2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Zelal az once sana yazdin bUrdan da gormedin demekki
Ay cok az kalmis ne heycanlisindir
İsim feyza mi olucak
Bursadasin dimi

Evt canim beni cennette bekleyen bir melegim var
Ne dusunuyosun simdi isme
Karar verebildinmi

Melekkcimmm napıosun? Aysenazzdan aldım gecenlerde haberini.dişin hariç hersey yolundaymış cok sukur. Neleri geride bıraktık cok sukur dimi. Haftaya rabbim nasip ederse kavusuyorum kızıma.senin ne zaman tarih belli mi?

offf offf
ne ağladım gene yaaaaa
eşim dedi girmene izin vermicem artık yeter diyoooo
çok güüzel bi video
5 aylık mı doğmuş onu tam anlayamadım...Çok güzel çok..yazacak bir şey bulamıyorum

Evt canim beni cennette bekleyen bir melegim var
Ne dusunuyosun simdi isme
Karar verebildinmi

bende bu kararsız koca varken çok zorrr cnm
artık bazen bıkıyorum tamam diyorum söylediği isme işe gidiyor bi yerde o isimle birine denk geliyor yok ben vazgeçtim bu gün şöyle şöyle oldu kızıma yakıştıramadım diyor gelde çıldırma
bak hayatım diye dişimi sıka sıka başlıyorum ama sonunda yine o kazanıyor dayanamıyorum uyus kocama ama benim bi tane kızım varrr niye böyle yapıyorsun diyince benim yelkenler fora birimiz değil ki ikimizde garibiz
sanki benim on tane kızım var töbe töbeee
ama bu sefer kararlıyım bu gün isim konusunda biraz yol katetmeyi planlıyorum fazlasını düşünmek hayal olur

Zelal az once sana yazdin bUrdan da gormedin demekki
Ay cok az kalmis ne heycanlisindir
İsim feyza mi olucak
Bursadasin dimi

:)))canımm ewet bursadyım zar zor yerlştimm.feyza ismine karar verdik inş bakalmm.walla heycan var mı yok mu bilmiorum.kucagıma almadan bişi hissedmiycemm herhalde.anlarsınn işte ama insanız tabii arada unutup kaptırıyrumm o zamanlarda heycan oluoo

Melekkcimmm napıosun? Aysenazzdan aldım gecenlerde haberini.dişin hariç hersey yolundaymış cok sukur. Neleri geride bıraktık cok sukur dimi. Haftaya rabbim nasip ederse kavusuyorum kızıma.senin ne zaman tarih belli mi?

Araligin sonuna dogrui canim
Gunler gecsin ya hemen
Disten cok cektim ya iyyyyyy
Aysenazin basi benim disim
Kilosu nasil hersey yolunda mi
Cok heycanlisindir dimi

benim eşimde keman ve gitar çalıyor arada kızına çalıyor oda inanılmaz hareketleniyor babası çalıyor kızı oynuyor
klasik çalsada bizim kız anca oynuyor işte doğduğunda babası elinden bırakmaz
rabbim o günlerimizi de göstersin anılım düşünmesi bile çok güzel

Benimde 2 aralık

2 aralıkta iki tane daha bebişimiz geliyor desenize sağlıkla gelsinler inşallah bahtları açık olsun

Ben duygusuz gibiyim
Ne hissedicegimi bilmiyorum
Dedigin gibi kucagima almadan sevinc yasayamiyirum
bu sefer hersey guzel olucak zelal ya
İnaniyorum kotu dusunmek yok

ay yarabbim şu kadın temizliği bırakıp gitse daha zarar vermeden şimdide bizim yatak odasının banyo halısını aşağıdaki evin balkonuna düşürmüş ev boş kimse oturmuyo çer çöp dolu resmen gitti halı

Araligin sonuna dogrui canim
Gunler gecsin ya hemen
Disten cok cektim ya iyyyyyy
Aysenazin basi benim disim
Kilosu nasil hersey yolunda mi
Cok heycanlisindir dimi

Allah şifa versin hepimiz biran once bebelerimize kavusalım saglıkla inş. Coksukur bi yaramzlık yok 3100 gr 50 cm. İşte bir haftası kaldı asgı yukarı bole dogar herhalde. Bazen temkinli bazenn heycanlıı bir halde beklıoruz.ew yerlştircem esya seccm derkn hamileliğimin nasıl gectıgını anlamdımm. Bi yonden cok ii oldu

Ben duygusuz gibiyim
Ne hissedicegimi bilmiyorum
Dedigin gibi kucagima almadan sevinc yasayamiyirum
bu sefer hersey guzel olucak zelal ya
İnaniyorum kotu dusunmek yok

Aynenn ole bacımm bende butun duygulrım alınmıs gıbı hıssediorum. Hafif mal co modunda,hissiz ama ara sıra insani heycanla ,gozumu actıgımda agzı kulaklarında eşim ve kızımı gormk istiorum sadece

kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?

kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var

nasıl kayma :44:
durduk yerde nasıl oldu kii hayatım gözle görünüyomu güldüğünde falanmı hissediyosunn?
bana narkoz yüzünden olmuştu sadece:44:

kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var

Canım benim teyzeme de olmuştu böyle..
Ama eniştemle araları çok kötüydü o dönem stresten geçici yüz felci geçirmişti.
Böyle üst dudağı bi tarafa doğru kaymıştı. Hemen acile götürdü annemler.
Sanırım bi iğne yapmışlardı bide sinir hapı vermişti doktor. Geçti sonra.
İnşallah ciddi bi şey değildir. Bence hemen gidin doktora vakit kaybetme canım...

Bilmiyorum resmen ağzım kaydı.gidiyoruz şimdi bakalım ne der dr..hissediyorum ama kayık yani konuşurken falan anormallik var.akşam haber veririm gizo ana ya da denizxe yazarım siz söylersiniz

kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var

Canım dudağının bir yarısında mı hissizlikle beraber mi kayma var
Bi nörologa gidin bence de dilinin de bir yarısı uyuşuyo mu bir kontrol et kendini gözünü falan inş bişey yoktur

Merhaba güzel anneler
Bugün kontrole gittim.doktor kızımın kilosunu tam ölcemedi.göbeği artık ekrana tam sığmıyor:) 3267 gram olmuş hata payı yüksek olarak.şimdilik gelmeye niyeti yok gibiymiş.ne zaman gelcek acaba.onun tombis yanaklarini sikasim var:))
Bu da Alya mın odası

Eklentiler

• $IMG-20131114-WA0003.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 40

Ayyy güliyimmi sinirlenimmi bilemedim gizoo
Kadın biraz daha kalırsa evi başınıza yıkıcakkk

Bilmiyorum resmen ağzım kaydı.gidiyoruz şimdi bakalım ne der dr..hissediyorum ama kayık yani konuşurken falan anormallik var.akşam haber veririm gizo ana ya da denizxe yazarım siz söylersiniz

Canım haber ver umarım ciddi bişey yokturr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…