- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
sayende dr a şiş gözlerle gircem=((canlarım hepinize günaydın söze nereden başlayacağımı bilemiyorum ama inanın hayattaki en güzel anı dün oğlumla birbirimize baktığımız ilk anda yaşadım..sabah 8 de hastaneye yattım 9 gibi suni sancı verdiler ve beni doğum odasına aldılar o an ki yaşadıkğım zorlukları analatamam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu enazndan benm içn öyleydi çok
.......
yük süpriz en son çarşamba güün kontrole gittiğim de doktor kilosu 2,950 demşti bebeğim 3.5 kilo doğdu:)))) en çok buna şaşırdım:) işte şimdilik anlatacaklarım bu kadar allah vakti saati geldiğinde hepinizn yardımcısı olsun hepinize dua ettim canım arkadaşlarım.....
canlarım hepinize günaydın söze nereden başlayacağımı bilemiyorum ama inanın hayattaki en güzel anı dün oğlumla birbirimize baktığımız ilk anda yaşadım..sabah 8 de hastaneye yattım 9 gibi suni sancı verdiler ve beni doğum odasına aldılar o an ki yaşadıkğım zorlukları analatamam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu enazndan benm içn öyleydi çok zorlandım başım da 5-6 kişi sürekli ıkın ıkın diyorlar ben nekadar ıkınsamda nafile doktor bağırıyo hadi geliyor geliyor kafası göründü ben dahada ıkınıyorum ama olmuyor bi ara bayılmışm hatrlamıyorum sonra tekrar bağırıyor doktor hadi kendine gel neyseki son ıkınmam da içimden birşey akıp gitti remen hissetim bebğim doğmuştu doktor poposuna vurdu bizimki maşallah beni niye uyandırdınız der gibi mayışık bir şekilde esneyerek bana baktı kendimi tutamamıdım hem ağlıyorum hem gülüyorum doktora diyorum ki normalde bebekler ağlar doğduğunda bu niye ağlamıyor?doktorda bu da senin gibi sakin çıktı diyor herkes gülmeye başladı:)))) neyseki bebeği götürdüler ben ebe hemşireler ve doktor başbaşa kaldık hayatımın en zor yarım saati.... dikiş atıcaklar ama ben dayanmıyorm sürekli kendimi kasıyorum iki kez aynı işlemi uyguladılar yani kendimi kastığımdan çıkartıp tekrar dikmeye başlıyorlar doktor bana kızıyor 5 dakikalık işi yarım saatte yaptırdın diye ama napabilirim canım yanıyorduneyseki onu da atlattım ve odaya aldılar beni eşimin ağzı kulakların da tabii nasıl sevniyor veee canım annem yatkta yatıyorum annemi yanıma çağrdım anne ellerini ver dedim vee ağlayarak iki elini de öpmeye başladım seni şimdi daha iyi anlıyorum canım annem dedim analı kızlı ağlaştık eşim miniği yanıma getirdi veeeeee artık oğlumla başbaşaydık biraz bakıştık gözlerinin teki açık teki kapalı baktı ve inanırmısınız hınzır bir gülümsemeyle uykuya daldı:))))) sonra bende biraz uyudum gece ağrılarım çoğaldı ağrı kesicilerle durdum bebeğim emme de güçlük çekti çünkü sütüm şuan çok az hemşireler mama da vermediler o alışır emsin diye..bu sabahı zor ettim şimdi de uyuyor meleğim kızlar inanın ben çok zorluklar yaşadım belki haztırlarsınız bebeğime 4,5 aylıkken down sendromlu demişlerdi ve 4,5 ayımı mahfetmişlerdi hergün gözyaşı döktüm ağladım dua ettim rabbim sesimi duydu çok şükür bebeğim gayet sağlıklıymış 3-4 doktorun kontrolünden geçti veee en büyük süpriz en son çarşamba güün kontrole gittiğim de doktor kilosu 2,950 demşti bebeğim 3.5 kilo doğdu:)))) en çok buna şaşırdım:) işte şimdilik anlatacaklarım bu kadar allah vakti saati geldiğinde hepinizn yardımcısı olsun hepinize dua ettim canım arkadaşlarım.....
Slm kizlar dun saat 11 de ikizlerimi dünyaya getirdim. Solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dualarinizi esirgemeyin kavusayim saglikla yavrularima. Rabbim meleklerimizi korusun.
kızlaar bişey dicem benden biraz önce 1 çay bardağı kadar bişeyler aktı gitti eşofmanım falan ıslandı.tuvalete gittim çişimi yaptım sonra bitti.ama damla damla yine geldi ondan sonra :44:şimdi sumuydu gelen altımamı kaçırdım yine yoksa
su gelse böyle az olmazdı gerçii öyle sanıyorum :||
Aslında cok haklısın :26:
Ben ne zmn anlatsam hep nazara geliyorum
Yok yok kaka pis bu kadın öykkk :)
Ne diyim canım
Allah başımdan eksik etmesin maşallah sübhanallah
Herkes böyle olsun inşallah
Günaydın hamişler;
Şimdi çıkıyoruz önce nst sonra rutin muayenem var
belki çatına bu sefer makinadan değil alttan bakarım demişti bakabilir diye temizlendim=)
sonra bi kalp damara gözükeceğim dünden beri bazı sıkıntılarım var hatta ...
Neyse 2 hafta geçti ses yok.
Kv 2 sefer ben varken eşime,1 sefer de bu sabah telde eşime dedi ki"bu işin olacağı vardı,senin kp yüzünden olmuyo,kp'nin durumu iyi size yardım ettiğini düşünüyo ondan almıyo seni"
Sabah sabah tartıştık eşimle.hem kendi gitsin görüşsün diye o kadar baskı yaptı babam geldi 1
2.si babamın hatrı yoksa da annem,in hatrı vardır adamda.
3. sü bunu bu kadar söylemenin sizce manası ne.
çok gerildim bir daha derse lafını etcem ama ne diim kv ye sizce şöyle okkalı laf istiyorum....
Çok gerildim muayeneye gider ayak ya=(((
günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalaar allah bugun edilen tüm dualırmızı kabul etsin inşallah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsiinnn sütümüz bol olsun mutlu anneler mutlu bebekler olssuun
ben difrize bişeyler yapıp koymak istıyorum doğumdan dönünce mikrodalgada yada fırında cabucak olabilecek bişeyler ne yapalım kızlar bi el atıverin bu konuyaaa napayıım tatlı tuzlu
Burcuuuu hayrolsun canım yaaa ne demek ki mavi giymek
Oğlum olucak ya ondan mavi mi gördün
Derinin yanına oturmamda sonrasında da derin gibi cimcime bi kızım mı olcak demek acepppppp
canım bişey sorcam neden ciğer geliştirici vurdularki, erken doğum riskin olsa da aslında ciğer gelişimi iyi durumdadır??? bende 34 ü atlattıktan sonra ciğer geliştirici vurdurmaya gerek yok diye rahattım, hemşire malına da uyuz oldum, bilmiyorsun madem söylenene kulak ver...
sizleri okudukça heyecanlanıyorum, bende haftaya nst ye girecem ilk defa.. bide rahim ağzı uzunluğumu ne kontrol edilecekmiş galiba. yarın iş çıkışı ağdaya gidecem. ama hamileliğimden beri jiletle aldım fırça gibi oldular çok korkuyorum bide çok utanıyorum bu halde gitmeye..
canım bende çok duygulandım inan Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsincanlarım hepinize günaydın söze nereden başlayacağımı bilemiyorum ama inanın hayattaki en güzel anı dün oğlumla birbirimize baktığımız ilk anda yaşadım..sabah 8 de hastaneye yattım 9 gibi suni sancı verdiler ve beni doğum odasına aldılar o an ki yaşadıkğım zorlukları analatamam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu enazndan benm içn öyleydi çok zorlandım başım da 5-6 kişi sürekli ıkın ıkın diyorlar ben nekadar ıkınsamda nafile doktor bağırıyo hadi geliyor geliyor kafası göründü ben dahada .....
aaa... hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirler inş.Kızlar gizemi kocası çıkarmış o hastaneden hiç beğenmedim burayı demiş
Medipol e göturmuş Şuan medipolde nst deymiş
Bugün ananesine gidecekmiş. Gelemeyebilir kk ya
Burcuuuu hayrolsun canım yaaa ne demek ki mavi giymek
Oğlum olucak ya ondan mavi mi gördün
Derinin yanına oturmamda sonrasında da derin gibi cimcime bi kızım mı olcak demek acepppppp
kızlar ya babalık izniyle ılgılı bişi sorcam bılen varsaa...
simdi haftasonuna denk geldıgınde nasıl olcak. cumartesı pazar babalık izninden mı sayılıo ki. oleyse sezaryeni haftasonuna getırmesem dıorumm da. zaten topu topu uc gun. nufus ıslemlerı falan haftaıcı baba daha cok lazım sankı
hadi haberlerini beklıyoruz canım hayırlısıylagünaydınnn :))
hiç alışık değilim bu saatte uyanmaya
emrahı bekliyorum hastaneye gidicez
az önce yaptım şekercim sigara böreği de attım birde kalan yufkadan börek yapıpı koydum bi arada poğaca yapıcam ama dolapta yer kalmadı kii anacıımMelek sigara böreği sar cnm plastik buyuk dondurma kabını atmadıysan
İçine bi sıra diz arasına buzdolabı poşeti yırtıp koy diğer kata öyle diz diğerlerini
Yapışmazlar birbirlerine
Bnm hep olur buzulummda
tatlım yarın doktora gidicem kendi doktoruma sorucam nedir bu ishal yahuu karnım ağrıyor hep gazman oldum valla gaz çıkarınca rahatlıyorum çok afedersiniz benım gaz sancıları sandıklarım kasılma sancısıymış nst ebe öyle dedi sancın varmı dedi yok dedim ama kasılmalar çıkmış nst de anlamadımsağol canım
ciddimisin ya 1haftadır ishalmisin
dr. bişey dedimi bu duruma?
doğum belirtilerinden diye biliyorum kendimi de hep aralıka hazırladım
bakalım başımıza neler gelcek
inş hayırlısı olur...
canım biara burda çok konuşuldu
genelde korse aldı arkadaşlar, dr.una danış
biçok arkadaşımız da karnımızı bağlarız sıkıca dedi deneyebilirsin
ben de eve geldikten sonra bağlatırım diye düşünüyorum
inş. sarkmazlar
Hayırlı cumalar tatlımlaarrrr
Ayyy ben bu doğum hikayelerini okudukça çok duygulanıyorum
İyice salya sümüğe bağladım son ay
Derini doğurup kucağıma verdikleri anı hatırlıyorum hep
O boncuk boncuk bana bakışları
Savunmasız çaresiz minnacık sesiyle ağlamalarııı
Ve şimdi bunları oğlumda yaşıcam allah izin verirse
Hep dua ediyorum kolay bi doğumuz olsun inş
Sağ salim atlatalımm...
Deniiiiiizz
Rüyamda seni gördüm tatlımmmmm
Üzerinde çok çok ama çok güzel mavi bi kaban vardı upuzun
Mavisi çok güzeldi ama bayıldımmm
Tv izliyoruz beraber
Diyorum nereye gidiyosun hatun kabanını giymişssin
Ay yok kız bi yee gitmicem öylesine giydim diyip çıkartıyosun derinin yanına oturup onunla sohbet edip seviyosun birazz
Hayır olsun inşşş
Kuzumm benimde ağzına kadar dolu buzluk
Sebzeydi bakliyattı etiydi kıymasıydı köftesiydi mısırına kadar attım
Annemler dopumdan sonra gelincede kolaylık olsun diye
5-6 poşette peynirlş ve patatesli börek attım attım
Yumurtasını sürüp fırınlayıvericem
Poğaça yapcaktım ama bi türlü uğraşamadım bu halde
Hem yapsam yerim ben onları yaaaa
canım ben kamudayım haftasonu da sayılıyor doğumdan itibarenkızlar ya babalık izniyle ılgılı bişi sorcam bılen varsaa...
simdi haftasonuna denk geldıgınde nasıl olcak. cumartesı pazar babalık izninden mı sayılıo ki. oleyse sezaryeni haftasonuna getırmesem dıorumm da. zaten topu topu uc gun. nufus ıslemlerı falan haftaıcı baba daha cok lazım sankı
ben 38 haftada yaptrdım kendini kasmassan sorun olmaz canım rahat ol inşallah doğuma kadar cıkmazlar çıkarsa da üstünden kendim bi geçerimbende jiletle aldım bide korkuttular beni ağda erken doğum tehlikesi oluyo diye gene jiletle alcam valla napim bilemiyorum çokda kararsızım ben daha 34. haftadayım diyorum şöyle 38 de felan bi ağda yaptırsammı doğuma yakın hiç karar veremiyorum inan çok düşündüğüm bi konu
benim bildiğim doğum hafta sonu bile olsa baba ne zaman isterse o zaman doğum izni kullanabilir...
mesela benim eşim annem evine gittikten sonra kullanırım ben dedi yalnız kaldığımızda yardımcı olmak için... o müdürü ile halletmesi gereken bi mevzu..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?