2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hele şükür yaa akşamdan beri giremedimm sinir oldum herkese mutlu sabahlar günaydın :)

Ben daha yeni uyuttum hemen geldim Asya İnci hanımın huysuzluğu üstündeydi geceden beri hal bırakmadı bende ben uyuyayım artık hepinizi öpüyorum öğleden sonra uyanırsam görüşürüz

gunaydin kizlar
oksurugumuZ devam ediyor.
baska bi huzursuzluk falan yok. pazaetesi kilo alimi yavas bu ay diye dr goturece.10gunluk zamanimiz dolmus oluyor.
bakalim kilo alcak mi

Günaydın kızlar
Hastayımm yaa boğazım etlerim sızlıyo
İnşallah oğluşuma geçmez

Bu arada oğulcugum için söylediğiniz iltifatlaraa çokkkk teşekkür ederim.
Hepimizin evladı cok tatlı
Hepsinin Rabbim bahtlarını guzel eylesin

Günaydın geçmiş olsun...
Kk uzun aradan sonra gelmiş sonunda:) şaka bir yana baağı bağlanmışız eksikliğini hissettim:)

Günaydın kızlar ...
Bizde dün ishal olduk ama akşam 8 den sonra bir daha yapmadı geçti sanırım. ..
Bizim disimiz çıkıyor sanırım çok fazla ağız suyu akıyor ve bi tarafta damagi baya sertlesmis o da ishal yaparmis acaba ondan mi oldu
Sadece anne sütü alıyor çünkü anne sütü alanlarda İshal pek gorulmezmis inşallah diş dir enfeksiyon falan değil dir
Sizlerde de diş belirtisi olan var mı

Gecmis olsun dis icin erken degil mi bilemedim. Benim oglumunda birkac gundur agiz suyu cok akiyor carsafi ni bile islatiyor kayisi buyuklugunde elimden agiz mendili hic eksik olmuyor bebegin erkekmi dr erkek bebeklerde agizda tukuruk birikmesi agiz suyu akmasi daha cok oluyor demisti.

Günaydın geçmiş olsun...
Kk uzun aradan sonra gelmiş sonunda:) şaka bir yana baağı bağlanmışız eksikliğini hissettim:)

Sorma bende dünden beri girmeye çalışıyorum
Çatladım yani :))
Lütfen bakım calışmalarını daha seri yapsınlar

kizlar ozel bi soru sorabilir miyim
bikini bolgesinin epilasyonunu nasil ypysnz ben bu zmna kdr agda yptryrrdum ama hem bebek dolaysyla gdemyrm hem de gunah oldugunu ogrendim. kendim de yapamyrm beceyrm ne onerrsnz tavsye ettgnz bi urun var mi

Erkek canım ama ne bileyim birkaç kişiye daha gösterdim herkes diş yeri belli olmuş diş cikarcak diyorlar sağlık ocağına goturcem ama bugün Dr köylere gidiyor yarın gideriz bakalım ne dicek dr

merhaba ben aralık anneleri forumuna yazardım hamileyken ama 36+1 de dogum yaptım 16kasımda. kasım annesi oldum hatırlayanlar olabilir eskilerden2700 gr 49 cm dogdu oglum şimdi 64 cm 7500gr oldu.ilk başta 11 gun kuvezde kaldı solunum sorunu oldu mamada verdiler .anne sutu mama verdik 3 ay olunca mamyı bıraktık. elleri agzında hep salya akıo .oyuncakları tutuo ama tam değil.sizinkilerin gelişimleri nasıll gidio ? huysuz bıraz kuzum kucakçı 10 kilo verdim ben bu sayede kızlar bırde merak ettıgım adet olmadım ben hiç sizin yoluna girdimi bu durumlar??

18 kasımda doğum yaptım ve hala adet olmadım, ilk mik miklerde de acıyo diye korunmasız bikaç kere yaptık. ve 3 gündür sabahları midem bulanıyo hatta bu sabah kusuyodum az kalsın 3 gün önce falanda ayağa kalkınca başım döndü off bilmiyorum hamile değilimdir umarım ( test alsam daha çıkmaz kan testi yaptırıcam cmt bakalım hakkımızda hayırlısı.. Böyle şeyleri okuyunca hep kızardım gittim kendim yaptım (

gunaydin kizlar
oksurugumuZ devam ediyor.
baska bi huzursuzluk falan yok. pazaetesi kilo alimi yavas bu ay diye dr goturece.10gunluk zamanimiz dolmus oluyor.
bakalim kilo alcak mi

mrb bizde deb oksuruk vardı.ıhlamur içine elma kabuğu elma çekirdeği ve birazda limon kabuğu koyup kaynatıp verirsen oksuruğe iyi geliyor.benim bebeğim de çok kötü oksuyordu 2 gün sabahakşam verince oksuruğumuz kesildi tavsiye ederim.(netten araştırıp yaptığım bir karışım doktorumuzda verebileceğimi söylemişti ıhlamuru.)

Bizimde bugun 3.ay kontrolumuz vardi 7890 kilo 64 cm boyumuz olmus masallah ama hemsire ayina gore cok dedi sadece anne sutu aliyor bizimmde oksurugumuz var bogazlarina bakti ama birsey yok dedi bende ihlamur vericem. bugun bacaginda bocek isirigi gibi isilik tarzi 3-5 tane birseyler cikti krem verdi doktorda bocek isirigi gibi dedi ne ara böcek isirdi bu cocugu acaba benden kaynaklaniyo olabilirmi acaba bi iki gundur cikolatali seyleri biraz fazla kacirdim ama bilmiyorum cogalirsa tekrar goturucem arttk oglusum ellerimle oyun oynamaya calisiyor oyuncaklarini tutuyor yattigi yrrden kalkmaya cabaliyor kahkahalarla evimizi senlendiriyor bugunlerimize binlerce kez hamd olsun...

Nasilsiniz kizlar bebisler insallah iyidir benim kiz cinlilerden grip kapti balgamli oksuruyor bu arada sasirilicak bisi tek disimiz cikiyor anne sutu aliyor sadece demekki bu kiz ablasini gececek burda ihlamur yok reZene tarzi bisi versem iyi gelirmi

bugün bizimde kontrolümüz vardı 3.ay kontrolü 64 cm, 7460 gr olmuşuz, işe başladıktan sonra sütüm azaldı gibi hissetmiştim ama doktor herşey yolunda kilo alımı iyi dedi çok şükür gelişimi de ayından ileride dedi d vitamini damlasını 5 damlaya çıkardı ve hava 20 dereceyi geçince her gün güneşe çıkarın bi yarım saat dedi. rota aşısını yaptırdık ilk dozunu.. emmeyi reddetmeye başladığını söyledik. bu aylarda oluyor çocuklar çevreye aşırı duyarlı oluyor uyaranlara karşı hassaslaşıyor, karanlık ve sessiz bir ortamda emzir etrafında bakabileceği bişey olmasın dedi.. bu aylarda bırakırsa bi daha almaz, bırakmazsa da uzun süre emer süt oldukça dedi.. inş bırakmaz bakalım sabredip dayanıyorum heryerim ter içinde kalıyor emzirene kadar dün gece oturup ağlayasım geldi sanki anne- bebek bağımız koptu beni istemiyor gibi hissettim, bana bakıp gülmüyor pek bi iki gündür, babasına neler yapıyor bana trip atıyor gibi iyice psikolojim bozuldu eşimle annem abarttığımı düşünüyor ama böyle hissediyorum neyse en azından sağlığı yerinde bi hastalık yok buna şükür... ben de doğumdan beri adet olmadım hala buay kontrole gidicem dr uma smear testide yapalım demişti 3 aylıkken.. süt koruyunca adet olmazsın diyolar genelde ama ben elden bırakmıyorum tedbiri şuan kaldıramam bi tane daha hamileliği

Psikolojik olabilir mide bulantilarin emziriyorsan adet gec gorebilirsin emziren bir arkadasim 6 ay adet gormemisti korunmamistida hamile kalmadi hakkinda hayirlisi

Masallah oglunun boyu kilosu cok iyi bahti acik olsun 40im ciktikdan 1 ay sonra adet gordum simdi duzenli olarak adet goruyorum emziriyorsan adet gec gormen normal. Oglum kalkmaya donmeye calisiyor oyuncaklarini kisa sureli tutuyor sesli guluyor agu eee auuu gibi sesletr cikariyor konusuyor benle beni iyice tanidi devamli takip ediyor birde garip ama anne diyor mizmizlanmak uzereyken

kızlar benim bebeğim 3. ayında 57 cm 5100 gr dı. 25 kasım da doğru 2800 gr 49 cm.

ilk ay hiç kilo alamadı emzirdiğim halde sütümü çekemediği için sonra 2. ayda 900 gr 3. ayda 700 gr aldı. doktorumuz beğenmiyor kilomuzu bize ölçeği fazla mama yapmayı ve ardından su vermeyi teklif etti ama vermedik.

böyle kilo alımı az olan bebiş varmı?

50 cm 2500 gr. Olarak dogdu bizimde kilo problemimiz var 3. Ayinda 64 cm. 4500 gr di. Cumartesi tekrar kilo kontrolumuz var bebegim gogsumu tutamadi sagarak verdim sutumu ilk ay 150 gr. Aldi sutum kaliteli besleyici degildi sutumun rengi acik beyaz hic beyaz ya da sari renk olmadi.2. Ay hem anne sutu hem mama verdim ona ragmen kilosu normalin altinda cikti halada oyle. Bence gunde 2 defa mama ver kasikla verirsin kilo alimina bak normale geldikce birakirsin mama vermeyi.

Cnmmm
Nasıl da hatırladın o lafımı
Evet hep fazla ısıtıyordu ve çöpe gidiyordu sinir oluyordum
Geçen zehirlendim ya o sıra 3litre süt çöpe attım ağlaya ağlaya beş litrelik bidona koydım
İnsanin içine oturuyo

Cnm yanlış anlaşıldı sanırım katılma olmuo Aras da
Ağladıktan sonra atak başlıyo sinirsel
Genzini çekerek tğm vucudu sıçrıo

İnşallah bir sürü çocuğun olur sorunsu hanilelik geçirirsin
Allah gönlüne göre versin cnm arkadaşım
Aaa brıwny ne diyorsun kızz aman heee
Bende geçen öyle oldum korktum ama zehirlenmişim meğersr
Aman sen sehirlenmiş olma da yani
Ama hamiş de olma yani:) haber et bize:44:

Cnm valla aynısını ben oğluma verdim 3öğün kusmaktan helak oldu
Bebekten bebeğe değişiyor bu durum
Hatta mideniz kaldıracağını bilsem foto koyarım
Öyle bir kustu ki daha önce görmedim böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…