2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlaar merhabalaar :)

taşikardi falan hiçbişey yokmuş ama panik atak olmuşum nasıl olduysa..herşey herşeeeyy psikolojikmiş.o kriz panik atak kriziymiş..nabzım o yüzden yüksekmiş hep..o yüzden nefes alamayıp boğuluyomuş gibi oluyomuşum..ekg ve tahlillerde hiçbişey çıkmadı.yani psikolojik.buna daha çok üzüldüm valla...perşembeye randevum psikiyatrda umarım hemen atlatır ve bu sürecin tadını çıkarırım...

Freedoom gecmis olsun canim. Hersey Allah'tan rabbim gonlune gore versin insallah. Hayirlisi herseyin...

Son düzenleme:

tamam anladım şimdi :) senin geç döllenmemi oldu acaba

sabah bulantıdan ,aksam mıde eksımesınden bisey yiyemıorum ben... limonn en buyuk dostum oldu ama ne yesem doyarımm ki?
ya da iyi gelır.canımda hıc bısey cekmıo.
digerınde bole olmamıstım kii benn

canım senin adına çok sevindim en azından bedensel bir rahatsızlık değil, umarım en kısa zamanda atlatırsın
tamam anladım şimdi :) senin geç döllenmemi oldu acaba

ben de doktora öyle sordum ama şimdilik bir şey diyemeyiz 2-3 muayeneden sonra yine geriden gelirse sat'ını değiştirir doğum tarihini ona göre ayarlarız dedi, sat'a göre 4 aralık, keseye göre 15 aralık görünüyor şu an

canımm çok geçmiş olsun, benim de ilk gebeliğim bu şekilde sonlanmıştı... allahım sağlık sıhhat versin en kısa zamanda tekrar bebiş haberini alır, sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.
allahım sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah...

umarım canım teşekkürler..

canıım geçmiş olsun melek oldu bebeğin üzme kendini hayırlısı böyleymiş de.yine olur üzme kendini lütfen :/

nasılsınız arkadaşlar dün dr. gittim bebeğim 6 haftalıkmış tam kalp atışını duyamadık dr. 1 hafta bekleyelim dedi yüzde 50 50 dedi bakalım nolcak hayırlısı olsun 1 hafta nasıl geçecekse dua edin kızlar bana olurmu

freedoom nasıl üzüldüm şoke oldum anlatmam mümkün değil. kıyamam sana. allah hakkında hayırlısını versin öyle dua et.belkide gelişseydide ilerde sağlıksız olacaktı allah korusun.erkenden teşhis edilmesi daha iyi. tabi ne desek sana fayda etmez ama bir dahaki hamile kaldığında bize muhakkak buradan haber ver... Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. biz sağlıklı olalımda daha çok hamile kalma şansımız var.

freedoom canım geçmiş olsun.aynı şeyleri bende yaşadım zamanında çok iyi anlıyorum seni üzülme canım dua et birini veren rabbim öbürünüde verir inşallah.vardır ondada bir hayır.şimdi 1 yaşında oğlum var teyzesi dünyalar güzeli rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah.

karından ultrasonlamı duydun atışlarııı

evet karından canım. ama herkesin değişiyormuş duyulma zamanı. Ayrıca tam duyamadığımız için dr tekrar çağırdı. Ben atışları görebiliyorum ama sana duyurmam zor dedi. derinlerden birşey duydum ama dediğim gibi. Yarın duymak için gitcez.inşallah aksilik olmazsa..

Nisan 24 te dr gitmiştik bizde keseyi göremedik ya çok moralim bozuluyo görünmesi gerekmezmiydi??
Son regli tarihimi buldum 22 mart sizler nezaman gördünüz keseyii??

Sanırım aranızda en küçük benimki zaten doğum aralık sonu gibi görünüyor..
Bugün idar testi yaptım yine ama çok koyu olmadı hala çizgiler 6 mayısta randevum daha nasıl bekliycem ben

canımm çok geçmiş olsunn cok üzüldümmm Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve inşallah gönlüne göre tekrar hamile kalmanı dilerim..Herişde bir hayır vardır..böyle düşün üzülme canım benim..

İlk defa başıma geliyor ,2 hamileliği de de boyle birşey olmadigi için korkmuştum ama geçti teşekkür ederim canim.

Verirse yapacaksın meccbuurr
Ama inşallah çikmazda istediğini yersin doya doya,yapan arkadaşlarım var hamileyken biraz zorlansalarda formlarını kaybetmediler ve fazla kiloları kalmadı

Geçmiş olsun arkadaşım,asıl sen üzülme hayırlısı buymuş

İnş. Atlatırsın,acil şifalar diliyorum
sabah bulantıdan ,aksam mıde eksımesınden bisey yiyemıorum ben... limonn en buyuk dostum oldu ama ne yesem doyarımm ki?
ya da iyi gelır.canımda hıc bısey cekmıo.
digerınde bole olmamıstım kii benn
Aynı benim gibi

Hayırlı haberler alırsın umarım tatlım

Son düzenleme:

Canım çoook geçmiş olsun
Rabbim sabır nasip etsin çok üzücü bir durum
İnşallah sağlıkla tekrar hamile kalıp bebeğini kucagına alırsın

Canım çok geçmiş olsun . Tv de bi doktordan dinlemiştim.İnsan vücudu öyle mükemmel bir makine ki arızalı ürüne izin vermiyor. Bu yüzden düşükler vs. aslında hayırlı oluyor ,bebeğin sağlıksız olmasındansa demişti. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat verir inş.

kızlar bugun saglık ocagına kayıt yaptırdım ben 6 aydır maltofer diye bi folik asit içiyorum gebelilkde 2 doktora gittim ikiside tamam buna devam et dediler ama aile hekimim sen neden bunu kullandın bunun içindeki folik asit yeterli değil dedi.folbiol iç sen dedi canım sıkıldı oyle olsa kadın dogum doktorları devam et dermiydi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…