- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Maalesef ilki de sezeryan.gölgemden bile korkan biriyim ben hayatta normal doğuramam dedim ilkinde isteğe bağlı sezeryandı
Normal doğum yapanlara helal olsun diyorum
2 aralık sezeryan tarihim
canıım benım denizcimm çok sağol canım bende çok şaşkınııımm su iki geceyı de atlatsaam gönül rahatlığıylaaa kızımı kucağıma alsaaamm hemn geçsin saatleerr mutluluğumu paylaştıııığın için de çok teşekkür ederim canıımMelekcim ne kdr sevindim bilemezsin
Eşime bile bahsettim bugün
Salı gunu ela geliyor demek haydi bismillah
Bekliyoruz Cnm ... Cok duygulandım cok.
Slm kızlar, ben 1 hafta oldu doğum iznine çıkalı. Ama çıktığımdan beri çok moralim bozuk.1 haftadır tansiyonum inanılmaz yüksek. aşk sürekli 14-8 di zaten. Ama hafta içi daha da yükseldi. Dün 17-10 oldu. Doktorum ilaç başladı. Alfamed diye bir ilaç kullanıyorum günde 3 tane. İlaç içtiğim hslde 14-8 düştü. Allahın izniyle tamamlasam bu süreci diyorum(( çok korkuyorum ve üzlüyorum...
Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat yeni üye oldum,benim de tahmini doğum tarihim 12 aralık olarak gözüküyor,Allah hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah....mesajların altındaki takvimler nasıl oluşturuluyor öğrenebilir miyim?
Hıııı ondan yani :)) Allah nasip ederse 2 Aralık benim bi sonraki kontrol tarihim muhtemel doğum tarihim 12aralık bakalım nasıl olcak nasil bitcek bende dehşetlerdeyim normal doğum benide çok korkutuyor hakkımızda hyırlısı canımcım :))
Meleeeekkk elaanın gelmesine iki gün mü kaldı şimdi çok heycanlııııı :)) Allah kolaylık versin hakkınıZda hayırlısı inş canımcım mucks :))
Aramıza hoşgeldin cnm..
Birimizin takviminin altındaki yazıya tıkla oluşturuluyor o şekilde
Artık doğurmak istiyorum kızlar bu bebek gelmezse
40. Haftada fln 4 kg olursa sezeryan olabilirim
Dr um bu haftada doğuracağımı tahmin ediyor
38 deyiz..
Suni sancı verelim diyor
Ama ben kendim sancılanıp hatta açılmalarımın bi bölümünü evde çekip
Hastaneye öyle gitmek istiyorum..
Hımmmmm hımmmmm naaapsaam bu durumda acep
Yürüyüş mü sex mi sıcak duş mu
Guzel öğretmenlerimin bu anlamlı günü kutlu olsun
Cok zor meşakkatli özveri ve disiplin isteyen kutsal bir meslek
Canı gönülden yapan bir cocuğa en ufak bir bilgi öğretebilen sevgiyi saygıyı
Vatan sevgisini aşılayabilen tek bir harf öğretmek için çabalayan
Öğrencilerini evladı gibi gören başını okşayan
Tüm öğretmenlere cok teşekkür ediyor ve buyuk saygı duyuyorum..
İyi ki varsınız. ...
Bizim şerbet bardaklarımız da hazırlandı kızlar :) nasıl olmuş Eki Görüntüle 871469
Ayyy kızlar evet yaaa unuttum ben.aklıma gelmişken annemi de ariiimm..
ESRA YASEMİN ve diğer bilmediğim tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun=))
Bugün sabahtan beri nefes darlığı çekiyorum. Bazen bi çarpıntı geliyo ter basıyo, baygınlık geliyo. O an nabız 115 120 falan çıkıyo. Tansiyonum 2şer değer yüksek.
Sizden ricam olucak.
Bir dk boyunca bilekten nabızınızı sayarmisiniz??
Ebeyı aradım gel bakalım bebeğe dedi. Böyle devam ederse gidecem.
Guzel öğretmenlerimin bu anlamlı günü kutlu olsun
Cok zor meşakkatli özveri ve disiplin isteyen kutsal bir meslek
Canı gönülden yapan bir cocuğa en ufak bir bilgi öğretebilen sevgiyi saygıyı
Vatan sevgisini aşılayabilen tek bir harf öğretmek için çabalayan
Öğrencilerini evladı gibi gören başını okşayan
Tüm öğretmenlere cok teşekkür ediyor ve buyuk saygı duyuyorum..
İyi ki varsınız. ...
eweet canııımmm yarın da güzel çıkarsa herşey salı gününe karar verdiik daha fazla beklemenın anlamı yok dedik zaten kılo da almıyorr artık teşekkür edrim tatlııımm
eweet canııımmm yarın da güzel çıkarsa herşey salı gününe karar verdiik daha fazla beklemenın anlamı yok dedik zaten kılo da almıyorr artık teşekkür edrim tatlııımm
Bugün sabahtan beri nefes darlığı çekiyorum. Bazen bi çarpıntı geliyo ter basıyo, baygınlık geliyo. O an nabız 115 120 falan çıkıyo. Tansiyonum 2şer değer yüksek.
Sizden ricam olucak.
Bir dk boyunca bilekten nabızınızı sayarmisiniz??
Ebeyı aradım gel bakalım bebeğe dedi. Böyle devam ederse gidecem.
Artık doğurmak istiyorum kızlar bu bebek gelmezse
40. Haftada fln 4 kg olursa sezeryan olabilirim
Dr um bu haftada doğuracağımı tahmin ediyor
38 deyiz..
Suni sancı verelim diyor
Ama ben kendim sancılanıp hatta açılmalarımın bi bölümünü evde çekip
Hastaneye öyle gitmek istiyorum..
Hımmmmm hımmmmm naaapsaam bu durumda acep
Yürüyüş mü sex mi sıcak duş mu
Bizim şerbet bardaklarımız da hazırlandı kızlar :) nasıl olmuş Eki Görüntüle 871469
Slm kızlar, ben 1 hafta oldu doğum iznine çıkalı. Ama çıktığımdan beri çok moralim bozuk.1 haftadır tansiyonum inanılmaz yüksek. aşk sürekli 14-8 di zaten. Ama hafta içi daha da yükseldi. Dün 17-10 oldu. Doktorum ilaç başladı. Alfamed diye bir ilaç kullanıyorum günde 3 tane. İlaç içtiğim hslde 14-8 düştü. Allahın izniyle tamamlasam bu süreci diyorum(( çok korkuyorum ve üzlüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?