2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sayende dr a şiş gözlerle gircem=((
arabayı ben kullanıyordum eşime sesli oku doğum hikayesini telden dedim.
Okurken ağlamaya başladım "kenara çek hemen" dedi...
Ve o kadar ağladım ki devamını okutmadı bileeee=((
şimdi okudum çok duygulandım hele annenle olan kısmına...
Kıyamam yaaa...
Allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın canım arkadaşım
öyle böyle zorlukla doğdu ama kucağında şimdi ne güzel...Allah daha beter acı vermesin.gene 3 saat sunu sancı az bile
çok çeken var...
Çok sevindim adına çok
hepimizden böyle haberler gelir inşallah....
(Bu arada eşim bile duygulandı =(( )

canım ya hayırlı olsun...ağlayak okudum anneler bir başka oluyo tabi...allah analı babalı büyütsün..

Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.

lül hayırlı olsun ikizlerin...allah analı babalı büyütsün..allahın izniyle çabuk çıkarlar kuvezden..kaç kilo doğdular...

gizoo neler oldu kız...umarım iyisindir...

deniz,,anıl nbrsiniz..deniizm sen resim iste akşama yüklerim ben:)) kaç gündür rahatsızım sancilarım çıktı nstde yine..kvdede yatıyodum akşama evime geçicem inşllah...

anıl kız ne denir ki kvdene..benden hiç anlamam laf sokmaktan

Aslında cok haklısın :26:
Ben ne zmn anlatsam hep nazara geliyorum

Yok yok kaka pis bu kadın öykkk :)
Ne diyim canım
Allah başımdan eksik etmesin maşallah sübhanallah
Herkes böyle olsun inşallah

senin adına çok sevindim.kendini bilen insan zaten nazar etmezkv dem bana neler neler söyledi bi bilseniz karşısına geçip tek bir laf bile söylemedim.şimdi yüzüme bakmaya utanıyor.ben cahilliğine vermiştim.uzakta zaten yalnızca yazın birkaçgün görüyorum.pek konuşmayız ama kışlık erzağımı elinden geldiğince gönderir.bana düğün bile yapmadı ama yinede kin gütmüyorum:-(

Anılım bende senin yazdıklarını okuyunca ağladım

Bide noldu kuzum yine yaaa dur sen bi git hastaneye okkalı cvp buluruz beraber
Cok biliosaaa kendileri bulsunlar barışa iş..!
Ayrıca olur olmaz nasip bu işler.
Onlar ancak şunu al bunu yap demeyi bilir

Canım benim senlik bi durum yok ki. Sana hitaben bişe diyen de olmamış. Hani kv gelir de babanın yüzünden böyle oldu derse o zaman yapıştırirsin cevabı - senin derdin ne??? Babamın suçu ne? Biz çağırdık geldi görüştü sorun bunun neresinde? Olacağı varsa olur. Senin benim dememle olacak bişe değil bu. Falan de.
Yani nacizane fikrim hemen dahil olma duruma üzme kendini. Sen bilirsin tabi.

Bide merak ettiğim eşinle neden tartıştın ??
Bak oğluşunu göreceksin. Ne kadar oldu acaba çatın ne durumda normal doğuma müsait mi?
Bence sen çok kolay normal doğum yapacaksin içime hep öyle doğuyor canım

Hayırlı cumalar tatlımlaarrrr
Ayyy ben bu doğum hikayelerini okudukça çok duygulanıyorum
İyice salya sümüğe bağladım son ay
Derini doğurup kucağıma verdikleri anı hatırlıyorum hep
O boncuk boncuk bana bakışları
Savunmasız çaresiz minnacık sesiyle ağlamalarııı
Ve şimdi bunları oğlumda yaşıcam allah izin verirse
Hep dua ediyorum kolay bi doğumuz olsun inş
Sağ salim atlatalımm...

Deniiiiiizz
Rüyamda seni gördüm tatlımmmmm
Üzerinde çok çok ama çok güzel mavi bi kaban vardı upuzun
Mavisi çok güzeldi ama bayıldımmm
Tv izliyoruz beraber
Diyorum nereye gidiyosun hatun kabanını giymişssin
Ay yok kız bi yee gitmicem öylesine giydim diyip çıkartıyosun derinin yanına oturup onunla sohbet edip seviyosun birazz
Hayır olsun inşşş

Kuzumm benimde ağzına kadar dolu buzluk
Sebzeydi bakliyattı etiydi kıymasıydı köftesiydi mısırına kadar attım
Annemler dopumdan sonra gelincede kolaylık olsun diye
5-6 poşette peynirlş ve patatesli börek attım attım
Yumurtasını sürüp fırınlayıvericem
Poğaça yapcaktım ama bi türlü uğraşamadım bu halde
Hem yapsam yerim ben onları yaaaa

Bu akşam bende daktıraa gitcemmmm
Bu hafta sonu yine eşimin halasındayızz bahçelievlerde orda kalcazz
Bakalım oğulcuum napıyoo
Bende ağdalandım alttan fln bakar diye
Benim ağdacı eskimevimin ordaydı oraya gidemicem diye kendim yapim dedimm ağda bandıyla
Demez olaydımm
Göbeğimden zaten çekemiyorum
Gücümde yetmedi o halde çekmeye
Bez yarıda kaldı çekerken çekemedimmm
Offf işkenceydi resmen
Üstü ağda altı jilet olduu
Çok havalıyımmm

Burcuuuu hayrolsun canım yaaa ne demek ki mavi giymek
Oğlum olucak ya ondan mavi mi gördün
Derinin yanına oturmamda sonrasında da derin gibi cimcime bi kızım mı olcak demek acepppppp

hamişler günaydınnnnn daha doğrusu tünaydın ben yeni uyandım gitti cuma saati

selanın okunduğunu bile duymadım bi uyandım ezan okunuyo....

dün geceden bu vakte doğuran yok değil mi?

gizeeeeem senin randevun kaçtaydı canım?

Derinin yanına oturmamda sonrasında da derin gibi cimcime bi kızım mı olcak demek acepppppp

Valla hayatım bilemedim ki ama o mavi varya böyle gece mavisimi desem parlament mavisimi desem öyle bi renkti göz kamaştırıyodu
Çok yakışmıştı sanada
Artık istediğimize yoralım ondan olsunnn
Mavileri giyerim oğlanı doğururum
Kızları sever bide kız doğururummm
Demek bencedeee

Canım doktor nolur ne olmaz diye bu iğneyi verdi sorun sıkıntı oluşmasın die ciğerleri gelişmiş dahi olsa bu iğnenin zararı yokmuş Seninde erken doğum riskin varsa bir doktoruna danış derim canım en azından bilgi sahibi olmuş olursun kuzum...

doğum hikayesini okuyunca bende çok duygulandım gözlerim doldu zor tuttum kendimi iş yerindeyim çünkü.

hemen eşime yazdım msn'den aralık analarından biri daha doğum yapmış normal doğum olmuş diye. devlet hast.de mi doğum yapmış özellerde zor gibi diyor, gerçekten insan normal doğum yapan birini duyunca şaşırıyor etrafımızda nerdeyse hiç kalmadı normal doğum çünkü. hep normal isteyip son dakika sezeryana alınanları duyuyoruz. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

ayy unutuyordum kayraneren81 sana ve ailene mutlu uzun sağlıklı bir hayat dilerim. Analı babalı büyütün yavrunuzu inşallah.

sizleri okudukça heyecanlanıyorum, bende haftaya nst ye girecem ilk defa.. bide rahim ağzı uzunluğumu ne kontrol edilecekmiş galiba. yarın iş çıkışı ağdaya gidecem. ama hamileliğimden beri jiletle aldım fırça gibi oldular çok korkuyorum bide çok utanıyorum bu halde gitmeye..

kızlar ya babalık izniyle ılgılı bişi sorcam bılen varsaa...

simdi haftasonuna denk geldıgınde nasıl olcak. cumartesı pazar babalık izninden mı sayılıo ki. oleyse sezaryeni haftasonuna getırmesem dıorumm da. zaten topu topu uc gun. nufus ıslemlerı falan haftaıcı baba daha cok lazım sankı

bende jiletle aldım bide korkuttular beni ağda erken doğum tehlikesi oluyo diye gene jiletle alcam valla napim bilemiyorum çokda kararsızım ben daha 34. haftadayım diyorum şöyle 38 de felan bi ağda yaptırsammı doğuma yakın hiç karar veremiyorum inan çok düşündüğüm bi konu

canım bende çok duygulandım inan Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsin

gülen yüzünüzü hiç soldurmasın inş
Kızlar gizemi kocası çıkarmış o hastaneden hiç beğenmedim burayı demiş
Medipol e göturmuş Şuan medipolde nst deymiş
Bugün ananesine gidecekmiş. Gelemeyebilir kk ya
aaa... hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirler inş.

dünki su neydi acaba inş bişiyi yoktur...

kız denizzzz rüyada mavi görmek ferahlıktır o kadar sıkıntının içinde bak feraha ereceksin inş. kalbin ferahlıcak inş..

belkide doğumun az kaldı doğum yapıp ferahlıcksın bilemedim ama çok sevindim güzelliktir ferahlıktır mavi... bak o kadar kafana takıyodun aileni üzülme artık sen güçlü bi annesin...

benim bildiğim doğum hafta sonu bile olsa baba ne zaman isterse o zaman doğum izni kullanabilir...

mesela benim eşim annem evine gittikten sonra kullanırım ben dedi yalnız kaldığımızda yardımcı olmak için... o müdürü ile halletmesi gereken bi mevzu..:26:

Kızlar ben ilk doğumda hastahsneye gittiğimde sezeryana girmeden önce bi hemşire gelmişti elinde jiletlebende gerek yok temiz demiştimyani acil bi durumla gidenler için demekki böyle yapıyorlar utanmasın diye
Bence çok güzel böyle yapmaları

günaydınnn :))
hiç alışık değilim bu saatte uyanmaya
emrahı bekliyorum hastaneye gidicez
hadi haberlerini beklıyoruz canım hayırlısıyla
az önce yaptım şekercim sigara böreği de attım birde kalan yufkadan börek yapıpı koydum bi arada poğaca yapıcam ama dolapta yer kalmadı kii anacıım
tatlım yarın doktora gidicem kendi doktoruma sorucam nedir bu ishal yahuu karnım ağrıyor hep gazman oldum valla gaz çıkarınca rahatlıyorum çok afedersiniz benım gaz sancıları sandıklarım kasılma sancısıymış nst ebe öyle dedi sancın varmı dedi yok dedim ama kasılmalar çıkmış nst de anlamadım

aynen bende onları yaptım yumurta sürüp fırına verdikmi tamamdır ilk günlker idare eder sonra bakarız hal careye
canım ben kamudayım haftasonu da sayılıyor doğumdan itibaren
ben 38 haftada yaptrdım kendini kasmassan sorun olmaz canım rahat ol inşallah doğuma kadar cıkmazlar çıkarsa da üstünden kendim bi geçerim

Evet baba ne zaman isterse o zaman doğum izni alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…