2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Deniz benim icin cok manali
Yuksek ihtimal Deniz koyucaz kizimiza
Diger isimlerde guzelmis ama
Benim bundan once dogumda kaybettigim melegimin adi Nil di
Belki Nil Deniz koyabilirim
İsimleriyle uzun saglikli bir omur nasip olsun insallah kuzularimiza

yok tamam ben emla almayacam..

eve gidip sıcak bir duş alayım yumuşasın tüylerim, bende gerginim biraz iyi olur. sonra gideyim, evimin altında zaten..

canım ben 3 senedir emlayla yaptırdım ağda.sonra hamile kalınca emlayıda buraktım ağda yaptırmayıda haliyle jilete döndüm.9 aydır jiley yaptım.en son geçen hafta doğuma az kaldığı için ağdaya gittim emla sürmeden acılı acılı yaptırdım ağda.kullanmadım yani sende kullanma bence :)bende kendimi normal doğum bundan daha kötü diye telkin ettim bütün ağda boyunca

papatya aras çok güzel bir isim.. bende çok beğeniyorum.. hatta iki isim olsun ikicisi aras olsun diye düşünmüştüm ama vazgeçtik sonra.

Vayy isme karar verdiniz haa.. Çok da beğendm çok da güzelmiş Aras ismiyle büyüsün... Yalnız aynıyız pes yani biz de haftaiçi şekerlerin etiketlerinin uğruna bir anda karar verdik:) şimdi kızım da ismine alışsın diye habire babası ve ben Azra diyip duruyoruz:)

başın sağolsun cnm senide bir bekleyen var desene...
nil de deniz de çok güzel isimler inşallah isimleriyle sağlıcakla yaşasınlar
vee sizinle isimleri konuştukça ben alışmaya başladım isim konusunu hep düşünmemeye çalıştım her seferinde zorluyordu beni

Aslinda gebelik kategorisi b
Kullanilabilir
Ama gerekli hallerde sadece
Agda icin kullanmaya ben cesaret edemem
Eczanemdede hamile birine satmak istemem
Ben 6. Ayimda kanal yaptirmistim igne vurdu dis hekimi ama o sirada ona mecburduk
Agda icin gerek yok gibi
Ah bu kadinlarin cektigi ya cidden o bolgeye epilasyon cok buyuk bir dert

yok tamam ben emla almayacam..

eve gidip sıcak bir duş alayım yumuşasın tüylerim, bende gerginim biraz iyi olur. sonra gideyim, evimin altında zaten..

Pudra sursene canim bebek pudrasi
Cidden agdanin acisini azaltiyor
Yapan kizada soyle kucuk kucuk yapsin
Riskli olmasa gebeligim bende giderdim agda gibisi yok mis gibi

Anılım isme karar verdiğinize çok sevindimm
Çok güzel isim Aras
İsmiyle yaşasın inşş
Artık derin bi oh çek bu dertte bitti
gerçekten çektim o ohu biliyor musun=))
ne büyük bir yük ne büyük bir sorumluluk ....
Allah şükür atlattın Burcu hehe=))
öyle anılım ama artık ismiyle sevmek istiyorum
zor hakkaten ömür boyu onu taşıyacak
kesinlikle hak veriyorum,babası annesi,oğlum oğluş demekten bıktım artık....
ismiyle hitap etmek istiyo insan...çok güzel birşeymiş inşallah sizde karar veriirsiniz doğuma kadar=)
papatya aras çok güzel bir isim.. bende çok beğeniyorum.. hatta iki isim olsun ikicisi aras olsun diye düşünmüştüm ama vazgeçtik sonra.
Gerçekten miiiiiiiiiii=))
Bir yerde "mal" diye bir anlam buldum o biraz canımı sıktı ama eşimde dedi ki .millet açıp anlamına mı bakcak.artı tek bir uyerde o anlamı gördün diye koymamazlık yapmayalım dedi.iyi dedim
Aras gibi uzuuuun uzuunn ömürleri uzun bebişlerimizinn..
hahah kuzum bize zorunluluk lazım
ya böyle etiket zırt vırt ya da doğum paklardı bizi=)
ne ayıp aslında di mi=))şeker kurabiye için karar veriyorum utanıyorum aslında ama bulduk ya ona da seviniyorum....Seninkinin ismine zaten bayıldım
Azra...süper yaa...çok güzel söyleniyor..R güç katıyor

iyi etmişim o zaman kullanmamakla:))
teşekkürler canım :)
gerçi emlasız yaptırdım o kadar da kötü değilmiş saniyelikmiş yani.
emla sürüncede ağdanın sıcağı çok kötü yakıyo sıcağı kat kat fazla hissettiriyo ben yelpaze kullanıyodum

Doktordan geldimm. Haftaya cmrtsi alalım artık dedi.biz pazartesi olsun istedik.bakalm persembe bi daha gıdıcem iyilik hali devam ediosa pazartesi alırız deilse cumartsi alırız dedi. Buyuk ıhtımal 2aralıkk inş hayırlısıylaaa

Benimde ilk bebeğimde 15 gün süt sorunu yaşadım ama inatla emzirdim.sonra 2 yaşına kadar emdiemdi
Sana benim tavsiyem bulgur pilavı soğan bide hoşaf.en önemli tavsiyem yeni kaynamış suya havluyu koy sık gögüslerine o havluyla masaj yap 5 er dk falan.ama havluyu birkaç kere ıslat o suyla sıcak sıcak olsun.sonra emzir.bir hafta her emzirmeden önce erinmeden yap teşekür edeceksin

salya sümük izlemek bu oluyor sanırım...
çokkk güzeldiiiiii
rabbim dilerse olmayacak yok...
sağol iyi geldi
biran önce kızımı kucaklamak istedim...

anıll

Aras ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah

Kızlar 36+0 da koca göbeğim, minnak kızım ve ben :))

Eşim dünden beri bağlamasını bırakmaz oldu.
Devamlı Aras'a da öğretcem baba oğul çalcaz diyoo
Allahım o günleri gösterir bana inşallah=((
Şimdide çalıyo içerde onun yanına gidem bari..

Hadi öpüyore sizi kızlar.Ben daha giremem .bebiş şekerleri yapcaz..bize kolay gele

Evt canim beni cennette bekleyen bir melegim var
Ne dusunuyosun simdi isme
Karar verebildinmi

Pudra sursene canim bebek pudrasi
Cidden agdanin acisini azaltiyor
Yapan kizada soyle kucuk kucuk yapsin
Riskli olmasa gebeligim bende giderdim agda gibisi yok mis gibi

ağdayı hiç bir zaman beceremedim kendim yapamam her yerime bulaştırıyorum
kuaföre zaten hiççç gidemedim bir kaç kere gideyim dedim ama ı ıhh olmuyor hele şimdiki haliyle asla gidemem
hep eldiven kullandım geçen aya kadar kurduğum aynadan aynaya yansıtmalı sistemde artık fayda etmiyor
üstleri aldım bu ay altlarda uzamamıştı zaten hep karından bakıyordu şimdi jilet yapıcam ama oda zor yahu kesin biyerimi keserim
allahtan hamileliğin getirisi tüylerin çıkmaması oldu yoksa ne yapardım eski haliyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…