2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
akşamlar bir kabusssssssssssssssss

sabahları enerjiliyim akşam ağrıda n yatamıyorumm.

diğer hamileliğimde son güne kadar çalışabilirsdim şimdi gün sayııyorum.
haftaya 37, hafta iznmie ayrılacammm

Bugün doktorumda sıra beklerken,tam sıra bana geldi. Bi kadın geldi nasıl ağlıyor hüngür hüngür. Bebeğini kaybetmiş. Nasıl üzüldüm. Kadın çok güzel yemyeşil gözleri bebek gibi yüzü inci gibi döküyo gözlerinden. Bana bakıp bakıp ağladi. Kendimi suçlu hissettim ne yalan söyleyim
3 aylık hamileymiş 15 gündür ağır gripmis ilaç almayim diye doktora gitmemiş. Yarın kürtaj olacaktı. Allah yardımcısı olsun.
Bizi bu günlere getiren rabbim de tamamına erdirsin.Elimizi boş bırakmasın. Içimde o korkuda sürekli var. Allaha emanetiz.

Yarın bnm herif yine ist a gidiyor
İnşallah yarın doğurmam :26:

Başım zonkliiiiiiii yaaaa

MTA herşeysii çok güzel kızçenin,o Mini'li kilotlu çoraptan ezgiminde var çok seviyor
Mini nerde diyorum hemen kaldırıyor bacağını
Talha'ya da bayıldım maşallah çok tatlı..

Gizoooo
1 çay bardağı su az mı bebeim yaaaa
Çiçin olduğunu sanmıyorum tatlım,ben bile 3 hamişlik geçmişimde
o kadar çiç kaçırmadım,hemide uyanıkken
Hem bir damla fln kaçar o kadar kaçmazdı..:26:
Hayırlısı bakalım sancın olursa yaz

Denizimmm bende seniii seviyorum
amaaa ama sen bugün neden böyle oldun kii
Ne oldu,seni bu kadar ne üzdü bilmiyorum..
Ama çok üzüldüm şu haline
alışmışım deli dolu denize
hiç bişey değmez neşeni kaybetme boşver
gelll öpiiim

Aynen Cnm.
Bnmde hep içinde korku var. Engelleyemiyorum kendimi
Ya doğumda ölürsem diye düşünüyorum en cokta.
Bu gece eşim koca bi cam kâsenin elinden düşüp kırıldığını görmüş
Sonra cebinden cam kırıklarını alıp atıyormuş
Tabirlere baktım hiçççç hoşuma gitmedi.

bi ayırt edebilsem zaten şu gerçek yalancı sancıları sumu çişmi olayını
sabah gidicez zaten doktora bakalım çişmiymiş sumu

kesede kacak olabiliyor yani suyun tamami bosalsa devam ederdi ama kacakta olabilir.
bence imkanin varsa hastaneye git dogumhanede turnosol testi ile su mu baska bisey mi belli oluyor ztn.su kacagi varsa cok onemli.

Eşinin rüyası hayırlara çıksın canım. Biz nazarıniz çıkmış diye yoralım. Siz bi fakire sadaka verin cemrecim.
Allah büyük ne istesek verir yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.Biz Allahtan en kolay doğumları istiyoruz,sağlıklı hayırlı evlatlar istiyoruz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

allah korusun deniz yaaa nerden cıktı bu olumsuz düşüncelerrr

Hayatım boyunca aşırı hassas oldum
Bu iyi bişey değil. Hele hamilelikte en ufak şeye kırılıyorum
Cok ince düşünüyorum. Boğulcam.
Bugün annem aradı haklı olarak onada biraz çıkıştım
Yalnızım..!
Özendiğim şeyler olmadı. Allah saglık versin hersey boş aslında
K v cok yardımcı sagolsun.
Bugün evde yerde oturmuş ağlarken elinde sigara böreği ile geldi.
Anahtarım onda var kapıyı açıp beni öyle yerde görünce kadın mahfoldu
Bende cok sordu noldu neyin var yoksa sancın mı var vs..
Yok bişey geçer dedim. Diyemedim kendi ailem aramıyor sormuyor
Halim'i anlamıyor her kötü durumu aksettiriyorlar diyemedim (
Bende kızımla karşılıklı yeriz diye buraya getirdim dedi
O an cok kötü oldum.

Böyle seyler söylenmez ana hep veriyoruz canım.
Yarın ben arkadaşımın iki oğluna çikolata meyve suyu alıp veriiim
Ne zmndır aklımda idi.
Eşimle koli hazırlamıştık onuda ist dan gelsin belediyeye vericez.
Ztn ben her yaptıgım yemekten tatlıdan komşularımada veririm ara ara.
Başka bişey gelmio aklıma Elimden bu kadarı geliyor :/

Aşkıto direkt yenikapıya gidiyor beni Kadıköy e bırakamaz ki
Ztn nası gelimmm yollarda doğururum Allah korusun

gel beraber doğuralımmmm

kesede kacak olabiliyor yani suyun tamami bosalsa devam ederdi ama kacakta olabilir.
bence imkanin varsa hastaneye git dogumhanede turnosol testi ile su mu baska bisey mi belli oluyor ztn.su kacagi varsa cok onemli.

sabah gitcez canım gelmedi tekrar bişey çiçimi kaçırdım galiba :))))

ahh denizim ahh içim gitti ama elden ne geliyo ki koca bi boşluk işte.sen oğullarınla kocanla mutlu olmaya bak şu saatten sonra bizi bizim kurduğumuz ve büyüttüğümüz ailemizden başkası düşünmez ki...
Allah karşına o kv'deni çıkarmış şükürler olsun..sen sakın ağlayıp üzülme nolursun...

bak benimde kimsem yok bitek eşim onunda hali belli ordan oraya yetişcem diye çırpınıyo..napalım ama kader böyleymiş bende isterdim annem hayatta yanımda olsun ama hiçbişey bizim istediğimiz gibi gitmiyo ki..bugünümüze şükürler olsun yanımızda eşlerimiz var bebeklerimiz geliyo bunla teselli olmaya çalışıyorum.lütfen sende şu son zamanlarını zindan etme kendine.
seni çookkk seviyorumm !!!

Son düzenleme:

Öp canım öpppppp
Ama bigun gercekten öp yazın buluşcaz ya sende ol

Ailen uzakta olur,hasta olursun, bi bayram gelir, özel bi gün olur,ne bilim doğumun yakın olur, ailemde olsa ilgilense dersin. Bu olmazsa üzülürsün.

Peki eşin.. Ömrünün geri kalanını ,iyi kötü gününü acını sevincini paylaşacağın adam, son nefesine kadar ömrünü paylaşacağın adam atarlı tavırlı bi tip olursa. Istediği şeyleri yapmadığında sanki o güne kadar hiç iyi bişe yapmamışsin gibi resti çekerse.. En ihtiyacın olduğu zamanlarda arkadaşlariyla bilmem kimlerle gezip tozarsa. Inanki çok daha zor olurdu. Inan..
Sen çok şanslısın. Güzelsin. Iyi kalplisin. Vicdanın rahat her konuda çünkü üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorsun.
Hem bunlara artı biz varız burda. Üzülme bakim ne ayıp

misafirlerim yeni gitti=///
sağ olsun ben elimi birşeye değdirmedim herkes iş yaptı çayımı bile koydular yorulmadım..
geçmişi yeni okuyabildim oyy ne yoruldum=))
Ayyyy bizim doğumu buraya kimk y6azcak acaba baaakk
Allah analı babalı büyütsün soısnunda topiiğğin normal doğum bebeği geldi
sağlıkla büyür iinşallah....
inşallah yay burcu olacak şekilde doğar, ben oğlak olmasını istemiyorum yaaa [/B][/COLOR]
bende yay olsun dşye uğraşıyorum=/erkek kardeşim oğlak ve hiç de bana uyugun değil=//umarım yay olur oğluşummm
gizem varr yyaa ağzın bal yesin..
ne güzel demişsin kız şu cevap verme huyun sürtün de bana biraz geçsin yaaa
ben dut yemiş bülbül gibi susuyorum!!!
sırf bu yüzden adı belli olsada demşcem ama eğper dersem ya da söyledikten sonra bana da böyle yorum yaparlarsa izninle cevabını çalmak istiyorum ve suratlarını görmek istiyorum o lafı deyince...ohhh
canım farketmez açıkçası nasıl doğum olacağı daha belli olmadığı için tam bir araştırma yapmadım benim düşüncem sadece bebeğimi hemen sağlıcakla kucağıma alıp emzirmek :)
cnm benim bir sürü arkadaşım normal epi ya da sezery epi oldu hepsi de bebeğini o an gördü hemşireler yanına getirdi
sen uyanık ayık olduğun sürece yanına getiriyorlar hiç kafanı takma
ayrıca hepsiyle görüştüm 1 tanesi hariç o klasik epi sonrası sıkıntıları yaşamamış
yapan dr hastane anestezist çok önemli tabii ki..
bak boyu normale gelmiş.benim ki 1 aydır 49 cm.
hiç uzamıyor yanii.boşuna kafaya taktın canım.maşallah sağlıkla doğacak sümeyracık
ayyyy yerim onu mta çok duygulandım öyle mi diyo abisiii kıyamam yaaaa
maşallah dişçi koltuğunda oturan çocuk hiç görmemiştim hep kaçanı gördüm=))
bu arada sümeyra kesin 29 un da gel,yo öylee mii Allah nasip etsin o günü ssizleree=))
hakikaten insanın nabız atışı artıyooo....bende artık belli olsun istiyorum yaaa
güle güle kullan merak ettim odasınııı
topiğe oda fotosu koyan pek olmadı bende merak ediyorum bebişlerin odasınııı
güle güle kullanın koku çıkmazsa az prontolu suyla sil canımcım

karamel ilk bebişin 5 kilo mu doğmuştu :26: oy maşşallah

bunun gelişimi nasıl en son kaç kiloydu?

27dikiş mi :26: ciddimisin
bebiş çok mu iriydi acaba?
hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah

bi dakika!
şunu yanlış mı biliyorum
normal doğumda belden uyuşturma epidural
sezeryanda belden uyuşturma spinal oluyor
diye biliyorum ben
dr. böyle söylemişti
ama sanki bazen şöyle anlaşılıyo; sezeryanın hem epidurali hem spinali varmış gibi :44: öyle değil dimi

yani doğrumu biliyorum :26:

Anıl o misafirleri bize de gönder ne güzel misafirlermis öyle
Evet kızımız 29unda gelecek inşallah. 24ü gibi de annem gelecek. Heyecanım artıyor.

karşımdaki nuray olduğu için öyle diyebildim bebeğim ben yoksa demezdim öyle hakediyo o kadın herşeyi ağzına bile ederim valla yüssüz gerçi çok anlamıyoda laftan
3 düşük yaptı 45 yaşında ben hamile kalınca çatladı ortadan o yüzden dedim öyleayıp ettim ama olsun ona müstahakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…