2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

olur hayatım çok eğildiysen görmek için kasılmıştır belki.sona geldik hala neden diyosun olsun işte doğuralım artıkkk

Kızlarrrrr dr daydım akşam biliyosunuz
Nst ye girdim ama beni çok rahatsız eden sancılar çıkmadı hiç makinede 25 civarıydı hep sancıı :44:
Ama karnım taş gibiydi ztn sürekli 3 gündür falan
Neyse doktor baktı karnıma sancıların var belli zaten karnın çok sertleşmiş dedi
3256 gr olmuş yavrumm 39 haftalık görünüyoduu :26:
Dr alttan bakalım durum ne dedi
1 parmak açıklık varmış ama şuan doğum için yeterli değil dedi
Perşembe gel sabahtan açıklık artmış olursa doğuma alıcam seni dedi
Suni sancı olayı gerdi benii açıkçası
Ben kendi sancım olsun istiyodumm
Bakalım herşeyin hayırlısı artık
Perşembe günü belli olcak herşeyy :26:

kizlar selam takip etmeye calisiyorum yazdiklarinizi ama fazla aktif olamiyorum. sizlerin hizina yetismek ne mumkun :)
bugun benim kontrolum vardi.aralik sonu ocak basi gibi bekliyoruz gelmesini. bebegi olanlari tebrik ediyorum Allah yavrularini kendilerine bagislasin.gule gule buyutsunler miniklerini. benim gibi dogum yapacaklara Allah guc kuvvet versin insallah.
kuzumun ayagi o kadar karnimi kasiyor ve artik acitmaya basladiki ... tam da karnima yasladigi sirada fotosunu aldik sizinle paylasayim istedim. :)

yaaa ben senin için durdum neden beni beklemiyosunnnn

kilolarıda beraber gidiyo minişlerin burcuumm :)))

maşallaaahhh :)

Son düzenleme:
olur hayatım çok eğildiysen görmek için kasılmıştır belki.sona geldik hala neden diyosun olsun işte doğuralım artıkkk

karşıma ayna koydum kocamn ama yinede kasıldımmı ne yaptım bilmiyorumki... zaten benim kukuyu tanıyamaz oldum artık

ben hala hazır hissetmiyorum galiba doğuma

canım iyisiniz şükürler olsun...
ölçülerimiz aynı hem haftası hem kilosu...
suni sancı istemiyorum ddesen olmaz mı..günümü beklemek istiyorum diye.
niye acele ediyor ki gel alırız diye sen sıkıldım falan mı dedin ki?günün beklemek için ne engeliniz var?

ya gizem sana dedim de benim oğlan da 15-16 gün önden gidiyo
neyi dikkate alıyormuşuz sordun mu dr a?

normalde 36+2 yim
usg de 38+3??

eveet çok uyumluyuz 3ümüzde birbirimizleee

İyi Gecelerrr

canım Kaanda hamileliğim boyunca hiç kusmamıştım..
beklenen d.tarihinden 1 gün önce gece kusmaya başlayınca gittik hastaneye alttan muaynede 3 cm açılmam olduğu söylendi
damar yoluyla sancı takıldı gece 1 de sabah 10:30da doğum yaptım..yani dediğin gibi 9 buçuk saat sancı çektim ve zordu
Ezgi de kasılmam vardı bdt 10 gün kala sabahtan akşama kadar periyodik bir şekilde kasıldım..
ama anlamıştım doğumun olacağını akşam yemeği bile yemedim,sonra kasılmalarla ateşim yükselince yine gece 1,30 giibi gittik hastaneye 3,5 cm açılmam vardı suni sancı istemiyorum epidural takın dedim..önce takmadı suni sancı doktor sabah 7de muayne etti
açılmam 5-6 cmdi artık takın sancıyı dedi..taktılar 12:15te ezgi doğdu..
bakalım bu defa nasıl olcak:18:

Herkesin bir huyu var işte tatlım değişmez o öyle gider..
Hee belki arada için gider,ömrün gider sende istersin şımarmak hakkın her kadın gibi
fekat yapacak bişey yok şu saatten sonra çocukların var..
Emin ol şımartanın da başka bir huyu vardır,onun karısına sorsan o da neler anlatır..
bu iş böyle işte mesela benim babam yerinden kalkıp iğneyi kaldırmaz yerden kılıbıkmıyım der annem ondan şikayet eder..
k.peder de karısınn bütün işlerini yapar camlarını bile siler ama onun karısıda çenesinden bıktım der..
ben xbox,ps3 oyunlarına olan hastalığından,diğeri maçından,öteki gamsızlığından böleeee uzar gider..
hiç dert etmemek en iyisi boşuna takıyoruz kafaya öküz heryerde öküzdür

Kızz deniz elleri öpülesi bir kaynanan var maşallah allah muhabbetinizi bozmasın canım
Bizim ilk gerginliğimiz nerdn başladı biliyomusun
tam sonadet olduğum gün bekar oğluna nişan alışverişine çağırdılar
kız tataristanlıydı ve ailesi türkiyeyi istemiyordu
bunlar daha aileyle konuşmadan aldılar kızı alışverişe götürdüler
bazen kızla arabada yanlız kaldığımız oldu
kız bana nişan nasıl oluyor fln die sordu bende anlattım
sonra akşam kız annesiyle konuşunca annesi buna kızmış ne alışverişi vs diye
sonra geldiler türkiyeye alıp gittiler kızlarını hatta 2 günde k.v de kaldılar
neyseeee sonra k.validemle sarma sararken bana dediki
kız kaynıma demişki aysun beni vazgeçirdi,arabada bişiler söyledi banaa vs
ne diyosun sen dedim yaa,aradım kızı kız yemin etti ben öyle bişi demedim sen çok iyi niyetliydin hep
hatta onlar bana sordular aysun arabada sana ne dedide vazgeçtin diye bende aysun bişey demedi falan dedim dedi
k.v hoparlör açıktı dinledi ve sonrada itiraf etti açıkçası biz düşündük aysun ne dedi diye fln kıvırdı kıvırdı..
size yazıklar olsun,beni hiç tanımamışsınız dedim ve orada bittiler benim için
eskiden ailemdiler artık o gözle bakmıyorum oonlara bu yüzden çekemiyorum artık hiçkimseyi deniz

canım haayırlısı olsun hakkında,herşey yolundaymış şükür ki

Anılcım o senin k.v varya çok biliyor..
Dervişin fikri neyse zikride odur..
o da içinin fesatlığından ne diyeceğini şaşırmış zavallılar yaaa
boşver onu da bacaklarına çok üzüldüm cano nolucak senin bu halin yaaa
inşallah şifa bulursun canım arkadaşım doğuma kadar bile olsa çekilmiyor ağrılar

içinede ne bulduysam doldurdum zaten ishal olmuştum ooh tuz biber olsun buda hahah

bendede var ishal ama neden oluyoki o ishal? ben yediklerimden olduğunu sanmıyorum

menüde bi değişiklik yok çünkü

bende bol kalorili şeyler yedim ohhh karnım doydu yarın kaç kilo çıkıcam hiç bilmiyorum geçen hafta 65 idim

hayırlısı olsun canım demek önden gidiyo bebiş olsun ikinizde sağlıklısınız çok şükür Mevla kolaylık versin hayırlısını nasip etsin inş canımcıkm

kız üzülme perşembeye daha var belki sende aynı gün olar fln ne olur ne olmaz

Allah sizler için hayırlısı neyse onu nasip etsin cnaım ben bi hafta öndeyim hiç öyle telaşelerim yok

Kuzucummm ben seni bekliyodum ztn benim dr ihaleye fesat karıştırıyoo
Yoksa sözümüz sözdü biliyosun

Yok hayatım ben hiç sıkıldım falan demedim
Sancım var sürekli diye öyle dedi sanırım
Bende istemiyorum hiç suni sancıyı :26: dr da açılma artarsa doğuma alıcam mecbur dedi
Bakalım perşembe gelsin bi umarım açıklık artmamış olurr
Bi an önce doğurmak istiyorum evet ama kendi sancımla istiyodum ben
Hayırlısı canım yaa
Riskli durumda herşey kabulumuz tabikii :26:

süpermiş bayıldım fotoya :) ama biraz koca ayak olcak gibi sanki :))))

inşallah cnm.
yok ben doğumdan sonra geçecekse çekerim
inan ki hem bu parmaklarım hem bacağımda ki bu ateşli ağrıdan yana tek ensişemm doğumdan sonra beni engellemesi
hem yürüme hem bebeğimi kucağıma alabilme...
yoksa hiç sorun değil çekerim şikayetçi de olmam dr a da gitmem beklerim geçmesini..
Allah gene de beterini saklasın hepimizden.bugünlere şükür..

Kv ye de eminim tekrar lafını eder o zaman veriirm cevabını çünkü çok bozuldum=(
sanki ben istemiyorum o daha çok istiyo da eşimin işe girmesini...Nasıl maddi sıkıntılar yaşadığımı ben biliyorum kırışıklık kalemi alıp bana bir hediyesiz gelen o bilmiyo....Biz böyle olmayalım ya gerçektenn...Böle kv olmayalım..

ya ben kaçırmışım noldu olay ne:44:

İshal ve mide bulantısı
Bağırsaklarınız hamileliğiniz boyunca darbe almaya devam edecek ve gözüken o ki bir uçtan bir uca gidecek yani ya gevşek ya da ağır işleyecek. Bu hafta gevşeyen bağırsak hareketleri doğumun eli kulağında olduğunun işareti olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…