canım bende çok duygulandım inan Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsin
gülen yüzünüzü hiç soldurmasın inş
aaa... hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirler inş.
dünki su neydi acaba inş bişiyi yoktur...
kız denizzzz rüyada mavi görmek ferahlıktır o kadar sıkıntının içinde bak feraha ereceksin inş. kalbin ferahlıcak inş..
belkide doğumun az kaldı doğum yapıp ferahlıcksın bilemedim ama çok sevindim güzelliktir ferahlıktır mavi... bak o kadar kafana takıyodun aileni üzülme artık sen güçlü bi annesin...
az önce yaptım şekercim sigara böreği de attım birde kalan yufkadan börek yapıpı koydum bi arada poğaca yapıcam ama dolapta yer kalmadı kii anacıım
tatlım yarın doktora gidicem kendi doktoruma sorucam nedir bu ishal yahuu karnım ağrıyor hep gazman oldum valla gaz çıkarınca rahatlıyorum çok afedersiniz benım gaz sancıları sandıklarım kasılma sancısıymış nst ebe öyle dedi sancın varmı dedi yok dedim ama kasılmalar çıkmış nst de anlamadım
Günaydın hamişler;
Şimdi çıkıyoruz önce nst sonra rutin muayenem var
belki çatına bu sefer makinadan değil alttan bakarım demişti bakabilir diye temizlendim=)
sonra bi kalp damara gözükeceğim dünden beri bazı sıkıntılarım var hatta 2 haftadır ama dün arttı...
Neyse size bir şey sorup başınızı ağrıtacağım..
KV eşim için bir yerden tanıdık buldu.
Eşim orayla görüştü.Görüştüğü kişi babamın ve annemin ortak 20 yıllık arkadaşı çıktı.
Kv dedi ki ayy o zaman baban da görüşsün .Babam kırıkkaleden hususi geldi eşim işçin gittiler birlikte görüştüler.
Adam tamam yapcam alcam falan dediiii
Neyse 2 hafta geçti ses yok.
Kv 2 sefer ben varken eşime,1 sefer de bu sabah telde eşime dedi ki"bu işin olacağı vardı,senin kp yüzünden olmuyo,kp'nin durumu iyi size yardım ettiğini düşünüyo ondan almıyo seni"
Sabah sabah tartıştık eşimle.hem kendi gitsin görüşsün diye o kadar baskı yaptı babam geldi 1
2.si babamın hatrı yoksa da annem,in hatrı vardır adamda.
3. sü bunu bu kadar söylemenin sizce manası ne.
çok gerildim bir daha derse lafını etcem ama ne diim kv ye sizce şöyle okkalı laf istiyorum....
Çok gerildim muayeneye gider ayak ya=(((
canlarım hepinize günaydın söze nereden başlayacağımı bilemiyorum ama inanın hayattaki en güzel anı dün oğlumla birbirimize baktığımız ilk anda yaşadım..sabah 8 de hastaneye yattım 9 gibi suni sancı verdiler ve beni doğum odasına aldılar o an ki yaşadıkğım zorlukları analatamam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu enazndan benm içn öyleydi çok zorlandım başım da 5-6 kişi sürekli ıkın ıkın diyorlar ben nekadar ıkınsamda nafile doktor bağırıyo hadi geliyor geliyor kafası göründü ben dahada ıkınıyorum ama olmuyor bi ara bayılmışm hatrlamıyorum sonra tekrar bağırıyor doktor hadi kendine gel neyseki son ıkınmam da içimden birşey akıp gitti remen hissetim bebğim doğmuştu doktor poposuna vurdu bizimki maşallah beni niye uyandırdınız der gibi mayışık bir şekilde esneyerek bana baktı kendimi tutamamıdım hem ağlıyorum hem gülüyorum doktora diyorum ki normalde bebekler ağlar doğduğunda bu niye ağlamıyor?doktorda bu da senin gibi sakin çıktı diyor herkes gülmeye başladı:)))) neyseki bebeği götürdüler ben ebe hemşireler ve doktor başbaşa kaldık hayatımın en zor yarım saati.... dikiş atıcaklar ama ben dayanmıyorm sürekli kendimi kasıyorum iki kez aynı işlemi uyguladılar yani kendimi kastığımdan çıkartıp tekrar dikmeye başlıyorlar doktor bana kızıyor 5 dakikalık işi yarım saatte yaptırdın diye ama napabilirim canım yanıyorduneyseki onu da atlattım ve odaya aldılar beni eşimin ağzı kulakların da tabii nasıl sevniyor veee canım annem yatkta yatıyorum annemi yanıma çağrdım anne ellerini ver dedim vee ağlayarak iki elini de öpmeye başladım seni şimdi daha iyi anlıyorum canım annem dedim analı kızlı ağlaştık eşim miniği yanıma getirdi veeeeee artık oğlumla başbaşaydık biraz bakıştık gözlerinin teki açık teki kapalı baktı ve inanırmısınız hınzır bir gülümsemeyle uykuya daldı:))))) sonra bende biraz uyudum gece ağrılarım çoğaldı ağrı kesicilerle durdum bebeğim emme de güçlük çekti çünkü sütüm şuan çok az hemşireler mama da vermediler o alışır emsin diye..bu sabahı zor ettim şimdi de uyuyor meleğim kızlar inanın ben çok zorluklar yaşadım belki haztırlarsınız bebeğime 4,5 aylıkken down sendromlu demişlerdi ve 4,5 ayımı mahfetmişlerdi hergün gözyaşı döktüm ağladım dua ettim rabbim sesimi duydu çok şükür bebeğim gayet sağlıklıymış 3-4 doktorun kontrolünden geçti veee en büyük süpriz en son çarşamba güün kontrole gittiğim de doktor kilosu 2,950 demşti bebeğim 3.5 kilo doğdu:)))) en çok buna şaşırdım:) işte şimdilik anlatacaklarım bu kadar allah vakti saati geldiğinde hepinizn yardımcısı olsun hepinize dua ettim canım arkadaşlarım.....
İnşallah kuzum. Bende iyi bilirim maviyi
Allah tüm rüyalarımızı hayra cıkarsın
Kızlar herkese hayırlı cumalar..
Dün çok fena bi sancı girdi bana.. Nefes alamadım.. Ter boşaldı yüzümden.. Annem de korktu kadın yazık.. Eşim işteydi ambulans çağırmayı düşünmüş o an :26::26::26: Sonra geçti ama.. Gece yine sancıdan duramadım.. Gittiğim özel hastanenin kadın doğum acili olmadığı için devlet hastanesine gittik.. Doktor vajinal muayene edicem dedi.. Bende vajinusmus olduğumu yaptıramıcağımı söyledim.. ''hamile kalabildiğine göre hasta falan değilsin yat yat!!'' diye tersledi.. Neyse yattım ama sonuç tabi ki muayene olamadım.. :26::26: Kontrolsüz bi şekilde kasılıyorum ama doktor çok anlayışsızdı.. Muayene edemeyince eldivenlerini çıkarıp fırlattı.. Ben seni muayene falan edemem başka yere git dedi... Ne ultrason ne başka bi şey hiç bi şeye bakmadan gönderdi..
Bi de ağrı ve acıdan kendimi toparlayamadım hemen zorlandım masadan kalkarken.. ''Hadi hadi çabuk giyinsene hasta alcam acele et'' diye bağırdıYanımda da kimse yok tabi içeri almadıkları için.. O kadar sinirim bozuldu ki ağlayarak çıktım doğumhaneden.. Eşim başka bi hastaneye gidelim dedi ama istemedim.. Sinirden sancılarımı bile unuttum.. Eve geldik annem belimi bacaklarımı ovdu biraz rahatladım..
Bugünde saat 11 den beri 4-5 kez kasıklarıma belime ve dizlerime vuran sancılar giriyor.. Nefes alamıyorum.. Saat 4 te kontrolümüz var.. Bakalım nasıl geçecek, doktor ne diyecek? Ama sancılar dayanılacak gibi değil.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
KOptummmmmmmm yaaa tubiş :))))
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun vajinusmus zor ya
valla ben olsam ağlardım zaten yine iyi dayanmışsın ne biçim doktor!
işte böylelerine doktorluk yaptırmamak lazım... madem bu duruma katlanamıyorsun neden kadın doğumcu oldun hayret bişi ya!!
kop tabi yavrum yaaaa ohh beee
hayat gülünce güzel
bu arada kızlar doktor bana göğüs uçlarıma sürmek için GARMASTAN POMAT verdi onu aldım kullanıyorum ama sürerken meme uçlarım acıyo ya daha şimdiden acıyosa napıcam ben gızlar?:26: sizinde acıyo mu?
kop tabi yavrum yaaaa ohh beee
hayat gülünce güzel
bu arada kızlar doktor bana göğüs uçlarıma sürmek için GARMASTAN POMAT verdi onu aldım kullanıyorum ama sürerken meme uçlarım acıyo ya daha şimdiden acıyosa napıcam ben gızlar?:26: sizinde acıyo mu?
ay bu gogus meselsınden bende tırsıomm. lansınoh var suruyom arada ama. asıl emzırıken nasıl olcak bakalım. gogus kalkanı almadım. umutluyumm ıns gerekmez belkı lazım olmaz die avutuyorum kendımı amahıc sanmıomm hayırlısı bakalım.
ama acımıo benım suanda. yanlız entrsan benım bu gebelıgımde goguslerım şişmedi yaa okadar. yanı bıraz fark ettı ama dıgerınde cosmustu.
bu hasenecim sende mı bursadydın karıstıromm mu? cemre vw wetuyu bılıomda kesin. bursaysa hangi hastne?
bakalımmm hangımız once dogurcak bursadanbenımkı 2 aralık sımdılık ama cemre atak yapabulurrr
ay bu gogus meselsınden bende tırsıomm. lansınoh var suruyom arada ama. asıl emzırıken nasıl olcak bakalım. gogus kalkanı almadım. umutluyumm ıns gerekmez belkı lazım olmaz die avutuyorum kendımı amahıc sanmıomm hayırlısı bakalım.
ama acımıo benım suanda. yanlız entrsan benım bu gebelıgımde goguslerım şişmedi yaa okadar. yanı bıraz fark ettı ama dıgerınde cosmustu.
bu hasenecim sende mı bursadydın karıstıromm mu? cemre vw wetuyu bılıomda kesin. bursaysa hangi hastne?
bakalımmm hangımız once dogurcak bursadanbenımkı 2 aralık sımdılık ama cemre atak yapabulurrr
memiklerin pek hassasmış yavrummmm
bende acı falan yok sadece süt dolduğu için çok hafif sızı oluyo
adet dönemi tarzındaki hassaslıkkk
bende bursadanımm allah izin verirse Baharda dogum yapıcagım benimde 2 aralıkk bakalımm hakkımızda hayırlısı olsun
ay canımcım ben istanbuldayım benim memişlerde süt dolmadı hafif hassaslık var 75 beden sütyeni bile doldurmuyolar... uçlarına krem sürerken acıyoooo anacıııımmm önceden vazelin sürüyodum zeytin yağı sürüyodum acımıyodu bu kremi sürüyorum acıyo yaaa:26:
cemre ile benim tarihlerin arası yakın valla bende cemreden bi atak bekliyorum
bu arada babalar için doğum iznini sormuştun galiba ben cvp verdim ama gördün mü bilmiyorum bildirimlerle ilgili bi sıkıntı var bugün benim hesabımda.. o yüzden burdan yazayım baba ne zaman isterse o zaman kullanır doğum iznini
gordum bacım gordum. sezaryen olunca bıde ozel sektor. zaten planlı gıdıcez hastaneye topu topu uc gun olunca dogumla bırlıkte otomatık kullanmıs olur benımm adamm. bakalım.
ya benımde aslında sondu goguslerım. ilk baslarda buyumus ve dırıydıde sımdı sonduu be. benımde kucuk goguslerım. 80
her ne kadar sut uretımnn buyukluk kucuklukle alakası yok olsada psıkolojık olarak kucuk die etkılenıorum ben yaaa
ay canımcım ben istanbuldayım benim memişlerde süt dolmadı hafif hassaslık var 75 beden sütyeni bile doldurmuyolar... uçlarına krem sürerken acıyoooo anacıııımmm önceden vazelin sürüyodum zeytin yağı sürüyodum acımıyodu bu kremi sürüyorum acıyo yaaa:26:
cemre ile benim tarihlerin arası yakın valla bende cemreden bi atak bekliyorum
bu arada babalar için doğum iznini sormuştun galiba ben cvp verdim ama gördün mü bilmiyorum bildirimlerle ilgili bi sıkıntı var bugün benim hesabımda.. o yüzden burdan yazayım baba ne zaman isterse o zaman kullanır doğum iznini
hevet anacım hevet sormaçok hassastır benim 1 buçuklar ikiz diyemiyorum küçük oldukları için
benim göğüslerimde hafif dolgunlaştı bi ara sönmüştü ama uçlarına krem sürünce acıyo bi tek acımaması için değilmiydi bu krem yaa
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
Kızlar herkese hayırlı cumalar..
Dün çok fena bi sancı girdi bana.. Nefes alamadım.. Ter boşaldı yüzümden.. Annem de korktu kadın yazık.. Eşim işteydi ambulans çağırmayı düşünmüş o an :26::26::26: Sonra geçti ama.. Gece yine sancıdan duramadım.. Gittiğim özel hastanenin kadın doğum acili olmadığı için devlet hastanesine gittik.. Doktor vajinal muayene edicem dedi.. Bende vajinusmus olduğumu yaptıramıcağımı söyledim.. ''hamile kalabildiğine göre hasta falan değilsin yat yat!!'' diye tersledi.. Neyse yattım ama sonuç tabi ki muayene olamadım.. :26::26: Kontrolsüz bi şekilde kasılıyorum ama doktor çok anlayışsızdı.. Muayene edemeyince eldivenlerini çıkarıp fırlattı.. Ben seni muayene falan edemem başka yere git dedi... Ne ultrason ne başka bi şey hiç bi şeye bakmadan gönderdi..
Bi de ağrı ve acıdan kendimi toparlayamadım hemen zorlandım masadan kalkarken.. ''Hadi hadi çabuk giyinsene hasta alcam acele et'' diye bağırdıYanımda da kimse yok tabi içeri almadıkları için.. O kadar sinirim bozuldu ki ağlayarak çıktım doğumhaneden.. Eşim başka bi hastaneye gidelim dedi ama istemedim.. Sinirden sancılarımı bile unuttum.. Eve geldik annem belimi bacaklarımı ovdu biraz rahatladım..
Bugünde saat 11 den beri 4-5 kez kasıklarıma belime ve dizlerime vuran sancılar giriyor.. Nefes alamıyorum.. Saat 4 te kontrolümüz var.. Bakalım nasıl geçecek, doktor ne diyecek? Ama sancılar dayanılacak gibi değil.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
amin canım amin.... bende az önce tabirden kendi gördüğüm rüyaya baktım hiç hoş değil moralim bozuldu... o yüzden bu riyayı rüyalıktan saymıyorum diskalifiye ediyorum
gerçi ben hamile olduğumu bile bilmeden önce rüyamda hamile olduğumu erkek olduğunu görmüştüm hemde iki kere... iki hafta sonra çıktı rüyamnaaaaayııııııırrrrr nolamaaaaaaaaazzzz!! nalooww? nalanla görüşebilir miyim lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?