Günaydın kızlar
Hastayımm yaa boğazım etlerim sızlıyo
İnşallah oğluşuma geçmez
Bu arada oğulcugum için söylediğiniz iltifatlaraa çokkkk teşekkür ederim.
Hepimizin evladı cok tatlı
Hepsinin Rabbim bahtlarını guzel eylesin
Gecmis olsun dis icin erken degil mi bilemedim. Benim oglumunda birkac gundur agiz suyu cok akiyor carsafi ni bile islatiyor kayisi buyuklugunde elimden agiz mendili hic eksik olmuyor bebegin erkekmi dr erkek bebeklerde agizda tukuruk birikmesi agiz suyu akmasi daha cok oluyor demisti.Günaydın kızlar ...
Bizde dün ishal olduk ama akşam 8 den sonra bir daha yapmadı geçti sanırım. ..
Bizim disimiz çıkıyor sanırım çok fazla ağız suyu akıyor ve bi tarafta damagi baya sertlesmis o da ishal yaparmis acaba ondan mi oldu
Sadece anne sütü alıyor çünkü anne sütü alanlarda İshal pek gorulmezmis inşallah diş dir enfeksiyon falan değil dir
Sizlerde de diş belirtisi olan var mı
Günaydın geçmiş olsun...
Kk uzun aradan sonra gelmiş sonunda:) şaka bir yana baağı bağlanmışız eksikliğini hissettim:)
Gecmis olsun dis icin erken degil mi bilemedim. Benim oglumunda birkac gundur agiz suyu cok akiyor carsafi ni bile islatiyor kayisi buyuklugunde elimden agiz mendili hic eksik olmuyor bebegin erkekmi dr erkek bebeklerde agizda tukuruk birikmesi agiz suyu akmasi daha cok oluyor demisti.
gunaydin kizlar
oksurugumuZ devam ediyor.
baska bi huzursuzluk falan yok. pazaetesi kilo alimi yavas bu ay diye dr goturece.10gunluk zamanimiz dolmus oluyor.
bakalim kilo alcak mi
Psikolojik olabilir mide bulantilarin emziriyorsan adet gec gorebilirsin emziren bir arkadasim 6 ay adet gormemisti korunmamistida hamile kalmadi hakkinda hayirlisi18 kasımda doğum yaptım ve hala adet olmadım, ilk mik miklerde de acıyo diye korunmasız bikaç kere yaptık. ve 3 gündür sabahları midem bulanıyo hatta bu sabah kusuyodum az kalsın3 gün önce falanda ayağa kalkınca başım döndü off bilmiyorum hamile değilimdir umarım ( test alsam daha çıkmaz kan testi yaptırıcam cmt bakalım hakkımızda hayırlısı.. Böyle şeyleri okuyunca hep kızardım gittim kendim yaptım (
Masallah oglunun boyu kilosu cok iyimerhaba ben aralık anneleri forumuna yazardım hamileyken ama 36+1 de dogum yaptım 16kasımda. kasım annesi oldum hatırlayanlar olabilir eskilerden2700 gr 49 cm dogdu oglum şimdi 64 cm 7500gr oldu.ilk başta 11 gun kuvezde kaldı solunum sorunu oldu mamada verdiler .anne sutu mama verdik 3 ay olunca mamyı bıraktık. elleri agzında hep salya akıo .oyuncakları tutuo ama tam değil.sizinkilerin gelişimleri nasıll gidio ? huysuz bıraz kuzum kucakçı 10 kilo verdim ben bu sayede kızlar bırde merak ettıgım adet olmadım ben hiç sizin yoluna girdimi bu durumlar??
50 cm 2500 gr. Olarak dogdu bizimde kilo problemimiz var 3. Ayinda 64 cm. 4500 gr di. Cumartesi tekrar kilo kontrolumuz var bebegim gogsumu tutamadi sagarak verdim sutumu ilk ay 150 gr. Aldi sutum kaliteli besleyici degildi sutumun rengi acik beyaz hic beyaz ya da sari renk olmadi.2. Ay hem anne sutu hem mama verdim ona ragmen kilosu normalin altinda cikti halada oyle. Bence gunde 2 defa mama ver kasikla verirsin kilo alimina bak normale geldikce birakirsin mama vermeyi.kızlar benim bebeğim 3. ayında 57 cm 5100 gr dı. 25 kasım da doğru 2800 gr 49 cm.
ilk ay hiç kilo alamadı emzirdiğim halde sütümü çekemediği için sonra 2. ayda 900 gr 3. ayda 700 gr aldı. doktorumuz beğenmiyor kilomuzu bize ölçeği fazla mama yapmayı ve ardından su vermeyi teklif etti ama vermedik.
böyle kilo alımı az olan bebiş varmı?
anıl canım benim yaşadıkların tabiki zor ben ilk 10 gün meme veremedim önce sütüm gelmedi, sonra ucu çıkmadı, sonra mastit oldum, lanet olası büyük göğüslerim fos çıkmıştı, bebek sürekli meme aranırken ben öylece bir kenarda bebeğe birilerinin mama verişini izliyordum, kahroldukça psikolojim bozuldu, insanlar bana hadi sen çık dışarı işlerini hallet dedikçe (market, bebek ve kendim için alışveriş, gidilmesi gereken yerler vs.) resmen bana bu bebeğin sana ihtiyacı yok nasıl olsa meme veremiyorsun diyorlar gibi geliyordu. hatırlıyorum sen yeni doğum yaptığın zamanlar buraya "kayınvalidem sütü fazla ısıtıyor, bebek içemeyince ziyan oluyor , çok üzülüyorum" yazmıştın, ozaman anlayamamıştım seni takiiiiiii kendi annem kayınvalidenin yaptığı hareketi yapıp da annemle kavga ettiğim ana kadarüsteliiik ben tedavi ile hamile kaldım o kadar zorduki, hamileliğimin ilk 5 ayı hergün hastanelerde geçti kalçadan iğne göbekten iğne, tedaviinin ilk zamanları bir sürü ilaç, 5. aydan sonra kalçadan iğne kesilince doğumdan bir hafta öncesine kadar hergün kan sulandırıcı iğnemi kendim yaptım, sürekli düşük ya da erken doğum ihtimalim vardı, çok yıprandım çoooooook, bütün bunlara rağmeeeeen inşallah ikinci bebeği düşünüyorum Allah da nasip ederse, tekrar tedaviye başlarım sanırım 1-1,5 sene sonra. herkesin derdi kendine büyük tabiki, Rabbim sağlık sıhhat versin de en fazla bir sene sonra " aaay ne günlerdi" deriz:) katılarak ağlamasına gelince, benim kızım da birkaç kere katılarak ağladı, yani bu miniklerin işi belli olmuyor.
Aaa brıwny ne diyorsun kızz aman heee18 kasımda doğum yaptım ve hala adet olmadım, ilk mik miklerde de acıyo diye korunmasız bikaç kere yaptık. ve 3 gündür sabahları midem bulanıyo hatta bu sabah kusuyodum az kalsın3 gün önce falanda ayağa kalkınca başım döndü off bilmiyorum hamile değilimdir umarım ( test alsam daha çıkmaz kan testi yaptırıcam cmt bakalım hakkımızda hayırlısı.. Böyle şeyleri okuyunca hep kızardım gittim kendim yaptım (
mrb bizde deb oksuruk vardı.ıhlamur içine elma kabuğu elma çekirdeği ve birazda limon kabuğu koyup kaynatıp verirsen oksuruğe iyi geliyor.benim bebeğim de çok kötü oksuyordu 2 gün sabahakşam verince oksuruğumuz kesildi tavsiye ederim.(netten araştırıp yaptığım bir karışım doktorumuzda verebileceğimi söylemişti ıhlamuru.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?