ben doğurmakta geç kalınca ailede doğuranların hepsi istediğimiz isimleri fazlasıyla tekrarladılar sağolsunlar
bizde zeynep olsun çok isterdik ama ailede 3 tane varüçünüde allah bağışlasın
doğumda yanımda kız kardeşim olacak isminide hazırla gel dedimoda deniz istiyor bakalım belki herkes birer tane seçer abisi karar verir
derin (ben)
deniz (teyze)
nilüfer (baba)
allah hayırlısını versin...
derinle deniz çok güzel nilüfer ağır bi isim birazz :))
sen söylemişsin canım videonn içeriğini istemeyen izlememe şansına sahip :))
teşekkür ederim gizem bilgiler için.. yaa acaba hamileyken zararlı mıdır gerçekten, o kadar ilaçtan kaçtım, ağrı kesici bile kullanmamaya çalıştım. şimdi tam bebeğinde kafasına yakın bir bölge orası, bide cilt tarafından emiliyor..
ben ağdaya alışkınım, alışkındım daha doğrusu.. ama hamileliğimden beri yaptırmadım ve jiletde kalınlaştırdı, şimdi çok korkuyorum o yüzden..
ama korkunun ecele faydası yok, madem normal doğum düşünüyorum önce bu acıyı yaşamalıyım
bu arada videonun linki:
Ward Miles - First Year - OFFICIAL - YouTube
Evet dün akşam 7 buçuk itibariyle karalaştırdık foto çekip ölümsüzleitridik o anı=)
o zaman hadi arasın odasına gidelim dedik gittik çay içtik odasında kutlama yaptık=))
bugün kurabiyelere isim yazılabilir.onun gün yüzü hurmetine karar verildi çaktırma=))kurabiyeler çok bereketli çıktı yaniiii
sayelerinde oğlum isim kazandıııı teyzesiii
Deniz benim icin cok manali
Yuksek ihtimal Deniz koyucaz kizimiza
Diger isimlerde guzelmis ama
Benim bundan once dogumda kaybettigim melegimin adi Nil di
Belki Nil Deniz koyabilirim
İsimleriyle uzun saglikli bir omur nasip olsun insallah kuzularimiza
hamilelikte emla sakıncalı dimi canım ben emlasız ağda yaptıramadığım için ağda yaptırmamıştım geçen haftaya kadar.dayanamadım artık yaptırdım emla sürmedim tabi sakıncalı diye.eczacıyım dedin ya gerçekten sakıncalı dimii?boşuna çekmedim 9 aydır bu işkenceyi yani
yok tamam ben emla almayacam..
eve gidip sıcak bir duş alayım yumuşasın tüylerim, bende gerginim biraz iyi olur. sonra gideyim, evimin altında zaten..
gerçekten çektim o ohu biliyor musun=))Anılım isme karar verdiğinize çok sevindimm
Çok güzel isim Aras
İsmiyle yaşasın inşş
Artık derin bi oh çek bu dertte bitti
kesinlikle hak veriyorum,babası annesi,oğlum oğluş demekten bıktım artık....öyle anılım ama artık ismiyle sevmek istiyorum
zor hakkaten ömür boyu onu taşıyacak
Gerçekten miiiiiiiiiii=))papatya aras çok güzel bir isim.. bende çok beğeniyorum.. hatta iki isim olsun ikicisi aras olsun diye düşünmüştüm ama vazgeçtik sonra.
hahah kuzum bize zorunluluk lazımVayy isme karar verdiniz haa.. Çok da beğendm çok da güzelmiş Aras ismiyle büyüsün... Yalnız aynıyız pes yani biz de haftaiçi şekerlerin etiketlerinin uğruna bir anda karar verdik:) şimdi kızım da ismine alışsın diye habire babası ve ben Azra diyip duruyoruz:)
Aslinda gebelik kategorisi b
Kullanilabilir
Ama gerekli hallerde sadece
Agda icin kullanmaya ben cesaret edemem
Eczanemdede hamile birine satmak istemem
Ben 6. Ayimda kanal yaptirmistim igne vurdu dis hekimi ama o sirada ona mecburduk
Agda icin gerek yok gibi
Ah bu kadinlarin cektigi ya cidden o bolgeye epilasyon cok buyuk bir dert
teşekkürler canım darısı szie artık rabbim hepinizi sağlıklı saıhhatle yavrularınıza kavuştursun..valla annem sağolsun hepsini yapıyorda inşallah gelir ben çok pimpirikliyimdir ondan da oluyor sanırım:)))
umarım gelir de bebeğimin karnı doyar..
canım sağmayada çalıştım ama çok az geliyor inşallah biran evvel gelir..
teşekkür ederim gizem bilgiler için.. yaa acaba hamileyken zararlı mıdır gerçekten, o kadar ilaçtan kaçtım, ağrı kesici bile kullanmamaya çalıştım. şimdi tam bebeğinde kafasına yakın bir bölge orası, bide cilt tarafından emiliyor..
ben ağdaya alışkınım, alışkındım daha doğrusu.. ama hamileliğimden beri yaptırmadım ve jiletde kalınlaştırdı, şimdi çok korkuyorum o yüzden..
ama korkunun ecele faydası yok, madem normal doğum düşünüyorum önce bu acıyı yaşamalıyım
bu arada videonun linki:
Ward Miles - First Year - OFFICIAL - YouTube
Doktordan geldimm. Haftaya cmrtsi alalım artık dedi.biz pazartesi olsun istedik.bakalm persembe bi daha gıdıcem iyilik hali devam ediosa pazartesi alırız deilse cumartsi alırız dedi. Buyuk ıhtımal 2aralıkk inş hayırlısıylaaa
başın sağolsun cnm senide bir bekleyen var desene...
nil de deniz de çok güzel isimler inşallah isimleriyle sağlıcakla yaşasınlar
vee sizinle isimleri konuştukça ben alışmaya başladım isim konusunu hep düşünmemeye çalıştım her seferinde zorluyordu beni
Pudra sursene canim bebek pudrasi
Cidden agdanin acisini azaltiyor
Yapan kizada soyle kucuk kucuk yapsin
Riskli olmasa gebeligim bende giderdim agda gibisi yok mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?