Aysun bende 68,500 üm öhöömmmmm caktrmaaa
Meyve yiyelim kızlar yaaaaaa
Hadi hayirlisi cnm. Ordaki doktorlarin hepsii iyi bence bunu sorun etme.tabii seni bilen birimin yapmasi en guzeli]
ayy çok tatlı maşallah.çok şükür sarılığı atlatmışssınız .
kızlar bizde bugun kontroldeydik 2850 48 cm çıktı.29 kasım yada 2 aralık doğum olacak haftaya carsamba kontrolde belli olacak 30kasım 1 aralıkta doktorum yurtdışındaymış yanı o sıralarda bebiş gelirse doktorum olmayacak tanımadığım biri olacak sizce 29 kasımda mı yapsam o zaman 38+2 olucaz erken mi acaba
Tesekkir ederiz teyzrsi allah sana da bebegini kucagina almak nasip etsinMaşallah canım çok tatlı.bende kızımın adını alya koyacağım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Hastane mama veriyor biberonla ama alistirmamak icin ilk sen emziriyosun sutun gelmese de arkasindan biberon veriyon.ben oyle yaptim biberona alismadi o yuzdenbebişlerini kucağına alan kızlar maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı ikiside.
ya hastane çantasına kaç tane takım koydunuz bebek için? bir tane hastane çıkışı (iç atlet gibi beyaz zıbını, çıtçıtlı atleti, patikli pantolonu ve üst zıbını var, yanında eldiveni, şapkası ve çorabıyla) bir tanede 5li set olanlardan koydum (onda da alt üst takımı var sadece)
yazarken farkettimki ikinci takımın içinde çıtçıtlı bady atlet gibi bişeyler yok.. bi tane daha 10lu hastane çıkışı vardı onuda alayım yanıma dimi..
bide örgü pantolon yelek patik ile bir tane kadife tulum aldım.
bu arada sütü gelmeyen bayanlar mamayı biberonla mı verdiniz? kurstaki doktor hastane çantasına biberon koymayın dedi, kendinizi sütünüzün gelmeyeceğine inandırıp 1-0 yenik başlamayın dedi bende koymuştum çıkardım. kaşıkla vermek gerekirmiş yada bardakla.. sizde böyle mi verdiniz?
Ben de saatin geç olduğunu bile bile br tane mandalina yedim... Off off
Ben 63 üm ama bu ay eminim tavan yapıcak kilom en az 10 kilo daha alırım..
Evet canim biraz buruk oldu eve elimiz bos geldik. Herseyde vardır bir hayir. Rabbim tez vakitte kavusturur insallah bizi hayirlisiyla.
Çift yumurta canim kameradan gördük benzemiolar :)
Ben 3 tane sigara böreği yedim
Sen elma yiyebilrsinnnn)
oooyy maşallaahh paşalara canım benimmm çıkarlar inş ennn kısa zamanda hayatımm :)
Allah analı babalı büyütsün bebeklerini cnmmmm
Tez vakitte kucağına alırsın inşallah
bu zaman kadar duyduğum en iri ikiz bebek sanırım=))
maşallah onlara inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar
tebrikk ederim seni ve eşiini.
canım maşallah nazar değmesin uzme kendini sakın , birkaç güne cıkıcaklar merak etme. kilolarıda iyi kısa zamanda toparlarlar.sen sutunu sağmaya basla bence. boşuna da kendini uzme bence ....
Ben de saatin geç olduğunu bile bile br tane mandalina yedim... Off off
Allah seni ne etmesinnnnnn :)))
Millet neler yiyo kız rahat ol küçücük mandalinadan mı korkcannn :)
Derhal zindana atın bu hamişiii,nii demek 1 mandalinaaa hemide bu saatte,hiç yakışmadı sana çok şaşırttın bizi gerçekten
HAhaha ama ama küçüktüşeker canım yaa içimden neler geçiyor yemek için ama bebeğimi düşünüyorum napıyım.. Meyveyi bile sayıyla saatle yiyorsun:)
evet evet benimde vardı bir arkadaşım gebelik diyabetinden kilo bile vermişti hamileyken zor kuzum yaa,az kaldı sık dişini
Kilo vermedim ama çok da almadım diyebiliriz... Ama bu şeker davası bittiğinde tutmayı. Beni esas o zaman alacağım heralde
Kızlar benim canım acayip buz istiyor
Yedim kalıbı boşalttım dün doldurmadım ama şuan deli gibi istiyor
Hasta olurum die yemiyorumda donması yarını bulur zaten şimdi koysam yiyen varmı?
Hasta olurmuyum?
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
Anıl o misafirleri bize de gönder ne güzel misafirlermis öyle
Evet kızımız 29unda gelecek inşallah. 24ü gibi de annem gelecek. Heyecanım artıyor.
Oww 35+3e göre yüksek değerleri var yani önden gidiyor. Hemde 2 hafta kadar. Erken gelme ihtimali yüksek. Hatta 2 hafta içinde bence.
Mesela bak bu benim bugün kü ultrasonum. Diğer değerleri normale yakın ama baş çevresi 40+3 haftalik :)
Yani demek istediğim bebeğin önden gitmesi için tüm değerleri yüksek olmalı. Sadece başı büyük diye benim bebeğim 40 haftalik diyemem değil mi ??
Normal gidiyor ama başı büyük.
Eğer bacak boyu 40 haftalik görünseydi ve diğer değerler haftasıyla uyumlu olsaydı. Bebeğim normal ama uzun boylu bi bebek dicektim.
Tüm değerler öndeyse bebek önden gidiyo demek. Okişş
ayy gülayyy aynı bende öyleyim,hatta buz yiycem diye içtiğim didi'lerin haddi hesabı yok..
dolduruyorum bir bardak buzu koyuyorum didiyi üstüne,dididen çok buz var tabi sonrada ye Allah ye çatır çutur..
sanırım bu da bir aşerme,hatta bugün hava çok mu sıcak ne yanıyor içim valla
Ozaman ben gidim kalıpları doldurıyım
katur kutur yiyorum ya ağzım donuyor
Hehhe yanlız olmadığıma sevindim.
didi alımda içine atıyım ben ozaman tek başına yapışık kalıya dudağıma filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?