2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Offf en büyük sorunumuz gece uykusu her saat başı uyanıyor bazen mıkır mıkır yarı uyanık yarı uykuda yatıyor öyle olunca ben hiç uyuyorum aç mı kalıyo acaba diye Dr a da sorduk kılı alımı iyi aç değil dedi ama derin uykuya geçemiyor mus o yüzden aralarda emme isteği duyuyormus zaten serin uykuya geçiş süresi 50 60 dk arasiymis bizde o sıklıkla uyarıyoruz (((

evet canım soyuluyodu ben elimle bakıyodum elime gelıyodu aynı dudagımızdakı gıbı.
bıze karbonat iyi gelmıstı dut surubunu duymamıstım hiç :44:
kac gun yaptın karbonatı?

Sultancım senin kuzunda Eylül gibi mamayıdamı reddediyor
Bu arada nasıl yoruyormu seni
Maşallah kerem süper bi bebek bağıra çığıra seviyorum :))
Komşular evde deli var sancak :))
Uyku düzenimiz üç aşağı beş yukarı oturdu
Çok şükür Rabb'ime.

evet canım soyuluyodu ben elimle bakıyodum elime gelıyodu aynı dudagımızdakı gıbı.
bıze karbonat iyi gelmıstı dut surubunu duymamıstım hiç :44:
kac gun yaptın karbonatı?

Aynı aynı evet
2 gun yaptım o an geçiriyor sonra yine ..!
Yarın yine yapiiim
Bu meme ucumdakinin de geçmesi lazım ki
Devir daim olmasın onada süreyim offf

Aynı aynı evet
2 gun yaptım o an geçiriyor sonra yine ..!
Yarın yine yapiiim
Bu meme ucumdakinin de geçmesi lazım ki
Devir daim olmasın onada süreyim offf

göğsüne sürmessen tekrarlar ordan tekrar kapıyo agzı, ben sürmüştüm sen sür gecer inşallah canım

Emzik emiyor mu tatlım
Emiyorsa emziğini ver aç olmadıgından emimsen
Öyle hemen geçer uykuya.
Valla sabah a karşı bnmki de cok kıpırdanmya başlıyor
Sürekli yatıyorum kalkıyorum yorganı örtmeden üzerime
Hoppp bi daha kalkıyorum
Hemen emziriyorum 8.30 da net uyanıyor
Bazen daha erken
Sabah a karsi sütüm azalıyo doymadıgı için sık sık mıkırdanıyo diyorum bende

canım mama olarak aptamili yiyordu ama o da benim kızıma hiç yaramadı..b i türlü kilo almadı..
sma ya geçtik tadından dolayı sevmedi.. ikizleri olan bi tanıdığım bebe bisküvisiyle vermeyi dene dedi.. o öyle yapmış.. tabi onun ikizler şimdi kocaman oldular.. rahmetli annanemde teyzemin bebeğini büyütmüştü o çalıştığı için.. o da çayın içine ezip verirdi hep.. bide peyniri ezip onuda katardı..
yorma işine gelince;
geceleri uykumuz düzenli çok şükür...
gündüzleri çok hareketli eli ayağı hiç durmuyor.. gündüzleri uykusu da çok uzun sürmüyor tavşan uykusu işte :))
bu da bugün çektiğimiz son halimiz.. burada oldukça yorgun çıkmışım.. ama kızımla ilgisi yok kendim çok hasta olduğum için....

Hipp i fln denedin mi Yada başka mama.
Bak gizo vanilya şurubu ile tatlandırıyoo aklında olsun canım
Olsun Cnm yorgunda olsan hasta da
İkinizde süpersiniz ana - kız. Maşallah sübhanallah
Bnm de şuan başım çatlıyor
İki cocuk yorucu
Hele aralımm fırtınam bnm yaa

Evi pok götürüyor :)) ama mutluyum onlar iyi ki var
Nefesim iki evladım.

ayy maşallah tombişe :)))

çok çok tatlı Allah nazardan saklasın...
denizcim ne kadarlık oldu şimdi ali kerem cik ?? kilosu maşallah güzel duruyo kaç kilo??

doğru söylüyosun canım iyi ki var yavrularımız.. Allah onlara uzun ömür versin inşallah...
yok canım denemedim dediğin mamayı... vanilya şurubu hiç duymamıştım ama denicem bende

7 110 kg boy 62-63 tam ölçemedi
Bende gunde 180 -200 cc arası mama veriyorum
Çünkü yoruluyorum ve sütüm cok azalıyo akşama doğru.

slm anneler ben arada yazsam da yazıları sürekli takip ediyorum telden birtürlü yazamıyorum.yani kullanıcı adımla giremiyorum.benim guzuda dil bağı var.çocuk cerrahına götürmemizi istedi dokturumuz götürdük ama elinden aldım adam resmen çocuğumun dilini keseekti ve çok pisti.araştırıyorum ama burda başka yok çocuk cerrahı..beklemedeyiz.

iyigeceler hatunlar aklima gelmisken yazayim boza sut yapyr aklnzda oksun bizim burda sakaryada ali koka bozasi var meshur.uzerinde ANNE SUTUNU COGALTİR yaziyo tesaduf ogrendim o zmnlar gogslerim yaraydi sagrydum boza ictgm aksam iki kati sut cikmisti

7 110 kg boy 62-63 tam ölçemedi
Bende gunde 180 -200 cc arası mama veriyorum
Çünkü yoruluyorum ve sütüm cok azalıyo akşama doğru.

maşallah suphanallah canım :=)
elif ali keremden 1-2 hafta falan küçük herhalde 10 aralık doğumlu bizimki..
6.5 kilo 61 cm.. kilosu az gibi geliyor bana ://

maşallah suphanallah canım :=)
elif ali keremden 1-2 hafta falan küçük herhalde 10 aralık doğumlu bizimki..
6.5 kilo 61 cm.. kilosu az gibi geliyor bana ://

Ayol bizimki 2 aralık doğumlu daha 5 kilo biz naapalım yani seninki azsa
Maşallah ikinizinkide çok iyi.biz daha bu hafta 5 kilo geldik
Anası ne ki danası ne olsun iyi beninkide

kizlar ayrintili yaziyorum yasadiklarimizi:ingiltereden ciktik hemen istanbuldaki profa gittik cok memnun kaldik ilgili bir bayan alerji konusunda bilgili ayrica her yesil kaka mukuslu kaka alerji demek degilmis normal kabul edilebilirmis egerki kocaman bir mukus yoksa kakasinda...benim kiziminki ingilteredeki dr dedigi gibi sut alerjisiymis ski bir diyet verdi kakada catlak varmis onun icin cinko karisimi bir krem popo acilarak surulecek, sacindaki konaklar icin vazalin karisimi bir ilac verdi 2 kullanimlik ve benim icin vitamin ve proteyin iceren bir ilac ve kan ilaci verdi gercekten kendimi cok yorgun hissediyorum artik 3 aya yakindir proteyin adina hic bir sey tuketmedim balik sut yumurta bunlarda dahil...ayrica atestusurucu kullanamiycagimizi ogrendim marka yazmak istemiyorum yaygin almistim ama kullanmamistim alerjik cocuklarda uygun degilmis.;diyetimizi yavas yavas acarak gidecekmisim her 3 gune bir kendim deneyerek yiycem bide olmazsa devam edicem alistim birazcik diyete bir yonuyle iyi oluyor dogumdan kalan fazla kilom yok artikaglama krizlerimiz sona erdi birazcik kaldikilo alimimiz cok kotu 9 gunde 10 gr almisiz bu sekilde giderse mamaya basliycaz dedi cok uzuldum anne sutunun onemini biliyorum ve birakmak istemiyorum 1hafta kontrol edicem insallah kilo alir emmeyi surekli reddediyor arabaya indiriyorum arabada gezerek emiyor uyuyor yukari cikiyoruz uyaniyor umarim bugunlerde gecer ve kilo aliriz bizden simdilik bu kadar ayrintilari yazarim...sizleri cok ozlemisim yazmayinca okumayinca kendimi eksik hissetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…