canım jel sürüyo kayganlaştırıcı bişey olmaz o yüzdenn :)
inmiş kafası baya aşağıda canım çok aşağıdan baktı çünkü ordan anladım
bu öyle demez doğum pozisyonunda kanala girmiş söylemez sezeryan yapcak ya anlatmıyo bişey ben farkettimde sordum
canım jel sürüyo kayganlaştırıcı bişey olmaz o yüzdenn :)
inmiş kafası baya aşağıda canım çok aşağıdan baktı çünkü ordan anladım
bu öyle demez doğum pozisyonunda kanala girmiş söylemez sezeryan yapcak ya anlatmıyo bişey ben farkettimde sordum
böyle doktar mı olar yaaa! Allah korusun gereksiz yere bişi olmaz inş gizoşşş
hayırlısı olsun başka bi doktora mı baksanız aceba?
benim doktorum başı aşağıya döndüğü anda hemen bilgilendirdi beni geçen gittiğimdede yukarda duruyo erken gelecek gibi durmuyo dedi yani normal doğum yanlısıdır değil mi bacikoo?
ya kayganlaştırıcı sürsün iyi hoş ta şimdi iki aydır kullanmıyoruz ya aceba daralmışmıdır felan diye abuk subuk şeyler düşünüyorum bendaha kukumuda temizlemedim off anam of çok dertliyem....
gizem sen geçen ay katılmadınmı kuşum eğitime?
Eğitimde öğrendiklerinizi bizede yazarsınız dimi kızlar
Bana da haber verseydiniz ya aşk olsun hıhh..
canım çok ii demişsin
ağzına sağlık
sorun arada kaynamıştır, yoksa aklına bişey gelmesin
hepimizin başına geliyo arasıra
bazen o soruya yakın bi zamanda çok değinilmişse de tekrar cevap veren bi gönüllü çıkmıyo
sen herzaman her istediğini sor canım
baktık ya canım başka doktora emrah sevmedi hasteneyi bugün yine gittik medipole bidaha değiştiremem nolcaksa olsun sezeryanda olcaksa olsun yoruldum düşünmekten valla.olacakla öleceğe çara yok normal olcaksa kimse önüne geçemez beklicem ben bakalım :)
yok ya acımaz canım korkutma kendini öyle 1 dk sürmicek bile acısa nolur ondan korkuyoruz normal istiyoruz mantıklı düşününce saçmayız yani
ağdaya gitcem bende pazar günü
heee biliyorum başka bi hastaneyi emrah beğenmemiş gördüm okudum cicimbende yoruldum valla düşünmekten hayırlısı olsun ama deveyide sağlam kazığa bağlayıp sonra tevekkül etmek gerek nede olsa
saçmanın önde gideniyim ben hemdeaslında kanalım uygunmu normal doğum için değil mi bilmiyorum bunu öğrenmek istiyorum ama işte hem utanma duygusu hem korku korkuyorum işte üleyynnnn ama metiiiinn olmalıyım değil mi
kız sen yakın zamanda gitmemişmiydin ağdaya? alıncak oldu mu? benimki 1 ayda yarısı çıkıyodu en son ama şimdi jiletleyince haydada hay hay oldular
sağlam kazık yok hayatım etrafımda yapcak bişeym yok yani şu saatten sonra nolcaksa olur artık.
2 hafta oldu alınır heralde :44:
Benimki 29kasımda 38+3 oluyo canım erken değil ama sen bilirsin. Hatırladığım kadarıyla lusnica da 29 kasım. Seatlon da 2 aralık.
bende jiletle aldım bide korkuttular beni ağda erken doğum tehlikesi oluyo diye gene jiletle alcam valla napim bilemiyorum çokda kararsızım ben daha 34. haftadayım diyorum şöyle 38 de felan bi ağda yaptırsammı doğuma yakın hiç karar veremiyorum inan çok düşündüğüm bi konu
kızlarr mide yanmasına en iyi çözüm ılık süt ve muz yıllardır bir gastirt hastası olarak maymuna döndüm diyebilirimmuz olmadan bir günüm geçmez benim mide asiti ne demek en iyi ben bilirimm bide hamilelikde düşünün artık muz beni çok rahatlatıyorr önce sütü içiyorum ardından muz yiyorumm acil şifalar hepinize umarım sizede iyi gelirr
İyi yapmışsın Cnm kaç gün dayanıo ki onlar
Nereden söylemiştin
sağlam kazık yok hayatım etrafımda yapcak bişeym yok yani şu saatten sonra nolcaksa olur artık.
2 hafta oldu alınır heralde :44:
2 haftada alınır mı ki yaa
canım 39 .haftan bittiğinde aldırabilirsin bebişi. kilo alması duruomuss zaten ...
sidikliii sidikliii=))biz geldikk :))
yeni doktorun bulunduğu avicenna hastanesine gittik eşimle sabah eşim girer girmez burasımı dedi evet dedim neyse nstye çıktık 7 kişi bekliyo tek bi nst cihazı var eşim direk olmaz burası bu ne dedi gel dedim odalara bakalım muayene olalım gideriz nolcak falan yok hiçbiyere bakma gidelim dedi sevmedi hiç yani çıkardı beni apar topar.
medipole gittik nstye girdim sancı falan çıkmadı bu sefer bişey yok yani.muayene oldum doktor nerelerdeydin dedi şehir dışına çıkmıştık dedim ahah
.nolcaksa orda olsun dedik yani artık:26:
alttan şimdimi bakıyım bidahaki haftamı dedi bidahaki hafta bak dedim korktum bi sıkıntım yok dedim:26:
usg'de bebeğin suyu iyiydi çünkü demekki kaçırdım altıma
3348 51 cm olmuş
ayy hiç görmemişim oraları şimdi okudum.Evet o kısım sana ait :) hatta biraz daha üstten başlıyo senin kısım. Biraz uzun olunca anıl dediğim kısım arada kalmış görmemişsi!Bizde tam barışmadık da bozuk da değiliz. Az önceki yazımda anlattım canımcim
evet biz sosyete grubuna dahil olduk çarşamba gidiyoree gelen gelsin beybiler=))her haftaya indi benim randevular sen ne kadarda bir gidiyosun canımm karşılaşırız belkii haberimz olursa tanışırız:))
çarşamba günü eğitim varmış anılla oraya gidicez biz.anıl papatya oluyo :))baya kapsamlı bi eğitim gel sende müsait olursan
verirsin tabi kuzum ben ondan sormadım ..merak ettim kaç kilo aldında kaç doğdu diye ..benim aldığıma göre de bebek büyük de ondan.Cnm 25 kilo almistim bebek 8 aylik 2640 gr dogdu.esiydi suyuydu bir haftada 10 kilo gitti :) :) kalani artik nasil veririm allah bilir
benim anladığım kadarıyla essela 2 haftada ağda yapılır mı yı kastediyor gülüm
aynen yaa şimdi 3 tane yedim daha da tuttum kendiimiYa ha bire hurma yiyorum yedikçe kendimden geçiyorumbu nasıl lezzetli bi meyve rabbime binlerce şükür
Ben sana katılıyorum cnmE yapmıorum ama sanki erkek doktorlar daha nazik davranıyor kadınlara.daha hassas oluyorlar. kadınlarda cok iyileride var tabi ki ama benim karsıma çıkanlardan bahsediyrum tatlım.
bİZDe onu izlioozzz.keyifli seyirler kuzummTalha uyudu,babamız halı saha maçında.. Beyaz show başlıyor.
bizde yarın o bana süpriz parti yapan arkadaşımla yapcazzzz akşam atarım foto)((kurabiye siparişi vermiştim ya pazartesi gelicekti 2 aralığa erteledim teslim tarihini doğurcak gibi durmuyorum erkenden gelmesin :44:
ayy kıyamam sende benim gibisin....ama tutma sakın çok sancı yapıyo bende ayağım hep sıcak ama bünye yapıyokız sen yine kırmızı alarm verip kaçıyosun kocandan. ben gazım olduğunu bile anlamıyorum bi hareket ederken birden totiş başlıyo ıslık çalmaya anam ben şaşırıyorum yaaa bu ne böyle yaaa!!
totomda mehteran var sanki abbooooowwww yarın doktor alttan bakarsa ve ben fıssslarsam napıcam bilmiyorum
gazım olduğunu anlamıyorum birden çıkıyo çünkü! ve o alttan muayene pozisyonu tam gaz çıkartma pozisyonu
ya sürerken ellemeden dolayı acı oluyo galiba bi huylanma gibi tuhaf bişi
ya kızlar bişi sorcam biz 2 aydır felan eşimle sizlerin tabiri ile mik mik yapmıyoruzvajinal muayene bu sebeple zor olar mı?:$
kız yarım cm oldu mu? yoksa gelmez ağdaya ya? boşu boşuna gitme bence haftaya doktor kontrolünden evvel gidersin ama sen bilirsin tabi...
ben hamilelik başından beri bırakmadım ağda yaptırmayı daha rahat en azından 1 ay rahat oluyorsun.
temiz bir yere gidersen birde kendini kasmassan sorun olmuyor benım normalde çok acır ağda yaptırırken o yüzden emla sürüyorum hıc sıkıntı olmuyor.
bende 11gun olmuş yaptralı haftaya cuma doğuma giricem perşembe aldırıyım diıyorum 17 günde çıkar mı acaba
demin bende ağda baktım hiiç çıkmamış
sidikliii sidikliii=))
aynısını eşimde bana yapptı bugün.
başka iyi bi hastane gezdik dr u tanıdık iyi bi dr.
hastaneyi beğenmedi çıktı yaa..sanki hastane kötü olsa ne olacak alt tarafı 1 ya da 2 gece...güvenmek önemli.
bana kalsa ben doğum yapardım orda ama....neyse dinlicez onları artıkk
evet biz sosyete grubuna dahil olduk çarşamba gidiyoree gelen gelsin beybiler=))
yemek de varmış hehehhehe bizi o kısmı ilgilendiriyo di mi gizo.biz zaten piknik sepetiyle gider tedarikli çıkarız=)
heheeeee :) bende iyi uydurmuşum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?