıslaklık hissettim, terledim mi acaba dedim eve gelince baktım ki çamaşırımda baya ıslak baldırımda, benden de bi çay bardağı kadar gelmiş. sonra hiç devam etmedi bende yol yürümeme yordum. yarın doktora gideceğim için sıkıntı da yapmadım, bebeğimin hareketleri de iyi kimseye söylemedim heyecan yapmasınlar diye. ama ben kaçırmadığımdan eminim.
ben yedim kuzum
sana da afiyet olsun
karamel ilk bebişin 5 kilo mu doğmuştu :26: oy maşşallah
bunun gelişimi nasıl en son kaç kiloydu?
27dikiş mi :26: ciddimisin
bebiş çok mu iriydi acaba?
hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
bi dakika!
şunu yanlış mı biliyorum
normal doğumda belden uyuşturma epidural
sezeryanda belden uyuşturma spinal oluyor
diye biliyorum ben
dr. böyle söylemişti
ama sanki bazen şöyle anlaşılıyo; sezeryanın hem epidurali hem spinali varmış gibi :44: öyle değil dimi
yani doğrumu biliyorum :26:
Eki Görüntüle 868613
kraft nova travel sistem bebek arabası, sizce nasıl kızlar?? henüz anakucağı/otokoltuğu da almadım. ikisi biarada hoşuma gitti,
otokoltuğunu bebek arabasına takıp kullanabiliyorsunuz en çok o özelliği hoşuma gitti. sizlerin tavsiyeleri neler ??
Kraft Nova Travel Sistem Bebek Arabası Mavi hellobaby.com.tr bide böyle bi indirim var ??
Bende acıktım sinir oluyorum kendime :/
Ne yesek ki :26:z
canım ben şimdi kan sulandırıcı iğne oluyorum ya normal doğumunda ne zaman olacağı belli olmadığı için mecbur sezeryan olucam.bide iğneden dolayı normal doğumda daha fazla kan kaybı oluyormuş canım.planlı normal doğum olamayacağı içinde mecburen tarih vericek doktor sezeryan olucam. tabiki normal doğumda belden aşağını uyuşturabilirsin.zaten normal sancıyı cekiosun çocuk cıkıcakken uyuşturuyorlarmış.normal doğumun spinali yok epidurali war canım.spinalde tamamen hissizlik var ıkınamıosun ,ama epiduralde ıkınabiliosun uyuşma var ama histe var.sadece acı duymuyorsun tatlım. evet ablamın catısı darmış normal dogguma zorlayınca dikişleri biraz fazla oldu ama doktor hatası işte canım.cocuk 3300 du çokta değildi. 52 cmdi yeğenim.ama herkeste olcak die bişi yok ama kontrol gerekir sadece ....
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
karamel ilk bebişin 5 kilo mu doğmuştu :26: oy maşşallah
bunun gelişimi nasıl en son kaç kiloydu?
27dikiş mi :26: ciddimisin
bebiş çok mu iriydi acaba?
hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
bi dakika!
şunu yanlış mı biliyorum
normal doğumda belden uyuşturma epidural
sezeryanda belden uyuşturma spinal oluyor
diye biliyorum ben
dr. böyle söylemişti
ama sanki bazen şöyle anlaşılıyo; sezeryanın hem epidurali hem spinali varmış gibi :44: öyle değil dimi
yani doğrumu biliyorum :26:
hayır canım şunu demek istedim
epidural; normal doğumdaki uyuşturmaya
spinal; sezeryan doğumdaki uyuşturmaya verilen ad
yoksa normal doğumda epidural yapılabildiğini sancı başlayınca hatta açılma 4 5 cme gelince yapıldığını ıkınabildiğini falan biliyorum
yani sezeryan doğumun hem epidurali hem spinali mi var
böyle bişey yok dimi
ayyy çok karışık oldu sanırım
eşimde sesleniyo hadi yatalım diye toparlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?