Hayırlı olsun gizem
Kocandır. Erindir napcaaannn sözünü dinlicen mecbuuurrrrr
her haftaya indi benim randevular sen ne kadarda bir gidiyosun canımm karşılaşırız belkii haberimz olursa tanışırız:))
çarşamba günü eğitim varmış anılla oraya gidicez biz.anıl papatya oluyo :))baya kapsamlı bi eğitim gel sende müsait olursan
Ben eşimle birlikte olurken çok zorlanmıyorum.. Evet başlarda biraz zorlanmıştım ama şu an normal.. Bir de vajinal muayene ile ilişki aynı olamaz takdir edersin ki.. Ben daha o doğum masasını (Hani şu bacakları açarak oturtulan) gördüğüm an kasılıyorum..
Erkek doktorlar daha iyi derken neyi kastettiğini anlamadım ama benim şu anki doktorum erkek ve vajinal muayene olmak istemeyişimi anlayışla karşılıyor.. Vajinusmus olduğumu bildiği için herşeyi ona göre ayarlıyor. Sonta takılmayacak mesela bana doğumda.. Bunun gibi.. Ama bunun erkek olması ile ilgisi olduğunu düşünmek ne derece doğru bilemicem...
canım vajinismusda ilişki nasıl oluyor.yanlıs anlama merak ettiğimden soruyorum. bana da devlet hastanesinde manisada bir kadın doğumcu alttan bakmaya kalktı hamileydim o zaman yeni daha hastanenin aciline gitmiştim akşam ustu, baktırmak istemedim bebeğe bişi olur diyee bana eşinle birlikte olmuomusun dedi kinayeli bir sekilde , bende olmuyorum evet dedim ,mors oldu tabii ,olabilirsin o zaman bir sakınca yok dedi. bir özel hastaned ede bir kadın doktor smear yapıcaktı ilişkide az kanamam oluyordu ondan dolayı bağırdım bende aleti sokunca ,bana pişkin piişkinn kocanla birlikte olmuyormusun dedi bana o zaman acımıo mu dedi? kadın doktorlar sanırım mesleklerinde daha agresif ,tabii hepsi için gecerli değil ama .erkek doktorlar bu işi daha iyi yapıyorlar gibime geliyor .yanlış mı düşünüyorum acaba ? CANIM MESAJ SİLİNMİŞ BAZI YERLERİ EKSİK GELMİŞ. OKU ANLARSIN.TABİ GENELLEME yapmıorum ama sanki erkek doktorlar daha nazik davranıyor kadınlara.daha hassas oluyorlar. kadınlarda cok iyileride var tabi ki ama benim karsıma çıkanlardan bahsediyrum tatlım.
canım vajinismusda ilişki nasıl oluyor.yanlıs anlama merak ettiğimden soruyorum. bana da devlet hastanesinde manisada bir kadın doğumcu alttan bakmaya kalktı hamileydim o zaman yeni daha hastanenin aciline gitmiştim akşam ustu, baktırmak istemedim bebeğe bişi olur diyee bana eşinle birlikte olmuomusun dedi kinayeli bir sekilde , bende olmuyorum evet dedim ,mors oldu tabii ,olabilirsin o zaman bir sakınca yok dedi. bir özel hastaned ede bir kadın doktor smear yapıcaktı ilişkide az kanamam oluyordu ondan dolayı bağırdım bende aleti sokunca ,bana pişkin piişkinn kocanla birlikte olmuyormusun dedi bana o zaman acımıo mu dedi? kadın doktorlar sanırım mesleklerinde daha agresif ,tabii hepsi için gecerli değil ama .erkek doktorlar bu işi daha iyi yapıyorlar gibime geliyor .yanlış mı düşünüyorum acaba ? CANIM MESAJ SİLİNMİŞ BAZI YERLERİ EKSİK GELMİŞ. OKU ANLARSIN.TABİ GENELLEME yapmıorum ama sanki erkek doktorlar daha nazik davranıyor kadınlara.daha hassas oluyorlar. kadınlarda cok iyileride var tabi ki ama benim karsıma çıkanlardan bahsediyrum tatlım.
Evet genel olarak düşündüğümüzde öyle denebilir.. Bence bu her meslek grubu için böyle.. Erkek öğretmen, erkek doktor, vs.. daha merhametli ve anlayışlı oluyorlar sanki.. Tabi bu bir genelleme.. İstisnalarda illa ki vardır canım..
Yakın canım batıkentte bilgi hastanesi.. Bizde bugün çıkışta gezdik odaları falan çok beğendik.. Temiz, nezih.. Ama tv varmı yokmu dikkat etmemişim şimdi geldi oda aklımaGerçi bebişim dururken tv falan görmez gözüm orası da başka..
Doktorda iyi birisi.. Selçuk Bey. İnternetteki yorumlarıda güzel. Başarılı bi doktor olduğu söyleniyor. Tek eksisi sezeryan yanlısı olmasıymış ama benim zaten sezeryan olacağı için sıkıntı yok yani. Dikişi sordum yapıştırma dedi. Epidural sezeryan olcam. Doğuma eşimin girmesine izin vermedi ama:26::26: Doğum içinde 18 aralık gibi dedi ama daha netleşmedi..
kurabiye siparişi vermiştim ya pazartesi gelicekti 2 aralığa erteledim teslim tarihini doğurcak gibi durmuyorum erkenden gelmesin :44:
Merhaba aslinda burayi bastan beri takip ediyorum ama yazmak bugune kismetmis ben en bastan beri bilgi hastanesine selçuk beye gdiorum...bi arkadasm onda dogum yapti epudral cokda mennun kaldi benimde ilk gebeligmde kesem çürümüşdü kurtajimada o girdi cokda memnun kaldim ama dedin gbi cok sezeryan yanlisi bn bsey demeden cok zorlndin cock sahibi olmak icin sezeryan yapalm dedi ama ona ragmen cok ii bir doktor tavsiye ederim...bnada aralign ilk haftasi 5 olur 6tisi olur dedi ama epudralmi genel anastezimi bsey demedi bende karar veremdim sali gnu tekrar konuscam.
İyi yapmışsın Cnm kaç gün dayanıo ki onlar
Nereden söylemiştin
Evet genel olarak düşündüğümüzde öyle denebilir.. Bence bu her meslek grubu için böyle.. Erkek öğretmen, erkek doktor, vs.. daha merhametli ve anlayışlı oluyorlar sanki.. Tabi bu bir genelleme.. İstisnalarda illa ki vardır canım..
geçenlerde de yine akşam aciline gittim kadın doğum hastanesine ,nst ye girmek istediğimi söledim. tabi ben telaşlıyım kasılmanın nasıl bişey olduguda bilmiyorum ilk gebelik olduğundan.( hoş burda sordum arkadaşlara ama cevap bile verilmedi soruma ,neyse sorun değil ,görucem basıma geldiğinde ,yazmak istemiolarsa zorla yazdıramam yaa) neysee hemşireler var orda doktor ortada yok . bana ne derlerse beğenirsin sen öle kafana göre gelip burda nstye giremessin dedi. eee tabi artık sus sus bir yere kadar ,doktora gide gele kaşarlandım tabi.. bende nasıl bakılmıyor sorunum varki burdayım bakmak zorundasınız.sosyal güvencem var ve bu benim en doğal hakkım . siz bizlerin sayesinde burdasınız para kazanıosunuz dedim.neyse tabii herkesi ezmeye alışmışlar tabi bunlar. sonra bana cikolaaya ye gel dediler aldılar nstye. sonuçta kendi doktorum özelde ve özelin acilinde nst yok .kadın doğum hastaneside evime 100 m. suphelendiğimmde gidicem kusura bakmasınlar bakmak zorundalar.kimse keyfi gitmio gecenin körü hastaneye ....
off poff canım sıkıldı
kalkın halay çekek
ay bilmiyoree kankeytabende hamileliğin en çok göğüs büyütmesi yönünü seviyorum yaa
benimkilerde normalde küçüktürr hamile kaldığın andan itibaren dolgunlaşıyoo
ama senin ki niçüüüün hala büyümedi
demekki doğumdann sonra atak yapcen tatlımmm
bide ilaç gerçekten işe yarıyo o yüzden sızlatıyo belkii
etkili bi ilaç belliki canimooooo
kız sen 80 e küçük mü diyosun ben dolgusuz 75 i doldursa şükredicem öpüp başıma koyucamgordum bacım gordum. sezaryen olunca bıde ozel sektor. zaten planlı gıdıcez hastaneye topu topu uc gun olunca dogumla bırlıkte otomatık kullanmıs olur benımm adamm. bakalım.
ya benımde aslında sondu goguslerım. ilk baslarda buyumus ve dırıydıde sımdı sonduu be. benımde kucuk goguslerım. 80
her ne kadar sut uretımnn buyukluk kucuklukle alakası yok olsada psıkolojık olarak kucuk die etkılenıorum ben yaaa
allah iyiliğini versin tuğba
ben de lansinoh sürüyorum her akşam, ama acımıyo
o değil de asıl emzirirken acımasın
ben de kuaföre gidicem şimdi ama kaş bıyık operasyonu
Ben geldiiiimm.
Allah şükür herşey yolunca sancı da 2 kere çıktı önemsemedi bilşe dr um
ben 1 haftada 2 KİLO ALMIŞIM!!!
oğlum 3250 olmuş
kendim için çok üzüldüm
ne yapcam kızlar hafta da 2 kilo almaya devam ederse ben 20yi çok rahat geçerim....
...
benim kadar olamazsın tuğbacım asla=))
eşim den uzaklaşıyorum devamlıkendimden nefret ettim su içsem gaz yapıyooo
bende o pomattan sürüyorum.ama acı falna yok??senin çok hassaslaştı demek ondan canımcım....
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım..
Ama bana bugün epidural mi genel anestezi mi diye sorduğumda kesinlikle epidural dedi. Doğum anına tanık olmanı bebeğinle temas etmeni istiyorum dedi.. Benim zaten her türlü sezeryan olacaktı ama tabi sezeryanda başarılı olmasını istiyodum. Selçuk beyi de sezeryan konusunda herkes çok methediyor. İnşallah bizlerde memnun kalırız..
Ağrılardan acılardan dikilemiyorum ki çekem halayı
Ya kızlar ben hiç ruya fln görmüyorum
Hani son trimestrda cok ruya görecektik
ya kızlar bişi sorcam biz 2 aydır felan eşimle sizlerin tabiri ile mik mik yapmıyoruzvajinal muayene bu sebeple zor olar mı?:$
gizemmmmm
kız geçmiş olsun hayırlısı olsun bebiş aşağı inmiş mi? demek altına kaçırmışsın aman suyun olmasında çiş olsun daha iyi
geçenlerde de yine akşam aciline gittim kadın doğum hastanesine ,nst ye girmek istediğimi söledim. tabi ben telaşlıyım kasılmanın nasıl bişey olduguda bilmiyorum ilk gebelik olduğundan.( hoş burda sordum arkadaşlara ama cevap bile verilmedi soruma ,neyse sorun değil ,görucem basıma geldiğinde ,yazmak istemiolarsa zorla yazdıramam yaa) neysee hemşireler var orda doktor ortada yok . bana ne derlerse beğenirsin sen öle kafana göre gelip burda nstye giremessin dedi. eee tabi artık sus sus bir yere kadar ,doktora gide gele kaşarlandım tabi.. bende nasıl bakılmıyor sorunum varki burdayım bakmak zorundasınız.sosyal güvencem var ve bu benim en doğal hakkım . siz bizlerin sayesinde burdasınız para kazanıosunuz dedim.neyse tabii herkesi ezmeye alışmışlar tabi bunlar. sonra bana cikolaaya ye gel dediler aldılar nstye. sonuçta kendi doktorum özelde ve özelin acilinde nst yok .kadın doğum hastaneside evime 100 m. suphelendiğimmde gidicem kusura bakmasınlar bakmak zorundalar.kimse keyfi gitmio gecenin körü hastaneye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?