yok hatırlamak istemiyorum diye değil
çok kötü çekerim diye
normal durunca birşey belli olmuoy konuşurken falan
ama gülünce ağzım epey kayıyo tövbe Yarabbim..
evet dediğin gibi çekilebilirim
sağlıkla gelsinler de Allahım yarabbim...
Ayy sanki ben muayene olmuş gibi daraldım
Daralmayın yaaa her hamile bu muayeneyi tadacaktır :)))
Mta
Canımcım sıkma canını zaten bizim kocişler Peygamberimizin hayatını örnek alıp uygulasalar kendileri cennette yaşayacaklarda haberleri yok saftriklerin...
Yoo ben tadmadımilkinde yapmak istedi olmaz dedim.ikinci geliyor 38 olduk muayene yok
Psikolojik olarak kasılıyorum
Doğrudur...eee normal doğum değilmi birincisi ay kafam durdu kusura bakma canım ya :) ikinci sezeryan mıydı Allah kolaylık versin yardımcın olsun canım :)
Geçen hafta bayağı bir korkmuştun canım kalp atışları konusunda neyseki korkulacakrşey yokmuş bak.... Kilosu da boyu da gayet iyi maşallah
hepinize merhaba güzel anneler..ya benim canım çok sıkılıyo sütüm yok bebeğim aç kalıyor doktor ısrarla mama vermeyin sakın dedi o ağladıkça ben dayanamıyorum:'( napsam da sütüm çok az geliyor
Evet dün akşam 7 buçuk itibariyle karalaştırdık foto çekip ölümsüzleitridik o anı=)
o zaman hadi arasın odasına gidelim dedik gittik çay içtik odasında kutlama yaptık=))
bugün kurabiyelere isim yazılabilir.onun gün yüzü hurmetine karar verildi çaktırma=))kurabiyeler çok bereketli çıktı yaniiii
sayelerinde oğlum isim kazandıııı teyzesiii
anıll
Aras ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah
Kızlar 36+0 da koca göbeğim, minnak kızım ve ben :))
Eki Görüntüle 870031
Eki Görüntüle 870032
Eki Görüntüle 870033
Merhaba güzel anneler
Bugün kontrole gittim.doktor kızımın kilosunu tam ölcemedi.göbeği artık ekrana tam sığmıyor:) 3267 gram olmuş hata payı yüksek olarak.şimdilik gelmeye niyeti yok gibiymiş.ne zaman gelcek acaba.onun tombis yanaklarini sikasim var:))
Bu da Alya mın odası
kızlar bugun dr randevumuz vardı
bizim kız 2650 gr
48-49 cm arası dedi.
35+5 günlüküz.
doğum tarihimizde 13 aralık 9,30 dedi. heyecan bastıı:18::18::18:
kızlar geçmişe hiç bakamadım inşallah iyisnzdir doktordan geldik bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı nst de 180 üstüü doktor da sus pus baktı baktıı bi tuhaflık olduğunu anladıım hareketlerini sordu 1 haftadır hissetmiyordum zaten hıçkırmasa hiç anlamıcam bu istenmeyen bir durum dedi hergün takıp etmem gerek dedi yarın sabah yıne gidicezz mınnoşum ne yapsam oynamıyorr tatlı çikolata yiyorum bütün gün yatıyoruum itiyorum mıncıklıyorum biraz dalgaşanma oluyooo çok üzüldüüm eğer böyle olursa en gec salı günü alıcal bebeğimi bekletmenın anlamı yok dedi kalp atışları normale döner inşallah yarın
kızlar hatırlarsanız suyum gelo olabilr die bahsetmıştım 20 kasım günü kontrole gittm doktoru aramıştım gel demişti gelen suyummus direk yatışa aldı 4ten gece 10 buçupa kadar suni sancı çektim açılmam da wardı ama malesef doktor daha fazla sancı vemreyekim dedi ve sezeryan oldum hepinize sağlıklı doğumlar kızlar
çok sıkılmalı bunalmalı bi gün.temizlik var.tv ünitemdeki biblomu kırdı abla sağolsun.köşede bahaus'ta yaptırdığım büyük çiçeğim vardı içi kum dolu olan onunda çiçeklerinden tutmuş kaldırırken çıktılar ve girmeleri imkansız kumu dökmem lazım ama bütün renkler karışcak tabi. ağladım ağlicam oofff
ay yarabbim şu kadın temizliği bırakıp gitse daha zarar vermeden şimdide bizim yatak odasının banyo halısını aşağıdaki evin balkonuna düşürmüş ev boş kimse oturmuyo çer çöp dolu resmen gitti halı
kızlar duş aldım duşakabin yüksek biraz çıkarken tek bacağımı dışarı attım kalçama sancı girdi diğer bacağımıda kaldırmıştım düştüm hatta uçtum:26:dizlerimin üstüne düştüm karnımı refleks kollarımla sardım o an bişey yok gibi korkusu yetti bana ama:26:
Bizim şerbet bardaklarımız da hazırlandı kızlar :) nasıl olmuş Eki Görüntüle 871469
bu gece bebeğimin hareket etmedi öğlene kadar bekledim sonra kıpırdadı ama çok korktum bu aralar hareketleri az ama günde bir kaç defa hıçkırık tutuyor bu normalmiki acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?