Bu bnm evim neden hep dağınık yaaa
Birde bazı seyleri koyacak yer bulamıyorum
Sanırım fazla dolaba çekmeceye ihtiyacım var
Hep bişeyler açıkta kalıyor
canım co geçmiş olsun .cok buyuk talihsizlik.nazar mı değdi acaba yaaaa(( Allah daha beterinden saklasın seni.. şok oldum yaaa ,inşallah sağlığına kısa zamanda kavuşursun canım.. tuz konusuna gelince tuzsuz ekmek al bari hiç tuz kullanma. bol et yiceksin o zaman yağsız tuzsuz ,bide bol bol sebze canım...
Canım tekrar çok geçmiş olsun... Hemşireleri dinleme bile doktorun dediği önemli hamile olduğunu görüyor heralde... Şeker tuz konusu da en fazla 20 güncük sabredeceksin sonra geçer:) aramıza hoş geldin tatlılara son:)
Anıcıım canım benim şimdi okudum çok geçmi§ olsun bak geçiciymiş inşallah iyileşeceksin canım sıkma canını Allah çaresi olmayan dert vermsin kendni ve bebeğini üzme Allaha emanet ol .
denizım daha erken bizim için canım ya 1 hafta daha geçsin istiyorum ..bu haftayıda atlatsaydık iyiydi..belki senın gıbı olurum 2cm açıklıkla epey zaman gecirdin sen...
anıll canım çok geçmiş olsun..kafana bişey takmamaya çalış..bebek rızkıyla gelir derler ya eşinde en iyi işi bulucak allahın izniyle.kv zaten es geç....üzülerek kendine bebeğe zarar veriyosun..
Canımmmm çok çok çookkk geçmiş olsun...
Tahmin etmiştim.. Sen ilk belirtileri yazdığında cevap yazmıştım teyzemde de böyle oldu diye ama görmedin sanırım.
Merak etme kısa bi süre sonra geçti teyzemin.. İlaçlar bebeğe zarar verecek olsa doktor böyle bi sorumluluk almaz canım kafana takma..
Diyetine ve gece yatarken gözünü sarmaya dikkat et..
20 günden önce atlatabilirsin inşallah..
Dualarım seninle canımcım....
Günaydın
İyi pazarlar.....
Anılım dualarım seninle.. Seni seviyorum tatlımmm
Merak etme yakında gecicek..
Anılcım korkma kortizonun bebeğine zararı olmaz zaten artık gelişiminin çoğunu tamamladı. Erken doğum riski olup da ciğer geliştirici olanlar varya o ciğer geliştirici iğneler de kortizonmuş.
Geçmiş olsun arkadaşım.
Kızlar günaydın..Hepinize tek tek teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.anılcım nasıl oldun canım...
umarım daha iyisindir.. daha geçmişi okuyamadım...
canım bunu devamlı yapmma lazım?Papatya kiz kardesim goz uzmani canim
Gozunden bahsettim
İlik temiz bir bezle gozunu silsin dedi
Hem nemlenmesine yardim eder hemde mikrop kapmasini onler dedi
İstersen bir dene)
Kızlar hepinizden Allah razı olsun..çok teşekkür ederim dualarınıza
biliyorsunuz burda yazarken oldu
yani kesinlikle cereyanda kalmadım rüzgar yemedim.alakası dahi yok yani.
Bi arkadaş video gönderdi 6 aylık erken dopğum ona ağladım epey ama onunda yapacapını sanmam çünkü şu sıralkar zır zr ağlıyorum
eşimin iş durumu kv falan biliyorsunuz bu sıralar ona da taktım ondan da olabişlir
dr lar bilmiyor sebebini
HASTANEYİ detaylı olarak sonra anlatacağım(devlet)hiç bir hastaen de nörolog bulamadığımızdan gittik.dr umdan orayı önerdi.
rezildi rezil hijyen açısından ama çok ilgilendiler
5 dr göördü ve kortizon başladılar...ona çok bozuldum çok araştırdım.hamilelğin son 3 ayında olabiliyormuş.
iğne değil her gün 15 hap alcam
daha önenlisi şeker ve tuz kesinlikle yok yağ da yok ama şeker ve tuz aldığı anda çok kötü şeyler olurmuş söylemiyorum burada..
çok çok çok çok dikkatli olmam lazım canımın hiç birşey çekmemedi lazım artık çekse de yiyemem.
Suratımda gülmediğim sürece anormallik yok gülünce ağzım kayık oluyor.
sadece gözümü kapatamıyorum o çok kötü birşey devam lı kuruyor o yüzden gece yatarken sarcaz yoksa gözüm açık uyurum
min 20 gün içinde geçermiş çok üzgünüm çok.doğum zamanı foto da çektirmicem.
inşallah bebeğimme ilaçların zararı da olmaz.
ben bu halde yaşarım yeter ki ona zararı olmasın.her kortizon aldığımı gören hemşireler(damar yolundan serumla aldım)
dr nasıl izin verdi dediler sinirlerimi bozdular.
pazartesi nörologa gidicem doğum hastanemdeki.
bazı yerler okudum felçli olup kortizon olan anneler sezeyan oluyormuş...
Hakkıımda hayırlısı...
yani kafamıza taktıkça bize zarar....bebeğe zarar.kimsenin bi tarafında değil kızlar...
artık gerçekten hiç birşeyi takmayalım bebeklere odaklanalım....max 1 ay kaldı hepimizin..
anıl hoş geldin cnm
iyi olmana çok sevindim
neyse ki geçici bişey
sen üzülme fotoğraf işine senin güzelliğinden hiç bişey almamıştır eminim
yavrun doğduktan sonra hep seninle olacak allahın izniyle istediğin kadar fotoğraflarsınız güzel anlarınızı
evet canım kınamamak lazım zaten çocuk istiorlarmış kadın kilolu olduğu için hissetmemesi normal çünki bende kilolu hamile kaldım ve uzun zaman kilo almadım bebeğin hareketlerini hissetmedim halada karnım yumuşak sadece mideme doğru bir sertlik var ve kimse 35 haftalık hamile olduğuma inanmıyor:)amin canım ... bende kınamıyorum canım ..
Kızlar hepinizden Allah razı olsun..çok teşekkür ederim dualarınıza
biliyorsunuz burda yazarken oldu
yani kesinlikle cereyanda kalmadım rüzgar yemedim.alakası dahi yok yani.
Bi arkadaş video gönderdi 6 aylık erken dopğum ona ağladım epey ama onunda yapacapını sanmam çünkü şu sıralkar zır zr ağlıyorum
eşimin iş durumu kv falan biliyorsunuz bu sıralar ona da taktım ondan da olabişlir
dr lar bilmiyor sebebini
HASTANEYİ detaylı olarak sonra anlatacağım(devlet)hiç bir hastaen de nörolog bulamadığımızdan gittik.dr umdan orayı önerdi.
rezildi rezil hijyen açısından ama çok ilgilendiler
5 dr göördü ve kortizon başladılar...ona çok bozuldum çok araştırdım.hamilelğin son 3 ayında olabiliyormuş.
iğne değil her gün 15 hap alcam
daha önenlisi şeker ve tuz kesinlikle yok yağ da yok ama şeker ve tuz aldığı anda çok kötü şeyler olurmuş söylemiyorum burada..
çok çok çok çok dikkatli olmam lazım canımın hiç birşey çekmemedi lazım artık çekse de yiyemem.
Suratımda gülmediğim sürece anormallik yok gülünce ağzım kayık oluyor.
sadece gözümü kapatamıyorum o çok kötü birşey devam lı kuruyor o yüzden gece yatarken sarcaz yoksa gözüm açık uyurum
min 20 gün içinde geçermiş çok üzgünüm çok.doğum zamanı foto da çektirmicem.
inşallah bebeğimme ilaçların zararı da olmaz.
ben bu halde yaşarım yeter ki ona zararı olmasın.her kortizon aldığımı gören hemşireler(damar yolundan serumla aldım)
dr nasıl izin verdi dediler sinirlerimi bozdular.
pazartesi nörologa gidicem doğum hastanemdeki.
bazı yerler okudum felçli olup kortizon olan anneler sezeyan oluyormuş...
Hakkıımda hayırlısı...
yani kafamıza taktıkça bize zarar....bebeğe zarar.kimsenin bi tarafında değil kızlar...
artık gerçekten hiç birşeyi takmayalım bebeklere odaklanalım....max 1 ay kaldı hepimizin..
canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin hiç bir şey için üzme kendini güzel bebeişini kucaklamayı düşün çok kısa zamanda zaten düzelir oğluşunu görünce zaten güzel yüzünde güller açıcak bu arada isminizde hayırlı olsun...
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bence sinirsel olabilir son zamanlar baya üzülüyorsun
anıl hoş geldin cnm
iyi olmana çok sevindim
neyse ki geçici bişey
sen üzülme fotoğraf işine senin güzelliğinden hiç bişey almamıştır eminim
yavrun doğduktan sonra hep seninle olacak allahın izniyle istediğin kadar fotoğraflarsınız güzel anlarınızı
Sağ olun kızlarcanım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin hiç bir şey için üzme kendini güzel bebeişini kucaklamayı düşün çok kısa zamanda zaten düzelir oğluşunu görünce zaten güzel yüzünde güller açıcak bu arada isminizde hayırlı olsun...
nasıldı alttan muayene:18:
Beni sorarsanız.. Ben depresyona girdim galiba. Başım çok kötü ağrıyor. Dün beni unutma diye bi film vardı tvde. Oturup onu izledim. Ve ağlama kriziyle bitti tabi. Kadın hastaydı. Hastalığını konu alıyodu. Sonunda da öldü kadın. Aglamaktan mahvoldum. Herşey aklıma geldi. Ya bende ölürsem. Eşime başka biri dokunursa. Eşim bana baktığı gözlerle ona bakarsa, yavrularım annesiz kalırsa diye 2 saat ağladım.
Eşimle hala limoniyiz. Oda çok strese sokuyor beni. Sabah kv gitti ne arıyo ne soruyo. Çok uzaklaştık. Peygamber efendimiz ne güzel söylemiş:Mutlu bi bile cennete örnektir, mutsuz bi aile cehennem gibidir diye.
Ben alttan alsam hemen barışacak biliyorum. Ama bişeler değişsin istiyorum.
Sabahtan beri kalbim çarpıyor. Nabzım 120 falan hep tansiyonumda yüksek. Annem gelecek bugün. Beni bu halde görürse üzülecek.
yok hatırlamak istemiyorum diye değilanıl inşallah çabucak atlatırsın canım
foto çekemicem falan diye düşünme hem
bal gibi de çekersin yok illa hatırlamak istemem dersen bebişi öpüyor gibi yapar yandan falan çok güzel pozlar verirsin
moralini yüksek tut, allahım dermansız dert vermesin
arası düşün sen çok az kaldı kucaklamayaaaa
Valla utanç vericiydi. Dr usg de sordu seni alttan muayene yapmamıştık simi dedi bende hayır dedim. İstemiyomusun dedi aslında uygun mu değil mi öğrenmek istiyorum ama korkuyorum dedim. Bu hafta yada haftaya yapmamız lazım normal düşünüyosan dedi. Bende korkunun ecele faydası yok normal düşünüyorum dedim. Yan tarafa aldı işte iki parmakla baktı ama ben kendimi kastım tabi çok derine indi gibi geldi ve bi yanma hissettim can yandı ama dayanılmayacak bişi değil. Az daha çabala doğurucaksın didi idare eder dedi esprili bi şekilde :) anlamadım ne demk istediğini ama hemen çıkıp gitmek istedim ordan zaten üstümü çıkartıp giyinmek çok zordu. Odadan bi çıktın elim yüzüm şişmiş pancar gibi kıpkırmızı olmuşum nese bunuda atlattım çok şükür. İçim rahatladı en azından..
Sende düşmüşsün canım geçmiş olsun tek başına suya girme sakın eşim çok kuzıyo bana dikkat etcanım
Anıl'ım canımcım çok geçmiş olsun çiçeğim. Bebişler gelişimini tamamladı zaten doktoruna Danış bence ama sen bilirsin baskı yapmak istemiyorum psikolojin hassas şuanda canım çok öptüm
tuğbacım iyi atlattın sen alttan muayeneyi
benim dr hiç bahsetmiyo :26: çatı darmı nedir bilmiyos
bi acemi cesaretiyle normal doğum diyip duruyom neyime güveniyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?