2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

böyle doktar mı olar yaaa! Allah korusun gereksiz yere bişi olmaz inş gizoşşş

hayırlısı olsun başka bi doktora mı baksanız aceba?

benim doktorum başı aşağıya döndüğü anda hemen bilgilendirdi beni geçen gittiğimdede yukarda duruyo erken gelecek gibi durmuyo dedi yani normal doğum yanlısıdır değil mi bacikoo?

ya kayganlaştırıcı sürsün iyi hoş ta şimdi iki aydır kullanmıyoruz ya aceba daralmışmıdır felan diye abuk subuk şeyler düşünüyorum ben daha kukumuda temizlemedim off anam of çok dertliyem....

Eğitimde öğrendiklerinizi bizede yazarsınız dimi kızlar
Bana da haber verseydiniz ya aşk olsun hıhh..

baktık ya canım başka doktora emrah sevmedi hasteneyi bugün yine gittik medipole bidaha değiştiremem nolcaksa olsun sezeryanda olcaksa olsun yoruldum düşünmekten valla.olacakla ölceğe çare yok normal olcaksa kimse önüne geçemez beklicem ben bakalım :)

yok ya acımaz canım korkutma kendini öyle 1 dk sürmicek bile acısa nolur ondan korkuyoruz normal istiyoruz mantıklı düşününce saçmayız yani
ağdaya gitcem bende pazar günü

gizem sen geçen ay katılmadınmı kuşum eğitime?

yok bebeğim katılmadım unutmuşum

Son düzenleme:

devlet hastaneleri delirtiyor insanı zıvanadan çıkarıyor. ama nedense o hemşire doktorlar özelde pamuk gibi oluyorlar tadından yenmiolar özel hastanede veya özel ofislerinde

heee biliyorum başka bi hastaneyi emrah beğenmemiş gördüm okudum cicim bende yoruldum valla düşünmekten hayırlısı olsun ama deveyide sağlam kazığa bağlayıp sonra tevekkül etmek gerek nede olsa

saçmanın önde gideniyim ben hemde aslında kanalım uygunmu normal doğum için değil mi bilmiyorum bunu öğrenmek istiyorum ama işte hem utanma duygusu hem korku korkuyorum işte üleyynnnn ama metiiiinn olmalıyım değil mi

kız sen yakın zamanda gitmemişmiydin ağdaya? alıncak oldu mu? benimki 1 ayda yarısı çıkıyodu en son ama şimdi jiletleyince haydada hay hay oldular

sağlam kazık yok hayatım etrafımda yapcak bişeym yok yani şu saatten sonra nolcaksa olur artık.
2 hafta oldu alınır heralde :44:

Benimki 29kasımda 38+3 oluyo canım erken değil ama sen bilirsin. Hatırladığım kadarıyla lusnica da 29 kasım. Seatlon da 2 aralık.

ya anne karnında birgun bile çok kıymetli diyorlar ya ondan dedim ama başka doktorda olsun istemiyorum.doktorum sayesinde spinale cesaret edicem başka doktor olursa yapamam sanırım.

ben hamilelik başından beri bırakmadım ağda yaptırmayı daha rahat en azından 1 ay rahat oluyorsun.
temiz bir yere gidersen birde kendini kasmassan sorun olmuyor benım normalde çok acır ağda yaptırırken o yüzden emla sürüyorum hıc sıkıntı olmuyor.

muz beni tam tersi çoook fena yapıyor zar zor yiyorum muzdan sonra mutlaka mide ilacı almak zorunda kalıyorum.
herkesin farklı demekki midesi.

İyi yapmışsın Cnm kaç gün dayanıo ki onlar
Nereden söylemiştin

bende yeni yaptırdım bana 1 ay tazeliğini korur dediler.

sağlam kazık yok hayatım etrafımda yapcak bişeym yok yani şu saatten sonra nolcaksa olur artık.
2 hafta oldu alınır heralde :44:

bende 11gun olmuş yaptralı haftaya cuma doğuma giricem perşembe aldırıyım diıyorum 17 günde çıkar mı acaba
demin bende ağda baktım hiiç çıkmamış

sidikliii sidikliii=))
aynısını eşimde bana yapptı bugün.
başka iyi bi hastane gezdik dr u tanıdık iyi bi dr.
hastaneyi beğenmedi çıktı yaa..sanki hastane kötü olsa ne olacak alt tarafı 1 ya da 2 gece...güvenmek önemli.
bana kalsa ben doğum yapardım orda ama....neyse dinlicez onları artıkk
ayy hiç görmemişim oraları şimdi okudum.
Bende bi anda hiç birşey yok gibi yapamıyorum. ama tamamen de küs kalmıyorum aynıyız cnm...kesşek üzmeseler bizi de hep güler yüz gösterebilsek...
evet biz sosyete grubuna dahil olduk çarşamba gidiyoree gelen gelsin beybiler=))
yemek de varmış hehehhehe bizi o kısmı ilgilendiriyo di mi gizo.biz zaten piknik sepetiyle gider tedarikli çıkarız=)
Cnm 25 kilo almistim bebek 8 aylik 2640 gr dogdu.esiydi suyuydu bir haftada 10 kilo gitti :) :) kalani artik nasil veririm allah bilir
verirsin tabi kuzum ben ondan sormadım ..merak ettim kaç kilo aldında kaç doğdu diye ..benim aldığıma göre de bebek büyük de ondan.
Allah sağlık versin bebeklerimize annelerimizee=)

Ya ha bire hurma yiyorum yedikçe kendimden geçiyorumbu nasıl lezzetli bi meyve rabbime binlerce şükür
aynen yaa şimdi 3 tane yedim daha da tuttum kendiimi
bu hafta çok yedim ondan mı kilo aldım acaba bilemedim
artı sancı mancı da yok=)
E yapmıorum ama sanki erkek doktorlar daha nazik davranıyor kadınlara.daha hassas oluyorlar. kadınlarda cok iyileride var tabi ki ama benim karsıma çıkanlardan bahsediyrum tatlım.
Ben sana katılıyorum cnm
bugün ayln le de konuştuk
çok isterdim erkek dr çünkü aylinin dediği gibi daha kibar daha nazik ve düşünceli oluyorlar ama kadınlar evde eşini yemeğini çocuğunu düşünüyo ve dikkatini veremiyo gibi
ben bana yakın erkek dr bulamadığımdan gidemedim.ismi erkek dr buldum Özgür=PpPPp
Talha uyudu,babamız halı saha maçında.. Beyaz show başlıyor.
bİZDe onu izlioozzz.keyifli seyirler kuzumm
kurabiye siparişi vermiştim ya pazartesi gelicekti 2 aralığa erteledim teslim tarihini doğurcak gibi durmuyorum erkenden gelmesin :44:
bizde yarın o bana süpriz parti yapan arkadaşımla yapcazzzz akşam atarım foto)((
o kurabiye kalıplarını basmış 50 tane
yarın hamurla kaplayıp süslücez teyzesi çok heyecanlıyım arkadaşım benden daha heyecanlı=))
bana da en sevdiğim yemekleri yapmışşş.yehuu=)
ayy kıyamam sende benim gibisin....ama tutma sakın çok sancı yapıyo bende ayağım hep sıcak ama bünye yapıyo
acaba çocuklar da bize mi benzer gazlı mı olurlar
bence anneye benzerler gibi geliyo yanarık valla tuğba
cnm o alttan muayeneden bende korkuyorum uzun süre ilişki olmadığı için..
ya kasılırsam iyice kapandıysam diye=)
aynı tedirginlikler bende de var ama korkunun ecele faydası yok
ya bi gün önceden mik mik ya da paşa paşa açcaz dr a=)

kız yarım cm oldu mu? yoksa gelmez ağdaya ya? boşu boşuna gitme bence haftaya doktor kontrolünden evvel gidersin ama sen bilirsin tabi...

mezruyla ölçmedim valla göremiyorumki ne kadar oldu
giderim kısa derse kaş bıyık manikür pedikür var zaten elbet gidicem yani

şuan yaşadığım şoku anlatamam.ben emlasız ağda yaptıramazdım doktorum kesinlikle kullanmıyosun sakıncalı dedi diye 9 aydır ağda yaptıramadım emla süremediğim için
en son bi cesaret yaptırdım ama ömrümden yıllar gitti resmen boşunamı çektim ben o acıyı

bende 11gun olmuş yaptralı haftaya cuma doğuma giricem perşembe aldırıyım diıyorum 17 günde çıkar mı acaba
demin bende ağda baktım hiiç çıkmamış

alındığı kadar canım artık napalım 2 haftada bir gidicem ben doğuma kadaar ne kadar çıkmışsa artık sir alıyo gerçi kısada olsa

ay anıl emrahın suratı görmen lazımdı o hastaneye girince
pimpirikli herifler

ya alırız yanımıza ben 15 dk.da bi acıkıyorum zaten onların yemek vermesini bekleyemem 3 saat

yatağa yatmıştım ne güzel pis şeytan gözümün önüne sandviçler getirdi oha bana yarım ekmek sandviç yaptım yedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…