2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Çarşamba gunu 37+0 oluyorum ve tarihim kesinleşecek cok heyecanlıyım.

3. dogumum olmasına ragmen hepsi sanki ilk gibi oluyıor :)

İnşallah kuzum. Bende iyi bilirim maviyi
Allah tüm rüyalarımızı hayra cıkarsın

kız benim buzluğumda yer yok ben atamıyorum maalesef difrizim de yok, yazık bana :)) ama sizin ellerinize sağlık hamarat hamişler :))

bende bu ishal mevzunu anlamıyorum nerdeyse 3. trimesterdan beri ben ishalim kabızlığım geçti... iki günde 1 kere büyük tuvaletine çıkan ben şimdi günde 2.- 3 kere çıkıyorum bence bu doğum işareti değil en azından benim metabolizmam için

bende çok gazlıyım melek... hemde senfoni orkestrası gibiyim mübarek kibar bi pırt yapamıyorum artık

Canım neden üzüyorsun kendini bu kadar?
doğum arefesinde sadece oğluşuna odaklan boşver gereksiz insanları ve saçma yorumlarını.. Eşinle de hiç tadınız bozulmasın bu sebepten.. Zaten kısmetse olur.. Oğlunuz da uğuruyla bereketiyle gelir inşallah.. Kendini de oğlunu da üzme annesi :))

Ay canım gözün aydın.. Ne güzel anlatmışsın.. Okurken yaşadım sanki anlattıklarını.. Gözlerim doldu.. Maşallah bebişine de Allah uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin...

Kızlar herkese hayırlı cumalar..

Dün çok fena bi sancı girdi bana.. Nefes alamadım.. Ter boşaldı yüzümden.. Annem de korktu kadın yazık.. Eşim işteydi ambulans çağırmayı düşünmüş o an :26::26::26: Sonra geçti ama.. Gece yine sancıdan duramadım.. Gittiğim özel hastanenin kadın doğum acili olmadığı için devlet hastanesine gittik.. Doktor vajinal muayene edicem dedi.. Bende vajinusmus olduğumu yaptıramıcağımı söyledim.. ''hamile kalabildiğine göre hasta falan değilsin yat yat!!'' diye tersledi.. Neyse yattım ama sonuç tabi ki muayene olamadım.. :26::26: Kontrolsüz bi şekilde kasılıyorum ama doktor çok anlayışsızdı.. Muayene edemeyince eldivenlerini çıkarıp fırlattı.. Ben seni muayene falan edemem başka yere git dedi... Ne ultrason ne başka bi şey hiç bi şeye bakmadan gönderdi..
Bi de ağrı ve acıdan kendimi toparlayamadım hemen zorlandım masadan kalkarken.. ''Hadi hadi çabuk giyinsene hasta alcam acele et'' diye bağırdı Yanımda da kimse yok tabi içeri almadıkları için.. O kadar sinirim bozuldu ki ağlayarak çıktım doğumhaneden.. Eşim başka bi hastaneye gidelim dedi ama istemedim.. Sinirden sancılarımı bile unuttum.. Eve geldik annem belimi bacaklarımı ovdu biraz rahatladım..

Bugünde saat 11 den beri 4-5 kez kasıklarıma belime ve dizlerime vuran sancılar giriyor.. Nefes alamıyorum.. Saat 4 te kontrolümüz var.. Bakalım nasıl geçecek, doktor ne diyecek? Ama sancılar dayanılacak gibi değil.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..

İnşallah kuzum. Bende iyi bilirim maviyi
Allah tüm rüyalarımızı hayra cıkarsın

amin canım amin.... bende az önce tabirden kendi gördüğüm rüyaya baktım hiç hoş değil moralim bozuldu... o yüzden bu riyayı rüyalıktan saymıyorum diskalifiye ediyorum

gerçi ben hamile olduğumu bile bilmeden önce rüyamda hamile olduğumu erkek olduğunu görmüştüm hemde iki kere... iki hafta sonra çıktı rüyam naaaaayııııııırrrrr nolamaaaaaaaaazzzz!! nalooww? nalanla görüşebilir miyim lütfen?

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun vajinusmus zor ya

valla ben olsam ağlardım zaten yine iyi dayanmışsın ne biçim doktor!

işte böylelerine doktorluk yaptırmamak lazım... madem bu duruma katlanamıyorsun neden kadın doğumcu oldun hayret bişi ya!!

KOptummmmmmmm yaaa tubiş :))))

kop tabi yavrum yaaaa ohh beee

hayat gülünce güzel

bu arada kızlar doktor bana göğüs uçlarıma sürmek için GARMASTAN POMAT verdi onu aldım kullanıyorum ama sürerken meme uçlarım acıyo ya daha şimdiden acıyosa napıcam ben gızlar?:26: sizinde acıyo mu?

ayy ne mal doktorlar var bee... iyi tarafına gelmıs . sonrada doktora sıddet dıo bagırıolar da kımısıde hal edıo be. en azından pskolojık sıddeti. cazgırlık yapmak lazımm da zaten dogum pskoljsndeyızz. gecmıs olsunnn.
kendı doktoruna gıtseydın keske...neyse bugun galıba kontrol. hakkında hayırlısı

Sağol canım..

Bi de sanki vajinusmus olupta hamile kalan tek benim yeryüzünde.. Bi doktor olaraka onun daha iyi bilmesi gerekir bu tür vakaları..
oooff off.. Neyse bakalım inşallah kontrolümüz iyi geçer.. :26::26:

sultancımmm nası sinir içinde okudum yazıklarını anlatamam
allah kahretsin o doktoru
sen nasıl tuttun kendini
ben orda kesin gebertirdim o doktoru
en azından bas bas bağırırırdım demediğim lafı bırakmazdım kendimi biliyorum
sen orda vajinusmusum var diye bi sağlık sorununu dile getiriyosun o sanki keyfi bişeymiş gibi havalara giriyo
afra tafraya bak sen yaaa
bedavaya çalışıyo sankiii hayvann!!!
ayyy çok sinirlndimmm

Son düzenleme:

ay bu gogus meselsınden bende tırsıomm. lansınoh var suruyom arada ama. asıl emzırıken nasıl olcak bakalım. gogus kalkanı almadım. umutluyumm ıns gerekmez belkı lazım olmaz die avutuyorum kendımı ama hıc sanmıomm hayırlısı bakalım.
ama acımıo benım suanda. yanlız entrsan benım bu gebelıgımde goguslerım şişmedi yaa okadar. yanı bıraz fark ettı ama dıgerınde cosmustu.

bu hasenecim sende mı bursadydın karıstıromm mu? cemre vw wetuyu bılıomda kesin. bursaysa hangi hastne?
bakalımmm hangımız once dogurcak bursadan benımkı 2 aralık sımdılık ama cemre atak yapabulurrr

memiklerin pek hassasmış yavrummmm
bende acı falan yok sadece süt dolduğu için çok hafif sızı oluyo
adet dönemi tarzındaki hassaslıkkk

bende bursadanımm allah izin verirse Baharda dogum yapıcagım benimde 2 aralıkk bakalımm hakkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:

ay canımcım ben istanbuldayım benim memişlerde süt dolmadı hafif hassaslık var 75 beden sütyeni bile doldurmuyolar... uçlarına krem sürerken acıyoooo anacıııımmm önceden vazelin sürüyodum zeytin yağı sürüyodum acımıyodu bu kremi sürüyorum acıyo yaaa:26:

cemre ile benim tarihlerin arası yakın valla bende cemreden bi atak bekliyorum

bu arada babalar için doğum iznini sormuştun galiba ben cvp verdim ama gördün mü bilmiyorum bildirimlerle ilgili bi sıkıntı var bugün benim hesabımda.. o yüzden burdan yazayım baba ne zaman isterse o zaman kullanır doğum iznini

memiklerin pek hassasmış yavrummmm
bende acı falan yok sadece süt dolduğu için çok hafif sızı oluyo
adet dönemi tarzındaki hassaslıkkk

hevet anacım hevet sorma çok hassastır benim 1 buçuklar ikiz diyemiyorum küçük oldukları için

benim göğüslerimde hafif dolgunlaştı bi ara sönmüştü ama uçlarına krem sürünce acıyo bi tek acımaması için değilmiydi bu krem yaa

bende hamileliğin en çok göğüs büyütmesi yönünü seviyorum yaa
benimkilerde normalde küçüktürr hamile kaldığın andan itibaren dolgunlaşıyoo
ama senin ki niçüüüün hala büyümedi
demekki doğumdann sonra atak yapcen tatlımmm
bide ilaç gerçekten işe yarıyo o yüzden sızlatıyo belkii
etkili bi ilaç belliki canimooooo

Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.

Cnm gozunaydin allah anali babali saglikla biyutmek nasip etsin.uzulme cnm ikizlerini en kisa zamanda kucagina alirsin insallah cnm

sultan nasıl sinirlendim o dr.a anlatamam
var böyle pis dr.lar!
söylediğin halde nasıl yaklaşcağını bilmiyo gerizekalı herif! ayy çok sinirlendim
odasından çıkıp dooooğru şikayete gitmek lazım böylelerini
bi bakıp çıkçaktım bunu okuyunca dayanamadım yazmadan
aslında çok var bunlardan
allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim

allah iyiliğini versin tuğba
ben de lansinoh sürüyorum her akşam, ama acımıyo
o değil de asıl emzirirken acımasın

ben de kuaföre gidicem şimdi ama kaş bıyık operasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…