2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
masallah gusek bı dogum hıkayesiii...
bende en cok odaya gelıp agzı kulaklarında mutlu esımı ve kızımı gormek ıstıorum. rabbım ins sag salım nasıp eder.

gızemcım bugun erkencısın uyanmısınn hamarat kadınsın ne dıım. ruhunda var. tepsı tepsi borek koymus bıde. elıne saglık. ben anamı beklıom gelınce o yapsın die

kendine stres sıkıntı yapma canım şuan eşinde sende doğumu beklıyorsunuz böyle duygu dalgalanmaları normal ama birbirinizi alttan alın bikaçgün sonra evinizin yeni neşesi gelecek bunlar unutulup gidecek

Canım benim. Çok sağol aynen öyledir de işte elden gelen bişe değil. Görünürde çok rahat gibiyim hatta bende öyle oldugumu sanıyordum. Meğer benim bilinçaltımi çok yormuş çok yıpratmiş bu bebek. Kendime tepkilerime inanamıyorum. Şu bi hafta geçseydi. Daral geliyo

Nette bu konu geçiyo bende size soracaktim. Dondurucuya bişeler hazırlayıp atın diyor. Ne olabilir mesela?

gizemcim maşallah hazırlıklrın hepsi tamam galıba ben de yapayım bari pişmiş koysak kötü olurmu ki kokular siner mi diye endişe ediyordum pişmiş hiç atmadım buzluğa bi tarıfım var buzluk böreği diye ama pişirmeden konuyor ama hep onu yapıyorum sıktı artık kek dağılır gibime geldi benımdee en iyiisi pratik sütlü tatlılardan yapmak bisküvili falan en azından ilk birkaç gün sonra topralnınca yaparız pasta börek millet de ilk günden damlamaz inşallah. anneme de 2 tepsi tatlı yaptırdım onunda şerbetini sonra yaptırıcam. tatlı işi tamam da tuzluya karar verememiştim bugun yapıp atalım bakalım bir de mikrodalgada ısıtsam aynı sonucu alırmıyım kı ziyanda olsun istmem

arkadasşar ben baska bi konuyu acacam ya tvde kadının birinin doğum sarkması olmus. bunun olmaması için ne yapmak gerekir. doğum yapan arkadaslara soruyorum özellikle böle sorunlarınız oldumu....((((((

Olmaz mi canım karnımızin haline baksana. Şişmiş balon gibi indiğinde nasıl olacak görürsün
Ama bunun çözümü o programdaki gibi ameliyat falan değil. Zaten o ameliyatla karnını düzleştirirsen bi daha hamile kalma şansın olmuyor.
Peki çaresiz mi değil tabi. Ben bunun için 2 yıl uğraştım. Platesin 2 ayda yaptığı etkiyi başka hiçbişey yapmadı. Artık çözümü bulduğum için rahatım. Doğumdan belli bi süre sonra yürüyuşle toparlanıp platesle sıkılaşacağım inşallah. Düzenli beslenme de çok önemli. Bol karbonhidratlı beslenirsen direk karnına alıyorsun doğumdan sonra.

Kızlar nette yatmadan önce ılık yada sıcak bi duş alma ve nevresimleri sık sık değişme öneriliyor. Deneyin ben denedim deliksiz uyumuşum ben bu gece ohh miss

Aysun sen doğumlarında suni sancı aldın mı ??
Bnm ilk doğumda fitil olarak verilmişti ve şimdi netten araştırıyorum da
Sanada sormak istedim.
Şimdi li Dr um ben fitil olarak vermiyorum damar yolu ile veriyorum dedi.
Diğer yöntem daha hızlı bir doğum olmasını sağladığı için rahime zarar verebiliyor dedi

Ama önceki Dr umda cok bilgili tecrübeli bi Dr du
3 te fitil verilmişti 7 de dogum olmuştu
Damar yolu ile verilende ise 10 saat fln sancı çekiliyor muş

Melek sigara böreği sar cnm plastik buyuk dondurma kabını atmadıysan
İçine bi sıra diz arasına buzdolabı poşeti yırtıp koy diğer kata öyle diz diğerlerini
Yapışmazlar birbirlerine
Bnm hep olur buzulummda

Özgecim noldu yaa?? Bende senden hbr bekliyordum..
Eşinle mi ilgili sıkıntıların var Cnm face dende yazabilirsin bana
Hiç bişey için değmiyor İnan ki. Lütfen üzülme

yeme aysun bak allah korusun olmaz olmaz deme ya çok kızdım şuan
ben korkumdan soğuk süt içmiyorum valla

Yok yok bende farkındayım bu durumun,onun için doldurmuyorum buz haznesini
Deniz ve Esmerim34 sizde miiiii
Bir anket yapsak dimekki topiğin yarısı buz yiyiyor çok şaşırdım..
bir yandanda sevindim,bende kendime kkızıp duruyordum anormalmiyim ben die,normalmişim hehhehe

Canımmmmm,çok geçmiş olsun....
Allah analı babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin..
offf off içim geçti okurken valla ağla ağla ne zormuş şu analıkkk
iyi bak kilosuda süper,harikaaa...benim hiç dikişim olmadı bilmiyorum acır mı ama uyuşur die düşünüyorum orası o an:26:
neyse sağlık olsun herşey hallolur canımcııımm

kızlar yapmayın etmeyin dikkat edin boğazlarınıza
bilmiyorum belki sizde bağışıklık olmuştur artık ama ben günlerdir boğazlarımdan çekiyorum kimseler çekmesin çok fena çok

Aman allah korusun,benim boğazımda şişince 1 ay çekiyorum ama buzla alakası yok onun,eğer öyle olsaydı bin kere şişmişti şimdiye kadar balımmm

ayyy asyamca ne kadar sinir oldum o hemşireye içimden parçalamak geldi ağzını yüzünü
salak,aptal şeyyy bilmiyorsun madem bir bilene sor o zmn kendini ne sanıyorsa
neyse canım umarım bişey olmaz

k valideme kahvaltıya ınıyoreee
sonra gelıcemmm hatta telımıde alayım yanıma ordan da yazarım

bugun kasıklarım agrıyorrr
gel artık oğluşummmmmmm gelll

DENİİİZZZZZ

bir bilsen sana ne kadar özeniyorum beybiiiii
9 aydır hamileyim k.validem 1 kerecik bile demedi gel kızım kahvaltıya die

Senin o kocana saydırıcam şimdi ama heeee,ne istiyor hamile kadından biraz alttan alsa ölürmü yaaaa..

arkadasşar ben baska bi konuyu acacam ya tvde kadının birinin doğum sarkması olmus. bunun olmaması için ne yapmak gerekir. doğum yapan arkadaslara soruyorum özellikle böle sorunlarınız oldumu....((((((

canım ben korse takmıştım ama genetikte oluyor böyle şeyler cilt yapısıylada çok ilgili

günaydınnn :))
hiç alışık değilim bu saatte uyanmaya
emrahı bekliyorum hastaneye gidicez

günaydın tatlımmm...
ayy dün geceki gelen neydi onu da sor
hadi hayırlısı bebeim,haber ver bizee

Ne kadar duygulu ne kadar güzel hisler.. Allahım bize de nasip eder inşallah... Bir parça zor olmuş doğumunuz ama normal doğum yapabilmişiniz helal olsun valla

Ben bir keresinde buzluğuma kek ve kurabiye atmıştım.. Özellikle kek buzluktan çıkıp kendine gelince sanki yeni pişmiş gibi yumuşacık çıkmıştı... Hiç bozulma yoktu...Ben denemedim ama teyzem kekin tüm malzemelerini karıştırıp ayarlayıp pişirmeden de buzluğa atıyormuş sonra pişiriyormuş... Gayet güzel olduğunu söylemişti...

Evet gizem haber ver bize

Aysuncum benimki alttan almayı şımartmayı falan hiç sevmez. Bi günde beni şımartmiş değildir. Gerçekten.
Bunları kullanılmak olarak yorumluyor. Ama anlatamadım gitti.
Ki ben şımarık biri değilim. Şımartsa sadece hoşuma gider hepsi bu. Tepesine çıkarım falan sanıyor. Yapı olarak öyle nazlı kahırlı biri değilimdir. Bilmiyorum düzelir mi ? Beni delirtir mi ? Orası mualla

ayy esselacım çok geçmiş olsun hayatım yaa dikkat et kendine bu arada bende ishalım nerdeyse bir hafta olduuuu yaaa geçmedii karnım ağrıyor hep
sağol canım
ciddimisin ya 1haftadır ishalmisin
dr. bişey dedimi bu duruma?
doğum belirtilerinden diye biliyorum kendimi de hep aralıka hazırladım
bakalım başımıza neler gelcek
inş hayırlısı olur...

canım biara burda çok konuşuldu
genelde korse aldı arkadaşlar, dr.una danış
biçok arkadaşımız da karnımızı bağlarız sıkıca dedi deneyebilirsin
ben de eve geldikten sonra bağlatırım diye düşünüyorum
inş. sarkmazlar

Aysun hala k validemdeyim yatıyorum valla :))
Anılla da konuluyoruz da bu konuyu Bnm kv ile ilişkim cok farklı cidden
Yanlarında uzanır yatar bale yapar dans eder eşimle sarılır bazen gelir burda bile uyurum
Cok rahatım. Onlarada aşıladım bunu :)
Kızları olmadıgı için eşim tek cocuk hatta.
Hiç gelin demediler bana. Biriyle tanıştırırken bile kızımız dediler
Arada bende bağırıyorum sonra yine konuşyorum
Aynı annemle olan diyalogum gibi hiçççç bi farkı yok
Kin besleyemiyorum.
Birde emine annem dizleri çok ağrır dışarı çıkamaz. Maddi durumları da iyi değil
İnan ki kendime alırken onada alırım
Donunu sütyenini bile alırım.
Karşılıklı ama ben hiç bi karşılık beklemeden içimden geldiği için yapıyorum alıyorum.
Üzerimde emeği cok asla ödeyemem

maşallah canım allah nazardan korusun
sen bunu herkesin önünde anlatma deniz
çekemeyen olur arkandan nazar ederler allah korusun

Kızlar gizemi kocası çıkarmış o hastaneden hiç beğenmedim burayı demiş
Medipol e göturmuş Şuan medipolde nst deymiş
Bugün ananesine gidecekmiş. Gelemeyebilir kk ya

Günaydın hamişler;

Şimdi çıkıyoruz önce nst sonra rutin muayenem var
belki çatına bu sefer makinadan değil alttan bakarım demişti bakabilir diye temizlendim=)
sonra bi kalp damara gözükeceğim dünden beri bazı sıkıntılarım var hatta 2 haftadır ama dün arttı...

Neyse size bir şey sorup başınızı ağrıtacağım..

KV eşim için bir yerden tanıdık buldu.
Eşim orayla görüştü.Görüştüğü kişi babamın ve annemin ortak 20 yıllık arkadaşı çıktı.
Kv dedi ki ayy o zaman baban da görüşsün .Babam kırıkkaleden hususi geldi eşim işçin gittiler birlikte görüştüler.
Adam tamam yapcam alcam falan dediiii

Neyse 2 hafta geçti ses yok.
Kv 2 sefer ben varken eşime,1 sefer de bu sabah telde eşime dedi ki"bu işin olacağı vardı,senin kp yüzünden olmuyo,kp'nin durumu iyi size yardım ettiğini düşünüyo ondan almıyo seni"

Sabah sabah tartıştık eşimle.hem kendi gitsin görüşsün diye o kadar baskı yaptı babam geldi 1
2.si babamın hatrı yoksa da annem,in hatrı vardır adamda.
3. sü bunu bu kadar söylemenin sizce manası ne.

çok gerildim bir daha derse lafını etcem ama ne diim kv ye sizce şöyle okkalı laf istiyorum....
Çok gerildim muayeneye gider ayak ya=(((

maşallah canım allah nazardan korusun
sen bunu herkesin önünde anlatma deniz
çekemeyen olur arkandan nazar ederler allah korusun

Aslında cok haklısın :26:
Ben ne zmn anlatsam hep nazara geliyorum

Yok yok kaka pis bu kadın öykkk :)
Ne diyim canım
Allah başımdan eksik etmesin maşallah sübhanallah
Herkes böyle olsun inşallah

kızlar ben normal doğumu çok istiyorum ama zorunlu olursa diye epidural ve spinal arasındaki farkları araştırdım
çünkü sez zorunlu olsa da, tamamen uyumak istemem

evet sez. doğumun epidurali ve spinali farklı şeylermiş ama çok az farkla
sadece iğnenin uygulandığı yer birinde(epiduralde) zarın dışı, diğerinde(spinalde) zarın içine olmasıymış
spinalde ilaç bir defada verilip etkisi hemen başlarmış
epiduralde etki 15-20 dkda başlayıp gerektikçe ilaç verilebilirmiş
bazen hem epi-hem spinal birlikte uygulanırmış
sizin için en doğru kararı anestezi uzmanı verecektir diyo
etkileri hemen hemen aynı
genelde memnuniyet var şikayetler baş ve bel ağrıları...

ben normal doğum taraftarıyım, inş bi sıkıntı olmaz... hepimiz için hayırlısı olsun

Sıkma canını anılcım her iste bir hayır wardır ama kw nin yaptgı terbiyesizlik. Esinin ing war mı ul. İl. Mezunuydu sanırım nasılbi is bakıyosunuz. Bizede söyle aklmzda bulunsun kısmetin nerden gelecegi belli olmaz. Allah yardmcınız olsun canım

Hadi kontrol iyi geçsin canım inşallah... Diğer konudabirşey diyemeyeceğim hiç aklıma gelmez böyle şeyler... Ama işe alım için 2 hafta çok da uzun bir süre değil bence... Kesin olucak diye baktığın işte bile prosedürler vs gereği aylarca bekleyenler bile oluyor.. Kimseyi de suçlamanın anlamı yok..hakkınızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…