- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Yarın bnm herif yine ist a gidiyor
İnşallah yarın doğurmam :26:
Başım zonkliiiiiiii yaaaa
Bugün doktorumda sıra beklerken,tam sıra bana geldi. Bi kadın geldi nasıl ağlıyor hüngür hüngür. Bebeğini kaybetmiş. Nasıl üzüldüm. Kadın çok güzel yemyeşil gözleri bebek gibi yüzü inci gibi döküyo gözlerinden. Bana bakıp bakıp ağladi. Kendimi suçlu hissettim ne yalan söyleyim
3 aylık hamileymiş 15 gündür ağır gripmis ilaç almayim diye doktora gitmemiş. Yarın kürtaj olacaktı. Allah yardımcısı olsun.
Bizi bu günlere getiren rabbim de tamamına erdirsin.Elimizi boş bırakmasın. Içimde o korkuda sürekli var. Allaha emanetiz.
senide bize bıraksınn
bi ayırt edebilsem zaten şu gerçek yalancı sancıları sumu çişmi olayını
sabah gidicez zaten doktora bakalım çişmiymiş sumu
Aynen Cnm.
Bnmde hep içinde korku var. Engelleyemiyorum kendimi
Ya doğumda ölürsem diye düşünüyorum en cokta.
Bu gece eşim koca bi cam kâsenin elinden düşüp kırıldığını görmüş
Sonra cebinden cam kırıklarını alıp atıyormuş
Tabirlere baktım hiçççç hoşuma gitmedi.
allah korusun deniz yaaa nerden cıktı bu olumsuz düşüncelerrr
Eşinin rüyası hayırlara çıksın canım. Biz nazarıniz çıkmış diye yoralım. Siz bi fakire sadaka verin cemrecim.
Allah büyük ne istesek verir yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.Biz Allahtan en kolay doğumları istiyoruz,sağlıklı hayırlı evlatlar istiyoruz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Aşkıto direkt yenikapıya gidiyor beni Kadıköy e bırakamaz ki
Ztn nası gelimmm yollarda doğururum Allah korusun
kesede kacak olabiliyor yani suyun tamami bosalsa devam ederdi ama kacakta olabilir.
bence imkanin varsa hastaneye git dogumhanede turnosol testi ile su mu baska bisey mi belli oluyor ztn.su kacagi varsa cok onemli.
Hayatım boyunca aşırı hassas oldum
Bu iyi bişey değil. Hele hamilelikte en ufak şeye kırılıyorum
Cok ince düşünüyorum. Boğulcam.
Bugün annem aradı haklı olarak onada biraz çıkıştım
Yalnızım..!
Özendiğim şeyler olmadı. Allah saglık versin hersey boş aslında
K v cok yardımcı sagolsun.
Bugün evde yerde oturmuş ağlarken elinde sigara böreği ile geldi.
Anahtarım onda var kapıyı açıp beni öyle yerde görünce kadın mahfoldu
Bende cok sordu noldu neyin var yoksa sancın mı var vs..
Yok bişey geçer dedim. Diyemedim kendi ailem aramıyor sormuyor
Halim'i anlamıyor her kötü durumu aksettiriyorlar diyemedim(
Bende kızımla karşılıklı yeriz diye buraya getirdim dedi
O an cok kötü oldum.
MTA herşeysii çok güzel kızçenin,o Mini'li kilotlu çoraptan ezgiminde var çok seviyor
Mini nerde diyorum hemen kaldırıyor bacağını
Talha'ya da bayıldım maşallah çok tatlı..
Gizoooo
1 çay bardağı su az mı bebeim yaaaa
Çiçin olduğunu sanmıyorum tatlım,ben bile 3 hamişlik geçmişimde
o kadar çiç kaçırmadım,hemide uyanıkken
Hem bir damla fln kaçar o kadar kaçmazdı..:26:
Hayırlısı bakalım sancın olursa yaz
Denizimmm bende seniii seviyorum
amaaa ama sen bugün neden böyle oldun kii
Ne oldu,seni bu kadar ne üzdü bilmiyorum..
Ama çok üzüldüm şu haline
alışmışım deli dolu denize
hiç bişey değmez neşeni kaybetme boşver
gelll öpiiim
Hayatım boyunca aşırı hassas oldum
Bu iyi bişey değil. Hele hamilelikte en ufak şeye kırılıyorum
Cok ince düşünüyorum. Boğulcam.
Bugün annem aradı haklı olarak onada biraz çıkıştım
Yalnızım..!
Özendiğim şeyler olmadı. Allah saglık versin hersey boş aslında
K v cok yardımcı sagolsun.
Bugün evde yerde oturmuş ağlarken elinde sigara böreği ile geldi.
Anahtarım onda var kapıyı açıp beni öyle yerde görünce kadın mahfoldu
Bende cok sordu noldu neyin var yoksa sancın mı var vs..
Yok bişey geçer dedim. Diyemedim kendi ailem aramıyor sormuyor
Halim'i anlamıyor her kötü durumu aksettiriyorlar diyemedim(
Bende kızımla karşılıklı yeriz diye buraya getirdim dedi
O an cok kötü oldum.
Ayyyy bizim doğumu buraya kimk y6azcak acaba baaakkmerhaba kızlar ben kayraneren81 in kardeşiyim ablam doğum yaptı doğuma girmeden önce bana demişti doğum yaptığımda kızlara söyle diye...çok şükür bebişini kucağına aldı normal doğum yaptı :) darısı sizlere inşallah...
bende yay olsun dşye uğraşıyorum=/erkek kardeşim oğlak ve hiç de bana uyugun değil=//umarım yay olur oğluşummminşallah yay burcu olacak şekilde doğar, ben oğlak olmasını istemiyorum yaaa [/B][/COLOR]
gizem varr yyaa ağzın bal yesin..canım kimseyi duyma ne alakası varmış dediğin gibi kullanmicağı bi ismi sırf geçiyo diye koymak daha yanlış.babamla eşide eylül için bişeyler söyledi eylülde neymiş falan gibi laflar ettiler siz yapın da bi çocuk istediğinizi koyarsınız bana karışmayın dedim
cnm benim bir sürü arkadaşım normal epi ya da sezery epi oldu hepsi de bebeğini o an gördü hemşireler yanına getirdicanım farketmez açıkçası nasıl doğum olacağı daha belli olmadığı için tam bir araştırma yapmadım benim düşüncem sadece bebeğimi hemen sağlıcakla kucağıma alıp emzirmek :)
bak boyu normale gelmiş.benim ki 1 aydır 49 cm.Karamel aysun gizem amin çok sağolun kızlar. Evet geri sayım başladı. Kızım bu 10 gün içinde 6 gram almış fakat boyu 3 cm daha uzamiş. Doktor gayet iyi dedi. Başı çok aşağı inmiş. Çok baskı yapıyor, kasılmalarım çok oluyor dedim normal dedi..
Bide nstye girmeden çikolata yedim çok hareketliydi.
Ameliyat için kan tahlillerimi verdim.
ayyyy yerim onu mta çok duygulandım öyle mi diyo abisiii kıyamam yaaaaBugünü saymazsakdoğum gününüde saymazsak 7gün kaldı canım benide eşimi de heyecan sardı. Talhaya haftaya kardeşinle birlikte eve dönecez dedik. Gerçek bebek mi diyo :)).
Hep karnımda kalacak sanıyordu galiba
güle güle kullan merak ettim odasınıııBugün de bizim odamız geldi okadar güzelki. Erken doğum korkusuydu yetişmicek derdiy derken bu da oldu çok şükür doğumdan önce. 1 haftada çıkar kokusu dediler bende 1 hafta sonra doğum yapıcam uslu kızım odasını bekledi:).
Bir yerleşsin en kısa zamanda paylaşıcam sizinle fotolarımızı..
iç karnı geniş diyorlar ya öyle olabilir seninkide bana da öyle diyorlar oğlum karnımda 4800 ken bile diğer hamile arkadaşlardan küçük görünüyordu karnım doğduğunda 5 kilo olmasına inanamamıştık
benim karnımda küçük ama biraz aşağıda
çünkü göğüs altı boşalmış farkediyorum :26:
canım peki bu doktor ne dio ,açılman var mı ? eger catın gerçekten darsa sakın normal yaptırma ablama 27 dikiş attılar darlıktan dolayıbide ustune ustluk ygenimi vakumla çektiler. bazı doktorlar sezeryancı olduğu gibi bazısıda normal doğumcu oluyor. inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin sag salim.bizim içinde en hayırlısı neyse öyle doğuralım.mesela benimde doğum fobim var.her ikisinden de korkuyorum napicam bilemiyorum. offf yaniii cok zor durumdayım internette doğum konularını okuyarak kendimi alıştırmaya çalışıyorum.keşke bende cogu gebe kadın gibi kalender olabilssem korkmasamben bide sadece kendim için değil tum doğum yapacaklar içinde korkuyorum, herkesi düşünüyorum ....
zaten normal doğumun ne zaman olucagı belli değil, bide sezeryanda doktor daha kontrollü oluyor ,kanama engellenebiliyor.ama aklında bulunsun eger o gun içinde iğne olup alel acele sezeryana alınıcaksan genel anezteziye alınıyormuş.bide genel aneztezide ac olman sart akciğere yemek kaçabiliyorms canım..... belden uyusturucaklarsa epidurali tercih et ,epiduralde tamamen hissizlik olmuyormuş dokunulduğunu falan hissdeiyormussun, spinal cok fena uyusturuomuss.bi de ben doğumdan önce aneztezi uzmanıyla tanısıcam ve doktorun ekibiylede tanısıcam. önce onlara güvenmek zorundayım ...
gizem varr yyaa ağzın bal yesin..
ne güzel demişsin kız şu cevap verme huyun sürtün de bana biraz geçsin yaaa
ben dut yemiş bülbül gibi susuyorum!!!
sırf bu yüzden adı belli olsada demşcem ama eğper dersem ya da söyledikten sonra bana da böyle yorum yaparlarsa izninle cevabını çalmak istiyorum ve suratlarını görmek istiyorum o lafı deyince...ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?