2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
var mı doğum yapan?

geçmişi okuyamadım gece çeneniz düşüyo sizin

şimdi işten çıkacam mesaim bitti, ağdaya gidecem :18:

ya bu emla denilen krem mi, yoksa iğne tüpleri gibi mi?

reçetesiz veriyorlar mı?

fiyatı ne kadar civarlarında?

birde (eğer kremse) ağdanın yapışmasını engellemez mi? sürdükten sonra ne kadar bekleyecez?

şimdi gidip alasım var da

ayy kız ismi,hayal,hayat,inci,asya,bihter=)
ama işte böyle söyleyince olmuooo..sizin bulmanız alışşmanız çok önemli...inşalla bulursunuz.bizimde bugün etiket basılmayacak olsa babamızın karar vereceği yoktu..en zor iş en zor..=)
çokk güzel olmuş anıl valla aral'lada uyuyo buluştuğunuzda araaaal araaass buraya gelin diye seslencem onlara hihihiihhi
gerçi aral kocaman olmuş olcak dimi niyeyse deniz aralı bidaha doğurcakmış gibi geldi bana
hahahhaha delüüü=)
Bizde ege,aras,uyku,uygar isimleri vardı.aama hep arasa alıştırmaya çalıştık kendimizi.
sonunda da bernimsedik...alışırız inşallah doğana kadar...ama yemin ederim üzerimden öyle bir yük kalktı ki tarifi mümkün değil....

canım herşeyi deniyorum umarım gelir bebeğim çok ağlıyor annem normal diyor ama bende o ağladıkça üzülyrm
kıyamam ikinize de..karamel çok doğru demiş sütün yetiyo demek ki dr mama vermeyin demiş.yoksa asla aç bırakmaz bebeğini
tabi üzülürsün ağladıkça iin kopar ama belki de annenin dediği gibidiri normal ağlamadır.hayata adapte olma ağlamalırıdır.
işşimiz zor gerçekten ya..şimdi böyle karnımızda iyi.biz nereye o oraya ses yok gık yok...

bi izne ayrılsaydın sende canım ya zordur eminim :26:
bugün mhsezer doğuma girdi sezeryan başka ani bi doğumumuz yok henüüzz :))

evet bende iple çekiyorum izne ayrılmayı, artık çok zor oluyor gerçekten.. uykumu bile alamıyorum. bel ağrılarım cabası.

rabbim hayırlı doğum nasip etsin, sağlıklı bir bebeği olsun inşallah

bizim çok kolay oldu ya isim konusu daha sevgiliydik karar verdiğimizde

ben doğurmakta geç kalınca ailede doğuranların hepsi istediğimiz isimleri fazlasıyla tekrarladılar sağolsunlar
bizde zeynep olsun çok isterdik ama ailede 3 tane var üçünüde allah bağışlasın
doğumda yanımda kız kardeşim olacak isminide hazırla gel dedim oda deniz istiyor bakalım belki herkes birer tane seçer abisi karar verir
derin (ben)
deniz (teyze)
nilüfer (baba)
allah hayırlısını versin...

emlayı gebeyken kullanmak yasak diye biliyorum cnm
alma bence

Cookkksagol cnm
Oyle hasretle bekliyoruzki kizimi her bebek cok degerli anneye babaya da bazilari buyuk acilarin ustune gelince cok daha bi baska oluyor iste
Siyaset toopigine dogumdan sonraya kadar ugramam
Cenemi tutamiyorum o topigin sonunda herkes ceza aliyor:)))

krem canım fiyat 65-70 tl minik tüpler.her tüp 1 ağdalık 5 tüp var.
sürüp 2-2.5 saat bekliyosun uyuşuyo emilmiş oluyo krem peçeteyle silip ağdanı yaptırıyosun :)

çok iyi olmuş ben çok beğendimm ismiyle yaşasın minik kuşumm benimmmm

bi izne ayrılsaydın sende canım ya zordur eminim :26:
bugün mhsezer doğuma girdi sezeryan başka ani bi doğumumuz yok henüüzz :))

ağlamayacaksanız size bir videonun linkini göndermek istiyorum..
3 buçuk aylık doğan prematüre bebiş, hastanedede 3 buçuk ay kadar kalıyor.. o zamanlarını videoyaya almışlar.. ama sonuç mutlu bitiyor tabiki, bir yaşına kadar çekmişler videoda.. sonunu baştan söyledim gerçi ama üzülmeyin diye

öyle anılım ama artık ismiyle sevmek istiyorum
zor hakkaten ömür boyu onu taşıyacak

evet bende iple çekiyorum izne ayrılmayı, artık çok zor oluyor gerçekten.. uykumu bile alamıyorum. bel ağrılarım cabası.

rabbim hayırlı doğum nasip etsin, sağlıklı bir bebeği olsun inşallah

günümüz aynı ben evde bile zorlanıyorum allah yardımcın olsun inşallah :26: neyseki az kalmış izne ayrılmana sende yarunda allaha emanet olun

derinle deniz çok güzel nilüfer ağır bi isim birazz :))

sen söylemişsin canım videonn içeriğini istemeyen izlememe şansına sahip :))

Anılım isme karar verdiğinize çok sevindimm
Çok güzel isim Aras
İsmiyle yaşasın inşş
Artık derin bi oh çek bu dertte bitti

Cnm emlayi bu halde kullanma
Acisina dayanamam diosan jilet kullan bence
Bence agda acimio ama herkesin bunyesi baska tabi
Ben 4 aya kadar kendim yaptim sonra kuafore yaptirdim cokcok acisizdi kendim mahvediomusum
Ama kuaforde hemen alerji oldum
Malesef jilet yapiorumsimdi
Dogum sonu gene donerim agdaya

Canım yanında biri varsa bol soğanlı kıymalı salçalı bulgur pilavı ve taze marullardan yanına bi salata yapsın ye. Üzerine bi baklava at ağzına,2 bardakta su iç.Sonrada en az bi yarım saat uyu. Uyanınca göğsünü elle gör sütü canım

dün haberlerde izledim bir kadın 3 aylık hamileyken felç geçirmiş beyin ölümü gerçekleşmiş makineye bağlı kalması sağlanarak bebeği 27. haftaya kadar yaşatmışlar sonra sezeryanla almışlar ve yaşıyor inanabiliyor musunuz
bütün gece hep onları düşündüm ağladım şaşırdım karmakarışıktım...

emlayı gebeyken kullanmak yasak diye biliyorum cnm
alma bence

teşekkür ederim gizem bilgiler için.. yaa acaba hamileyken zararlı mıdır gerçekten, o kadar ilaçtan kaçtım, ağrı kesici bile kullanmamaya çalıştım. şimdi tam bebeğinde kafasına yakın bir bölge orası, bide cilt tarafından emiliyor..

ben ağdaya alışkınım, alışkındım daha doğrusu.. ama hamileliğimden beri yaptırmadım ve jiletde kalınlaştırdı, şimdi çok korkuyorum o yüzden..

ama korkunun ecele faydası yok, madem normal doğum düşünüyorum önce bu acıyı yaşamalıyım

bu arada videonun linki:

Ward Miles - First Year - OFFICIAL - YouTube

hamilelikte emla sakıncalı dimi canım ben emlasız ağda yaptıramadığım için ağda yaptırmamıştım geçen haftaya kadar.dayanamadım artık yaptırdım emla sürmedim tabi sakıncalı diye.eczacıyım dedin ya gerçekten sakıncalı dimii?boşuna çekmedim 9 aydır bu işkenceyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…