2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar sonra yine gelirim uyandı bizim minik bugün inşallah evimize çıkıyoruz.. eşim tableti getirmişti ondan yazıyorum düne göre daha iyiyim :)) öpüldünüz..

Öylede bebeğim işte insan ister istemez sinir oluyor sonuçta benim erken doğum gibi riskim var ve normal doğum yapmam kesinlikle yasak dr bu kadar özen gösterirken bir hemşire yüzünden yanlış bi sonuç doğabilirdi ondan çok telaşlandım canım Hadi o anlamadı benim ebede beni neden uyarmadı işte özensiz insanlar ama yapacak birşey yok bu duruma

haklısın denizcim...

evet evet olabilir, biri de bana dondurma ye geçer dedi dün akşam
valla neler yedim içtim gece gece ne çaylar yaptı eşim yumuşatmak için ama yok banamısın demedi
geçmeyince geçmiyo bittim artık

asyamca canım için ferah olsun iğneler konusunda dr demiş diğeri bir vurulur
onları koruyan rabbim
sen hiç korkma zaten tedbir amaçlı olunuyo o iğneler
çoğu olduğu halde yine doğmuyo ve zaten anne karnında geşimi devam ediyo ciğerlerin
hem çok daha erken dönemleri de atlattık bu haftalardan itibaren daha risksiz doğumlar
bişey olmaz allahın izniyle...

günaydın şekerler
öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum.
doğum yapanları gördüm onları allah kurtardı melekleriyle
sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum hepsine allah analı babalı büyütsün çok mutlu oldum okuduğumda
darısıda biz bekleyenlerin başına diyorum. artık sırayla doğurucaz hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah.
bende bugün çok mutluyum çünkü doğum iznime çıkıyorum sonunda hem mutluyum hemde bir hüzün var tabiki
içimde özlicem iş yerimi, çalışma arkadaşlarımı, çalışmayı özlicem.
yarın doktor kontrolüm var iki hafta önce görmüştük kızımızı bakalım durumu nasıl artık her hafta çağırır kontrole
hepimiz için çok heyecanlı bekleyiş bunlar. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allahın izniyle sonucu da çok güzel olucak inşallah
hepinizi öpüyorum ve hayırlı doğumlar diliyorum.

İnşallah canım benim Alllahın izniyle sende bir an önce iyileşirsin bebeğim...

muuuaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh seviyorum seni canım arkadasımm...
ben bugun cok daha iyiimmm kolay atlatabilmeyi öğrendimm heralde..
birde bebeğimi bugüne dek cok strese soktum.. artık rahat olmalıyım diyorum..
ben sadece kafam huzurlu doğuma girmek istiyorum..
stresle oralara gitmek istemiyorum ..
bebegım doğunca su evde de bı düzen oturtcam artık .. özellikle Aral efendi için
cok yumuşak yuzluyum ya of..

k valideme kahvaltıya ınıyoreee
sonra gelıcemmm hatta telımıde alayım yanıma ordan da yazarım

bugun kasıklarım agrıyorrr
gel artık oğluşummmmmmm gelll

Kızlar doğuran arkaşlarımı trbrik ediyorum okudukça ağlıyorum ne güZel bir duygudur bu allahım ben bayadan beri giremiyorum canım çok çok sıkkın bugünlerde geçecek inşallah yarın dr gşdeceğim kasılmalarım var zatrn doğum 3.4 gibiydi haftaya cuma doğuma giricem inş annem yanımda durabilsin diye çünKü kızım ondan başka kimsenin yanında kalmıyor rabbim biZleri en iyi en hayırlı şekilde kurtarsın allaha emanet olun hayırlı cumalar

canım kusura bakma ya aklım hep bu işte :)

rica ederim hepimiz ayni durumdayiz:)))

cok tesekkurler karamel dun aksam doktoru da aradim oyle yattim icim rahatti agrim nispeten daha az oldu iki uc hafta daha dayansinlar noolur

Son düzenleme:
Kayraeren Bebeğin hayırlı olsun,sanada çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı uzun ömür versin.EylülSeninde ikizlerin hayırlı olsun canım. Çok yorucu bi dönem başlıyor senin için. Allahım kolaylık versin.Herkese hayırlı cumalar.. Benim bugün moralim bozuk. Dün çarşıdan dönerken eşimle tartıştık. Hemde baya baya tartıştık. Ama haksızlık yapması üzerine de hiçbişey olmamış gibi ne bi pişmanlık ne özür dilememesi beni daha çok sinirlendirdi. Üzerine çok gittim. Dün hiç yüz vermedim. Çok uğraştı.Bugünde o bana hiç yüz vermedi. Moralim 0

denizcim gözlerim doıldu ama kayınvalıden eli öpülecek kadın eşin ve çocuklarınla mutlu olmanı dilerim canım hayatın boyunca üzme kendini onlar senın yanında ya
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
canım benım gözünaydıın inşallah tez zamnda cıkarlar kavuşursun minik meleklerınee kıloları da çok iyiyimiş allah uzun ömürler versin onlara
salya smük ağladıım resmeeennn çok duygulandım çektiğin sıkıntılar uçup gitti canııım allah evladına uzun ömürler versin

ayy esselacım çok geçmiş olsun hayatım yaa dikkat et kendine bu arada bende ishalım nerdeyse bir hafta olduuuu yaaa geçmedii karnım ağrıyor hep

canım bişey sorcam neden ciğer geliştirici vurdularki, erken doğum riskin olsa da aslında ciğer gelişimi iyi durumdadır??? bende 34 ü atlattıktan sonra ciğer geliştirici vurdurmaya gerek yok diye rahattım, hemşire malına da uyuz oldum, bilmiyorsun madem söylenene kulak ver...

Ama keyifsizliğimi belli etmicem.

#direnMTA

kendine stres sıkıntı yapma canım şuan eşinde sende doğumu beklıyorsunuz böyle duygu dalgalanmaları normal ama birbirinizi alttan alın bikaçgün sonra evinizin yeni neşesi gelecek bunlar unutulup gidecek

günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalaar allah bugun edilen tüm dualırmızı kabul etsin inşallah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsiinnn sütümüz bol olsun mutlu anneler mutlu bebekler olssuun

ben difrize bişeyler yapıp koymak istıyorum doğumdan dönünce mikrodalgada yada fırında cabucak olabilecek bişeyler ne yapalım kızlar bi el atıverin bu konuyaaa napayıım tatlı tuzlu

gunaydınnn
artık geceler boluk porcukk. agrılı sancılı. bu gece ruyamda neler neler gordumm. kanamam olmus doktro hıc onemsemıo, hastanede bagırıp cagırıyorumm kımse ılgılenmıo. daha neler nelr gece boyuuu boleydı.

arkadasşar ben baska bi konuyu acacam ya tvde kadının birinin doğum sarkması olmus. bunun olmaması için ne yapmak gerekir. doğum yapan arkadaslara soruyorum özellikle böle sorunlarınız oldumu....((((((

canıııııııııım kendini üzdükcemi kasılmaların oldu, yoksa kasılmalarına mı üzüldün??? eşin yetişemeyecekmi doğuma? aaaaaaay 29 kasımdamı doğum yapacaksın yani? çok heyecanlandım ya, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin insallah miniğini kucağına alınca geçecek bütün sıkıntılar. bende bugün zırıl zırıl ağladım, aynada göbeğime baktım "bu benmiyim, ben bu günleri görecekmiydim" diye salya sümük karıştı birbirine. Allah isteyen herkese nasıp etsin. hergün bebeğimi görüyorum rüyamda, en çok da emzirmeye çalışırken görüyorum, sanırım bilinçaltında emzirememe korkusu taşıyorum

gözyaşlarıma hakim olamadım çok güzel anlatmışsın canımm çok duygulandımmm
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok çok geçmiş olsun hayatımmm :))

canım ben dün 3 tepsi poğaça yaptım pişirdim buzluğa attım.çıkartıp fırında ısıtıyorum herkes yeni yaptım sanıyo
kol böreği gibi patatesli peynirli kıymalı yapıp atıcam buzdolabı poşetlerinde çıkarıp yumurta sürer pişiririm.
bide sosyete mantısı yapmıştım kıymalı ondan da var epeyce çıkarıp yağda kızartıyorum veya fırında yağ sürüpte pişirilebiliyo..
kek yapıp atsam dedim ama hiç deneyen görmedim cesaret edemedim

bide su böreği yaptırıp alıp buzluğa atcam canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…