kendine stres sıkıntı yapma canım şuan eşinde sende doğumu beklıyorsunuz böyle duygu dalgalanmaları normal ama birbirinizi alttan alın bikaçgün sonra evinizin yeni neşesi gelecek bunlar unutulup gidecek
günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalaar allah bugun edilen tüm dualırmızı kabul etsin inşallah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsiinnn sütümüz bol olsun mutlu anneler mutlu bebekler olssuun
ben difrize bişeyler yapıp koymak istıyorum doğumdan dönünce mikrodalgada yada fırında cabucak olabilecek bişeyler ne yapalım kızlar bi el atıverin bu konuyaaa napayıım tatlı tuzlu
arkadasşar ben baska bi konuyu acacam ya tvde kadının birinin doğum sarkması olmus. bunun olmaması için ne yapmak gerekir. doğum yapan arkadaslara soruyorum özellikle böle sorunlarınız oldumu....((((((
yeme aysun bak allah korusun olmaz olmaz deme ya çok kızdım şuan
ben korkumdan soğuk süt içmiyorum valla
canlarım hepinize günaydın söze nereden başlayacağımı bilemiyorum ama inanın hayattaki en güzel anı dün oğlumla birbirimize baktığımız ilk anda yaşadım..sabah 8 de hastaneye yattım 9 gibi suni sancı verdiler ve beni doğum odasına aldılar o an ki yaşadıkğım zorlukları analatamam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu enazndan benm içn öyleydi çok zorlandım başım da 5-6 kişi sürekli ıkın ıkın diyorlar ben nekadar ıkınsamda nafile doktor bağırıyo hadi geliyor geliyor kafası göründü ben dahada ıkınıyorum ama olmuyor bi ara bayılmı............
kızlar yapmayın etmeyin dikkat edin boğazlarınıza
bilmiyorum belki sizde bağışıklık olmuştur artık ama ben günlerdir boğazlarımdan çekiyorum kimseler çekmesin çok fena çok
Öylede bebeğim işte insan ister istemez sinir oluyor sonuçta benim erken doğum gibi riskim var ve normal doğum yapmam kesinlikle yasak dr bu kadar özen gösterirken bir hemşire yüzünden yanlış bi sonuç doğabilirdi ondan çok telaşlandım canım Hadi o anlamadı benim ebede beni neden uyarmadı işte özensiz insanlar ama yapacak birşey yok bu duruma
k valideme kahvaltıya ınıyoreee
sonra gelıcemmm hatta telımıde alayım yanıma ordan da yazarım
bugun kasıklarım agrıyorrr
gel artık oğluşummmmmmm gelll
Kayraeren Bebeğin hayırlı olsun,sanada çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı uzun ömür versin.EylülSeninde ikizlerin hayırlı olsun canım. Çok yorucu bi dönem başlıyor senin için. Allahım kolaylık versin.Herkese hayırlı cumalar.. Benim bugün moralim bozuk.Dün çarşıdan dönerken eşimle tartıştık. Hemde baya baya tartıştık. Ama haksızlık yapması üzerine de hiçbişey olmamış gibi ne bi pişmanlık ne özür dilememesi beni daha çok sinirlendirdi. Üzerine çok gittim. Dün hiç yüz vermedim. Çok uğraştı.Bugünde o bana hiç yüz vermedi. Moralim 0
arkadasşar ben baska bi konuyu acacam ya tvde kadının birinin doğum sarkması olmus. bunun olmaması için ne yapmak gerekir. doğum yapan arkadaslara soruyorum özellikle böle sorunlarınız oldumu....((((((
günaydınnn :))
hiç alışık değilim bu saatte uyanmaya
emrahı bekliyorum hastaneye gidicez
canlarım hepinize günaydın söze nereden başlayacağımı bilemiyorum ama inanın hayattaki en güzel anı dün oğlumla birbirimize baktığımız ilk anda yaşadım..sabah 8 de hastaneye yattım 9 gibi suni sancı verdiler ve beni doğum odasına aldılar o an ki yaşadıkğım zorlukları analatamam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu enazndan benm içn öyleydi çok zorlandım başım da 5-6 kişi sürekli ıkın ıkın diyorlar ben nekadar ıkınsamda nafile doktor bağırıyo hadi geliyor geliyor kafası göründü ben dahada ıkınıyorum ama olmuyor bi ara bayılmışm hatrlamıyorum sonra tekrar bağırıyor doktor hadi kendine gel neyseki son ıkınmam da içimden birşey akıp gitti remen hissetim bebğim doğmuştu doktor poposuna vurdu bizimki maşallah beni niye uyandırdınız der gibi mayışık bir şekilde esneyerek bana baktı kendimi tutamamıdım hem ağlıyorum hem gülüyorum doktora diyorum ki normalde bebekler ağlar doğduğunda bu niye ağlamıyor?doktorda bu da senin gibi sakin çıktı diyor herkes gülmeye başladı:)))) neyseki bebeği götürdüler ben ebe hemşireler ve doktor başbaşa kaldık hayatımın en zor yarım saati.... dikiş atıcaklar ama ben dayanmıyorm sürekli kendimi kasıyorum iki kez aynı işlemi uyguladılar yani kendimi kastığımdan çıkartıp tekrar dikmeye başlıyorlar doktor bana kızıyor 5 dakikalık işi yarım saatte yaptırdın diye ama napabilirim canım yanıyorduneyseki onu da atlattım ve odaya aldılar beni eşimin ağzı kulakların da tabii nasıl sevniyor veee canım annem yatkta yatıyorum annemi yanıma çağrdım anne ellerini ver dedim vee ağlayarak iki elini de öpmeye başladım seni şimdi daha iyi anlıyorum canım annem dedim analı kızlı ağlaştık eşim miniği yanıma getirdi veeeeee artık oğlumla başbaşaydık biraz bakıştık gözlerinin teki açık teki kapalı baktı ve inanırmısınız hınzır bir gülümsemeyle uykuya daldı:))))) sonra bende biraz uyudum gece ağrılarım çoğaldı ağrı kesicilerle durdum bebeğim emme de güçlük çekti çünkü sütüm şuan çok az hemşireler mama da vermediler o alışır emsin diye..bu sabahı zor ettim şimdi de uyuyor meleğim kızlar inanın ben çok zorluklar yaşadım belki haztırlarsınız bebeğime 4,5 aylıkken down sendromlu demişlerdi ve 4,5 ayımı mahfetmişlerdi hergün gözyaşı döktüm ağladım dua ettim rabbim sesimi duydu çok şükür bebeğim gayet sağlıklıymış 3-4 doktorun kontrolünden geçti veee en büyük süpriz en son çarşamba güün kontrole gittiğim de doktor kilosu 2,950 demşti bebeğim 3.5 kilo doğdu:)))) en çok buna şaşırdım:) işte şimdilik anlatacaklarım bu kadar allah vakti saati geldiğinde hepinizn yardımcısı olsun hepinize dua ettim canım arkadaşlarım.....
canım ben dün 3 tepsi poğaça yaptım pişirdim buzluğa attım.çıkartıp fırında ısıtıyorum herkes yeni yaptım sanıyo
kol böreği gibi patatesli peynirli kıymalı yapıp atıcam buzdolabı poşetlerinde çıkarıp yumurta sürer pişiririm.
bide sosyete mantısı yapmıştım kıymalı ondan da var epeyce çıkarıp yağda kızartıyorum veya fırında yağ sürüpte pişirilebiliyo..
kek yapıp atsam dedim ama hiç deneyen görmedim cesaret edemedim
bide su böreği yaptırıp alıp buzluğa atcam canımm
sağol canımayy esselacım çok geçmiş olsun hayatım yaa dikkat et kendine bu arada bende ishalım nerdeyse bir hafta olduuuu yaaa geçmedii karnım ağrıyor hep
Aysun hala k validemdeyim yatıyorum valla :))
Anılla da konuluyoruz da bu konuyu Bnm kv ile ilişkim cok farklı cidden
Yanlarında uzanır yatar bale yapar dans eder eşimle sarılır bazen gelir burda bile uyurum
Cok rahatım. Onlarada aşıladım bunu :)
Kızları olmadıgı için eşim tek cocuk hatta.
Hiç gelin demediler bana. Biriyle tanıştırırken bile kızımız dediler
Arada bende bağırıyorum sonra yine konuşyorum
Aynı annemle olan diyalogum gibi hiçççç bi farkı yok
Kin besleyemiyorum.
Birde emine annem dizleri çok ağrır dışarı çıkamaz. Maddi durumları da iyi değil
İnan ki kendime alırken onada alırım
Donunu sütyenini bile alırım.
Karşılıklı ama ben hiç bi karşılık beklemeden içimden geldiği için yapıyorum alıyorum.
Üzerimde emeği cok asla ödeyemem
maşallah canım allah nazardan korusun
sen bunu herkesin önünde anlatma deniz
çekemeyen olur arkandan nazar ederler allah korusun
Günaydın hamişler;
Şimdi çıkıyoruz önce nst sonra rutin muayenem var
belki çatına bu sefer makinadan değil alttan bakarım demişti bakabilir diye temizlendim=)
sonra bi kalp damara gözükeceğim dünden beri bazı sıkıntılarım var hatta 2 haftadır ama dün arttı...
Neyse size bir şey sorup başınızı ağrıtacağım..
KV eşim için bir yerden tanıdık buldu.
Eşim orayla görüştü.Görüştüğü kişi babamın ve annemin ortak 20 yıllık arkadaşı çıktı.
Kv dedi ki ayy o zaman baban da görüşsün .Babam kırıkkaleden hususi geldi eşim işçin gittiler birlikte görüştüler.
Adam tamam yapcam alcam falan dediiii
Neyse 2 hafta geçti ses yok.
Kv 2 sefer ben varken eşime,1 sefer de bu sabah telde eşime dedi ki"bu işin olacağı vardı,senin kp yüzünden olmuyo,kp'nin durumu iyi size yardım ettiğini düşünüyo ondan almıyo seni"
Sabah sabah tartıştık eşimle.hem kendi gitsin görüşsün diye o kadar baskı yaptı babam geldi 1
2.si babamın hatrı yoksa da annem,in hatrı vardır adamda.
3. sü bunu bu kadar söylemenin sizce manası ne.
çok gerildim bir daha derse lafını etcem ama ne diim kv ye sizce şöyle okkalı laf istiyorum....
Çok gerildim muayeneye gider ayak ya=(((
Günaydın hamişler;
Şimdi çıkıyoruz önce nst sonra rutin muayenem var
belki çatına bu sefer makinadan değil alttan bakarım demişti bakabilir diye temizlendim=)
sonra bi kalp damara gözükeceğim dünden beri bazı sıkıntılarım var hatta 2 haftadır ama dün arttı...
Neyse size bir şey sorup başınızı ağrıtacağım..
KV eşim için bir yerden tanıdık buldu.
Eşim orayla görüştü.Görüştüğü kişi babamın ve annemin ortak 20 yıllık arkadaşı çıktı.
Kv dedi ki ayy o zaman baban da görüşsün .Babam kırıkkaleden hususi geldi eşim işçin gittiler birlikte görüştüler.
Adam tamam yapcam alcam falan dediiii
Neyse 2 hafta geçti ses yok.
Kv 2 sefer ben varken eşime,1 sefer de bu sabah telde eşime dedi ki"bu işin olacağı vardı,senin kp yüzünden olmuyo,kp'nin durumu iyi size yardım ettiğini düşünüyo ondan almıyo seni"
Sabah sabah tartıştık eşimle.hem kendi gitsin görüşsün diye o kadar baskı yaptı babam geldi 1
2.si babamın hatrı yoksa da annem,in hatrı vardır adamda.
3. sü bunu bu kadar söylemenin sizce manası ne.
çok gerildim bir daha derse lafını etcem ama ne diim kv ye sizce şöyle okkalı laf istiyorum....
Çok gerildim muayeneye gider ayak ya=(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?