2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benim kızım da 2550 g doğdu 3. Ay kontrolünde 5200 dü... İlk iki ay iyiydi 1100 g ve 1000 g almıştı ancak son ay 600 g aldı.. Başından beri mana takviyesi yapıyoruz ancak son ay özel bir mama tükettiğimşz ve tadını beğenmediği için mamayı reddetti... Çok az yedi...benim de diyet yüzünden sütüm kalitesiz olduğu için kilo alımı azaldı... Ama normal değil 6000 g olması lazımdı(

Yok işte bu ağlama gibi değil
3 dkda bir gelen atak şeklinde canımcım
İnş geçer. Çok dert ettim kendime. Bildiğin gibi değil

Kuzucugumun yeni hâli..

[]

ayyy bi tane fotoğraf eklemiştim bir sürü olmuşuz yaaa :)))
Bunlar şekerpare yaaa
Hepsine maşallah 41 kere
Cnm aynı zamanda da gaz yapar
Bunu da belirtmek lazım özellikle benim ki gibi gazlı bebeklereee
Bende çok severim çok da içnek istiyorum ama benim oğljmu çok kıvrandırdı
Tabi belli de olmaz da ben başıma geleni paylaşayım dedim
Gerçekten de sütümü çok arttırmıştı:))

kizlar hemen cvp uazabilir misiniz ohlum 2-3gunde bi kaka yapiyodu sonra gecen gunde1yapti bugun 3 kez yapti ishal mi oldu anlmadim civik ama hep oyleydi atesini olcuyorm kafsdndan alindan kulagindan normal ama karnndan olcym 37kusur

Son düzenleme:
Kizlar ya android telden şifre nasil degisiyo? Dundenberi girmeye calisiyorum KK ye şifre hayali diyo yaaa cildiriciiiiimm

Kızlar nasılsınız ne var ne yok keyifler nasıl :)

kizlar hemen cvp uazabilir misiniz ohlum 2-3gunde bi kaka yapiyodu sonra gecen gunde1yapti bugun 3 kez yapti ishal mi oldu anlmadim civik ama hep oyleydi atesini olcuyorm kafsdndan alindan kulagindan normal ama karnndan olcym 37kusur

Sanmam canım
Benim oğlumda günde 4sefer yapardı artık günde bire düştü
Hatta dün yapmadı bugün sabah yaptı hala yapmadı
Yediklerinle alakalıdır anne sütü alıyorsa bu kadar telaş yapma bence

Canim benim icinde oyleydi ayagimda salliyordum aetik birakti sallatmiyo elde salluyodum annemdeyken eve geldim biraktirdim tek basima yapamam simdo kolumda ziplayarak kucagima yatiriyorum ole uyuyor memesi azinda tabi
benimkisini her pozisyonda salliyorim valla kolik durumundan kucakta dik ziplatarak uyumaya aşina ama konuda istemiyor... Uykusu var uykuya gecemiyo yavrum ya oyyu oyyy

Demek dr öyle dedi. E milletin bebeğinin oturuuo düzeni bu iyi halimizse ooooo hic rahat edemicez desenize.

Canim kakasini rahat yapabiliyor mu belki ondan uyumuyordur.bizimki artik belli 1.30dan once uyumuyor
Ay canim bizim kaka mevzusu karis doldur boşalt sistemde yapiyo8-9gunde bir yapiyo. AĞRIsi dizisini hissetmedim ben her zamanki mizildak Ahmed yasin:))

Benim gulaycim:) ilacin üstüne eczaci iki kere günde uç damla yazmis. Bende aralarda atladigim oluuodu ama günde iki kere verdim. Bi dahaki gittiğimde danisacam inş.bi kaç gün ara mi versem yoksa günde bi defa vermeye devammi etsem ya. Ahmedin bacakları çok carpik belki o yüzden öyle yazmistir Dr diye düşündüm ne bileyim ya.

Nasilsin gulaycim senin yavru nasil? Aliydi galiba adi degilmi?

Mecbur sohbet ediyorum bende zaten gözlerim bata bata sohbet ediyorum valla. Offf geliyorlar sağdan soldan gulayyyimmm
ama tatlı badem yağı eczanelerde satılıyor.

Onu alana kdr zeytin yaginile idare edeyim bari. Ya kabizlik sertlik yok geç yapiyi sadece 8-9 gün suruyor daha cok

canım işine karışmak istemem ama benimki de 3 4 gün yapmayınca badem yağından içirmiştim hemen yapmıştı.sen mi demiştin bilmiyorum ama özellikle erkek bebekler popolarından uyarmak çok doğru değilmiş. ben hiç yapmıyorum. hatta bugün tv de ateş düşürücüleri bile popodan önermiyoruz dediler.haberin olsun canım.

Canim ben yyaptirmadim.yaptirmayacagim.arastirabildigim ve kadar aradtirdim dr ve hemsireme sordum onlar cocuklarina yaptirmamislar.be elimden geleni yapacagim .sonras rabbimden.Allah tüm bebekleri korusun

aynen canım bende pek yaptırma taraftarı degıldım doktorumda yaptırma yanlısı degıldı yaptırmadım bende acaba yanlısmı yaptım dıye dusundum.. Rabbim hepsını korusun

kızlaaarrrr ben 5 gundur devit vermedıgımı farkettım bugun sorun olurmu yaa napıyım :26:

aynen canım bende pek yaptırma taraftarı degıldım doktorumda yaptırma yanlısı degıldı yaptırmadım bende acaba yanlısmı yaptım dıye dusundum.. Rabbim hepsını korusun

Valla canim artik yapacak birsey yok.Allahin izni ile birsey olmaz.ne bileyim sordugum kisiler guvendigin insanlardi.rabbim insallah pisman olacqgimiz durumlar yasatmaz

Merhaba kizlar uzun bir aradan sonra bende tekrar yazmak istedim.pek yazmiyodum ama sizi takip ediyodum.
Ilk once hasta olan bebislere allah sifa versin.
Kizima gelince uyku duzenimiz oturdu.kahkalariyla evimize senlik getirdi.4 ayimizi bitirdik.4. Ay asimizida olduk 2 asi yapildi gene ama bu sefer pek aglamadi.yalniz kizimi disariya cikarttigim ilk 5 dakka agliyor korkuyor sanirim.bide kizim nedense erkekleri gordugu zaman agliyor.erkeklere hic pas vermiyor :)
Kizim gozlerini cok kasiyor sizin bebeklerde boyle yapiyor mu acaba yoksa gozunde bir problem mi var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395361288438.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 32

maşallah bebişine Allahım nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…