kızlar benim bebeğim 3. ayında 57 cm 5100 gr dı. 25 kasım da doğru 2800 gr 49 cm.
ilk ay hiç kilo alamadı emzirdiğim halde sütümü çekemediği için sonra 2. ayda 900 gr 3. ayda 700 gr aldı. doktorumuz beğenmiyor kilomuzu bize ölçeği fazla mama yapmayı ve ardından su vermeyi teklif etti ama vermedik.
böyle kilo alımı az olan bebiş varmı?
Yok işte bu ağlama gibi değilcanım sakın öyle düşünme sinirleri gecıcıdır dıye dusunuyorum cunku benım oğlumda cok sınırlı bak yıne bebegın anne sutu alıyo oylede boylede. benim oğlum 1 bucuk ay emdı sutum zaten azdı bıttı. bıberonu sevemedı hep genzıne kactı hala kacıyo ve aglıyo nasıl sınırlenıyo en ufacık bıseyde bıle sabırsızlanıyo gun boyu onla ugrasıyorum anında maması gelmelı yoksa sınırnden aglayarak catlıycak hale gelıyo. bende hep vıcdanımın esiriyım cok kötü bunalıma gırmıstım herkes emzırıyo benım oğlum mahrum dıye. ama oyle dusunmemelıyız onlar aklı erdıkce duzelcek merak etme sen
Kızlar Alı bıldıgınız kuçuk bır tusunamii anamı ağlatıyor çok fena çoookk sureklı aglıyor grıp çok sarstı onu bambaşka bışey oldu suratsız gulerken resmı yok neredeyse..
Bugun yıne hastaneye göturdum sol gozu sıstı kocaman oldu çapaklı..Onun altındanda grıp çıktıGözyaşı kanalları tıkalı ıdı masajla açmıştım grıp olunca tekrar tıkanmış ve goz sulanıp kendını temızlemeyınce enfeksıyon olmuş 3 damla verdı çok acıtıyo sanırım çook ağlıyor.ve hala zayıflıyor kuzum mınıcık kaldı dr sordum göz doktoruna gıtmıştık gözlerı ne renk dıye Ya mavı yada yeşıl olucak kesınlıkle renklı dedı .Bır totomuzu kurtaramadık aksılıkler ve hastalıklardan yemek bıle yıyemıyorum ben sureklı kucagımda uyku desen 2 saat ancak uyuyorum burayada yazamıyorum halıyle sallarken okuyorum ama
Kuzucugumun yeni hâli..
[]
Bunlar şekerpare yaaaayyy bi tane fotoğraf eklemiştim bir sürü olmuşuz yaaa :)))
Cnm aynı zamanda da gaz yapariyigeceler hatunlar aklima gelmisken yazayim boza sut yapyr aklnzda oksun bizim burda sakaryada ali koka bozasi var meshur.uzerinde ANNE SUTUNU COGALTİR yaziyo tesaduf ogrendim o zmnlar gogslerim yaraydi sagrydum boza ictgm aksam iki kati sut cikmisti
kizlar hemen cvp uazabilir misiniz ohlum 2-3gunde bi kaka yapiyodu sonra gecen gunde1yapti bugun 3 kez yapti ishal mi oldu anlmadim civik ama hep oyleydi atesini olcuyorm kafsdndan alindan kulagindan normal ama karnndan olcym 37kusur
Sanmam canım
Benim oğlumda günde 4sefer yapardı artık günde bire düştü
Hatta dün yapmadı bugün sabah yaptı hala yapmadı
Yediklerinle alakalıdır anne sütü alıyorsa bu kadar telaş yapma bence
benimkisini her pozisyonda salliyorim valla kolik durumundan kucakta dik ziplatarak uyumaya aşina ama konuda istemiyor... Uykusu var uykuya gecemiyo yavrum ya oyyu oyyyCanim benim icinde oyleydi ayagimda salliyordum aetik birakti sallatmiyo elde salluyodum annemdeyken eve geldim biraktirdim tek basima yapamam simdo kolumda ziplayarak kucagima yatiriyorum ole uyuyor memesi azinda tabi
Aynen benim oglumda oyle 3. Aya girdik uyku duzenimiz yememiz herseyimiz degisti kuru gurultuden agliyo kucakci oldu ogle uykusu tamamen bitti nadiren 15 dk kestiriyor gaz sancilarimiz azaldi cok sukur geceleri 10 11 gibi uyuyor sabah 5 5 bucuk gibi uyaniyor dr bu iyi gunleriniz diyorsagliklari iyi olsunda kuru gurultuden aglasinlar duzene gireriz insallah
Ay canim bizim kaka mevzusu karis doldur boşalt sistemde yapiyo8-9gunde bir yapiyo. AĞRIsi dizisini hissetmedim ben her zamanki mizildak Ahmed yasin:))Canim kakasini rahat yapabiliyor mu belki ondan uyumuyordur.bizimki artik belli 1.30dan once uyumuyor
Devıt 3 fazla veren kımdı????
Dr mutlaka danış lutfen bulamadım alıntı yapamadım Arkadaşımda 3 damlayı gunde 3 kez anlamıştı velhasıl kelam öyle verdı bebek hastanede yattı bayagıı cıddı zararlar verebılıyor fazlası çok vermemışsın ama yınede mutlaka sormalısın..
Bızım hastaneden verılen kagıtta gunde 5 damla yazıyor ama 3 damla verıyorum..
Mecbur sohbet ediyorum bende zaten gözlerim bata bata sohbet ediyorum valla. Offf geliyorlar sağdan soldan gulayyyimmmBen onun Totışını yerım Maşallah Rabbım nazarlardan korusun kuzuları Çok guzel denız bu şebelek bışey yaa içim gıttı..
Bebeklerdede ergenlık sendromu gıbı dönem dönem senromlar oluyor buyume atagı olabılır bırgun başka bırgun başka Alı de öyle ağzıma edıyor butun gun ağladı emmedı dun gece hıç uyumadı ataklardan bırını geçırıyoruz sanırım bız.. Sohbet et barı uyutmaya çalışıyosun dıye ağlıyodur bellı olmuyorkı ışlerı..Bende çıldırmak uzereyımm..
ama tatlı badem yağı eczanelerde satılıyor.
Mecbur sohbet ediyorum bende zaten gözlerim bata bata sohbet ediyorum valla. Offf geliyorlar sağdan soldan gulayyyimmm
Onu alana kdr zeytin yaginile idare edeyim bari. Ya kabizlik sertlik yok geç yapiyi sadece 8-9 gün suruyor daha cok
Canim ben yyaptirmadim.yaptirmayacagim.arastirabildigim ve kadar aradtirdim dr ve hemsireme sordum onlar cocuklarina yaptirmamislar.be elimden geleni yapacagim .sonras rabbimden.Allah tüm bebekleri korusun
aynen canım bende pek yaptırma taraftarı degıldım doktorumda yaptırma yanlısı degıldı yaptırmadım bende acaba yanlısmı yaptım dıye dusundum.. Rabbim hepsını korusun
kızlaaarrrr ben 5 gundur devit vermedıgımı farkettım bugunsorun olurmu yaa napıyım :26:
Vermeye başla hemen canım.. Ama 5 gün vermedin diye fazla verme yine aynı miktarda ver canım...
Merhaba kizlar uzun bir aradan sonra bende tekrar yazmak istedim.pek yazmiyodum ama sizi takip ediyodum.
Ilk once hasta olan bebislere allah sifa versin.
Kizima gelince uyku duzenimiz oturdu.kahkalariyla evimize senlik getirdi.4 ayimizi bitirdik.4. Ay asimizida olduk 2 asi yapildi gene ama bu sefer pek aglamadi.yalniz kizimi disariya cikarttigim ilk 5 dakka agliyor korkuyor sanirim.bide kizim nedense erkekleri gordugu zaman agliyor.erkeklere hic pas vermiyor :)
Kizim gozlerini cok kasiyor sizin bebeklerde boyle yapiyor mu acaba yoksa gozunde bir problem mi var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?