değiş doktorunu valla gelir bu bebek doğamaaz diye basarım hastaneyi
İshal ve mide bulantısı
Bağırsaklarınız hamileliğiniz boyunca darbe almaya devam edecek ve gözüken o ki bir uçtan bir uca gidecek yani ya gevşek ya da ağır işleyecek. Bu hafta gevşeyen bağırsak hareketleri doğumun eli kulağında olduğunun işareti olabilir.
inşallah cnm.
yok ben doğumdan sonra geçecekse çekerim
inan ki hem bu parmaklarım hem bacağımda ki bu ateşli ağrıdan yana tek ensişemm doğumdan sonra beni engellemesi
hem yürüme hem bebeğimi kucağıma alabilme...
yoksa hiç sorun değil çekerim şikayetçi de olmam dr a da gitmem beklerim geçmesini..
Allah gene de beterini saklasın hepimizden.bugünlere şükür..
Kv ye de eminim tekrar lafını eder o zaman veriirm cevabını çünkü çok bozuldum=(
sanki ben istemiyorum o daha çok istiyo da eşimin işe girmesini...Nasıl maddi sıkıntılar yaşadığımı ben biliyorum kırışıklık kalemi alıp bana bir hediyesiz gelen o bilmiyo....Biz böyle olmayalım ya gerçektenn...Böle kv olmayalım..
İshal ve mide bulantısı
Bağırsaklarınız hamileliğiniz boyunca darbe almaya devam edecek ve gözüken o ki bir uçtan bir uca gidecek yani ya gevşek ya da ağır işleyecek. Bu hafta gevşeyen bağırsak hareketleri doğumun eli kulağında olduğunun işareti olabilir.
kız yok ya ben sanmıyorum nerden baksan 3. trimestrdan beri ishal sayılırım ben... karnım aşağı inmedi bile ama bilinmez tabi...
bu benim için pek sayılmaz gibi geliiiiiiiii:18:
kuzum yazdım özelden sabah kızlara yazdığımı.ya ben kaçırmışım noldu olay ne:44:
kuzum yazdım özelden sabah kızlara yazdığımı.
bi daha burda yazıp ağrıtmiim kimsenin başını..=(
aysun gerçekten sen 7 sene sustun bende 3 sene sustuğğumuz için bindiler teppemizesaçmalama kızım yaaa başı ağrıyan okumasın
ayy bunca sıkıntıyı aylardır hep birlikte dertleşerek aştık
birlikte güldük,birlikte ağladık
ağrıyan yerlerimiz bile ortak
bizi bizden daha iyi kimse anlamaz cano
Sizleri takip ediyor um fakat çok yazamuyorum.bugün sezeryan için randevum var.uykum firari.çok korkuyorum. Epidural olucam.dua edin kizlar.görüşmek üzere inşallah.........,
aysun gerçekten sen 7 sene sustun bende 3 sene sustuğğumuz için bindiler teppemize
hep saygılı olalım biz çizgimizden çıkmayalım diye
en başından alsaydık tavrı bunların bin de biri olmazdı cesaret edemezlerdi
eşlerimizin hatırı olmasa..
inşallah oğlum olduktan sonra bende tavır değiştirip daha fazla tepeme çıkmasına izin vermicem.
şimdi birşey diyemiyorum cevap verir gerilirim diye..
ben yatam kızlar..iyi geceler.yarın oğluşa kurabiyeler yapcaz yorulcamm=))
öpüyoree sizi.en güzel rüyalar tüm hamişlerin olsunnnn=))
muahhhh koca göbeklilerrr
Sizleri takip ediyor um fakat çok yazamuyorum.bugün sezeryan için randevum var.uykum firari.çok korkuyorum. Epidural olucam.dua edin kizlar.görüşmek üzere inşallah.........,
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu zamanı gelince:)) bugün öğlen 1 gibi evime geldim :)) miniğim mışıl mışıl uyuyor annemde beni üst tarafımı sildi saçımı yıkadlılar eşimle beraber.. hafta içi eşimin arkadaşlarının eşleri gelmeye başlar yarın da kv geliyo telde bi ağlıyor bi ağlıyor beni de ağlatııocakta kaynpederim vefat etmişti kendisini çok severdim gerçekten bir baba gibiydi bana kv keşke o da görseydi diynce gölermden yaşlar boşaldı.. o bizi görüyor anne merak etme dedim..neyse sizleri ağlatmak istemiyorum bugün yeterince ağlatmışım istemeden de olsa..kızlar ama gerçekten çok güzel bir duyguuu geçen sene kasımda bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştım yavrum gitti kardeşini gönderdi bizlere.şuan için çok şükür herşey yolunda yaaa sürekli uyuyo bakmaya doyamıyorum biran evvel gözlerini açsın bana baksın istiyorum:))))
Ben geldiiiimm.
Allah şükür herşey yolunca sancı da 2 kere çıktı önemsemedi bilşe dr um
ben 1 haftada 2 KİLO ALMIŞIM!!!
oğlum 3250 olmuş
kendim için çok üzüldüm
ne yapcam kızlar hafta da 2 kilo almaya devam ederse ben 20yi çok rahat geçerim....
bacağıma doppler çekildi damar tıkanıklığından şüphe edildi ama çıkmadı şükür
dr um sebebini bulamıyor.2 dr birden...
ama ben dokunmaya dayanamazken onlar sıktı hep muayene için ve ben hep ağladım....
ağrı yüz ölçümü gideerrek artıyor ilaç da vermedi ne yapacağım bilmiyoırum artık yürüyemiyorum bile...
Sağol canım..
Bi de sanki vajinusmus olupta hamile kalan tek benim yeryüzünde.. Bi doktor olaraka onun daha iyi bilmesi gerekir bu tür vakaları..
oooff off.. Neyse bakalım inşallah kontrolümüz iyi geçer.. :26::26:
Dün çok fena bi sancı girdi bana.. Nefes alamadım.. Ter boşaldı yüzümden.. Annem de korktu kadın yazık.. Eşim işteydi ambulans çağırmayı düşünmüş o an :26::26::26: Sonra geçti ama.. Gece yine sancıdan duramadım.. Gittiğim özel hastanenin kadın doğum acili olmadığı için devlet hastanesine gittik.. Doktor vajinal muayene edicem dedi.. Bende vajinusmus olduğumu yaptıramıcağımı söyledim.. ''hamile kalabildiğine göre hasta falan değilsin yat yat!!'' diye tersledi.. Neyse yattım ama sonuç tabi ki muayene olamadım.. :26::26: Kontrolsüz bi şekilde kasılıyorum ama doktor çok anlayışsızdı.. Muayene edemeyince eldivenlerini çıkarıp fırlattı.. Ben seni muayene falan edemem başka yere git dedi... Ne ultrason ne başka bi şey hiç bi şeye bakmadan gönderdi..
Bi de ağrı ve acıdan kendimi toparlayamadım hemen zorlandım masadan kalkarken.. ''Hadi hadi çabuk giyinsene hasta alcam acele et'' diye bağırdıYanımda da kimse yok tabi içeri almadıkları için.. O kadar sinirim bozuldu ki ağlayarak çıktım doğumhaneden.. Eşim başka bi hastaneye gidelim dedi ama istemedim.. Sinirden sancılarımı bile unuttum.. Eve geldik annem belimi bacaklarımı ovdu biraz rahatladım..
Bugünde saat 11 den beri 4-5 kez kasıklarıma belime ve dizlerime vuran sancılar giriyor.. Nefes alamıyorum.. Saat 4 te kontrolümüz var.. Bakalım nasıl geçecek, doktor ne diyecek? Ama sancılar dayanılacak gibi değil.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
yatağa yatmıştım ne güzel pis şeytan gözümün önüne sandviçler getirdi oha bana yarım ekmek sandviç yaptım yedim ya
gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün, zor bir doğum olmuş sanırım inşallah kısa zamanda toparlanırsın.
geçmiş olsun canım, inşallah ağrının sebebi önemli bişiy değildir ve en azından doğumdan sonra geçer inşallah
oğluna da maşallah, kocaman olmuş artık
Canım geçmiş olsun, benzer durumları yıllardır ben de yaşıyorum, devlet hastanelerinde malesef vajinismusu hiç ciddiye almıyor hatta dalga geçer gibi, aşağılayarak konuşuyorlar. Hiçkimse böyle bir sıkıntıyı yaşamak istemez, bu bizim elimizde olan birşey değil sonuçta.
İlk hamileliğimde doğumdan önceki açıklık muayenesini kasılarak da olsa, zorlukla atlattım açıklığa bakan doktora vajinismus olduğumu söylememe rağmen normal doğum yapacağımı söyledi, maddi sıkıntılar nedeniyle devlette doğum yapmaktan başka çaremde yoktu, 20 saat sancı odasında kaldım her saat başı açıklığa bakmaya gelen her doktor, sonda takan, lavman yapan herkes bağırdı aşağıladı. Uzman doktor muayeneyi öğrenciler eşliğinde yaptı, biz acıdan kıvranırken öğrenciler karşımızda gülerek bizi seyretti, kısacası benim için çok zor bir doğum oldu. Fiziki olarak aylarca, psikolojik olarak yıllarca acısını çektim. Şimdi yine hamileyim, hala vajinismusum ve çook korkuyorum. İnşallah kimse benim yaşadığım gibi zor bir doğum yaşamaz. Allah hepimize kolaylıklar versin, hiçbirimizi darda koymasın. İnsafsız, anlayışsız insanların eline düşürmesin kimseyi.
Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin, bebeğini sağlıkla al kucağına.
ohh afiyet bal şeker olsun, ye gitsin
ateşlenmeye başladımben yaaa,kendimide ephey halsiz ve yorgun hissediyorum..
kaan ve ezgi grip ya bende hasta oluyorum ya da doğurucam:18:
2 ihtimal var iki ucu puklu deynek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?