2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hadi hayirlisi cnm. Ordaki doktorlarin hepsii iyi bence bunu sorun etme.tabii seni bilen birimin yapmasi en guzeli

Maşallah canım çok tatlı.bende kızımın adını alya koyacağım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Tesekkir ederiz teyzrsi allah sana da bebegini kucagina almak nasip etsin
Hastane mama veriyor biberonla ama alistirmamak icin ilk sen emziriyosun sutun gelmese de arkasindan biberon veriyon.ben oyle yaptim biberona alismadi o yuzden

Ben 63 üm ama bu ay eminim tavan yapıcak kilom en az 10 kilo daha alırım..

Ahhh ahhh kanayan yaramız gülaycığum,kaçarı yok şişeceğiz illaki

Evet canim biraz buruk oldu eve elimiz bos geldik. Herseyde vardır bir hayir. Rabbim tez vakitte kavusturur insallah bizi hayirlisiyla.
Çift yumurta canim kameradan gördük benzemiolar :)

Tatlım benim kendinle gurur duymalısın..
hem ikiz dünyaya getirdin hemde aynı anda 2 bebeğe bakmak hiçte kolay değil..
seni şimdiden tebrik ediyorum canım arkadaşım:13:

Ben 3 tane sigara böreği yedim
Sen elma yiyebilrsinnnn )

yeeekkk yaaaa
elmalarda bana muzlar gibi melül melül baktı ama canım hiç meyve istemiyorrrrrr
koca bir kupa sütlü kayfe yaptım onu içiyomm:126:
Ezgi de uyuduuu,herkes uyudu çok keyiflendimmmmmm,wuuuhhhuuuuuu

Guelbeyazzzzz
doğumdan sonra kaç kilo verdin yevvrum anlatta rahatlat bizi azcıkkk

oooyy maşallaahh paşalara canım benimmm çıkarlar inş ennn kısa zamanda hayatımm :)

canım maşallah nazar değmesin uzme kendini sakın , birkaç güne cıkıcaklar merak etme. kilolarıda iyi kısa zamanda toparlarlar.sen sutunu sağmaya basla bence. boşuna da kendini uzme bence ....

Cok tesekkur kuzlar. Insallah tez vakitte saglikla kavusurum yavrularima allahin izniyle. Sutumu sagiyorum damla damla geliyor simdilik. Insallah çoğalır kisa zamanda

Derhal zindana atın bu hamişiii,nii demek 1 mandalinaaa hemide bu saatte,hiç yakışmadı sana çok şaşırttın bizi gerçekten

HAhaha ama ama küçüktü şeker canım yaa içimden neler geçiyor yemek için ama bebeğimi düşünüyorum napıyım.. Meyveyi bile sayıyla saatle yiyorsun:)

HAhaha ama ama küçüktü şeker canım yaa içimden neler geçiyor yemek için ama bebeğimi düşünüyorum napıyım.. Meyveyi bile sayıyla saatle yiyorsun:)

evet evet benimde vardı bir arkadaşım gebelik diyabetinden kilo bile vermişti hamileyken zor kuzum yaa,az kaldı sık dişini

evet evet benimde vardı bir arkadaşım gebelik diyabetinden kilo bile vermişti hamileyken zor kuzum yaa,az kaldı sık dişini

Kilo vermedim ama çok da almadım diyebiliriz... Ama bu şeker davası bittiğinde tutmayı. Beni esas o zaman alacağım heralde

Kilo vermedim ama çok da almadım diyebiliriz... Ama bu şeker davası bittiğinde tutmayı. Beni esas o zaman alacağım heralde

o zaman da bebişin emdiği sütlere gider kilocuklar inşallah canım..
her emzirme 500cal,bol bol sütümüz olur topikcek inşallah:))

Kızlar benim canım acayip buz istiyor
Yedim kalıbı boşalttım dün doldurmadım ama şuan deli gibi istiyor
Hasta olurum die yemiyorumda donması yarını bulur zaten şimdi koysam yiyen varmı?
Hasta olurmuyum?

Kızlar benim canım acayip buz istiyor
Yedim kalıbı boşalttım dün doldurmadım ama şuan deli gibi istiyor
Hasta olurum die yemiyorumda donması yarını bulur zaten şimdi koysam yiyen varmı?
Hasta olurmuyum?

ayy gülayyy aynı bende öyleyim,hatta buz yiycem diye içtiğim didi'lerin haddi hesabı yok..
dolduruyorum bir bardak buzu koyuyorum didiyi üstüne,dididen çok buz var tabi sonrada ye Allah ye çatır çutur..
sanırım bu da bir aşerme,hatta bugün hava çok mu sıcak ne yanıyor içim valla

Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inş canım. tez vakitte de çıkarlar inş koynişine gelirler

Anıl o misafirleri bize de gönder ne güzel misafirlermis öyle
Evet kızımız 29unda gelecek inşallah. 24ü gibi de annem gelecek. Heyecanım artıyor.

ooo tarihiniz belirlendi yani Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım banada bi çok kişi bu ay çıkmadan doğurabilirsin diyolar Allah Kerim sizce ne zaman doğururum kızlar?

sen bu işten anlıyorsun MTA bende bu değerleri hiç anlamamıştım

peki hocam AC, FL, EFW değerleri neler oluyor? BPD baş oluyor sanıyorum bu doğrudur EFW de kilosu olabülür mü?:26:

Ozaman ben gidim kalıpları doldurıyım
katur kutur yiyorum ya ağzım donuyor
Hehhe yanlız olmadığıma sevindim.
didi alımda içine atıyım ben ozaman tek başına yapışık kalıya dudağıma filan

valla tatlım iyi bişey yapmadığımız ortada ama napiim yaaa deliriyorum buz diyee
didi asitsiz olduğu hemde şeker bakımından meyvesuyundan daha masum olduğu için en makulüydü onu seçtim ..
bergamutlumuydu ne onu seviyorum ben değişik bi tadı var,öyle kuru kuru da gitiyor buz bee

zaten kimseye fırsat vermemek için kendi kendimle dalga geçiyorum evde..
ben bebeiş yerine buz kalıbı doğurursam hiç şaşırma aşkım diyorum eşime gülüyoo bişeyde diyemiyo naapsın adam benim gibi deliyle uğraşmak zor onuda anlamak lazım 3 çocuk anası oldun ama içindeki çocuğu bi türlü çıkaramadın dio bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…