2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

merhabalar kızınızın odası çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallah.ben herzaman takip ediyorum forumu ama yazmak kısmet olmamıştı halısını çok beğendim bende böyle birşey arıyorum nerden aldınız acaba :)yani markasını öğreneebilirmiyim.ben kızıma alırım belki :)

Bence kastedilen doğuma 3,5 ay kala doğması yani 6 aylık falan doğma bebek.. 3,5 sylık premstüreden kasıtları o...

evet canım 3,5 aylık tabiata aykırı.ama öyle yada böyle güzel olan yasaması,yasatılması :) hiç bir kadının eli kucağı boş kalmasın...

Anilll canim gecmis olsunn yaa
Bi an once gecer ins dua etcem snn icin
Zaten gecici oluyomus hicbiseyi takma kafana artik lutfen
Anıl'ım çok geçmiş olsun ya
Üzülme takma kafana az kaldı inş canımcım

Bu arada kızlar bgn kontrolümüz vardı biliyorsunuz gittik nst ye girdim herşey yolundaymış nst sonucun iyi dedi
Ultrasonla baktı baş çevresi 37w0d gösteriyo 4gün geriden sanırım.

Alttan muayene yapıcaktı heyecandan unuttum kilosunu sormayı ne biçim anmeyin ben tükürem kendime:////
Bide kızlar mikmik doğumu kolaylaştırır mı dedim ben pek önermiyorum suyu erken patlatabiliyor dedi. Bide vajinal muayene oldum bitti. Nese detaylı anlatmıcam herkesin kendi derdi başını aşmış zaten.

Umarım sizler iyisinizdir görüşürük inş

yumurta gibi şişiyo karnımın biyerleri hep çok komik
ayy evet yaa
kızlar bugun dr randevumuz vardı
bizim kız 2650 gr
48-49 cm arası dedi.

35+5 günlüküz.

doğum tarihimizde 13 aralık 9,30 dedi. heyecan bastıı:18::18::18:
aa hayırlı olsun canım
benimde bdt 13 aralık ama muhtemelen o tarihte gelmeyecek:26:
bunlar tatlı heyecanlar,erkeklerde askerlik kadınlarda doğum

Sen hangi hastaneye gidiyordun canım:26:
Kendine haksızlık etme hepimiz bebişi görünce unutuyoruz soruları heyecandan
mik mik yapmak zor zaten şu halde biz 3 gün önce kapattık sezonu

merhaba kızlar okuyamıyorum sayfalar o kadar ilerliyoki yeni doğumlar olmuş sanırım tebrik ederim hayırlı olsun dogum yapan arkadaşları ..
ben evdeyim bebegim kuvezde hala solunum desteği alıyo cam fanus içinde kafası oksien veriliyo. sarılık oldu bide hergün süt sağıp götürmeye başladık az az geliyo otomatik makine bulduk birinden ama o da feci acıtıyo ben mi dayanıksızım bilmiyorumm. dogum yapanlar ne yaptınız sizz ??

dua ediyoruz sabırla bekliyoruz geçen cumartesi dogum yapmıştım 1 hafta oldu bir kere kucağıma alabildim sadece ...
Allah yardıcımız olsun erken dogum zor bişey... Allah herkese kolay dogum nasip etsin saga saliım kucağına almayı tabi bidee...

kızlar geçmişe hiç bakamadım inşallah iyisnzdir doktordan geldik bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı nst de 180 üstüü doktor da sus pus baktı baktıı bi tuhaflık olduğunu anladıım hareketlerini sordu 1 haftadır hissetmiyordum zaten hıçkırmasa hiç anlamıcam bu istenmeyen bir durum dedi hergün takıp etmem gerek dedi yarın sabah yıne gidicezz mınnoşum ne yapsam oynamıyorr tatlı çikolata yiyorum bütün gün yatıyoruum itiyorum mıncıklıyorum biraz dalgaşanma oluyooo çok üzüldüüm eğer böyle olursa en gec salı günü alıcal bebeğimi bekletmenın anlamı yok dedi kalp atışları normale döner inşallah yarın

tatlım cok uzuldum acil bir durum değil mi ?hemen bugun aldırsaydın bebeği salıyı neden bekliosunuz ki?39.haftadsın doğabilir bebiş. inan ben bile korktum sen nasılsındır Allah bilir.Baska bir doktora daha gitseydiniz ya ? kadın doğum hastanesine aciline git bence ordada nst ye gir .ordaki doktorunda bilgisini al canım....ama bugun doktora gittiğini söyleme bakalım o ne diyecek.

Melekcim ne gibi zararları var Mış kalp atışının yüksek çıkmasının
Ne dio Dr un

canım normali 140 kalp atışlarının... bebek strese giriyormuuş taşikardi gelişiyormuş allah korusun şimdilik korkmaa yarın da takip edelim dedi aksi bir durum cıkarsa belkide bebğimi yarın alır çok moralim bozulduuuu erken değil aslında 39 haftamdayım yeterki bebeğime bişey olmasın zaten sezeryan düşünüyorduum

Ayyy canımmm belki yeri dardır kımıldayamıyordur inş yolunda gider normalde güm verdi mi sana

canım doktoruma güvenıyorum sabah yıne gidicez devlet hastanaesine hiç güvenmem hele ebelere bu saatte. yarını beklıcez dua etmekten başka bişey gelmez elimizden doktorum rahat olmamı söyledii. hayırlısı

Ayyy canımmm belki yeri dardır kımıldayamıyordur inş yolunda gider normalde güm verdi mi sana

salıya kadar takıp edelim dedi canım en gec salı günü bilmıyorum kıı zaten yüzüm düştü hemen konuşamadııımm yarın da bir gidelim de hele hayırlısı diyorum hareketleri takıp edicemm doktordan cıktıktan beri birkaç kez dalgalanma olduu bakalım sabaha kadar ne olacak sancı da yook karnım ağrıyordu onu bile soramadımm

kızlar hatırlarsanız suyum gelo olabilr die bahsetmıştım 20 kasım günü kontrole gittm doktoru aramıştım gel demişti gelen suyummus direk yatışa aldı 4ten gece 10 buçupa kadar suni sancı çektim açılmam da wardı ama malesef doktor daha fazla sancı vemreyekim dedi ve sezeryan oldum hepinize sağlıklı doğumlar kızlar

Canım geçmiş olsun sen de stres yapmamaya bak... Doktorun gözetimi altında Allahın izniyle birşey olmaz... Haftası iyi zaten.. Yanlış hatırlamıyorsam birinde daha taşikardi problemi olmuştu sonra düzelmişti tekrar nstye bağlandığında... Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

Hayırlı olsun canım...Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin:)

tatlım sadece nst ye gir dedim.kasılmam var falan die.sonucta makine sonucu vericek ebeler dğil. için rahat olsun die söledim canım.sabaha kadar uyku uyuyamazsın sen şimdi.ben bile su an telaşlandım herkesin basına gelebilir.ama hareket konusunda için rahat olsun sıkışmıştır canım buyudugunden dolayı alanı dar hareket edemiodur velet kendini kötü hissedersen hemen git acile hiç durma canım....

bebeişin tepki verdiği şeyler varsa onları yapsan biraz belki ona da iyi gelir
benim klavyede yazı yazmak
ayva, mandalina yada et ürünü yemek
tepki veriyor bunlara

Allahım sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin

amiinn arkadaşım hepimiz sağlıkla alalım inşallah gelene ladar üzüldüm ağladım ama bebeğimi daha çok strese sokmama lazııım daha iyiyimmm allahım hayırlısını versin en azından doktorumun gözetimindeyiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…