ben bu konuda ısrarcı olayım iyisimi
var mı doğum yapan?
geçmişi okuyamadım gece çeneniz düşüyo sizin
şimdi işten çıkacam mesaim bitti, ağdaya gidecem :18:
ayy kız ismi,hayal,hayat,inci,asya,bihter=)Aras'ımız ismiyle yaşasın
geç olmuş ama güzel olmuş çok güzel bir isim
bide ben bulursam ne iyi olcak
kızım,kızın,kardeşin böyle hitap ediyoruz yavruma
en son babasından nilüfer incileri döküldü ama :44:
aklınızda bulunsun kızlar önerilere açığızçok yeni çok eski olmasın kulağa hoş gelsin ne çok şey istedim yahu
derin isminide çok seviyorum aslında :44:
aman zor iş bunlar
hahahhaha delüüü=)çokk güzel olmuş anıl valla aral'lada uyuyo buluştuğunuzda araaaal araaass buraya gelin diye seslencem onlara hihihiihhi
gerçi aral kocaman olmuş olcak dimi niyeyse deniz aralı bidaha doğurcakmış gibi geldi bana
kıyamam ikinize de..karamel çok doğru demiş sütün yetiyo demek ki dr mama vermeyin demiş.yoksa asla aç bırakmaz bebeğinicanım herşeyi deniyorum umarım gelir bebeğim çok ağlıyor annem normal diyor ama bende o ağladıkça üzülyrm
bi izne ayrılsaydın sende canım ya zordur eminim :26:
bugün mhsezer doğuma girdi sezeryan başka ani bi doğumumuz yok henüüzz :))
bizim çok kolay oldu ya isim konusu daha sevgiliydik karar verdiğimizde
emlayı gebeyken kullanmak yasak diye biliyorum cnmya bu emla denilen krem mi, yoksa iğne tüpleri gibi mi?
reçetesiz veriyorlar mı?
fiyatı ne kadar civarlarında?
birde (eğer kremse) ağdanın yapışmasını engellemez mi? sürdükten sonra ne kadar bekleyecez?
şimdi gidip alasım var da
cnm ççok normal.haftası ileri olanların bile çıkmıyo ki sen aralığın sonu gibisin
dün bende girdim hep 20 lkrerdeydi
5 dk 50-85 çıktı o kadar.
hiç takma kafanı
amanınnnnn mikroplu gelmişşşş=))
niiiitttiinn aysun hasta mı ettün kendünü=(
öksürük hapsuruk yapmadan ilaç al yada sıcak bişiler iç dr una sorup istersen
hapşurma öksürme beni ve bebeği çok kasıyordu..dinlenme imkanında olmadığı için off.neyse ki hafta sonu
eşin evdeyse o baksın sen dinlen şu 2 gün
bu illetin en önemli ilacı yatışşş
Allah allah neden acabaaaa???!!
hem yorulyuo hem sancım oluyo diyo hamişe bak
yeter artık yorma kendini bu kadar.korkmuyor musunuz kızlar ya bişi olur diye=)
Allah bu sefer elini boş çevirmesin canım.inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alacaksın..
senin için ne kadar değerlidir o şimdi.
rabbim isteyen kimsenin elini boş çevirmesin....
oyyy depresyone giriyo birileri tutuuuuuuunnnn.
evet o çiçekler bi daha zor girer...anlamadığı şeyi niye ellerler bende onu anlamam...
neyse...
kadının nazarı çıkmıştır gizemim takılma amaaaannn.
ağlasan da sorun değil rahatlarsın ben dün doğum hilayesinde bi ağladım ohhh 2 gün idare eder beni o kuş gibiyim=)
Ayyyy eşim gibisin o da dayanamaz allahım seni içeri alacaklar diyorum dinlemiyo
siyaset olunca duramıyor karışmadan yapamıyo...
yanlış bilgi duyunca birinden çıldırıyooo ,nerden iinanıyorsunuz nasıl kanıyorsunuz diyie
memleketi o kurtaracak görsen=)
ya bu emla denilen krem mi, yoksa iğne tüpleri gibi mi?
reçetesiz veriyorlar mı?
birde (eğer kremse) ağdanın yapışmasını engellemez mi? sürdükten sonra ne kadar bekleyecez?
a
hahahhaha delüüü=)
Bizde ege,aras,uyku,uygar isimleri vardı.aama hep arasa alıştırmaya çalıştık kendimizi.
sonunda da bernimsedik...alışırız inşallah doğana kadar...ama yemin ederim üzerimden öyle bir yük kalktı ki tarifi mümkün değil....
bi izne ayrılsaydın sende canım ya zordur eminim :26:
bugün mhsezer doğuma girdi sezeryan başka ani bi doğumumuz yok henüüzz :))
ayy kız ismi,hayal,hayat,inci,asya,bihter=)
ama işte böyle söyleyince olmuooo..sizin bulmanız alışşmanız çok önemli...inşalla bulursunuz.bizimde bugün etiket basılmayacak olsa babamızın karar vereceği yoktu..en zor iş en zor..=)
hahahhaha delüüü=)
Bizde ege,aras,uyku,uygar isimleri vardı.aama hep arasa alıştırmaya çalıştık kendimizi.
sonunda da bernimsedik...alışırız inşallah doğana kadar...ama yemin ederim üzerimden öyle bir yük kalktı ki tarifi mümkün değil....
kıyamam ikinize de..karamel çok doğru demiş sütün yetiyo demek ki dr mama vermeyin demiş.yoksa asla aç bırakmaz bebeğini
tabi üzülürsün ağladıkça iin kopar ama belki de annenin dediği gibidiri normal ağlamadır.hayata adapte olma ağlamalırıdır.
işşimiz zor gerçekten ya..şimdi böyle karnımızda iyi.biz nereye o oraya ses yok gık yok...
evet bende iple çekiyorum izne ayrılmayı, artık çok zor oluyor gerçekten.. uykumu bile alamıyorum. bel ağrılarım cabası.
rabbim hayırlı doğum nasip etsin, sağlıklı bir bebeği olsun inşallah
ben doğurmakta geç kalınca ailede doğuranların hepsi istediğimiz isimleri fazlasıyla tekrarladılar sağolsunlar
bizde zeynep olsun çok isterdik ama ailede 3 tane varüçünüde allah bağışlasın
doğumda yanımda kız kardeşim olacak isminide hazırla gel dedimoda deniz istiyor bakalım belki herkes birer tane seçer abisi karar verir
derin (ben)
deniz (teyze)
nilüfer (baba)
allah hayırlısını versin...
ağlamayacaksanız size bir videonun linkini göndermek istiyorum..
3 buçuk aylık doğan prematüre bebiş, hastanedede 3 buçuk ay kadar kalıyor.. o zamanlarını videoyaya almışlar.. ama sonuç mutlu bitiyor tabiki, bir yaşına kadar çekmişler videoda.. sonunu baştan söyledim gerçi ama üzülmeyin diye
ya bu emla denilen krem mi, yoksa iğne tüpleri gibi mi?
reçetesiz veriyorlar mı?
emlayı gebeyken kullanmak yasak diye biliyorum cnm
alma bence
krem canım fiyat 65-70 tl minik tüpler.her tüp 1 ağdalık 5 tüp var.
sürüp 2-2.5 saat bekliyosun uyuşuyo emilmiş oluyo krem peçeteyle silip ağdanı yaptırıyosun :)
çok iyi olmuş ben çok beğendimm ismiyle yaşasın minik kuşumm benimmmm
Cnm emlayi bu halde kullanma
Acisina dayanamam diosan jilet kullan bence
Bence agda acimio ama herkesin bunyesi baska tabi
Ben 4 aya kadar kendim yaptim sonra kuafore yaptirdim cokcok acisizdi kendim mahvediomusum
Ama kuaforde hemen alerji oldum
Malesef jilet yapiorumsimdi
Dogum sonu gene donerim agdaya
Cnm emlayi bu halde kullanma
Acisina dayanamam diosan jilet kullan bence
Bence agda acimio ama herkesin bunyesi baska tabi
Ben 4 aya kadar kendim yaptim sonra kuafore yaptirdim cokcok acisizdi kendim mahvediomusum
Ama kuaforde hemen alerji oldum
Malesef jilet yapiorumsimdi
Dogum sonu gene donerim agdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?