2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Papatya kiz kardesim goz uzmani canim
Gozunden bahsettim
İlik temiz bir bezle gozunu silsin dedi
Hem nemlenmesine yardim eder hemde mikrop kapmasini onler dedi
İstersen bir dene

Cemre bende evde evim sahaneyi izleyip izleyip komple mutfak dolaplarini degistirmek istiorum
Heryer dolap olsun istiorum da
Suan sirasi degil tabi:))

Anılcım korkma kortizonun bebeğine zararı olmaz zaten artık gelişiminin çoğunu tamamladı. Erken doğum riski olup da ciğer geliştirici olanlar varya o ciğer geliştirici iğneler de kortizonmuş.
Geçmiş olsun arkadaşım.

Anılcım rabbim tez zamanda iyi olmanı nasip etsin.daha beterinden korusun inşallah.geçici birşeymiş o çok sevindirici
Yavrunu kucağuna alınca onu bile unutursun bi bakmışsın geçmiş bile

Bu bnm evim neden hep dağınık yaaa
Birde bazı seyleri koyacak yer bulamıyorum
Sanırım fazla dolaba çekmeceye ihtiyacım var
Hep bişeyler açıkta kalıyor

benim evde 2+1 haftalardır hafta sonlarımı evi tasviye ederek geçirdim. sonunda çok yer boşalttım..
yüklükte bir raf boşalttım
gsardropta aşağı rafı boşalttım. oraya çamaşır sepeti alıp kızın kıyafetlerini koycam... şuan çekmeceye sığıyor ama daha sonradan yetişmez.
dünde gittik kitaplığımız vardı bi kitaplık daha aldık. karı koca
öğretmen olunca kitaplar yerlerdee..
bide çağanın bir sürü boyamalrı ödevleri çıktı. yavaş yavaş yerleşiyoruz.
bugunde kalktım iki odanın camını sizldim sabah 7 de :d

şimdide 2. posta perdeleri attım..

günüömüzde artık bellii 13 aralık..o zamana kadar bitireyim annem babam yengem ve dayım gelecek
ablam dr. o da bende izin alıp gelirim dedi...

yani cümbür cemaatt güzel olcak.
çağandada bu kadro vardı çok güzel geçmişti..

Anıcıım canım benim şimdi okudum çok geçmi§ olsun bak geçiciymiş inşallah iyileşeceksin canım sıkma canını Allah çaresi olmayan dert vermsin kendni ve bebeğini üzme Allaha emanet ol .
Günaydın
İyi pazarlar.....
Anılım dualarım seninle.. Seni seviyorum tatlımmm
Merak etme yakında gecicek..
anılcım nasıl oldun canım...
umarım daha iyisindir.. daha geçmişi okuyamadım...
Kızlar günaydın..Hepinize tek tek teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.
Allah beterinden korusun hepimizi bebeklerimizi.sonuçta evet geçici birşey ama canımı sıkmıyor değil.
Sabah kalktım daha kötüyüm.sanırım uyuduğum için ve kaslar daha da gevşediği için gözümü ve ağzımı hiç oynatamıyorum sağ tarafı tabi.
Yarın nörologa gitmeden rahat edemicem randevum 11 de bakalım ne diyecek dr um ve nörolog.
Papatya kiz kardesim goz uzmani canim
Gozunden bahsettim
İlik temiz bir bezle gozunu silsin dedi
Hem nemlenmesine yardim eder hemde mikrop kapmasini onler dedi
İstersen bir dene)
canım bunu devamlı yapmma lazım?
yarın dr a da sorarım da gece kuru bezle kapattık gözümü nemli bezle mi kapamalıydık ne sinir bozucuydu gözümü açıyorum ama açamıyorum.
sabah yüzümü yıkadım sabun kaçtı yanmadı bile..demek içinde de hissizlik var.

Son düzenleme:
Kızlar benim karnım aşağıya inmiş sabah uyandığımda fark ettim adet ağrısı gibi ağrım var ve bebeğim az hareket ediyor

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bence sinirsel olabilir son zamanlar baya üzülüyorsun

amin canım ... bende kınamıyorum canım ..
evet canım kınamamak lazım zaten çocuk istiorlarmış kadın kilolu olduğu için hissetmemesi normal çünki bende kilolu hamile kaldım ve uzun zaman kilo almadım bebeğin hareketlerini hissetmedim halada karnım yumuşak sadece mideme doğru bir sertlik var ve kimse 35 haftalık hamile olduğuma inanmıyor:)

bu gece bebeğimin hareket etmedi öğlene kadar bekledim sonra kıpırdadı ama çok korktum bu aralar hareketleri az ama günde bir kaç defa hıçkırık tutuyor bu normalmiki acaba....

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bence sinirsel olabilir son zamanlar baya üzülüyorsun
Sağ olun kızlar
yarın dr a şunu teklif etcem ne dersiniz
benim oğluş 3300 oldu zaten boyu 50 cm doğpuma normale göre 25 gün var
ilaçları kullanmak isgtemiyrum suratım böyle kalsın,doğumdan sonra kullaniim dicem
bir de ; beni alın sezeryana bebeğim bu ilaçlara maruz kalmasın diyte teklif etcem ne dersiniz?
En azından sütte etki ettiği kadar etki edeceğini sanmıyorum yaaa.. her gün 15 adet hap!!! çok içimi acıtıyoo

Anılcim

Çok üzülüyorum durumuna. Bu zaman gerektiren bi rahatsızlık. Zamanla geçecek inşallah. Artık kimseyi hiçbişeyi kafana takma.kafanı dinle biraz daha sabır güzel arkadaşım. Allahım acil sifalar versin. Daha beterinden korusun seni.

Esra

Senin ve diğer öğretmen arkadaşlarimızin ÖĞRETMENLER GÜNÜ kutlu olsun. Valla bravo bu durumda hem hamile olmak, hem diğer çocukla, evle, eşinle, hemde başkalarının çocuklarıyla uğraşıyorsun. Hatta eğitiyor, öğretiyorsun. Alkışlanacak kadınsın vesselam

Beni sorarsanız.. Ben depresyona girdim galiba. Başım çok kötü ağrıyor. Dün beni unutma diye bi film vardı tvde. Oturup onu izledim. Ve ağlama kriziyle bitti tabi. Kadın hastaydı. Hastalığını konu alıyodu. Sonunda da öldü kadın. Aglamaktan mahvoldum. Herşey aklıma geldi. Ya bende ölürsem. Eşime başka biri dokunursa. Eşim bana baktığı gözlerle ona bakarsa, yavrularım annesiz kalırsa diye 2 saat ağladım.

Eşimle hala limoniyiz. Oda çok strese sokuyor beni. Sabah kv gitti ne arıyo ne soruyo. Çok uzaklaştık. Peygamber efendimiz ne güzel söylemiş:Mutlu bi bile cennete örnektir, mutsuz bi aile cehennem gibidir diye.

Ben alttan alsam hemen barışacak biliyorum. Ama bişeler değişsin istiyorum.

Sabahtan beri kalbim çarpıyor. Nabzım 120 falan hep tansiyonumda yüksek. Annem gelecek bugün. Beni bu halde görürse üzülecek.

nasıldı alttan muayene:18:

Valla utanç vericiydi. Dr usg de sordu seni alttan muayene yapmamıştık simi dedi bende hayır dedim. İstemiyomusun dedi aslında uygun mu değil mi öğrenmek istiyorum ama korkuyorum dedim. Bu hafta yada haftaya yapmamız lazım normal düşünüyosan dedi. Bende korkunun ecele faydası yok normal düşünüyorum dedim. Yan tarafa aldı işte iki parmakla baktı ama ben kendimi kastım tabi çok derine indi gibi geldi ve bi yanma hissettim can yandı ama dayanılmayacak bişi değil. Az daha çabala doğurucaksın didi idare eder dedi esprili bi şekilde :) anlamadım ne demk istediğini ama hemen çıkıp gitmek istedim ordan zaten üstümü çıkartıp giyinmek çok zordu. Odadan bi çıktın elim yüzüm şişmiş pancar gibi kıpkırmızı olmuşum nese bunuda atlattım çok şükür. İçim rahatladı en azından..

Sende düşmüşsün canım geçmiş olsun tek başına suya girme sakın eşim çok kuzıyo bana dikkat etcanım

Anıl'ım canımcım çok geçmiş olsun çiçeğim. Bebişler gelişimini tamamladı zaten doktoruna Danış bence ama sen bilirsin baskı yapmak istemiyorum psikolojin hassas şuanda canım çok öptüm

Ayyy kızlar evet yaaa unuttum ben.aklıma gelmişken annemi de ariiimm..
ESRA YASEMİN ve diğer bilmediğim tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun=))

anıl inşallah çabucak atlatırsın canım
foto çekemicem falan diye düşünme hem
bal gibi de çekersin yok illa hatırlamak istemem dersen bebişi öpüyor gibi yapar yandan falan çok güzel pozlar verirsin
moralini yüksek tut, allahım dermansız dert vermesin
arası düşün sen çok az kaldı kucaklamayaaaa

gizem geçmiş olsun kuşum :26: kötü düşmedin dimi hay allah yaa
ben de korkarım kaymaktan, ayak havlusunu çekerim hep küvetin önüne
aman dikkat edelim son haftalar belki de son günler
sağlıkla tamamlayalım inşallah

tuğbacım iyi atlattın sen alttan muayeneyi
benim dr hiç bahsetmiyo :26: çatı darmı nedir bilmiyos
bi acemi cesaretiyle normal doğum diyip duruyom neyime güveniyosam

canım yaa zaten hassasız buaralar
eşler de cabası
hiç duygusal filme girmemek lazım
ben okuduğum bi haberden bile çok kötü etkileniyorum
dram film falan izlemiyorum bayadır

yok hatırlamak istemiyorum diye değil
çok kötü çekerim diye
normal durunca birşey belli olmuoy konuşurken falan
ama gülünce ağzım epey kayıyo tövbe Yarabbim..
evet dediğin gibi çekilebilirim
sağlıkla gelsinler de Allahım yarabbim...

Ayy sanki ben muayene olmuş gibi daraldım

tuğbacım iyi atlattın sen alttan muayeneyi
benim dr hiç bahsetmiyo :26: çatı darmı nedir bilmiyos
bi acemi cesaretiyle normal doğum diyip duruyom neyime güveniyosam

Aynen bende işin acemisiyim ilk defa böyle bişi tecrübe ettim canımcım. Bizdede ben doktor mevzuyu açmadan önce ben açtım 34.haftada ne zamn yapacaksınız yada yapacakmısınız diye sordum o da 37.haftadan sonra demişti işte 37+4te yaptı canımcım sende sor yani bu işler kademe kademe bence alışma süreci için de iyi normal doğum için. Senin kaçıncı haftan eşimin telden giriyorum takvimin görünmüyorda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…