2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım sakın öyle düşünme sinirleri gecıcıdır dıye dusunuyorum cunku benım oğlumda cok sınırlı bak yıne bebegın anne sutu alıyo oylede boylede. benim oğlum 1 bucuk ay emdı sutum zaten azdı bıttı. bıberonu sevemedı hep genzıne kactı hala kacıyo ve aglıyo nasıl sınırlenıyo en ufacık bıseyde bıle sabırsızlanıyo gun boyu onla ugrasıyorum anında maması gelmelı yoksa sınırnden aglayarak catlıycak hale gelıyo. bende hep vıcdanımın esiriyım cok kötü bunalıma gırmıstım herkes emzırıyo benım oğlum mahrum dıye. ama oyle dusunmemelıyız onlar aklı erdıkce duzelcek merak etme sen

Kizlar ya oğlumu uykuda tutmak uyutmak tam bi işkence. Emziriyorum uyumuuosa o şekilde gazinj cikarip salliykrum.ayagimda uykusu gelen bebek uyumuyo agliyo yay gibi gerinino Kuru gudultjden agliyi. Yardim edin ha tukendim artik

Ben onun Totışını yerım Maşallah Rabbım nazarlardan korusun kuzuları Çok guzel denız bu şebelek bışey yaa içim gıttı..
Kizlar ya oğlumu uykuda tutmak uyutmak tam bi işkence. Emziriyorum uyumuuosa o şekilde gazinj cikarip salliykrum.ayagimda uykusu gelen bebek uyumuyo agliyo yay gibi gerinino Kuru gudultjden agliyi. Yardim edin ha tukendim artik

Bebeklerdede ergenlık sendromu gıbı dönem dönem senromlar oluyor buyume atagı olabılır bırgun başka bırgun başka Alı de öyle ağzıma edıyor butun gun ağladı emmedı dun gece hıç uyumadı ataklardan bırını geçırıyoruz sanırım bız.. Sohbet et barı uyutmaya çalışıyosun dıye ağlıyodur bellı olmuyorkı ışlerı..Bende çıldırmak uzereyımm..

Canim kakasini rahat yapabiliyor mu belki ondan uyumuyordur.bizimki artik belli 1.30dan once uyumuyor

Devıt 3 fazla veren kımdı????
Dr mutlaka danış lutfen bulamadım alıntı yapamadım Arkadaşımda 3 damlayı gunde 3 kez anlamıştı velhasıl kelam öyle verdı bebek hastanede yattı bayagıı cıddı zararlar verebılıyor fazlası çok vermemışsın ama yınede mutlaka sormalısın..
Bızım hastaneden verılen kagıtta gunde 5 damla yazıyor ama 3 damla verıyorum..

Kızlar Alı bıldıgınız kuçuk bır tusunamii anamı ağlatıyor çok fena çoookk sureklı aglıyor grıp çok sarstı onu bambaşka bışey oldu suratsız gulerken resmı yok neredeyse..
Bugun yıne hastaneye göturdum sol gozu sıstı kocaman oldu çapaklı..Onun altındanda grıp çıktı Gözyaşı kanalları tıkalı ıdı masajla açmıştım grıp olunca tekrar tıkanmış ve goz sulanıp kendını temızlemeyınce enfeksıyon olmuş 3 damla verdı çok acıtıyo sanırım çook ağlıyor.ve hala zayıflıyor kuzum mınıcık kaldı dr sordum göz doktoruna gıtmıştık gözlerı ne renk dıye Ya mavı yada yeşıl olucak kesınlıkle renklı dedı .Bır totomuzu kurtaramadık aksılıkler ve hastalıklardan yemek bıle yıyemıyorum ben sureklı kucagımda uyku desen 2 saat ancak uyuyorum burayada yazamıyorum halıyle sallarken okuyorum ama

Eklentiler

• $1926861_10203232949532589_1602027412_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 38
Masaallah cok tatli bakislar manali insallah kisa zamanda iyilesir duzene girersinizz

Aynen benim oglumda oyle 3. Aya girdik uyku duzenimiz yememiz herseyimiz degisti kuru gurultuden agliyo kucakci oldu ogle uykusu tamamen bitti nadiren 15 dk kestiriyor gaz sancilarimiz azaldi cok sukur geceleri 10 11 gibi uyuyor sabah 5 5 bucuk gibi uyaniyor dr bu iyi gunleriniz diyor sagliklari iyi olsunda kuru gurultuden aglasinlar duzene gireriz insallah

Zaten emzik olmadan kesinlikle uyumuyor uykusunda da emzik hep ağzında ama neden doğru düzgün uyumuyor anlamıyorum uykusuzluktan sürekli başım ağrıyor ne zaman düzene gircek ((

Canim benim icinde oyleydi ayagimda salliyordum aetik birakti sallatmiyo elde salluyodum annemdeyken eve geldim biraktirdim tek basima yapamam simdo kolumda ziplayarak kucagima yatiriyorum ole uyuyor memesi azinda tabi

Oyküçük adam bu be çook tatlıı

Maşallahh annesi pek bir şeker

maşallah suphanallah canım :=)
elif ali keremden 1-2 hafta falan küçük herhalde 10 aralık doğumlu bizimki..
6.5 kilo 61 cm.. kilosu az gibi geliyor bana ://

Benimkız 11aralık doğumlu 3. Ay kntrolünde 5200dü.. Gayet iyi canım...

Canım öncelikle doktordan memnun kalmana çok sevindim... Kısa sürede toparlamaya başlamşınız bile... İnşallah diyeti açtığında da sıkıntı yaşamazsınız... Bizde de çatlak vardı azaldı bayağı...sana ne ilaçları verdi canım farklı birşeyse ben de bir soruşturayım.. Bir de şu yasak olan ateş düşürücünün adını merak ettim bana yazarsan sevinirim... İnşallah kilo alımı da iyi olur biz mamayla bayağı bir mücadele veriyoruz seninkibir de hiç biberon almamış.. Gerek kalmaz inşallah... Bir de Senin diyette benim verdiklerimin dışında yasaklılar var mı canım?

Niye be annesi ne güzel gülmüş çocuk işte.. Oyymaşallah ona

Gunaydınnnnn kızlar
Boğazım cok sızlıyo mıçtıkkkk yani.!
Aralı okula bırakayım gelicem

anıl canım benim yaşadıkların tabiki zor ben ilk 10 gün meme veremedim önce sütüm gelmedi, sonra ucu çıkmadı, sonra mastit oldum, lanet olası büyük göğüslerim fos çıkmıştı, bebek sürekli meme aranırken ben öylece bir kenarda bebeğe birilerinin mama verişini izliyordum, kahroldukça psikolojim bozuldu, insanlar bana hadi sen çık dışarı işlerini hallet dedikçe (market, bebek ve kendim için alışveriş, gidilmesi gereken yerler vs.) resmen bana bu bebeğin sana ihtiyacı yok nasıl olsa meme veremiyorsun diyorlar gibi geliyordu. hatırlıyorum sen yeni doğum yaptığın zamanlar buraya "kayınvalidem sütü fazla ısıtıyor, bebek içemeyince ziyan oluyor , çok üzülüyorum" yazmıştın, ozaman anlayamamıştım seni takiiiiiii kendi annem kayınvalidenin yaptığı hareketi yapıp da annemle kavga ettiğim ana kadarüsteliiik ben tedavi ile hamile kaldım o kadar zorduki, hamileliğimin ilk 5 ayı hergün hastanelerde geçti kalçadan iğne göbekten iğne, tedaviinin ilk zamanları bir sürü ilaç, 5. aydan sonra kalçadan iğne kesilince doğumdan bir hafta öncesine kadar hergün kan sulandırıcı iğnemi kendim yaptım, sürekli düşük ya da erken doğum ihtimalim vardı, çok yıprandım çoooooook, bütün bunlara rağmeeeeen inşallah ikinci bebeği düşünüyorum Allah da nasip ederse, tekrar tedaviye başlarım sanırım 1-1,5 sene sonra. herkesin derdi kendine büyük tabiki, Rabbim sağlık sıhhat versin de en fazla bir sene sonra " aaay ne günlerdi" deriz:) katılarak ağlamasına gelince, benim kızım da birkaç kere katılarak ağladı, yani bu miniklerin işi belli olmuyor.

Ayol bizimki 2 aralık doğumlu daha 5 kilo biz naapalım yani seninki azsa
Maşallah ikinizinkide çok iyi.biz daha bu hafta 5 kilo geldik
Anası ne ki danası ne olsun iyi beninkide

canım doğum kilosu da önemli.. benim bebişim 3.5 kilo doğdu.. kuzenimin eşiyle aynı anda doğum yaptık.. onun kız 3.4 doğmasına rağmen eliften tombik şu anda.. ama tabi ki o emiyor annesini.. işte onu görünce üzülüyorum, vicdan azabı çekiyorum iyi bakamadım bebeğime, keşke daha fazla zorlasaydım emzirmek için diyorum ((

canım çok tatlı maşallah, Allah uzun ömürler versin....

Masaallah bence kilosu cok iyi bebislerimiz michellin in bebegi gibi olacak degil ya saglikli olsunlar yeter

öyle tabiki canım önemli olan sağlıklı olmaları.. ama işte böyle gözüme zayıf, sıska görününce üzülüyorum acaba bakamıyorummu diye ://

canım senin bebiş kaç kilo doğdu? bizim doğum kilomuz 3.5 boyumuz 50 cm di..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…