2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benim de her haftaya inecek heralde... Haftaya cumartesi oradayım inşallah... Ben henüz çalışırken izinli ve kontrolde olduğum bir güne denk gelmişti o eğitime katıldım.. Bayaa faydalı bir eğitim.. interaktif bir de kafana takılanları sorabiliyorsun konusunda uzman farklı branşlardan bir sürü kişi sunum yapıyor vs. dolu dolu bir gündü... Aslında yine isterdim gelmeyi ancak yatıyorum ben sürekli en azından bir hafta daha yatmam gerekiyor

Bu arada anılın biliyorum papatya olduğunu:) yeni yazmaya başladım ama her sayfa her yorumu teee 1. sayfadan beri okuduğum için hepinizi tanıyor sayılırım

Son düzenleme:

kurabiye siparişi vermiştim ya pazartesi gelicekti 2 aralığa erteledim teslim tarihini doğurcak gibi durmuyorum erkenden gelmesin :44:

Merhaba aslinda burayi bastan beri takip ediyorum ama yazmak bugune kismetmis ben en bastan beri bilgi hastanesine selçuk beye gdiorum...bi arkadasm onda dogum yapti epudral cokda mennun kaldi benimde ilk gebeligmde kesem çürümüşdü kurtajimada o girdi cokda memnun kaldim ama dedin gbi cok sezeryan yanlisi bn bsey demeden cok zorlndin cock sahibi olmak icin sezeryan yapalm dedi ama ona ragmen cok ii bir doktor tavsiye ederim...bnada aralign ilk haftasi 5 olur 6tisi olur dedi ama epudralmi genel anastezimi bsey demedi bende karar veremdim sali gnu tekrar konuscam.

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım..
Ama bana bugün epidural mi genel anestezi mi diye sorduğumda kesinlikle epidural dedi. Doğum anına tanık olmanı bebeğinle temas etmeni istiyorum dedi.. Benim zaten her türlü sezeryan olacaktı ama tabi sezeryanda başarılı olmasını istiyodum. Selçuk beyi de sezeryan konusunda herkes çok methediyor. İnşallah bizlerde memnun kalırız..

İyi yapmışsın Cnm kaç gün dayanıo ki onlar
Nereden söylemiştin

1-1.5 ay dayanıyo hayatım ama tabi şeker hamuru ilk günlerdeki yumuşaklığını korumuyo gün geçtikçe sertleşiyo ambalajlıda olsa

gülay kutsan diye bi kadından nette buldum bloglara bakarken rastlamıştım :))

Ağrılardan acılardan dikilemiyorum ki çekem halayı

Ya kızlar ben hiç ruya fln görmüyorum
Hani son trimestrda cok ruya görecektik

ay bilmiyoree kankeyta aslında olmaması lazım acı ama bilmiyorum sorucam yarın doktoruma inş. bende hamileliğin bi tek bu yönüne seviniyordum ama hiç büyüme olmadı bende yaaa memişler zatiii bıldırcın yumurtası kadar....
kız sen 80 e küçük mü diyosun ben dolgusuz 75 i doldursa şükredicem öpüp başıma koyucam

allah iyiliğini versin tuğba
ben de lansinoh sürüyorum her akşam, ama acımıyo
o değil de asıl emzirirken acımasın

ben de kuaföre gidicem şimdi ama kaş bıyık operasyonu

evet emzirirken acımaması daha önemli ama ben korkuyorum daha şimdiden niye acıyoki elleyince vahşi de hareket etmiyorum sürerken ama bulamadım sebebini :) benimde yarın doktor kntrolüm var Allah nasip ederse alttan muayene eder mi ya? kukuyu jiletlicem ona göre offfff bıkıyoreeeeeee!!!!

sağlıklısınız çok şükür anılım üzülme verirsin kiloyuda Allahın izniyle bende yarın gidince bakalım bi hafta da kaç kilo almışım bakalım

bacakın içinde çok geçmiş olsun az kaldı sabret gülooooo

kız sen yine kırmızı alarm verip kaçıyosun kocandan. ben gazım olduğunu bile anlamıyorum bi hareket ederken birden totiş başlıyo ıslık çalmaya anam ben şaşırıyorum yaaa bu ne böyle yaaa!!

totomda mehteran var sanki abbooooowwww yarın doktor alttan bakarsa ve ben fıssslarsam napıcam bilmiyorum

gazım olduğunu anlamıyorum birden çıkıyo çünkü! ve o alttan muayene pozisyonu tam gaz çıkartma pozisyonu

ya sürerken ellemeden dolayı acı oluyo galiba bi huylanma gibi tuhaf bişi

ya kızlar bişi sorcam biz 2 aydır felan eşimle sizlerin tabiri ile mik mik yapmıyoruz vajinal muayene bu sebeple zor olar mı?:$

gizemmmmm

kız geçmiş olsun hayırlısı olsun bebiş aşağı inmiş mi? demek altına kaçırmışsın aman suyun olmasında çiş olsun daha iyi

Inş.canim bnim cevremdeki herkez mennun kendisinden bnim arkdsimada aynisni demisti sanirim banada ole dicek neyse hakkimizda hayirlisi olsun.

canım jel sürüyo kayganlaştırıcı bişey olmaz o yüzdenn :)
inmiş kafası baya aşağıda canım çok aşağıdan baktı çünkü ordan anladım
bu öyle demez doğum pozisyonunda kanala girmiş söylemez sezeryan yapcak ya anlatmıyo bişey ben farkettimde sordum

canım çok ii demişsin
ağzına sağlık
sorun arada kaynamıştır, yoksa aklına bişey gelmesin
hepimizin başına geliyo arasıra
bazen o soruya yakın bi zamanda çok değinilmişse de tekrar cevap veren bi gönüllü çıkmıyo
sen herzaman her istediğini sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…