- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
çok sıkılmalı bunalmalı bi gün.temizlik var.tv ünitemdeki biblomu kırdı abla sağolsun.köşede bahaus'ta yaptırdığım büyük çiçeğim vardı içi kum dolu olan onunda çiçeklerinden tutmuş kaldırırken çıktılar ve girmeleri imkansız kumu dökmem lazım ama bütün renkler karışcak tabi. ağladım ağlicam oofff
Oıooouuuu gizemmm cok kötü yaaa
Niye altından tutmuyor ki o da :/
Abla da biraz becerikliymiş yani:)
cnm ççok normal.haftası ileri olanların bile çıkmıyo ki sen aralığın sonu gibisinselamlar...
nst de sancım çıkmıyor kızlar normal mi?
rapor vermedihaftaya vericem dedi
amanınnnnn mikroplu gelmişşşş=))Günaydın kızlar..
Çok halsizim yaa,ateşimde var
Gizem 1 haftadır buz yemiyordum ki ama
Ezgiyle çok içiçeyiz ondan bulaşmıştır
Allah allah neden acabaaaa???!!Ayy çok yoruldum yine.bakalım bugünde sancım olacakmıne zaman iş yapıp yorulsam sancım oluyor,
Allah bu sefer elini boş çevirmesin canım.inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alacaksın..Kizlar bebisler herkesi pert etmeye baslamis sanirim:))
Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin
Dogum yapan arkadaslarda saglikla buyutsun insallah
Benim 4. Gebeligim malesef digerleri kayipla sonuclandi
Doktorum ilk defa dogum icin tarih verdi cok heycanliyim
Emeklerimiz heycanlarimiz cok guzel sonuclansin insalllaaaahh
oyyy depresyone giriyo birileri tutuuuuuuunnnn.çok sıkılmalı bunalmalı bi gün.temizlik var.tv ünitemdeki biblomu kırdı abla sağolsun.köşede bahaus'ta yaptırdığım büyük çiçeğim vardı içi kum dolu olan onunda çiçeklerinden tutmuş kaldırırken çıktılar ve girmeleri imkansız kumu dökmem lazım ama bütün renkler karışcak tabi. ağladım ağlicam oofff
Ayyyy eşim gibisin o da dayanamaz allahım seni içeri alacaklar diyorum dinlemiyoKarni burnu halime bakmadan siyaset topiklerinde yorum yapinca mune banlayiverdi
Cenemi tutamiyorum konu siyaset olunca neyse doguma kadar yazmicam oraya:))
İnsallah 21 aralik dogum tarihim sezeryan olacak
Normalim 3 ocak
İyi dileklerinicin cok sagolcanim
İnsallah bu topikte hic goz yasi olmaz
O yaslar sadece sevincten akar
oyyy depresyone giriyo birileri tutuuuuuuunnnn.
evet o çiçekler bi daha zor girer...anlamadığı şeyi niye ellerler bende onu anlamam...
neyse...
kadının nazarı çıkmıştır gizemim takılma amaaaannn.
ağlasan da sorun değil rahatlarsın ben dün doğum hilayesinde bi ağladım ohhh 2 gün idare eder beni o kuş gibiyim=)
Gizo boşver yaa gerildikçe gerildin millet gerçeye yer arıyo seni vallaay bide yaptıktan sonra daha da dokunmam demesinmi ne kaldıki dokuncak dedim iyice zıpladı sinirlerim.
yan apartmandaki teyze de yememiş içmemiş sabah sabah gelmiş aa doğurmadınmı daha bebek görmeye gelmiştim diyodoğurdum karnımdakide 2. tövbe yarabbim ya.
Kıyamam yaahepinize merhaba güzel anneler..ya benim canım çok sıkılıyo sütüm yok bebeğim aç kalıyor doktor ısrarla mama vermeyin sakın dedi o ağladıkça ben dayanamıyorum:'( napsam da sütüm çok az geliyor
çok sıkılmalı bunalmalı bi gün.temizlik var.tv ünitemdeki biblomu kırdı abla sağolsun.köşede bahaus'ta yaptırdığım büyük çiçeğim vardı içi kum dolu olan onunda çiçeklerinden tutmuş kaldırırken çıktılar ve girmeleri imkansız kumu dökmem lazım ama bütün renkler karışcak tabi. ağladım ağlicam oofff
hepinize merhaba güzel anneler..ya benim canım çok sıkılıyo sütüm yok bebeğim aç kalıyor doktor ısrarla mama vermeyin sakın dedi o ağladıkça ben dayanamıyorum:'( napsam da sütüm çok az geliyor
Gizo boşver yaa gerildikçe gerildin millet gerçeye yer arıyo seni valla
off ben bile daraldım
bak sana foto gönderdi,mmmm.
keyfin yerine gelsin balikooo
yumuşacık tam kuzu tüyü gibi.bizde kullanırız bunu=))
günaydın kızlar iyi hafta sonlarıııı
cnm benimde öyle kumu desenli kocaman bir çiçeğim var en son taşınmamızda çiçeğin kumlarını dökmüşlerdi bende aldım çiçekçiye götürdüm hem yeniden düzenlediler hemde daha güzel desen verdiler kumuna üzme kendini eşine ver yada çiçekçi yakınsa çiçeğin büyükse evede geliyorlar
Evet dün akşam 7 buçuk itibariyle karalaştırdık foto çekip ölümsüzleitridik o anı=)ismi arasmıı belli oldumu ay nasıl sevindimmmm çok güzell arasss
kiraz çekirdeklerimizde gelmişşş teyzesiii çok tatlılar
teşekkür ederiiizzz
hepinize merhaba güzel anneler..ya benim canım çok sıkılıyo sütüm yok bebeğim aç kalıyor doktor ısrarla mama vermeyin sakın dedi o ağladıkça ben dayanamıyorum:'( napsam da sütüm çok az geliyor
Gizo boşver yaa gerildikçe gerildin millet gerçeye yer arıyo seni valla
off ben bile daraldım
bak sana foto gönderdi,mmmm.
keyfin yerine gelsin balikooo
yumuşacık tam kuzu tüyü gibi.bizde kullanırız bunu=))
Kıyamam yaa
rezene çayı humana stiil falan içiyor musun iyi gelir derler
ayva kompostosu roka taze soğan?
ben geçen buraya liste yapmıştım gördün mü hiç?
Boza...başka ne vardı hatırlayamıyorum...e bebekte satılaan malt çayları da çok iyi geliyormuş ama imkanın var mı bilemiyorum
sen üzüldükçe daha çok gitmesin kuzum....gelecek diye düşünsen=(
yapması zordur eminim ama...dualarımız seninle cnm arkadaşım..
Evet dün akşam 7 buçuk itibariyle karalaştırdık foto çekip ölümsüzleitridik o anı=)
o zaman hadi arasın odasına gidelim dedik gittik çay içtik odasında kutlama yaptık=))
bugün kurabiyelere isim yazılabilir.onun gün yüzü hurmetine karar verildi çaktırma=))kurabiyeler çok bereketli çıktı yaniiii
sayelerinde oğlum isim kazandıııı teyzesiii
Evet dün akşam 7 buçuk itibariyle karalaştırdık foto çekip ölümsüzleitridik o anı=)
o zaman hadi arasın odasına gidelim dedik gittik çay içtik odasında kutlama yaptık=))
bugün kurabiyelere isim yazılabilir.onun gün yüzü hurmetine karar verildi çaktırma=))kurabiyeler çok bereketli çıktı yaniiii
sayelerinde oğlum isim kazandıııı teyzesiii
taze annemizyavrunla sağlıklı güzel günler inşallah
üzme kendini biliyorum için acıyordur ama bulgur ye anılın dediklerini ye bol su iç sık sık emzir emin ol gelecektir sütün en başta sen öyle düşün sütünün bol bol akacağını hayal et
eğer sütün hiç yoksa doktorun mama verme kesinlikle demezdi vardır da yetmiyordur değil mi :44:
çünkü bebeğin aç kalmaması da gerekiyor
canım sağsan artmazmıı:26:
lactamil,humana,rezene, hoşaf falan denesen gelir mutlaka hayatıımm ya üzülme daha yeni doğum yaptınn ancak geliyomuş 3-4 güne zaten:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?