2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
değiş doktorunu valla gelir bu bebek doğamaaz diye basarım hastaneyi

Ateşe verelim hastaneyiii

Kuzum keşke doktorumdan memnum olmasaydım kesin değişirdim
Öyle methedilen bi doktorki
Taaa onca yolu şu adam için geliyorum
Hastaneyi fln sevmiyorum pek yoksa
Kapısı gece gündüz kuyruk doktorun
Değiştirmeyi bu kalabalık ve uzaklıktan dolayı çok istedim ama bi türlü yapamadımm
Şimdide ne derse güveniyorum oyüzden
Offf inş artmaz açıklığımm
Ben böyle diyincede niye öyle diyosun dedi etrafımdaki herkes
Çıkmasını istemiyomusun dediler
İstiyorum tabiki ama ne bilimmm :26:

kız yok ya ben sanmıyorum nerden baksan 3. trimestrdan beri ishal sayılırım ben... karnım aşağı inmedi bile ama bilinmez tabi...

bu benim için pek sayılmaz gibi geliiiiiiiii:18:

aynen öyle canımcım,Allah bu günlerimizi aratmasın
umarım geçici bişeydir bu ve sonunda herşey geçer
yeri gelirse sok tabi lafını esirgeme,ben 7 yıl esirgedim ama artık
ağzıma geleni sayıyorum,hiç değerim yokmuş insanlar nankörmüş bunu anladım

kız yok ya ben sanmıyorum nerden baksan 3. trimestrdan beri ishal sayılırım ben... karnım aşağı inmedi bile ama bilinmez tabi...

bu benim için pek sayılmaz gibi geliiiiiiiii:18:

Tabiki sürekli olan birşeyse önemsenmez ama bir anda pat die ishal olduysan yada kusmaya başladıysan doğum geldi demektir..
mesela kaanda ben 9 ay kusmadım doğum yaptığım gün kusmaya başladım ve ondan gittik hastaneye

ateşlenmeye başladımben yaaa,kendimide ephey halsiz ve yorgun hissediyorum..
kaan ve ezgi grip ya bende hasta oluyorum ya da doğurucam:18:
2 ihtimal var iki ucu puklu deynek

kuzum yazdım özelden sabah kızlara yazdığımı.
bi daha burda yazıp ağrıtmiim kimsenin başını..=(

saçmalama kızım yaaa başı ağrıyan okumasın
ayy bunca sıkıntıyı aylardır hep birlikte dertleşerek aştık
birlikte güldük,birlikte ağladık
ağrıyan yerlerimiz bile ortak
bizi bizden daha iyi kimse anlamaz cano

Sizleri takip ediyor um fakat çok yazamuyorum.bugün sezeryan için randevum var.uykum firari.çok korkuyorum. Epidural olucam.dua edin kizlar.görüşmek üzere inşallah.........,

aysun gerçekten sen 7 sene sustun bende 3 sene sustuğğumuz için bindiler teppemize
hep saygılı olalım biz çizgimizden çıkmayalım diye
en başından alsaydık tavrı bunların bin de biri olmazdı cesaret edemezlerdi
eşlerimizin hatırı olmasa..
inşallah oğlum olduktan sonra bende tavır değiştirip daha fazla tepeme çıkmasına izin vermicem.
şimdi birşey diyemiyorum cevap verir gerilirim diye..

ben yatam kızlar..iyi geceler.yarın oğluşa kurabiyeler yapcaz yorulcamm=))
öpüyoree sizi.en güzel rüyalar tüm hamişlerin olsunnnn=))
muahhhh koca göbeklilerrr

Sizleri takip ediyor um fakat çok yazamuyorum.bugün sezeryan için randevum var.uykum firari.çok korkuyorum. Epidural olucam.dua edin kizlar.görüşmek üzere inşallah.........,

Allah sağlıklı bir doğumla bebişkonu kucağına almanı nasip etsin tatlım
hiç korkma doğum yapıp gel bizede yaz hikayeni inşallah

öyle tatlım yaa sustuça sıra bize geldi
artık susmak yok baktın damarına basıyor yapıştır hemen cevabı
ben öyle yapıyorum artık,içime attığım günlerden daha mutluyum
sanada iyi geceler,kurabiyelerin resimlerini bekleriz
öptm

canım Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin dicemdeee sezeryan olcaksın o zaman Allah bir sezeryanda kurtulmanı nasip etsin canım:) şaka bir yana sakın korkma ,hatta ne güzel bak zamanın gelmiş bebişe kavusucaksın .ben hala zamanımı bekliyorum canım.gunler geçmek bilmiyor. heyecan yapma yeter .en fazla yarım saat suruomus.dualarım seninle ,eminim okuyan herkesin duası seninle olacak... ii geceler dilerim sana...

gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün, zor bir doğum olmuş sanırım inşallah kısa zamanda toparlanırsın.

geçmiş olsun canım, inşallah ağrının sebebi önemli bişiy değildir ve en azından doğumdan sonra geçer inşallah
oğluna da maşallah, kocaman olmuş artık

Canım geçmiş olsun, benzer durumları yıllardır ben de yaşıyorum, devlet hastanelerinde malesef vajinismusu hiç ciddiye almıyor hatta dalga geçer gibi, aşağılayarak konuşuyorlar. Hiçkimse böyle bir sıkıntıyı yaşamak istemez, bu bizim elimizde olan birşey değil sonuçta.
İlk hamileliğimde doğumdan önceki açıklık muayenesini kasılarak da olsa, zorlukla atlattım açıklığa bakan doktora vajinismus olduğumu söylememe rağmen normal doğum yapacağımı söyledi, maddi sıkıntılar nedeniyle devlette doğum yapmaktan başka çaremde yoktu, 20 saat sancı odasında kaldım her saat başı açıklığa bakmaya gelen her doktor, sonda takan, lavman yapan herkes bağırdı aşağıladı. Uzman doktor muayeneyi öğrenciler eşliğinde yaptı, biz acıdan kıvranırken öğrenciler karşımızda gülerek bizi seyretti, kısacası benim için çok zor bir doğum oldu. Fiziki olarak aylarca, psikolojik olarak yıllarca acısını çektim. Şimdi yine hamileyim, hala vajinismusum ve çook korkuyorum. İnşallah kimse benim yaşadığım gibi zor bir doğum yaşamaz. Allah hepimize kolaylıklar versin, hiçbirimizi darda koymasın. İnsafsız, anlayışsız insanların eline düşürmesin kimseyi.

Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin, bebeğini sağlıkla al kucağına.

yatağa yatmıştım ne güzel pis şeytan gözümün önüne sandviçler getirdi oha bana yarım ekmek sandviç yaptım yedim ya

ohh afiyet bal şeker olsun, ye gitsin

Geçen ctesi bebeğimin kalp atışlarında düzensizlik olduğunu yazmıştım hatırlarsanız.
Salı günü birde devlet hastanesine gideyim diye randevu almıştım, gündüz saatleri dolu olduğu için akşam saatlerine aldım,
doktor sağolsun kovmaktan beter etti beni neyse sonunda acile gönderdi nst çektiler bebeğimin kalp atışlarının normal olduğunu söylediler çok şükür

Dün yani cuma günü de kendi doktoruma gittim tekrar, uzun bir bekleyişten sonra nst ye girdim, kalp atışlarında sorun çıkmadı
4-5 günlük dinlenme iyi gelmiş, ama hala suyu biraz eksikmiş, dinlenmeye, bol suya, demir ilacına devam dedi,
magnezyumu ve vitamini bırak artık dedi

Kilosu 3200, boyu 50, baş çapı 9.8 olmuş :18:
kilo boy iyi de başı şimdiden 40 haftalık görünüyor
Bu arada ben de 69 kiloya merdiven dayamışım :126:

Son düzenleme:

Amin canım inşallah..
İnsan düşününce üzülüyor anlattığın durum çok acımasızca.. Özele gidemeyen bu muameleyi görmek zorunda mı? İşte o an acıdan ağrıdan aciz gibi oluyosun hakkını arayamıyosun nutkun tutuluyo resmen.. Allah uzak etsin öylelerini inşallah...

Kızlar şu an sabah ezanı okunuyor bunları yazarken..

Okunan ezanlar hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı, güzel, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Uykum kaçtı benimde 1,5 saattir ayaktayım..
Sıkıntıdan forumu hatmettim resmen
Amaa bakın ne buldum.. Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün açtığım konu

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-hamileyken-bilmeden-rontgen-cektirmisim.html

En son 5 ekimde yazmışım..
Allah'ıma çok şükür bugünleri gösterdi bana, Biraz endişeli ve korkulu başlayan maceramız şükürler olsun ki sıkıntısız devam ediyor..
Meleğim benimle, içimde kıpır kıpır, bırakmadı annesini, tutundu sıkıca, varlığını bilmeden yaptığım onca şeye rağmen..
Düşününce o günü duygulandım yine

Rabbim hepimize meleklerimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah..

Herkese gunaydinnnnnnn
Uyuya kaliyorum hep yazamıyorum. (
Hem çektiğim acilar yoruyor hemde erken kalkmanin vermis oldugu bi durum sanirim

Her gece bugun dogurucakmiyim acaba diyorum )))
Beklemek son gunler daha zor..
Allahimdan hayirlisini diliyorum hep...

ateşlenmeye başladımben yaaa,kendimide ephey halsiz ve yorgun hissediyorum..
kaan ve ezgi grip ya bende hasta oluyorum ya da doğurucam:18:
2 ihtimal var iki ucu puklu deynek

yoksa yediğin buzlardan değil yani

canımm tebrikler :))
doğdumu bebeğin bilmiyorum ama Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin,çokk geçmiş olsun :)

1-pembegri
2-ocakn
3-damla17
4-angelif
5-moiraia
6-guelbeyaz
7-cnnm
8-browny
9-mdaa
10-ecemsu1
11-kayraneren81
12-eylül2807
13-mhsezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…